Hozzászólások - Trimble2
Dátum: 2012.11.14. 21:31:33
Köszönöm a választ!
Dátum: 2012.11.14. 20:21:26
Ha a jutalom átvétele előtt felhúzom az irányított vadászatot a megfelelő szintre, az újraszámolásnál figyelembe lesz véve?
Dátum: 2012.11.14. 11:19:30
Idézet: Craslorg - 2012.11.14. 10:20:44
Még egy utolsó kérdés és mindent tudok. Az egy tulajdonságnövelés akár szerencse is lehet?
Ugye csak a közvetlenül LE-ből fejleszthető tulajdonságokra kell ezt érteni?
Ha kedvezményt növelő cuccot szerzel: relikviák, megaesszenciák, tárgyak, AF képesség, akkor érdemes várni az átvétellel, DE az átvétel előtt 1 tulajdonságot növelj, mert csak akkor számolja újra.
Még egy utolsó kérdés és mindent tudok. Az egy tulajdonságnövelés akár szerencse is lehet?
Ugye csak a közvetlenül LE-ből fejleszthető tulajdonságokra kell ezt érteni?
Dátum: 2012.11.14. 10:28:15
Köszönöm!
Dátum: 2012.11.14. 10:17:02
Számoltál a múltkorinál az Ország boltja +%-kal? Mert ha jól emlékszem akkor több LE járt a végén.
Dátum: 2012.11.14. 10:13:46
Van valami ok ami miatt ne vegyem át rögtön a jutalmat?
Pl: a szintlépésig még tolok párat a Hasznos vadászaton, szedek ki epik ládából tulajdonságcsökkentő tárgyat, stb.
Összeszedné valaki ezeket, ha vannak ilyen esetek?
Pl: a szintlépésig még tolok párat a Hasznos vadászaton, szedek ki epik ládából tulajdonságcsökkentő tárgyat, stb.
Összeszedné valaki ezeket, ha vannak ilyen esetek?
Dátum: 2012.11.12. 21:24:48
Meg van adva.
Vagy a 0 helyett portyánál kapjanak a VF-esek is egy kicsit? Vagy most mi?
Vagy a 0 helyett portyánál kapjanak a VF-esek is egy kicsit? Vagy most mi?
Dátum: 2012.11.09. 12:56:55
A te olvasatodban úgy jön ki, hogy a kétismeretlenes egyenletek és a háromismeretlenes egyenletek között nincs különbség. Vázolom.
bugbejelentő-bugot kihasználó-játékvezető
biztonsági szakember-biztonsági főnök
Nem tudom érzed-e a különbséget. Elnézést a túl egyszerű hasonlatokért.
bugbejelentő-bugot kihasználó-játékvezető
biztonsági szakember-biztonsági főnök
Nem tudom érzed-e a különbséget. Elnézést a túl egyszerű hasonlatokért.
Dátum: 2012.11.08. 11:39:12
Nem lehetne a kincspont-licitrendszer átalakításával helyrerakni a dolgokat?
A szintedet alapul véve tudnál egyre nagyobb összegekért licitálni. Az epikus tárgyaknak meg lenne egy minimum kincspont ára.
A már kariknál lévő tárgyakat én nem bántanám. Bár ez tudom, hogy nem megoldás a bejegyzéseket elnézve.
A szintedet alapul véve tudnál egyre nagyobb összegekért licitálni. Az epikus tárgyaknak meg lenne egy minimum kincspont ára.
A már kariknál lévő tárgyakat én nem bántanám. Bár ez tudom, hogy nem megoldás a bejegyzéseket elnézve.
Dátum: 2012.11.06. 23:12:10
Ezután várható-e a kincspontrendszer reformja, esetleg az alacsony szintű karik valamilyen szintű beleszólása az epikverésbe?
Vagy ez már régi, lejárt lemez és beragadtam a liftbe az elefántcsonttoronyban?
Nem vagyok ellene, mondom nem vagyok ellene semmilyen újításnak, de megint a kisebbség miatt fog szívni az aktív középmezőny. Nem most nem az élbolyra gondolok. Semmi bajom senkivel egyébként.
Aki nem feltörekvő alacsony szintű, hanem oan gyanúsan közepes, akinek nem sajnáltak a magas szintű, epikverő, böszmenagyot építő kistársai koloncot vetni (Elveszett Kalandgyűrűm van, hát ez aztán zettatáp), na az miért fog pórul járni?
Vagy ez már régi, lejárt lemez és beragadtam a liftbe az elefántcsonttoronyban?
Nem vagyok ellene, mondom nem vagyok ellene semmilyen újításnak, de megint a kisebbség miatt fog szívni az aktív középmezőny. Nem most nem az élbolyra gondolok. Semmi bajom senkivel egyébként.
Aki nem feltörekvő alacsony szintű, hanem oan gyanúsan közepes, akinek nem sajnáltak a magas szintű, epikverő, böszmenagyot építő kistársai koloncot vetni (Elveszett Kalandgyűrűm van, hát ez aztán zettatáp), na az miért fog pórul járni?
Dátum: 2012.10.29. 14:03:29
Elnézést kérek, csak egy ötlet volt.
Dátum: 2012.10.29. 13:24:40
És az esetleg nem lehet, hogy nem manakonstira voltál öltözve? Nem cseréltél tárgyat mostanában?
Dátum: 2012.10.25. 10:30:56
Köszi! Akkor kötetre várós 10 napom jön.
Dátum: 2012.10.25. 10:16:23
A második fázisban várható valami egyéb relik azokon kívül ami a wikin fel van tüntetve?
Dátum: 2012.10.18. 14:25:02
Szerintem nem röhejes a cím, nincs gond vele. :tövigbenyal:
Dátum: 2012.10.18. 13:50:34
Attól miért lesz nagy a szerepjátékosfaktor ha a győztes kari üthetetlen lesz? Vagy a szerepjáték=táp? 

Dátum: 2012.10.12. 10:01:33
Tök jó, hogy valamit valamihez hasonlítanak és egy rakat idióta kérdést generálnak.
Szívesen megkérdezném az ügyfélszolit, de ha szerintekek ennyire nem hat rá akkor hagyom...
Köszönöm.
Szívesen megkérdezném az ügyfélszolit, de ha szerintekek ennyire nem hat rá akkor hagyom...Köszönöm.
Dátum: 2012.10.12. 09:43:18
Követve ezt a gondolatmenetet, a Térképkereső varázsvessző (ami ugye a térképdarabokra hat) hat a szinguláris anomáliákra is?
Dátum: 2012.10.11. 11:44:44
Idézet: Miklós - 2011.11.29. 17:48:31
Megtaláltam ám, hogy hol olvastam erről. Ez kérlek szépen egy tervezett fejlesztés.
Összegyűjtöttem a VU találkozón elhangzottakat, és egyúttal ennek örömére nyitottam egy új Várható fejlesztések topicot is.
.
.
.
Esemény alatt ne lehessen a gyorsításoknál a CSP-t őskővel kiváltani.
.
.
.
Esemény alatt ne lehessen a gyorsításoknál a CSP-t őskővel kiváltani.
Megtaláltam ám, hogy hol olvastam erről. Ez kérlek szépen egy tervezett fejlesztés.
Dátum: 2012.10.10. 14:24:26
Köszi, akkor nem kérdeztem semmit...