Te barom.
Beugattál itt két olyan szánalmas kérdést, hogy a fejem ketté áll tőle, aztán elkezdesz kötekedni nálad NYILVÁNVALÓAN értelmesebb emberekkel? Te nem szégyelled magad, kisfiam? Öten elmagyarázzák neked (szépen, értelmesen, kulturáltan), hogy hülye vagy, te meg elkezdesz belekötni a hatodikba is? Atyavilág. Részemről befejeztem, akár vissza is írhatsz erre, tedd egészen nyugodtan azzal a békés tudattal, hogy nem fogom elolvasni, mert elutazom két hétre. Most.
Javaslataim a téli szünetre, te majom: olvass sokat. Gyakorolj. Szépen cizellált barokkos körmondatokat írni a vonalas füzetbe nem szégyen, ha valaki így fogalmaz, mint te.
Baráti szeretettel: én.
Hozzászólások - Thernielle
Oldal: 12
Dátum: 2008.12.24. 11:26:28
Dátum: 2008.12.24. 10:39:42
Kedves YoghDemer. Nagyon szeretném, ha befejeznéd. Mostanra már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy egy ostoba tuskó vagy, ne rontsd el légy oly' drága még jobban az összképet a topic teleszemetelésével, habzó szájú fröcsögéssel és műveletlenséged ilyen fokú kinyilatkoztatásával.
Több perifériára szorult hülyegyereket ismerek, akik náladnál különb előadói stílussal bírnak. No. Részemről ennyi, csak felhúztam magam ezen. Szeretem olvasni a fórumokat, bárki láthatja, nem is igen szoktam hozzászólni, de az ilyet nehéz tűrnöm.
Egyébként pedig Boldog Karácsonyt mindenkinek, remélem, a Jézuska alaposan telepakolja a fátok gyökereit... ümm, mondjuk gyökérkezeléssel.
Több perifériára szorult hülyegyereket ismerek, akik náladnál különb előadói stílussal bírnak. No. Részemről ennyi, csak felhúztam magam ezen. Szeretem olvasni a fórumokat, bárki láthatja, nem is igen szoktam hozzászólni, de az ilyet nehéz tűrnöm.
Egyébként pedig Boldog Karácsonyt mindenkinek, remélem, a Jézuska alaposan telepakolja a fátok gyökereit... ümm, mondjuk gyökérkezeléssel.
Dátum: 2008.11.26. 08:21:57
Hejhó. Ma egymás után háromszor kaptam meg (zsinórban) a "Hány kötetes a Harry Potter?" és a "Hány könyvből áll a Harry Potter könyvsorozat?" kérdéseket Az egyiket kivennétek a listáról?
Valamint már tegnap jeleztem, talán csak egy rossz topicban, hogy "ki volt a brigh brother házba?" kérdés nem igazán adekvát, már csak azért sem, mert nem volt ilyen ház, és a helyes válasz a Renátó (pedig ugye SOHA SEM VOLT ilyen ház ).
Uff!
Valamint már tegnap jeleztem, talán csak egy rossz topicban, hogy "ki volt a brigh brother házba?" kérdés nem igazán adekvát, már csak azért sem, mert nem volt ilyen ház, és a helyes válasz a Renátó (pedig ugye SOHA SEM VOLT ilyen ház ).
Uff!
Dátum: 2008.11.25. 23:43:06
Üdv... kis kvízprobléma.
"ki lakott a brigh brother házban?"
Nadekérlek... nemár Bejelöltem, hogy nincs ilyen ház, erre benyögi nekem, hogy DEVAN DEVAN Renátó. Szóval ha volna rá mód...
Én pl. nagyon szívesen átböngészném mindenki helyett az adatbázist és az ilyen kérdéseket úgy törölném, hogy mellette még mellékelnék egy anthraxos e-mailt a gazdának.
"ki lakott a brigh brother házban?"
Nadekérlek... nemár Bejelöltem, hogy nincs ilyen ház, erre benyögi nekem, hogy DEVAN DEVAN Renátó. Szóval ha volna rá mód...
Én pl. nagyon szívesen átböngészném mindenki helyett az adatbázist és az ilyen kérdéseket úgy törölném, hogy mellette még mellékelnék egy anthraxos e-mailt a gazdának.
Dátum: 2008.10.30. 10:18:45
Nem tudom, volt-e már szó róla, de most kaptam kvízkérdésnek a "Csók világnapja" dolgot.
Mivel ez tudtommal (és MINDEN kereső szerint is) július hatodikán van, ezért nem egészen értem, miért nem szerepelt az a lehetséges válaszok között
Nem igazán vág földhöz, csak mégis. Gondoltam szólok.
Mivel ez tudtommal (és MINDEN kereső szerint is) július hatodikán van, ezért nem egészen értem, miért nem szerepelt az a lehetséges válaszok között
Nem igazán vág földhöz, csak mégis. Gondoltam szólok.
Dátum: 2008.10.25. 16:32:40
Sziasztok. Őszintén reménylem, nem lesz senkinek problémája a karakterem névválasztásával (Szemét Állat). A helyzet az, hogy szerettem volna kifejezőbbé tenni szegény Végzeturam mentális státusát és pszichés hovatartozását
Valaki említett itt sört.
Arra szívesen áldoznék lélekener... pénzt és időt
Valaki említett itt sört.
Arra szívesen áldoznék lélekener... pénzt és időt
Oldal: 12