Portyázás menüben jól jönne egy olyan pipa, hogy láthatatlanokat ne mutasson.
Illetve az sem lenne rossz, ha beállítható lenne, hogy az LE% minimum mekkora legyen. Pl.: 80% alattiak már nem érdekelnek.
Hozzászólások - MIvan
Dátum: 2008.10.09. 11:17:11
Dátum: 2008.10.09. 11:08:48
A portyázás menüpontban hiába rendezek valamelyik oszlop szerint, kereséskor visszaáll az alap rendezésre.
Jó lenne ha ezt javítanátok.
Jó lenne ha ezt javítanátok.
Dátum: 2008.10.07. 20:04:34
Ki írta A két koldusdiákot?
F
Jókai Mór
Mikszáth Kálmán
Móra Ferenc
Itt mintha az egyik válasz nem lenne rendben.
F
Jókai Mór
Mikszáth Kálmán
Móra Ferenc
Itt mintha az egyik válasz nem lenne rendben.
Dátum: 2008.10.04. 18:36:06
Mennyi egy tetszőleges, N oldalú dobókocka dobási átlaga?
N-1/2
N+1/2
N/2
N
Inkább (N+1)/2
N-1/2
N+1/2
N/2
N
Inkább (N+1)/2
Dátum: 2008.10.04. 11:44:07
"Mejik elem atomjából van három egy salétromsav molekulában?"
Dátum: 2008.09.27. 22:45:57
Melyik autó származik Framciaországból?
Dátum: 2008.09.27. 07:54:50
Idézet: Xanagas - 2008.09.27. 07:48:49
Ha a Lélekkufárnál a Felszerlés szó mögötti ?-re böksz, megtudod.
Röviden a befogott állatra aggathatod. Bővebben ott.
Hali! Meg tudja nekem vki mondani a felszerelések mint pl. a díszes nyakörv mire jók? Vettem egyet és nem tudok vele semmit csinálni.
Ha a Lélekkufárnál a Felszerlés szó mögötti ?-re böksz, megtudod.
Röviden a befogott állatra aggathatod. Bővebben ott.
Dátum: 2008.09.27. 07:19:10
Idézet: babo - 2008.09.27. 05:38:21
Nem matematikai logika szerinti, hanem ceil() típusu kerekítés.
Minden tizedestörtet a legkisebb egészre kerekít, ami nagyobb nála. Pl.: ceil(3.01) = 4
Ettől függetlenül szerintem törölni kéne, mert távol áll az általános műveltségtől, és félrevezetően is van feltéve a kérdés.
Most kaptam egy idióta kérdést:
A helyes válasz 4 volt, én a 3-at jelöltem be.
Szerintem a kérdésre adható válasz nagyon nem egyértelmű ugyanis, ha az öt felét a matematikai kerekítés szabályai szerint kerekítem akkor 3-at kapok, mig a 10 harmadát kerekítve szintén 3-at.
Nem tudom milyen matematikai logika szerint jött ki a kérdezőnek a 4, de kíváncsi lennék rá, mert ezzel az erővel akár gyök 2 is lehetne a megoldás
Ha 5 fele 3 akkor mennyi 10 harmada?
A helyes válasz 4 volt, én a 3-at jelöltem be.
Szerintem a kérdésre adható válasz nagyon nem egyértelmű ugyanis, ha az öt felét a matematikai kerekítés szabályai szerint kerekítem akkor 3-at kapok, mig a 10 harmadát kerekítve szintén 3-at.
Nem tudom milyen matematikai logika szerint jött ki a kérdezőnek a 4, de kíváncsi lennék rá, mert ezzel az erővel akár gyök 2 is lehetne a megoldás
Nem matematikai logika szerinti, hanem ceil() típusu kerekítés.
Minden tizedestörtet a legkisebb egészre kerekít, ami nagyobb nála. Pl.: ceil(3.01) = 4
Ettől függetlenül szerintem törölni kéne, mert távol áll az általános műveltségtől, és félrevezetően is van feltéve a kérdés.
Dátum: 2008.09.27. 02:33:59
Magát a kvízt nagyon jó ötletnek tartom.
Viszont ezt a módot, ahogy a játékosok kérdéseket feltehetik, nagyon nem.
Tudom lenne vele munka, de jobb lenne, ha a kérdéseket forrás megjelöléssel lehetne beküldeni, és kikerülés elött valaki leellenőrizné.
Meg lehetne így spórólni az értelmetlen/vitatható/félreérthető/hibás kérdések utólagos javítgatását. Nem beszélve a bosszúságot, amit az ilyen kérdések okoznak. Ráadásul nem valami elegáns műveltségi kérdéseket hibás válaszokkal közzétenni. Akkor sem ha odaírjátok, hogy játékos küldte be.
Jelen állapotban pedig sokat segítene a hibás kérdések bejelentésében, ha válaszadás után, mondjuk új ablakban, vissza lehetne nézni az előző kérédést, hogy pontosan be tudjuk idézni ide a válaszokkal együtt.
Viszont ezt a módot, ahogy a játékosok kérdéseket feltehetik, nagyon nem.
Tudom lenne vele munka, de jobb lenne, ha a kérdéseket forrás megjelöléssel lehetne beküldeni, és kikerülés elött valaki leellenőrizné.
Meg lehetne így spórólni az értelmetlen/vitatható/félreérthető/hibás kérdések utólagos javítgatását. Nem beszélve a bosszúságot, amit az ilyen kérdések okoznak. Ráadásul nem valami elegáns műveltségi kérdéseket hibás válaszokkal közzétenni. Akkor sem ha odaírjátok, hogy játékos küldte be.
Jelen állapotban pedig sokat segítene a hibás kérdések bejelentésében, ha válaszadás után, mondjuk új ablakban, vissza lehetne nézni az előző kérédést, hogy pontosan be tudjuk idézni ide a válaszokkal együtt.
Dátum: 2008.09.27. 02:14:14
Volt valami olyan kérdés, hogy kinek a mondása volt a "Járj utadon, s ne bánd mit beszélnek".
Luther Martin-t kellett volna választanom.
Keresgéltem, és ahol megtaláltam, általában Marx egyik jelmondatának tartották.
Legkonkrétabbat pedig ezt találtam: "Dante Isteni szinjátékából való az idézet, de Marx tette igazán népszerűvé"
Luther Martin-t kellett volna választanom.
Keresgéltem, és ahol megtaláltam, általában Marx egyik jelmondatának tartották.
Legkonkrétabbat pedig ezt találtam: "Dante Isteni szinjátékából való az idézet, de Marx tette igazán népszerűvé"
Dátum: 2008.09.26. 17:27:28
Idézet: Diamond Wolf - 2008.09.26. 17:16:14
A max ÉP-t az egészséged növelésével tudod feljebb tornázni.
A pihenés közbeni regenerációt pedig prémium tagság vásárlásval.
hy
kérdés:az életpont magától nől,vagy tehetek érte hogy gyorsabb legyen? Detto cselekvéspont.....
előre is thx.
D.W.
kérdés:az életpont magától nől,vagy tehetek érte hogy gyorsabb legyen? Detto cselekvéspont.....
előre is thx.
D.W.
A max ÉP-t az egészséged növelésével tudod feljebb tornázni.
A pihenés közbeni regenerációt pedig prémium tagság vásárlásval.
Dátum: 2008.09.26. 16:48:34
Ott azért lehet tudni, hogy 42 km-t kell még futni, lehet rá készülni.
Itt mit lehet tudni? Mikor lehet 5 TP-t ütni egy portyával?
Itt mit lehet tudni? Mikor lehet 5 TP-t ütni egy portyával?
Dátum: 2008.09.26. 16:04:58
Idézet: atua - 2008.09.26. 15:15:47
ami meg a küldetéseket illeti, szerintem teljesen rendben vannak... egyáltalán nem baj, hogy nem lehet azonnal megcsinálni őket, legalább van benne vmi kihívás...
nem értem, hova siettek, már így is van a statisztikában olyan, akinek 7 küldetése van kész...
Az, hogy van benne kihívás, számomra azt jelenti, hogy ha nagyon akarom, meg tudom csinálni, csak nehéz.
Az, hogy olyat feltételt szabnak ami a játék jelen állapotában nem teljesíthető (nem mert nehéz, hanem mert vérgehajthatatlan), az nem kihívás, hanem valami egész más.
ami meg a küldetéseket illeti, szerintem teljesen rendben vannak... egyáltalán nem baj, hogy nem lehet azonnal megcsinálni őket, legalább van benne vmi kihívás...

Az, hogy van benne kihívás, számomra azt jelenti, hogy ha nagyon akarom, meg tudom csinálni, csak nehéz.
Az, hogy olyat feltételt szabnak ami a játék jelen állapotában nem teljesíthető (nem mert nehéz, hanem mert vérgehajthatatlan), az nem kihívás, hanem valami egész más.
Dátum: 2008.09.26. 13:09:40
Idézet: Gort - 2008.09.26. 12:47:10
Nekem ezt a kérdést még nem dobta, így sajnos a lehetséges válaszokat nem ismerem.
Amennyiben a többi válasznak nincs köze a NASA-hoz, teljesen igazad van.
De ha a többi válasz is NASA program, akkor a kérdés nem arra vonatkozik, hogy a NASAé-e, hanem hogy program vagy nem program.
Program vagy küldetés, nem szőrszál hasogatás ez egy kicsit? A lényeg, hogy a NASA-é.
Nekem ezt a kérdést még nem dobta, így sajnos a lehetséges válaszokat nem ismerem.
Amennyiben a többi válasznak nincs köze a NASA-hoz, teljesen igazad van.
De ha a többi válasz is NASA program, akkor a kérdés nem arra vonatkozik, hogy a NASAé-e, hanem hogy program vagy nem program.
Dátum: 2008.09.26. 13:00:44
Idézet: Zoli - 2008.09.26. 09:20:46
Olvasgassátok a legendát, és lépjetek szinteket.
Azért remek, hogy ilyen gyorsan sikerült elérnetek, hogy legyen a karaktereknek két fixen megoldhatatlan küldetése a háromból.
Mi lenne ha az ilyeneket akkorra tennétek be, mikor már van is lehetőség a megoldásukra?
"Kutasd fel Drakint!" ezt a küldetést hogy oldjam meg?
Olvasgassátok a legendát, és lépjetek szinteket.

Azért remek, hogy ilyen gyorsan sikerült elérnetek, hogy legyen a karaktereknek két fixen megoldhatatlan küldetése a háromból.
Mi lenne ha az ilyeneket akkorra tennétek be, mikor már van is lehetőség a megoldásukra?
Dátum: 2008.09.26. 12:42:57
Idézet: Tier - 2008.09.26. 11:55:56
Amit találtál abból is látszik, hogy a Genesis nem NASA program, hanem NASA küldetés, a Discovery-program része.
Melyik nem NASA program ?
Szerinte a Genesis a jó válasz de én meg ezt találtam :
"A Genesis a 21. század első anyagminta-visszahozó küldetése. A NASA indította a Discovery-program keretében 2001. augusztus 8-án. "
Szerinte a Genesis a jó válasz de én meg ezt találtam :
"A Genesis a 21. század első anyagminta-visszahozó küldetése. A NASA indította a Discovery-program keretében 2001. augusztus 8-án. "
Amit találtál abból is látszik, hogy a Genesis nem NASA program, hanem NASA küldetés, a Discovery-program része.
Dátum: 2008.09.25. 14:37:23
Megkaptam a "Vadászat során ejts el 3 apró szörnyet!" küldetést.
Az utóbbi közel 100 vadászat során egy sem jött.
A random a TF már megszokott módon működik, vagy itt azért még van esély?
Az utóbbi közel 100 vadászat során egy sem jött.
A random a TF már megszokott módon működik, vagy itt azért még van esély?

Dátum: 2008.09.25. 14:00:38
"Kutasd fel Drakint!"
Erről a küldiről tud valaki valami okosat?
Erről a küldiről tud valaki valami okosat?
Dátum: 2008.09.25. 13:48:13
Idézet: Kisujj - 2008.09.25. 13:29:48
Igen.
Egy kérdés: A 30 sebzés egy harci kör alatt küldinél harci körnek számít a varázslás is? Tehát ha jól hátsón lövöm az ellenfelemet egy energialövedékkel, akkor meglesz?
Igen.
Dátum: 2008.09.24. 16:37:35
Jó lenne, ha a toplistáknál megmaradna a rendezési szempont ha a következő oldalra lépek.
Portyázásnál szintén maradhatna a rendezés mikor újra keresek.
Portyázásnál szintén maradhatna a rendezés mikor újra keresek.
Úgy érted, hogy a toplista következő oldalára? Mert nálam megmarad.
A szövetség toplistát hiába rendezem horda szerint, ha a következő oldalra lépek újra a Lélekkút oszlop szerint lesz rendezve.