Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Elen

Oldal: 1234
Dátum: 2012.05.15. 08:20:45
Bocsánat a nyivákolásért, de mintha az előző VT alatt arról lett volna szó, hogy limitáljátok az ősköves feladatokat 2-ben. Nekem az egyik világon 4 van. Nem halok bele, mert amúgy is prémesen játszom általában, de esetleg másnak kínos lehet egy ilyen szitu, mert egy tininek nem biztos, h vesznek a szülei őskövet csak ezért.
Sorolom, mielőtt hülyének leszek nyilvánítva:
- vásárolj állatfelszerelést 3x
- nyerj a szerencsekeréken ritka vagy ultraritka kincset
- használd a portyázásnál a szimulációt 5 alkalommal
- használj el 5 ősköves gyógyitalt
Mondom, én nem halok bele, de lehet, hogy van, akinek ez kellemetlenséget okoz, avagy nem tudja megcsinálni a templomot.
Dátum: 2012.04.17. 08:14:35
A templom a tegnapi belépésemet nem számolta, csak a mait. Vagy a mait nem számolta, végülis mindegy (A tegnapi belépés is a templom élesítése után történt, mert a szerencsekereket viszont számolta, ott 6-nál tartok.)
Dátum: 2011.05.18. 14:44:21
Én is hiányoltam a csapatverseny izgalmait (bár nyilván ebben is volt taktikázási lehetőség, csak csapatverseny nem, mert pl. nem mindegy, hogy a nagyobb csapatban vagy, és alig van célpont, vagy kisebb csapatban, rengeteg célponttal), és azt gondolom, hogy a kufáronkénti limitált létszám, vagy a sorsolásos besorolás nem lett volna rossz.
(Sőt, ragozva a dolgot, azt is meg lehetett volna határozni, hogy szintenként hány játékos tartozhat egy kufárhoz, mondjuk 5 db 100-as, 6 db 99-es, tehát a minél egyenletesebb elosztás jó lett volna, akkor talán az utolsó pillanatig nem dőlt volna el a dolog.)
Ettől függetlenül remek kis event volt!
Dátum: 2011.05.17. 18:59:58
Kipróbáltam - amikor átveszed a jutalmat, megjelenik a kufármedál is. Próbáld ki
Dátum: 2011.05.17. 18:54:50
Nekem speciel nagyon tetszett ez az event, köszönöm.
Valami hasonlót minél hamarabb is elfogadnék
Dátum: 2011.05.02. 09:02:40
Nagyon köszönöm, most már sikerült a tapasztalatból nekem is leszűrni a törvényszerűséget
Dátum: 2011.05.01. 09:10:11
Megnéztem, csak a listában hozza kufár-csataként, de se pp-t, se eseménypontot nem von le, és győzelmet se ad. Bukta
Dátum: 2011.05.01. 09:07:42
Kérdésem lenne: 3 órán belül milyen feltételekkel lehet 5-nél többször támadni egy karit? Mert az enyémnek most van az elmúlt bő két órából 6 támadása (márminthogy engem támadtak alig több, mint 2 óra alatt 6x), miközben nekem még mindig írogatja a portyánál, hogy ezt a karaktert már 5x támadták az elmúlt 3 órában, így én nem támadhatom. Mivel a 6-ból az egyik csata nyertes volt, az nem számít bele a 3 órába?
Dátum: 2011.04.30. 08:27:24
Csak nyafogni jöttem.
Miért van, hogy az összes lehetséges játékos célpontomnál kiírja, hogy "Nem támadhatod a karaktert, mert már ötször támadták három órán belül"?
Könyörgöm, ha ezt a szöveget le lehet programozni, akkor azt mért nem lehet, hogy eleve ne is látsszon a portyalistán? No, mindegy. Nem lehet minden tökéletes
Dátum: 2011.04.28. 11:55:35
Én mondjuk nem tudatosan jelentkeztem valahova, igaz, nem is görcsöltem rá arra, hogy mindenáron győztes csapatban kell lennem. Eszemben sincs átmenni a több célpontot nyújtó, ám gyengébb csapatból a "tuti győztesek" közé. (Illetve egyik világon a vezető csapatban vagyok, de ez is véletlen.)
De azt gondolom, hogy a játékélményt és az izgalmakat fokozhatta volna, ha nem tudjuk, melyik kufár hány győzelemmel áll az akárhányadik helyen, hanem esetleg napi két frissítéssel csak a kufárok sorrendjét lehetett volna tudni, nem a győzelmek számát. Talán úgy kiegyenlítettebb lehetett volna, és a kisebbeknek is megérte volna a csapatért hajtani. (Mondjuk akár azt is elfogadtam volna, hogy a sorrend csak az utolsó héten látható, amikor már nem éri meg vándorolni a győzelmek nullázása miatt. De akkor biztos lettek volna, akik csalás miatt nyafiznak.)
Összességében ez azért nem egy rossz event.
Dátum: 2011.02.28. 19:48:29
Így igaz, mondjuk nekem a V3-n lett volna jó, ha tovább tart, mert gyűjtöttem volna őrülten a LE-t Csak én liba voltam, és komolyan vettem, hogy verjük le a királynőket, így a LE nagy része elment gyógyitalra, ahelyett, hogy magamat fejlesztettem volna. Nos, ez is egy tanulság, hogy nem kell úgy csinálnom, mintha rajtam múlna a Világ Sorsa. Legfeljebb legközelebb nem leszek az elsők közt, na bumm
Dátum: 2011.02.28. 17:49:32
Nem, nem kényszerített senki semmire. De ettől még leírhatom, hogy csalódott vagyok, nem? Merthogy minden okom megvan rá, mivel az elején úgy nézett ki, jóval a 3 hét letelte előtt lenyomjuk az eventet (elég nagy volt a lelkesedés, gondolom, sokan csináltuk), de erre gyorsan módosítani kellett a szabályokat, hogy a végén már csak nyögvenyelősen lehetett teljesíteni, és az eredetileg kalkuláltnál lényegesen több energia ment rá. Gondolom, nem csak az én esetemben. Úgyhogy kár lehurrogni, nem én változtatgattam menet közben a szabályokat, és igenis furcsának tartom, hogy ha arra volt energia és készség a beho részéről, hogy nehezítsék (lényegesen) az event teljesítését, akkor arra is lehetett volna, hogy ennek fejében komolyabb díjakat adnak érte.
Amúgy igazad van, az tényleg az én hülyeségem, hogy ezek után még mindig csináltam. Meg a többieké, akik szintén.
Dátum: 2011.02.28. 11:40:21
Mit ad Isten, csak hozzá kellett szólnom(??), és máris megkaptam a medált. No. Azért. Még ha soká is hozza be az árát.
Dátum: 2011.02.28. 11:37:48
A végzet medált tudom, a többit is tudtam, csak összességében megállapítottam, hogy messze nem érte meg a dolog a befektetett energiát.
Ja, és NEM kaptam meg a végzet medált, tehát pont ezért írtam, amit írtam. Eddig volt kettő, és most is kettő van, mégpedig a VÚ-talikon való részvételért...
Dátum: 2011.02.28. 10:55:56
A v2-n győztes csatákban, elájult állatban első 15-ben voltam, építésben első 10-ben... Építésért nem kaptam semmit, tényleg megérte. Kösz. A legközelebbi eventnél már meggondolom, hogy csinálok-e bármit. Jobban jártam volna, ha ugyanazt a LE-t a szövibe tolom be, esetleg a karim fejlesztésébe. Pfff... ez nagyon gyenge volt.
Dátum: 2011.01.31. 12:05:57
Ez hogy van?

Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 5802 sebzést okoztál, és 2343 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát.

A szerzett lélekenergiából 295 a helyes válaszért kapott LE.
A csata végén a következő italt találtad: Kisebb portyázás itala.

Nem is szereztem LE-t elvileg... vagy valamit félreértek?
Dátum: 2011.01.31. 11:14:17
Párszor már nálam is behalt a játék, de alapvetően nagy gond nincsen. Kíváncsian várom a fejleményeket végre valami izgalom.
Dátum: 2010.12.06. 13:21:37
Nagyon köszi, szuper ajándékot kaptunk! Boldog Miklós-napot!
Na, azóta minden helyreállt. Köszönöm a segítséget, illetve ha az én készülékemben volt a hiba, akkor megoldódott rejtélyes módon.
Ez utóbbi stornó. Nyomtam két frissítést, és azóta az állatok gyógyulnak, a szmájlik visszajöttek.
Oldal: 1234