Hozzászólások - Kornmirror
Dátum: 2014.01.02. 10:28:46
Az újév első teendői közé,azt hiszem a v5 bajnoki rendbetételét javasolnám. Megint lehet magyarázkodni, hogy Béla miért kapott, és Ubul, miért nem kapott plecsnit. Olyan, mintha kétszer futtatnánk meg Usain Bolttal a 100as döntőt az olimpián, hátha másodszor nem nyer, ha meg igen úgy is jó!!
Dátum: 2013.12.28. 11:20:02
Megvettem a napi ajánlatot, (00:20 perckor) ami 5 db katalizátor esszencia, de nem jelent meg a laborban a vásárolt mennyiség.
ÜSZ felé jeleztem a problémámat, csak azért írtam, hogy figyeljetek
ÜSZ felé jeleztem a problémámat, csak azért írtam, hogy figyeljetek
Dátum: 2013.10.13. 19:59:16
Csak V5-re tudok belépni
Dátum: 2013.08.03. 09:06:54
Ha valaki megnézi az eddigi csatáinál a Viadal csatákat, akkor láthatja, hogy a 3:03kor kétszer lefutott bajnoki során ugyanazokkal találkozott, vagyis én azt venném kiindulási alapnak, azt hogy a 3:09esben mi történt és esetleg más nyerte a kategóriát és kap egy medált, és a vele járó pluszokat??
A V5ös világeseményeknél most már csak egy bajnoki szerepel, ez nem éppen egyezik az ide bemásolttal. Hogy ez melyik a 3 közül, jó kérdés. (De Fsanyi itt is és ott is nyert )
A V5ös világeseményeknél most már csak egy bajnoki szerepel, ez nem éppen egyezik az ide bemásolttal. Hogy ez melyik a 3 közül, jó kérdés. (De Fsanyi itt is és ott is nyert )
Dátum: 2013.08.02. 09:38:03
Ma, 03:09 Lezajlott a bajnoki viadal. A részletekért kattints ide.
Ma, 03:03 Lezajlott a bajnoki viadal. A részletekért kattints ide.
"Eredmények" újfent nincsenek.
Egy pozitívum, legalább megtekinthetőek a saját csaták. Igaz, hogy melyik, fogalmam sincs.
A világesemények tele vannak a bajnoki eredményeivel.
"Eredmények" újfent nincsenek.
Egy pozitívum, legalább megtekinthetőek a saját csaták. Igaz, hogy melyik, fogalmam sincs.
A világesemények tele vannak a bajnoki eredményeivel.
Dátum: 2013.07.29. 21:07:11
Ha 2. szintű a tudás fa, és szintet lépek akkor jól értelmezem, hogy kapnom kellene egy templomkristályt és egy relikforgácsot?
Ha igen akkor valami baj van, mert csak 1 db templomkristályt kapott egy szövetségi társ.
Mód:
Megtaláltam wikin
Szintlépéskor a karakter jutalmat kap, melyek száma: <karakter szint> * <tudás fája szint> * <TOP szintlépés lassítás szorzó> / 300
Ha igen akkor valami baj van, mert csak 1 db templomkristályt kapott egy szövetségi társ.
Mód:
Megtaláltam wikin
Szintlépéskor a karakter jutalmat kap, melyek száma: <karakter szint> * <tudás fája szint> * <TOP szintlépés lassítás szorzó> / 300
Dátum: 2013.07.21. 19:42:26
Idézet: Leinád - 2013.07.21. 17:06:12
Már frissült, de még mindig csak 4 tárgy van a házban
Nézzétek meg kérlek az Aukciós Házat. A tételek nem frissülnek és már csak 1db van amire licitálni lehet.
Már frissült, de még mindig csak 4 tárgy van a házban
Dátum: 2013.07.17. 18:05:06
Ismételten nem lehet megtekinteni a bajnoki eredményeit v5ön.
(csak azért jeleztem, mert itt még senki nem tette meg)
A dupla futás és a 2x-es medált már nem is mondom
(csak azért jeleztem, mert itt még senki nem tette meg)
A dupla futás és a 2x-es medált már nem is mondom
Dátum: 2013.07.16. 21:39:04
Idézet: Fsanyi82 - 2013.07.16. 17:10:20
Még vmi: az építési energia halmozható? vagy ha a ma szerzett energiát nem építem el , az másnapra esetleg elveszik?
Igen halmozható az építési energia
Még vmi: az építési energia halmozható? vagy ha a ma szerzett energiát nem építem el , az másnapra esetleg elveszik?
Igen halmozható az építési energia
Dátum: 2013.07.13. 21:56:19
V1-en és V2-őn megkaptam a kvízolimpiás üzenetet, v5-ön viszont nem. Itt nem lesz??
Dátum: 2013.07.05. 19:18:24
A forgács direkt szerepel kétszer??
Dátum: 2013.07.03. 20:02:24
Felmerült nálunk egy kérdés:
Az egyértelmű, hogy a szerencsém nem növekszik az építési energiából való építkezés során, de a lélekkút méretét növeli??
Mód.: Illetve egy másik kérdés, minden nap be kell építenem, vagy tudom halmozni?? Ha tudom halmozni, akkor a lélekkutas szövküldinél elég hamar meglehetünk (ha az első kérdésre igen a válasz )
Az egyértelmű, hogy a szerencsém nem növekszik az építési energiából való építkezés során, de a lélekkút méretét növeli??
Mód.: Illetve egy másik kérdés, minden nap be kell építenem, vagy tudom halmozni?? Ha tudom halmozni, akkor a lélekkutas szövküldinél elég hamar meglehetünk (ha az első kérdésre igen a válasz )
Dátum: 2013.07.02. 05:20:29
Sajnos mar meg sem lepodok, hogy a bajnoki csatait nem tudom megnezni v5on
Mod. Es szinten nincs napi ajanlatom
Mod. Es szinten nincs napi ajanlatom
Dátum: 2013.06.18. 19:41:50
ma még csak 2 órát csúszunk előre, holnap már 18-at vissza:D
ezt biztos tegnap írták mai dátummal, holnapra vonatkozóan
Marty McFly és dr. Emett Brown is csak kapkodja a fejét szerintem, Mikiéknek még fluxuskondenzátor meg plutónium sem kell, hogy megutaztassanak minket az időben
ezt biztos tegnap írták mai dátummal, holnapra vonatkozóan
Marty McFly és dr. Emett Brown is csak kapkodja a fejét szerintem, Mikiéknek még fluxuskondenzátor meg plutónium sem kell, hogy megutaztassanak minket az időben
Dátum: 2013.06.06. 21:18:21
(Csak) V5ön, ha a szakértelmek felülethez lépek, a gyógyital ikon alatt egy eddig szokatlan dolog fogad
||100||
rákattintani nem tudok, nem ír ki semmit. van akinél 0, és van akinél 105 szerepel.
Tud róla valaki mondani valamit??
||100||
rákattintani nem tudok, nem ír ki semmit. van akinél 0, és van akinél 105 szerepel.
Tud róla valaki mondani valamit??
Dátum: 2013.06.06. 15:51:55
Kedves Craslorg!
Én, halandó, és ezek szerint "agyatlan zombiként", arra gondoltam, amit olvastam.
A leállás elképzelhető, hogy a tervezettnél rövidebb vagy hosszabb lesz, kérünk mindenkit, hogy előtte a LE-t költse el, és ne menjen el vadászni ez idő alatt.
A normál karbantartás során csak annyit szoktak kiírni, hogy ettől eddig nem lesz elérhető a játék, ilyenkor ha tudom, akkor annyi Le-t tartok magamnál amennyit akarok, és tudom (pontosabban bízom benne), hogy következő belépéskor ugyanaz a mennyiség lesz nálam.
Itt azonban zombiként, akinek agya nem nagyon van, teljesen mást vettem ki a szövegből, vagyis, hogy a Le-t költsem el.
Én, halandó, és ezek szerint "agyatlan zombiként", arra gondoltam, amit olvastam.
A leállás elképzelhető, hogy a tervezettnél rövidebb vagy hosszabb lesz, kérünk mindenkit, hogy előtte a LE-t költse el, és ne menjen el vadászni ez idő alatt.
A normál karbantartás során csak annyit szoktak kiírni, hogy ettől eddig nem lesz elérhető a játék, ilyenkor ha tudom, akkor annyi Le-t tartok magamnál amennyit akarok, és tudom (pontosabban bízom benne), hogy következő belépéskor ugyanaz a mennyiség lesz nálam.
Itt azonban zombiként, akinek agya nem nagyon van, teljesen mást vettem ki a szövegből, vagyis, hogy a Le-t költsem el.
Dátum: 2013.06.05. 21:53:24
Sok mindent megértek, de hogy költsem el a Le-t, mert, költözik a szerver, a szomszéd is költözik, de attól még nem adja el az aranyékszereit!!
Akkor az összes kavicsomat, kiégettemet, lélekgyémántomat, kristálypontomat, AF pontomat is költsem el, mert az is elveszhet???? Állatok elszabadulnak??
Akkor az összes kavicsomat, kiégettemet, lélekgyémántomat, kristálypontomat, AF pontomat is költsem el, mert az is elveszhet???? Állatok elszabadulnak??
Dátum: 2013.06.05. 20:25:49
V5ös leállás:
Ha nyomok egy print screen-t a holnapi leállás előtt, mondjuk ma este, azt elfogadjá(to)k??
Mi van ha valaki ül x ezer Le-n, és ma nincs gép közelében?? Bukja a Le-t?? Tökéletes információáramlás
Ha nyomok egy print screen-t a holnapi leállás előtt, mondjuk ma este, azt elfogadjá(to)k??
Mi van ha valaki ül x ezer Le-n, és ma nincs gép közelében?? Bukja a Le-t?? Tökéletes információáramlás
Dátum: 2013.03.10. 22:17:50
A kérdést a Legyen Ön is milliomos című műsor mai része ihlette. Formailag talán minimális eltérés volt. Köszönöm a hozzászólásokat, azt gondlom a jövőben bármilyen nemű kérdésfeltevést hanyagolni fogok.
Dátum: 2013.03.10. 18:18:00
Ki ül ma (2013) Hamlet trónján?
Beatrix királynő
V. Harald
II. Margit
II. Erzsébet
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem tudom mi a speciális benne, a Hamlet, vagy a dán uralkodó, vagy hogy gondolkodni kell?
Beatrix királynő
V. Harald
II. Margit
II. Erzsébet
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem tudom mi a speciális benne, a Hamlet, vagy a dán uralkodó, vagy hogy gondolkodni kell?