Nem értem ezt a világösszevonás kell, mert az lesz a megoldás. Arra biztosan, hogy még kevesebb aktív játékos legyen. Összeakarjátok keverni azokat a világokat ahol teljesen más szabály szerint játszanak. Két-két világ van ahogy a szabályok megegyeznek, de az időbeli indulásuk miatt teljesen más az erősségek.
V1- V2, A V2-őn a top40-ben is sokan VF-el játszanak és szerintetek ez összehozható azzal akik a V1 hasonló szinten(200-300 között) vannak?
V5-V6 itt az időkülönbözet miatt olyan sírás jöhetne ( de nem lesz, mivel törölni fognak), arról nem is beszélve, ha V6 topjai rászabadulnának a régi világokra tömegesen. Pedig a V6 Top5-ből már 4 rég abbahagyta.
V3 ahol bármennyi LE-d lehet prémiumnál nem veszítesz sokat. Emlékszem amikor Offsboy benézett hozzájuk, milyen hsz mennyiséget és sírást generált. De feledékenyek egyesek.
Ami az angol világ összevonást illeti, jóval kevesebb aktív játékos van. Ti azt hiszitek a PvP a megoldás világösszevonással, ez talán igaz is volt amíg a játék át nem ment a" pay to win" felé. Jelenleg több max befizetést könnyedén el tudnék költeni minden egyes karakteremre, pedig erősségben jól állok.
Ami a játékidőt illeti, ha összevonás lenne, akkor nem lehetne több lapon- több világon is egyszerre letudni a rutin dolgokat.
Az átlépés a régi világokra / és a régi világok között/ adott, hajrá senki nem tiltja, de én nem akarok több aktív játékost veszíteni. Csak azért mert kevés a célpont és nem tudják a kamrát feltölteni. Csak megemlítem, hogy nem abból van a sok LE.
Jelenleg 5 világ 400-as befejezés van, biztos jó az ha 1 lesz.
Felvetettem már pár ötletet a portyázás kiváltására, de sajnos a szokásos Dikó szöveg "továbbítottam a fejlesztőknek" válasz érkezett.
Ebben az a szép amikor a fejlesztőket kérdeztem még csak nem is hallottak róla. Erre két hétre bekerül.
Nem tartom jó ötletnek a világösszevonást, pedig elég erős az összes karakterem, hogy nagyobb gondot ne okozzon, de biztos, hogy csökkenne az aktív játékosok száma.
Hozzászólások - Gamer01
Dátum: 2021.06.28. 12:57:38
Dátum: 2021.04.04. 13:47:15
Pedig volt rá példa és nem is emlékezhetsz rá mivel valószínű, hogy több mint 8 éve volt. Az első esetben kapott egy újraindítást az esemény, ezért pl aki csak este lépett be az észre se vette, ha nem nézett utána. Ezért van a biztosíték, hogy ne lehessen idő előtt feltölteni a csapdákat.
Grat a xenók kivégzéséhez a V3-on, bár én nagy híve vagyok a xenó eseménynek, értékesebb mint a vadászat.
Szerintem a nagy piros gomb a csapdák feltöltésénél azért előkerült, több világon is.
re:
Idézet: Fsanyi82 - 2021.04.04. 13:59:15
Így van a verem az értékesebb, de sajnos a verem nem ad sisakszilánkot.
Grat a xenók kivégzéséhez a V3-on, bár én nagy híve vagyok a xenó eseménynek, értékesebb mint a vadászat.
Szerintem a nagy piros gomb a csapdák feltöltésénél azért előkerült, több világon is.
re:
Idézet: Fsanyi82 - 2021.04.04. 13:59:15
a vadászatnál lehet bár ugyannyi lé-t ad (fogjuk rá) de ha csp-t kell költeni a vermet meg se közelíti
Viszont mivel nincs verempálcám több és szerezni sem tudok így maradt a xeno
Viszont mivel nincs verempálcám több és szerezni sem tudok így maradt a xeno
Így van a verem az értékesebb, de sajnos a verem nem ad sisakszilánkot.
Dátum: 2021.03.31. 12:32:11
Nem értem az aggódásotokat, az események 21 napra vannak tervezve, igen ettől eltérhet pár napot, főleg a Xeno. Az hogy nem tudjátok feltölteni az egy biztosíték, hogy ne érjen túl hamar véget ( nekem még rémlik a pár órás xenó , valamint olyan is, hogy csak két legalacsonyabb élte túl az első napot). Majd próbáljátok ki, ha közel van a 3. hét vége. Ahogy régebben emlegettük, a nagy piros gomb megoldja. Ugyanez igaz a xenókirálynő regenerációjára és a játékosok által kiosztott sebzés hatásosságára is.
Dátum: 2021.03.15. 00:15:17
Rosszul írtad, nincs köze az őskőhöz.
Ha 100-nál több ősdrágakővel rendelkezel, akkor már hatalmas szörnynél is működésbe lép.
Nézd meg a tárgylista / egyéb oldalon mennyi van, a Bu esemény eléggé lecsökkentheti a számát, ha nem vásárolsz külön belőle.
Ha 100-nál több ősdrágakővel rendelkezel, akkor már hatalmas szörnynél is működésbe lép.
Nézd meg a tárgylista / egyéb oldalon mennyi van, a Bu esemény eléggé lecsökkentheti a számát, ha nem vásárolsz külön belőle.
Dátum: 2021.03.07. 15:53:47
Gratulálok, a saját leggyorsabb időtökhöz, de a rekord időtől szinte hetekre van
Ha jól keresel itt a fórumon, rátalálhatsz egy régi beszélgetésre ebben a témában. Megfelelő rákészüléssel elég szépen be lehet gyorsítani a küldetések pörgetését, sőt lehet azóta még egyszerűbb is lett.
mod:
ránéztem így keresgélned se kell:
https://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,12.240#hsz260
Ha jól keresel itt a fórumon, rátalálhatsz egy régi beszélgetésre ebben a témában. Megfelelő rákészüléssel elég szépen be lehet gyorsítani a küldetések pörgetését, sőt lehet azóta még egyszerűbb is lett.
mod:
ránéztem így keresgélned se kell:
https://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,12.240#hsz260
Dátum: 2021.03.01. 22:04:25
Akkor látni, ha pl új lapon akarom a forgatás eredményét(pl az középső egérgomb), ezzel pl a szörnykihívásnál is találkozhatsz. Ne így használd ez a megoldás.
Dátum: 2021.02.27. 13:58:43
Abban, hogy a familiáris előre kerül ezt nem tudom megerősíteni, de a fő szabály az, hogy az elfogás sorrendjében láthatod őket ( mindnek van egy száma). Amíg ez nem volt, ténylegesen káosz volt. A familiárisok érkezésekor volt szó a familiáris esetleges átváltoztatásáról pl sajtoláshoz, de ez kikopott az évek során. Csak az maradt, hogy az állatokat lehet familiárissá változtatni a Familiáris kódex segítségével.
Dátum: 2021.02.27. 13:42:31
Nem erősebb lesz, hanem elvileg csak az ÉP-je lesz több, tehát nehezebb kivégezni. Ami jól jön a küldetéseknél.
Dátum: 2021.02.19. 11:00:53
Szia
Jól leírták előttem is, de a lényeget talán nem emelték ki kellőképpen, a vesztes csata nem számít bele a számolásba
A szövetségi tagok által leadott összes nyertes csata számít. Amikor ütésről írnak akkor csak a győztes csatákra gondolnak.
Ha eléritek a 60-as szintet az Af pontoknál találhatsz egy ilyet /tudom van fontosabb is/:
Tökéletes emlékezés:
Ezer dolog történt veled a mai napon? Elterelte valami a figyelmed, vagy egyszerűen csak nem fog az agyad? Ez a képesség neked készült! Elsajátítása után a szövetségi bajnokságon látni fogod, hogy az aktuális napon eddig melyik mezőn hány győzelmet arattál.
Max. szint: 1
Költség: 50
Jól leírták előttem is, de a lényeget talán nem emelték ki kellőképpen, a vesztes csata nem számít bele a számolásba
A szövetségi tagok által leadott összes nyertes csata számít. Amikor ütésről írnak akkor csak a győztes csatákra gondolnak.
Ha eléritek a 60-as szintet az Af pontoknál találhatsz egy ilyet /tudom van fontosabb is/:
Tökéletes emlékezés:
Ezer dolog történt veled a mai napon? Elterelte valami a figyelmed, vagy egyszerűen csak nem fog az agyad? Ez a képesség neked készült! Elsajátítása után a szövetségi bajnokságon látni fogod, hogy az aktuális napon eddig melyik mezőn hány győzelmet arattál.
Max. szint: 1
Költség: 50
Dátum: 2021.02.02. 18:49:02
A kezdetektől van,
Ha FF böngészőből játszol Imacro kiegészítő.
Ha FF böngészőből játszol Imacro kiegészítő.
Dátum: 2020.12.22. 13:37:23
Eltaláltad, elvileg nem hiba, mivel a V5-V6 mod. szerver. Az AH kincs lista nem azonos, néhány tétellel kevesebb van. A V1 és V2-es világokkal kellene összevetned.
Dátum: 2020.10.10. 13:19:56
Igen már kaptál rá megoldást, én elmondom az okát. Olyan mintha az egyik állatot kétszer hívnád harcolni, emiatt duplán számolja. Ezért is jó megoldás, hogy végig kell hívni a harcolókat. A másik hogy pihenni küldöd a harcolókat egyesével és az egyik a kattintás után még mindig harcol akkor meglesz melyik volt duplán számolva.
Dátum: 2020.06.22. 15:59:38
Dátum: 2020.06.06. 13:10:48
A veremhez egy rejtett kincs felfedő relikviát, ami akkor működik, ha az utolsó főszörny is legyőzetett. Elég nagy különbség is előfordulhat a megtalált rejtett kincsek száma között.
Dátum: 2020.04.20. 15:49:20
Az én javaslatom a Veremnél a kvízekre kérnék egy képességed, relikviát, stb. Legyen egyből megválaszolva, kérdés nélkül.
/+1 régi javaslat a veremnél a csaták fussanak le, ne kelljen még kattintani a csaták indulására/ kétlem, hogy sokan menekülőre fognák/
Vissza a kvízre:
Kezdetben a vadászatnál kezdtük el a kvíz válaszolgatás enyhítését. Eljutottunk oda hosszú- hosszú idő után, hogy a kalandoktól kikerült és a vadászatnál se volt a kötelező jó válasz kényszere. Sajnos a verem indulásával visszaléptünk ezen az ösvényen. Ez az induláskor annyira nem volt Zavaró, de jelenleg számomra eléggé bosszantó, a szintenkénti 3 kérdés, mivel már bőven 10 szint felett van egy verem. Ehhez még hozzájön, hogy ha 2-3 netalán több vermet szeretne valaki megoldatni, a kérdések száma kapásból 100 felett lesz.
Ezért a kérdésem, a kvíz megválaszolása a veremben/ mivel így a kvízt se kell betölteni az a játéknak is jobb/
/+1 régi javaslat a veremnél a csaták fussanak le, ne kelljen még kattintani a csaták indulására/ kétlem, hogy sokan menekülőre fognák/
Vissza a kvízre:
Kezdetben a vadászatnál kezdtük el a kvíz válaszolgatás enyhítését. Eljutottunk oda hosszú- hosszú idő után, hogy a kalandoktól kikerült és a vadászatnál se volt a kötelező jó válasz kényszere. Sajnos a verem indulásával visszaléptünk ezen az ösvényen. Ez az induláskor annyira nem volt Zavaró, de jelenleg számomra eléggé bosszantó, a szintenkénti 3 kérdés, mivel már bőven 10 szint felett van egy verem. Ehhez még hozzájön, hogy ha 2-3 netalán több vermet szeretne valaki megoldatni, a kérdések száma kapásból 100 felett lesz.
Ezért a kérdésem, a kvíz megválaszolása a veremben/ mivel így a kvízt se kell betölteni az a játéknak is jobb/
Dátum: 2020.04.12. 22:54:21
AF képességgel már nem 300 a max.
Kvízmemória:
Minden szintje után 100-zal nő, hogy mennyi kvízkérdést tudsz megválaszolni az eredeti 300-hoz képest.
Max. szint: 3 Költség: 30 / 60 / 90
Kvízmemória:
Minden szintje után 100-zal nő, hogy mennyi kvízkérdést tudsz megválaszolni az eredeti 300-hoz képest.
Max. szint: 3 Költség: 30 / 60 / 90
Dátum: 2020.04.12. 10:56:51
Felesleges az eladással foglalkozni, annyit kell csinálni, hogy egy vadászatot indítva, válaszolsz 1 kérdésre. Kicsit macerásabb, de nem gyakori feladat.
mod: 1 vadászat majd ha lefutott a visszaszámlálás, akkor a Kvízkérdésekre kattintva ( itt tudsz előre válaszolni) 299 helyes vadászatod lesz. Válaszolsz egyre és ezzel kész 1.
Ha elég gyors vagy akkor indíthatsz több vadászatot is, csak a Kvízkérdések oldalt kell frissíteni.
mod: 1 vadászat majd ha lefutott a visszaszámlálás, akkor a Kvízkérdésekre kattintva ( itt tudsz előre válaszolni) 299 helyes vadászatod lesz. Válaszolsz egyre és ezzel kész 1.
Ha elég gyors vagy akkor indíthatsz több vadászatot is, csak a Kvízkérdések oldalt kell frissíteni.
Dátum: 2020.01.20. 16:23:42
Alkímista Afp képesség kell, ami 60-as szinttől elérhető és kell az Alkimista labor is. Másik szövetség vagy kiváltod.
Szerintem keress egy másik szövetséget, mivel nagyon sok mindenből kimaradsz a kis szövetségen
Szerintem keress egy másik szövetséget, mivel nagyon sok mindenből kimaradsz a kis szövetségen
Dátum: 2020.01.11. 14:52:05
Szia
Szerintem egy gyengítési lehetőséget kihagytál, a segítségnyújtást. Mielőtt még a csatlós bandát leteszed.
És ezt fel is lehetne tenni fejlesztésnek, ne csak 10%-ot csökkenjen hanem 90-et és akkor a problémád is megoldva.
Javasoljuk minél többen mert szerintem ez csap pár perc lenne megcsinálni.
Szerintem egy gyengítési lehetőséget kihagytál, a segítségnyújtást. Mielőtt még a csatlós bandát leteszed.
És ezt fel is lehetne tenni fejlesztésnek, ne csak 10%-ot csökkenjen hanem 90-et és akkor a problémád is megoldva.
Javasoljuk minél többen mert szerintem ez csap pár perc lenne megcsinálni.
Dátum: 2020.01.08. 14:44:48
Mivel a bajnokság hetei 4 db szövetség között zajlik, ezért a nevezők száma osztható kell legyen néggyel. Ha ez nem teljesül azokból a szövetségekből /ahol az általad felvázolt szabály megfelelnek/ , akkor nézik tovább a két aktív majd az 1 fő-s amíg meg nincs... Legutóbb pont úgy jött ki, hogy bekerültetek, most meg nem