Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Szula

Oldal: 123
Dátum: 2012.09.11. 13:20:55
Nem megy a csp-s szöviküldi számláló, 0-án áll, tessék már javítani - ez sem új hiba, már régóta fennáll....
v2, Sötét Mágusok
Dátum: 2012.09.05. 08:06:48
Most komolyan.
Nincs egy deka ember sem a Behonál, hogy legalább annyit írjon, "bocsi srácok, hamarosan intézzük, picit türelmeteket kérjük".
Milyen gusztustalan már ez így.
Van még 600 őskövem, de többet fix, hogy ha ez így működik, nem fogok venni. Egy napja jeleztünk egy hibát, én mailben (bug@, baraty@), pm-ben Baratynak, ide a fórumra, hát hova írjak még, hogy történjen valami???
Arra sem méltatják az embert, hogy jelezzék itt a fórumon, persze-persze, javítjuk, pici türelmed...
Dátum: 2012.09.04. 13:44:24
jaja, sürgősen valami megoldást kellene találni... nem manuálisan bohóckodni.
Dátum: 2012.09.04. 13:31:26
Most lettünk kész a szöviküldisorral, a múltkor is könyörögni kellett, hogy javítsák ki, most megint mindenkinek rosszul számolja...
Megint csak 2x jutalmat kaptak nálunk azok, akik 3x-ra jogosultak. Haladnánk a szöviküldivel, de most emiatt megint várnunk kell. Rettentő bosszantó.
Kérem az illetékeseket, legyenek szívesek intézkedni ez ügyben!

v2, Agnus Dei, Sötét Mágusok, #567
Dátum: 2012.08.21. 08:13:19
Már ne haragudj, hol van leírva, amiről Te beszélsz, Cras?
Olvasgatnám a szabályokat, persze nem mondok újat gondolom, hogy azok általában hiányosak, nem részletesek. Bizonyára több munka lenne normálisan megírni ezt a modult vagy bármelyiket, mint hogy tótágast álljak, nekem mégis a javítás lenne a szimpatikusabb.
Nagyon rossz a hasonlatod, az alaptulajdonságot ne keverjük már ebbe bele, teljesen más, amivel példálózol. Hagy ne írjam már le még egyszer, ha nem érted meg, felesleges.

"És arra is megkérlek, hogy ezzel a jövőben ne zaklasd ezzel őket, mert a tárgy pont úgy működik, ahogy le van írva, csak fölöslegesen veszed el a BEHOsok idejét."

Ne zaklassam őket? Már uram bocsá, de két mailt írtam és volt két postom a témában egy olyan játékproblémával, ami nem csak számomra zavaró, egy olyan játékért, amiért nem két forintot fizetek, és még ne is merjem zaklatni őket? Ezt most komolyan kéred, tőlem??
Mellesleg biztosíthatlak, hogy nem zaklatom őket, eddig sem tettem, ha neked, mint megoldásban inkompetens, teljesen különálló ez zavaró, igazán nem érdekel. A probléma nem neked megoldandó kérdés, hanem a játék készítőinek, és ha ők arra sem veszik a választ, hogy egy egysoros válaszra méltassanak, igenis írogatni fogom a leveleket, amíg meg nem unom. Ha meg meguntam, akkor meg törlök, ennyi.
Hogy elveszem feleslegesen az idejüket? Könyörgöm, nem is foglalkoztak a problémámmal, milyen időt veszek el tőlük???

Mindenesetre rendkívül bosszantó, hogy nyavalyogni kell minden szir-szarért, és mintha a falnak beszélnék. Ahelyett hogy ezt az idétlen kezdetleges tinichat-funkció programozásra szánt időt inkább a hibákra és javításokra szánták volna.
Meg mondjuk egy válaszlevélre, mert az ugye illik.
Nem olvasom a fórumot nap szinten, de egy hét nyaralás után vártam volna valami visszajelzést a levelemre, postomra.
De hát itt tartunk, úgy látom. Csak így tovább.
Dátum: 2012.08.17. 07:58:02
Nem elfogadható ez a válasz, sehol nincs leírva, hogy csak a varázslat LÉ-szívást növelné, és mivel a nyakláncba bármilyen kristály belerakható, elvárom, hogy működjön is. Nem gondolom, hogy különösebb problémát jelenteni a kódon módosítani, hogy működjön nyakiban is, ezt már írtam korábban is. Nem a +5% LÉ szíváson vagy a 14/16 őskőről van itt szó, hanem a dezinformálásról.

Tehát vagy ne engedje belerakni, vagy ha engedi, akkor működjön. Ez az elvárt, azt gondolom. Meg lehet magyarázni, de ez így akkor sem korrekt, pláne a hibakezelés menete.
Dátum: 2012.08.16. 15:39:06
Elég negatív dolog, hogy a Beho ennyire nagy ívben tojik a hibabejelentésemre, amit kb. 2 hete írtam a varázslat-LÉ szívás nyaki-LÉ szívás problémámról. Írtam 2 mailt a bug@vegzetur.hu-ra és Baratynak is, de még annyi sem jött válaszként, hogy, bocsi, nézzük, nincs elfelejtve... ha legalább nem javítják ki (ami megint csak vicc!), a fókuszkristály cserébe fektetett ősköveimet írnák jóvá, de semmi, egy nyüves válaszért is könyörögni kell???
Dátum: 2012.08.04. 23:22:25
Hát akkor lesz miről beszélgetni a köv. találkozón... itt nem stilisztikai problémáról van szó, nem gondolom, hogy ez egy túlbonyolított programozási problémát vetne fel Baraty részéről. Inkább gondolom, hogy a nógatás az, ami visszatarthatja a stábot... pár napja egy adatbázis átmozgatás történt, mondhatni zökkenőmentesen.
Hadd ne adjam már fel
Dátum: 2012.08.04. 22:25:09
Ez számomra nem evidens, ezért nem is elfogadható...
Dátum: 2012.08.04. 21:06:51
Sziasztok!

A Vén Lélekszívómba beletettem egy lélekrubin fókuszkristályt, de nem adja össze a lélekszívás%-ot:

Így adódik össze a lélekszívásom:

Iván Vegetátora +25%
Gyémánt lélekrabló+Xenó gyűrűkristály: +48%
Vén Lélekszívó+lélekrubin: 30%+15%
Lélekszívó sisak+mór tűzopál: 3%
Barátság kristály: 3%
Összesen: 124%

A karakterlapon azonban ez látszódik:

Pont az a 15% hiányzik… az egy dolog, hogy ez a varázslathoz van, de a láncba minden fókuszkristály berakható, kvázi ennek is működnie kellene... nagyon kellene az a +15%...

Javítsátok legyetek szívesek!

Köszi, üdv:
v2, #567, Agnus Dei
Dátum: 2012.07.17. 12:46:00
tényleg kell az a hibajegy-kezelő rendszer, vicc, hogy itt ülök és várom, hogy történjen vmi... és semmi.

Most írt Baraty, rendben van...
Dátum: 2012.07.17. 09:10:25
Így történt, köszi Cras
Dátum: 2012.07.17. 08:51:43
Úgy tűnik, nem jól számolja a top50 belassított karakternek a szöviküldi nyereményt. 2x jutalmat kaptam, pedig már rég megcsináltam a 3x részt is.

Átveszem a jutalmat: 1149960 LE, 75 kristálypont, 5 AF pont

A többi szövitársamnak hasonló problémái vannak, plz megoldást....
Dátum: 2012.05.30. 13:43:04
Tegnap óta semmi érdembeli változás az ügyben, hogy megkapjam az AH-s +1 szintemet... kicsit lassan reagálnak a Behonál mostanában.

Tegnap, 23:34 Az aukción megvásároltad a következő tételt 400 aranydukátért: Gyors tanulás

Kérném kicsit megpörgetni, ha lehet...

Köszi Baraty a segítséget!
Dátum: 2012.03.23. 12:43:05
Persze, ezt a legutóbbi találkozón kértük is, ha jól emlékszem, de már nem emlékszem, milyen választ kaptunk rá...
Dátum: 2012.03.23. 12:37:05
Igen, de hát van, írtam már, de még nincs válasz...
Dátum: 2012.03.23. 12:09:07
20 alatt volt, asszem 12...
Dátum: 2012.03.23. 12:01:12
Gondom van a Lelakatolt ládika AF-képességgel, 2. szintre fejlesztettem, de ma volt egy támadásom, ahol 7 kiégett őskövet vesztettem, illetve az volt egy támadásom, akkor 2 őskövet loptak el.
Szóval szerintem ez az AF képesség nem működik, vagy nem jól működik.
Szeretném a kiégetteket is visszakapni.

Agnus Dei, #567, v2, Sötét Mágusok
Dátum: 2012.03.23. 11:07:05
Az állatgyógyítás automatizálásra javasolnám, hogy pihenéskor automatikusan gyógyuljanak az állatok, ellenkező esetben maradjon a manuális kattintgatós megoldás.
Ha automatikus gyógyítás menne a nap 24 órájában, akkor gyakorlatilag újra kellene tervezni az állatok sebződését, mivel jelentősen javulnának az életben maradási esélyeik
Dátum: 2012.03.14. 21:08:25
Arról senki nem ír, hogy a felszerelések őskő költsége folyamatosan nő, pedig valljuk be, ez nem elvárt. Fixálni kellene a pajzs, páncél, fegyver és egyéb falánkságok őskő-költségét, még a végén 60-70 őskőbe fog kerülni egy 200. szintű cuccos, ami valljuk be, nem arányos az adott szint prém-nonprém felszerelések különbségével.
Minél régebben játszom, annál többet kell fizetni? Máshol ez pont fordítva szokott lenni.
Oldal: 123