Dátum: 2008.11.21. 22:01:12
Így én már nem másolom be, köszönöm, cirip
Na szép... segítek neki erre lepontoz... és még egy hölgyet is

így légy segítőkész

Dátum: 2008.11.21. 21:56:19
Benne van a játékleírásban, csak nem akartam húzni az időt mert láttam sietős a dolog. De olvass utána nyugodtan, ott van.
Dátum: 2008.11.21. 21:52:25
15
Dátum: 2008.11.21. 20:42:10
Lehet.
Dátum: 2008.11.21. 20:08:24
melyik nem böngédszős játék?
klánháború
Gothic
battleknight
IKARIAM
Milyen hósszu a hortobágyi kilenclyukú híd?
160,8
167,3
155
170,9
No comment.
Dátum: 2008.11.21. 19:03:17
Hogy szaporodik a medúza?
Ivarosan és ivartalanul!
Nem!
Igen!
Jó gyorsan!
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Jó gyorsan!
Volt szerencsém értékelni. Kár, hogy nem medúza vagyok, talán kipróbálhatnám...
Látom más is beleszaladt...
Mellesleg tőlem "Azonnal törölni!" értékelést kapott.
Dátum: 2008.11.20. 19:49:57
Minden alkalommal, amikor őskövet vásárolsz (csak vásárlásnál), a kiégett ősköveidből maximum annyi átváltozik őskővé, amennyit veszel. Ezen kívül lehet vele építeni energiakristályosítót.
Dátum: 2008.11.20. 19:36:39
Esetleg vadássz előtte sokat és áruld el nekem privibe a karaktered nevét...

Amúgy viccen kívül: LE elkölt, átmegy láthatatlanba, elutazik, hazajön, kijön láthatatlanból, leütteti magát, vadászik, fejlődik... stb.

Dátum: 2008.11.20. 19:26:53
Hmmm... Javaslom az ilyen jelzőket, mint "suttyó", mellőzni. Éjvirágék játéka már így is tönkre lett téve ezzel a változással. És halkan jegyzem csak meg: olvassátok már el az eddigi hozzászólásait... Soha senkit nem sértegetett. Mégis kapott, rendesen. Én nagyon drukkolok neki, hogy kitaláljon valami olyasmit, amivel megint kilövi a biztosítékot pár embernél, akik aztán megint mehetnek sírni, hogy a Rubinpalota csal.
Dátum: 2008.11.20. 13:13:21
Ezt konkrétan te írtad:
"Amit nem hiszek el, hogy rendes játékkal teljesíteni lehet. A toplista vezetőinek, pl Sardullah Sharpának sincs meg még csak a fele se ennek az összegnek, holott ő 20. szintű!!!
Magyarul: rabszolgáik vannak."
Mi ez, ha nem alaptalan vádaskodás??
Azt mondod, mi is ezt tettük volna a helyedben? Nos, a Rubinpalota eddig 7 győzelmet szerzett. Mint Éjvirág írta, 3 szövetség vádolta meg őket csalással. Ha tudni akarod, a többi legyőzött szövetséggel a mai napig is jó a viszonya. Mindenkinek válaszolt, aki írt neki. Láttam. És nem bontották fel a békét azokkal a szövetségekkel, akik normálisan közeledtek hozzájuk. Ezt meg te is láthatod, nyilvános a szövetségek közötti béke. Viszont azt is tudnod kell, ezt Éjvirág mondta nekem, hogy titeket hetente fognak elpáholni csak úgy kedvtelésből... Azt mondta minden olyan szövetséget ütni fognak folyamatosan, akik csalónak titulálják őket. Meg kell mondjam, megértem...
Dátum: 2008.11.20. 12:14:18
Éjvirág amikor elkezdett játszani, végiggondolta a szabályokat és tudatosan keresett olyan gyenge pontot, amit kihasználhat, és ami másnak még nem jutott eszébe. Ha ez nem lett volna, nyilván nem így játszik. Viszont felmerült bennem valami... Azt gondoljátok, hogy ezután nem fog valami mást találni, amit szabályosan kihasználhat az előnyére? Mert szerintem biztosan stratégiát fog változtatni... Aztán egy hónap múlva lehet majd sírni ismét, hogy változtassanak meg egy szabályt, mert a Rubinpalota csal

Lehet, fizetni kéne neki, úgy tűnik, jobb tesztelő, mint akik a bétában voltak

Dátum: 2008.11.20. 12:01:06
A büntetés máris megvan. Miklós épp most írta le a szövetségi háborúk topicban. Örülhettek, sikerült ezt is elintézni a sírással. Éjvirág szövije meg megszívta, csak mert jól játszottak. Érdekes dolog ez...
Dátum: 2008.11.20. 11:55:29
1. talán kérd meg Miklóst, ellenőrizze a karakterét. Bár szerintem ezt már megtette/megteszi, főleg, hogy Éjvirág maga kérte. Sajnos azt hiszem, az ilyeneknek, mint te, az sem lenne elég bizonyíték amit száz nyomozó tárna eléd.
A többire nem is reagálok...
Dátum: 2008.11.20. 11:49:18
1. Lovagiaskodhatok, nyugodtan, hisz Éjvirág itt ül mellettem és pontosan tudom, hogy mit tesz a játékban. Én tudom, hogy nem csal, személyesen ismerem.
2. Nekem pont elég bizonyíték az, hogy ismerem őt. A célozgatásaid meg undorítóak. Simán lehánynálak, ha találkoznánk.
3. Nem is várja el Éjvirág, hogy írjanak neki. Te pedig főleg ne tedd ezt.
4. Gondolkodni ennek ellenére is előnyösebb lenne, mint vádaskodni.
Dátum: 2008.11.20. 11:42:05
Persze lehet, hogy rabszolga. De nem Éjvirágé, úgyhogy ne célozgass ilyesmire. Kapott ő elég sértegetést már tőletek, kedves fórumlátogató nagyokos játékosok. Tisztelet a kivételnek, mint Byzon, aki vette a fáradtságot és még írt is neki. Valamint képes gondolkodni is, nem csak vádaskodni.
Dátum: 2008.11.20. 11:22:35
Ő sem. De amikor valakitől 1500 lét zsákmányol, és másnap újra megtámadja és megint 1500 lé az eredmény... Remélem, érted ezt.
Dátum: 2008.11.20. 10:59:37
Nos... beszéltem Éjvirággal. Én ajánlottam neki a játékot.
Érti ő, hogy mi a problémátok, persze. Csakhogy ettől még nem lesz csaló, itt pedig folyamatosan ezzel vádolják többen. Nekem nyugodtan elhihetitek, okos kislány ő, nincs szüksége rá, hogy csaljon. Ennyit kérdezett tőlem:
"Tehetek én arról, hogy ennyi hülye van, akik több ezer LE-val ücsörögnek??"
És igaza van. Nem tehet róla. Jól játszik, bár kicsit el van keseredve ettől, hogy csalónak titulálják lépten-nyomon. Azoknak, akik ezt teszik, javaslom szálljanak magukba kicsit. És gondolkozzanak, hogyan tudják karakterüket/szövetségüket erősíteni.
Éjvirág nem akarta, hogy ezt leírjam, de ebben az esetben nem hallgattam rá. Nem ezt érdemli.
Minden jót.
Dátum: 2008.11.18. 22:20:43
Tisztelt Byzon!
Szövetségeink háborúztak egyszer, számomra az volt az igazi háború ebben a játékban, azóta sem éltem át olyat, és félek, nem is fogok többet. Kis csapatunk egy tagja sem vetemedne ilyen rosszindulatú, aljas üzenet írására, ezt tudod. Nem tudom, és őszintén nem is akarom megtudni, ki volt az a gyalázatos, alávaló féreg, aki ilyet tett, Napkapu egyik megbecsült tagja nevében. Nem óhajtok bosszút állni rajta, remélem már örökre ki van tiltva innen és minden létező webhelyről, ahol véletlenül is összefuthatok vele. Remélem az egyetlen webhely, ahol még szívesen látják, a shiteaters.com...
Te pedig, légy szíves, folytasd ugyanúgy itteni tevékenységedet, ahogyan eddig is tetted. Sok kezdő játékos kedvét hoztad meg ehhez a játékhoz csupán azáltal, hogy ezredszerre is válaszoltál olyan kérdésekre, amiket mindenki más (én is) válasz nélkül lepontoz már egy ideje.
ui.: csupán annyit remélek, hogy Lia nem olvassa ezt a topicot. Nem ezt érdemelné.
Minden tiszteletem a tiéd, Byzon!
Üdvözlettel
Necronis (Mortazor)
Dátum: 2008.11.13. 18:12:44
A DVSC futballstadionja melyik utcához köthető?
Rohonci u.
Oláh Gábor u.
Szőnyi u.
Üllői u.
Na ne már...

Dátum: 2008.11.13. 10:11:23
Mikor van az "európai autómentes nap" ?
Augusztus 22.
Július 21.
Augusztus 21.
Július 22.
Még jó hogy szeptember 22-én van...