Mit nem raknak a palacsinta tésztájába az alábbiak közül?
liszt
káposzta
tej
tolyás
szerintem egyértelmű, a tojás pontos j.
Hozzászólások - Nádja
Dátum: 2010.05.06. 10:42:25
Dátum: 2010.04.25. 14:49:42
Igazad van rossz helyre írtam, és köszönöm az információt, én még csak olyan órát láttam mint a mienk.
Dátum: 2010.04.25. 14:16:25
Az elektromos fogyasztásmérő órán hány számjegyet lehet leolvasni?
6
2
4
3
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
De miért? Oda kell menni a villanyórához, és meg kell nézni. Mi ebben a speciális?
6
2
4
3
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
De miért? Oda kell menni a villanyórához, és meg kell nézni. Mi ebben a speciális?
Dátum: 2010.04.22. 08:59:44
Mikor épült meg Páriszban a Szabadság szobor?
1854
1865
1839
1876
Páriszban van a szobor?????????
1854
1865
1839
1876
Páriszban van a szobor?????????
Dátum: 2010.03.17. 09:54:37
Van egy kérdés nem másoltam ki, mert azt hittem tudom a választ.
A kérdés az volt melyik város fekszik a Duna partján.
Szeged
Baja
a másik két városra nem emlékszem. Én Baját jelöltem, mert még át is mentem már a bajai Duna hídon. De a kérdező szerint Szeged a válasz. Most én emlékszem rosszul, vagy a kérdező nem tudja jól?
A kérdés az volt melyik város fekszik a Duna partján.
Szeged
Baja
a másik két városra nem emlékszem. Én Baját jelöltem, mert még át is mentem már a bajai Duna hídon. De a kérdező szerint Szeged a válasz. Most én emlékszem rosszul, vagy a kérdező nem tudja jól?
Dátum: 2010.03.16. 09:10:00
Melyik a DNS 4 fő alkotóeleme?
adenin, guanó, timi, citox
adenin, guanin, citozin, timin
dezoxi, ribo, nuklein, sav,
adenim, guani, timin, citrom
Ez nem speciális?
adenin, guanó, timi, citox
adenin, guanin, citozin, timin
dezoxi, ribo, nuklein, sav,
adenim, guani, timin, citrom
Ez nem speciális?
Dátum: 2010.03.15. 17:12:20
Én egy békés természetű ember vagyok. De ez volt az utolsó kísérletem a kérdés feltevésre. Ezekkel mi a baj?
A Micimackó és barátai című mesében hogy hívják Dalma kutyusát?
Fickó
Fidó
Pamacs
Pimpa
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
A Micimackó és barátai című mesében ki az aki rózsaszín?
Tigris
Dalma
Füles
Malacka
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
A Micimackó és barátai című mesében hogy hívják Dalma kutyusát?
Fickó
Fidó
Pamacs
Pimpa
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
A Micimackó és barátai című mesében ki az aki rózsaszín?
Tigris
Dalma
Füles
Malacka
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
Dátum: 2010.03.05. 11:00:31
Ha megoldható lenne, szerintem sokan értékelnék, ha elég lenne 48 óra háború megnyerésére, ne kelljen 3 napig szenvedni.
Példa: Megtámadtak minket, nyerésre állunk, már most meg van a 2*es nyert csata, de várni kell még holnapig, hogy megnyerjük a háborút. Az ellenfél nem tud kapitulálni, mert ők indították, mi meg már lépnénk tovább.
Példa: Megtámadtak minket, nyerésre állunk, már most meg van a 2*es nyert csata, de várni kell még holnapig, hogy megnyerjük a háborút. Az ellenfél nem tud kapitulálni, mert ők indították, mi meg már lépnénk tovább.
Szerintem egy kicsit sötét lett a szín, nem biztos, hogy a szemem szeret ni fogja, a desing amúgy tetszik. Csak egy kicsist lehetne világosabb.
Dátum: 2010.02.17. 12:09:13
A válaszra még 02:38 időd van.
Hogyan halt meg (Szent) Gellért püspök, Magyarország egyik első püspöke?
lelökték egy hegyről *
megmérgezték
felnégyelték
terészetes halált halt
Nem halt bele hogy lelökték a hegyről. Egy sziklán szétverték a fejét és lándzsát döftek bele.
Hogyan halt meg (Szent) Gellért püspök, Magyarország egyik első püspöke?
lelökték egy hegyről *
megmérgezték
felnégyelték
terészetes halált halt
Nem halt bele hogy lelökték a hegyről. Egy sziklán szétverték a fejét és lándzsát döftek bele.
Dátum: 2010.02.13. 16:23:21
Tudom, hogy nem olyan fontos probléma amit felvetek, de talán lenne rá megoldás.
A szövetségeknek általában van vezetője, vagy vezetőik, és rendben, hogy a többségi szavazat alapján ki tudnak törölni topicot, és be tudnak építeni az épületekbe a kútból, de meg lehetne oldani, hogy hozzá szólásokat is tudjanak törölni a szövetség fórumáról? Néha nézzük a fórumot, és szeretnénk rendet tenni a hsz-ek között, de nagyon körülményes mindenkit megkeresgélni és felkérni a nem oda való hozzá szólásait törölje már ki. Erre kellene valami megoldást keresni. Vagy valakit szavazzon meg a szövetség, egy személyt, akinek szabad kezet adnak a rendrakáshoz, vagy legyen hozzá az 5 szavazat, mint a topicok rendezésénél.
A szövetségeknek általában van vezetője, vagy vezetőik, és rendben, hogy a többségi szavazat alapján ki tudnak törölni topicot, és be tudnak építeni az épületekbe a kútból, de meg lehetne oldani, hogy hozzá szólásokat is tudjanak törölni a szövetség fórumáról? Néha nézzük a fórumot, és szeretnénk rendet tenni a hsz-ek között, de nagyon körülményes mindenkit megkeresgélni és felkérni a nem oda való hozzá szólásait törölje már ki. Erre kellene valami megoldást keresni. Vagy valakit szavazzon meg a szövetség, egy személyt, akinek szabad kezet adnak a rendrakáshoz, vagy legyen hozzá az 5 szavazat, mint a topicok rendezésénél.
Dátum: 2010.02.06. 11:51:14
Nos ez jobban is tetszik, köszönöm. Így nem sértődne meg senki, hogy ki lenne törölve a hsz-e.
Dátum: 2010.02.06. 10:57:45
Tudom, hogy nem olyan fontos probléma amit felvetek, de talán lenne rá megoldás.
Dátum: 2009.12.04. 09:51:03
köszönöm szépen
Dátum: 2009.12.04. 09:13:14
Sebezz ellenfeled állatán varázslattal legalább 50-et, 10 portyázás során, amit te kezdeményezel!
Ennél a küldetésnél tartok. Valaki legyen szíves segítsen, a másodlagos varázslat hányas szintje jelenthet megoldást, egyáltalán jó fele kapisgálok, erre van szükségem?
Ennél a küldetésnél tartok. Valaki legyen szíves segítsen, a másodlagos varázslat hányas szintje jelenthet megoldást, egyáltalán jó fele kapisgálok, erre van szükségem?
Dátum: 2009.11.28. 08:49:09
Melyik ország vallási és politikai vezetője volt Komeini ajatollah?
Szaúd-Arábia
Irak
Jordánia
Irán
Khomeini ajatollah-nak kell írni. Kimaradt a h betű.
Szaúd-Arábia
Irak
Jordánia
Irán
Khomeini ajatollah-nak kell írni. Kimaradt a h betű.
Dátum: 2009.11.24. 09:04:57
Melyik nem egy Depeche Mode szám címe?
Precious
Colorblind
John the revelator
Enjoy the silence
A Depeche Mode-t sem ismerheti mindenki. spec
Precious
Colorblind
John the revelator
Enjoy the silence
A Depeche Mode-t sem ismerheti mindenki. spec
Dátum: 2009.11.23. 19:50:13
Honnan származtak Albrecht Dürer ősei?
Ősei a Gyula melletti Ajtósról származtak. *
Ösei Békéscsabáról származtak.
Ösei is Németországból származtak.
Ösei Itáliából származtak.
Meg van jelölve a válasz, mind rosszul van írva rövid Ö-vel (Ösei). Kivéve a megoldás.
Ősei a Gyula melletti Ajtósról származtak. *
Ösei Békéscsabáról származtak.
Ösei is Németországból származtak.
Ösei Itáliából származtak.
Meg van jelölve a válasz, mind rosszul van írva rövid Ö-vel (Ösei). Kivéve a megoldás.
Dátum: 2009.11.22. 11:12:35
A legenda szerint mi található a szivárvány tövében?
A manók aranya
meseország
menyország
semmi
??????????????????
A manók aranya
meseország
menyország
semmi
??????????????????
Dátum: 2009.11.20. 06:55:10
Az egyik kalandban volt ez a kvíz kérdés.Mikor éltek a dinoszauruszok? És a google-ban ez volt a válasz de a kérdés feltevője a 65 milliót jelölte.
A dinoszauruszok olyan állatok, amelyek az őskorban éltek, a triász időszakban, kb. 230 millió évvel ezelőtt jelentek meg, és a kréta időszak végén, ...
www.kvizkaszino.hu/.../a_kreta_kor_allata_a_dinoszauru
A dinoszauruszok olyan állatok, amelyek az őskorban éltek, a triász időszakban, kb. 230 millió évvel ezelőtt jelentek meg, és a kréta időszak végén, ...
www.kvizkaszino.hu/.../a_kreta_kor_allata_a_dinoszauru