Hozzászólások - mist
Dátum: 2016.02.28. 13:07:44
Nálam rendben vannak a tókenek... (V1-V2-V3)
Dátum: 2016.02.27. 15:59:37
"A kiégett őskövek az idők során elveszítették potenciáljukat. Ha aktív őskővel érintkeznek, feltöltődhetnek, és vásárolhatsz értük ritka relikviákat! Ahányszor igazi őskövet szerzel (kivéve ajánlásból vagy kérdőív illetve kvíz kitöltésből), ugyanannyi kiégett őskövedből is igazi őskő lesz." http://vegzetur.wikidot.com/osko
Ez alapján csak egyféleképpen lehet számolni, mindenképp a befizetett kő dupláját kapod meg (ha van elég kiégetted), amiből ugye levonódik a mínusz őskő. (Tehát pl. -30 kővel 100 kő befizetése esetén 170 kövednek kell lennie.)
Arról nem is beszélve, hogy nem a játékos hibája, hogy mínuszba került a köve, tehát ennek minden emberi számítás szerint a fenti módon kell működnie.
Megkockáztatom, ez lesz Miklósék véleménye is.
Ez alapján csak egyféleképpen lehet számolni, mindenképp a befizetett kő dupláját kapod meg (ha van elég kiégetted), amiből ugye levonódik a mínusz őskő. (Tehát pl. -30 kővel 100 kő befizetése esetén 170 kövednek kell lennie.)
Arról nem is beszélve, hogy nem a játékos hibája, hogy mínuszba került a köve, tehát ennek minden emberi számítás szerint a fenti módon kell működnie.
Megkockáztatom, ez lesz Miklósék véleménye is.
Dátum: 2016.02.21. 21:46:19
Szó szerint az írtad, hogy magával az eventtel nincsen gond.
Beszéltem Miklóssal az ÜSZ-on, azt mondta, hogy az energiatégla hiánya ebben az első eventben már nem lesz orvosolva.
Szerintem ez nem tetszés/nem tetszés kérdése, hanem gond.
De ne érts félre, természetesen nem ellened irányul, amit mondok, és nem is vitatkozni akarok.
Beszéltem Miklóssal az ÜSZ-on, azt mondta, hogy az energiatégla hiánya ebben az első eventben már nem lesz orvosolva.
Szerintem ez nem tetszés/nem tetszés kérdése, hanem gond.
De ne érts félre, természetesen nem ellened irányul, amit mondok, és nem is vitatkozni akarok.
Dátum: 2016.02.21. 20:29:51
Tudom, hogy nem nekem címezted, de azért az első mondattal vitába szállok.
Az, hogy az eventtel kapcsolatos gondok Téged nem érintenek, nem azt jelenti, hogy az eventtel nincs gond.
Az, hogy az eventtel kapcsolatos gondok Téged nem érintenek, nem azt jelenti, hogy az eventtel nincs gond.
Dátum: 2016.02.21. 20:12:06
Tivi, ha élőlény és nem állat volt a kérdésben, akkor bizony az a "valami gomba" a jó válasz.
Szóval ne akadj fönn "apróságokon"!
http://www.ma.hu/tudomany/232259/A_Fold_legnagyobb_elolenye
Szóval ne akadj fönn "apróságokon"!
http://www.ma.hu/tudomany/232259/A_Fold_legnagyobb_elolenye
Dátum: 2016.02.21. 18:34:32
Joseph Haydn Az évszakok c. műve az, amivel a kolléga Vivaldi négy évszakját keveri.
De ha Georg Friedrich Händelt fogadja el helyesként, a kérdést valóban törölni kéne.
De ha Georg Friedrich Händelt fogadja el helyesként, a kérdést valóban törölni kéne.
Dátum: 2016.02.21. 15:03:00
Az, hogy mikortól használható a szörnytalizmán, engem is érdekel. Sok templomi feladatot meg lehetett csinálni a sok csp-ből, de ha emellett vadászni kell az állatokért, mielőtt a templom lefut, akkor akár eleve is vadászhattam volna...
Az event szerintem nem sikerült rosszul, ha pár "apróság" a helyére kerül (energiatégla, anomáliás szöviküldi támogatása, kaland találásának lehetősége - most hirtelen ez jut eszembe), a jobb eventek közé fog tartozni.
Egyelőre viszont elkapkodottnak tűnik, legalábbis nekem.
Az event szerintem nem sikerült rosszul, ha pár "apróság" a helyére kerül (energiatégla, anomáliás szöviküldi támogatása, kaland találásának lehetősége - most hirtelen ez jut eszembe), a jobb eventek közé fog tartozni.
Egyelőre viszont elkapkodottnak tűnik, legalábbis nekem.
Dátum: 2016.02.20. 05:16:47
V2-n 49-es szintű karakterrel állatölős küldetéshez keresek segítőt.
Természetesen a dolog oda-vissza működhet, illetve más küldetésben is szívesen segítek.
Természetesen a dolog oda-vissza működhet, illetve más küldetésben is szívesen segítek.
Dátum: 2016.02.17. 17:49:12
Az event nem ad energiatéglát. A nagy többséget ez nem érinti ugyan, de a kisebb szövetségeknek ez komoly szívatás.
Gondolom, akik éppen az anomáliás szöviküldit csinálják, azok sem fognak találni anomáliát a veremben.
Lehet, hogy tévedek, de ha megkérdezem, hogy ezekre gondolt-e valaki, vajon milyen választ kapok?
Gondolom, akik éppen az anomáliás szöviküldit csinálják, azok sem fognak találni anomáliát a veremben.
Lehet, hogy tévedek, de ha megkérdezem, hogy ezekre gondolt-e valaki, vajon milyen választ kapok?
Dátum: 2016.02.16. 21:34:10
Az AF és a feketepiaci tagság a lehetséges maxot növeli. Az aktuális számít.
Dátum: 2016.02.16. 00:25:59
A mai nappal elkezdődött a 2 napos kvízolimpia negyedik napja...
Dátum: 2016.02.14. 14:05:31
Mi v1-en egy hónapot vártunk a következő bajnokság indulására, miután teljesítettük a feltételeket.
Az én értelmezésemben egy bajnokságban nevezni az indulásáig lehet, tehát nyilván menet közben irreális lenne a beszállás, és bár akkor mi is ágáltunk, utólag azt mondom, hogy ez így jogos, és egyértelmű is.
Az én értelmezésemben egy bajnokságban nevezni az indulásáig lehet, tehát nyilván menet közben irreális lenne a beszállás, és bár akkor mi is ágáltunk, utólag azt mondom, hogy ez így jogos, és egyértelmű is.
Dátum: 2016.02.04. 20:14:46
Igen, Domi, biztos az a gond, hogy mindenki téged inzultál, mint ahogy a volt tanáraid az iskolában.
De őket nem tudtad lepontozni a jól megérdemelt egyeseidért, itt van hát a lehetőség a bosszúra
VU népe, reszkess, Domi pontoz
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni
(Figyelj, Domi, zaklatlak, és biztos csalok is, tiltass le gyorsan )
Legyen bármi a vége, ragaszkodom a nyelvünkhöz, még egy "isten háta mögötti" játék fórumán is. Sajnálom. (Eredetileg sorry-t írtam, de akkor már tényleg legyen magyar minden szó, ezért módosítottam...)
De őket nem tudtad lepontozni a jól megérdemelt egyeseidért, itt van hát a lehetőség a bosszúra
VU népe, reszkess, Domi pontoz
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni
(Figyelj, Domi, zaklatlak, és biztos csalok is, tiltass le gyorsan )
Legyen bármi a vége, ragaszkodom a nyelvünkhöz, még egy "isten háta mögötti" játék fórumán is. Sajnálom. (Eredetileg sorry-t írtam, de akkor már tényleg legyen magyar minden szó, ezért módosítottam...)
Dátum: 2016.02.04. 19:38:47
Emelet?
Lányok, srácok, kérem, valaki írja valaki azt, hogy ez nem csak nekem fáj
Egyébként, Domi, tényleg nem személyeskedés. De ezért ráuszítani magadat 600* a lepontozásra, már a szánalmasnál is több...
Abban igazad van, hogy akad más is, akinek gondot okoz a szép magyar nyelv, de az hatalmas tévedés, hogy ez téged felment.
Kérem, ha van valaki, aki mellettem, és a nyelvünk mellett voksol, álljon sorba, hogy Domi uraság és "népe" lepontozhassa.
Ha nincs ilyen, természetesen szívesen leszek mártír.
Lányok, srácok, kérem, valaki írja valaki azt, hogy ez nem csak nekem fáj
Egyébként, Domi, tényleg nem személyeskedés. De ezért ráuszítani magadat 600* a lepontozásra, már a szánalmasnál is több...
Abban igazad van, hogy akad más is, akinek gondot okoz a szép magyar nyelv, de az hatalmas tévedés, hogy ez téged felment.
Kérem, ha van valaki, aki mellettem, és a nyelvünk mellett voksol, álljon sorba, hogy Domi uraság és "népe" lepontozhassa.
Ha nincs ilyen, természetesen szívesen leszek mártír.
Dátum: 2016.02.04. 18:24:13
Domi (a Lord), ne haragudj, de én szeretek itt olvasni, viszont a "helyes"írásod az alsós tagozat szintjét sem üti meg, és engem borzalmasan zavar...
Most már annyira, hogy szánok rá egy bejegyzést.
Ha csak engem zavar, esküszöm, ez volt az utolsó hsz-m a fórumon!!!
Most már annyira, hogy szánok rá egy bejegyzést.
Ha csak engem zavar, esküszöm, ez volt az utolsó hsz-m a fórumon!!!
Dátum: 2016.01.29. 16:38:17
A medáljaidnál (az avatárkép alatt) nézted?
Dátum: 2016.01.27. 19:03:12
Teljes az egyetértés.
Dátum: 2016.01.27. 18:30:46
Én tudlak.
Ha annyira lényeges, hogy szerinted nem fogalmaztál ellentmondásosan, legyen, nem volt ellentmondás
De akkor mondd meg, van-e ellentmondás ezen hsz-em, és az előző hsz-em között?
Ha annyira lényeges, hogy szerinted nem fogalmaztál ellentmondásosan, legyen, nem volt ellentmondás
De akkor mondd meg, van-e ellentmondás ezen hsz-em, és az előző hsz-em között?
Dátum: 2016.01.27. 16:06:41
Szerintem pedig van.
Ha pedig Te sem tudod fejből, és csak a kérdés miatt nézel utána, akkor komolyan ellentmondasz önmagadnak, amikor kijelented, hogy mindenkinek tisztában kell lennie, hol vannak Budapesten a parkok, bár Te nem tudod.
Ha pedig Te sem tudod fejből, és csak a kérdés miatt nézel utána, akkor komolyan ellentmondasz önmagadnak, amikor kijelented, hogy mindenkinek tisztában kell lennie, hol vannak Budapesten a parkok, bár Te nem tudod.
Dátum: 2016.01.23. 15:36:37
Nem, valamilyen gradulátumot kell rátenned, hogy esszenciát kapj. (40-es szintű állatfelszerelések közt keresd)
A sajtoló anomáliának nincs köze az esszenciához:
"Sajtoló anomália
Típus: egyéb
Szint: 4
Ha legközelebb kisajtolsz egy állatot, amin állatfelszerelés van, dupla lélekenergiát kapsz (de egy sajtoló anomália elvész)"
A templomi kiképzéssel szerzett szint a zabálásnál nem számít, a sajtnál és az esszenciánál igen.
A sajtoló anomáliának nincs köze az esszenciához:
"Sajtoló anomália
Típus: egyéb
Szint: 4
Ha legközelebb kisajtolsz egy állatot, amin állatfelszerelés van, dupla lélekenergiát kapsz (de egy sajtoló anomália elvész)"
A templomi kiképzéssel szerzett szint a zabálásnál nem számít, a sajtnál és az esszenciánál igen.