Üdv!
Lesz valami a két event között?
Hozzászólások - Edjskizó
Dátum: 2015.06.09. 12:49:56
Dátum: 2015.02.24. 14:57:18
Petya! A bolygó urától függ minden. A többiek csak csicskások.
Dátum: 2014.12.23. 14:01:44
Sziasztok!
Az új relikvia a kalandpálca % bónusza, fokozatonként mennyit emelkedik? Előre is köszönöm a választ.
Az új relikvia a kalandpálca % bónusza, fokozatonként mennyit emelkedik? Előre is köszönöm a választ.
Dátum: 2014.12.02. 11:14:08
Mikor lesz a Landragor esemény?
Köszi!
Köszi!
Dátum: 2014.11.17. 13:34:13
Eltűntek az Őskövek.
Dátum: 2014.11.17. 12:49:07
Jelenleg nem vadászol.
Legközelebb 00:00 idő múlva kapsz cselekvéspontot.
Nem mehetsz el vadászni, mert nincs cselekvéspontod!
Miért állt le a CSP termelődés?
Legközelebb 00:00 idő múlva kapsz cselekvéspontot.
Nem mehetsz el vadászni, mert nincs cselekvéspontod!
Miért állt le a CSP termelődés?
Dátum: 2014.11.17. 10:07:17
Szép napot! Hol a világ? egyenlőre nem ajánlja fel nekem a 6. világot.
Dátum: 2014.09.30. 20:52:32
Vagy épülettel vagy relikviával vagy AF képességgel lehessen csatlóst beállítani egy-egy öltözethez.Természetesen az összes világon.
Lehessen "libáért" is őskövet kapni.
Lehessen "libáért" is őskövet kapni.
Dátum: 2014.09.30. 20:37:59
" Ha a többség szeretné ezt, lehet róla szó."
Mosod kezeid és erre hivatkozol majd. Mint ahogy már meg is tetted a varázslat gyengítéssel kapcsolatban. Miklós, amikor kezdtétek az egészet, kitől kérdeztétek meg hogy mit szeretne? Gondolom senkitől, mert tudtátok hogy Ti mit szeretnétek nyújtani.
MI TÖRTÉNT?
Értelemszerűen, Miklós egyel feljebbi HSZ-a forog szóban.
Mosod kezeid és erre hivatkozol majd. Mint ahogy már meg is tetted a varázslat gyengítéssel kapcsolatban. Miklós, amikor kezdtétek az egészet, kitől kérdeztétek meg hogy mit szeretne? Gondolom senkitől, mert tudtátok hogy Ti mit szeretnétek nyújtani.
MI TÖRTÉNT?
Értelemszerűen, Miklós egyel feljebbi HSZ-a forog szóban.
Dátum: 2013.12.17. 16:24:40
Sziasztok!
Van valakinek halvány lila fingja, hogy él e még az +5% ? Mondjuk ma éjfélig van 17.-e, tudom. Csak a Beho-nál sosem lehet tudni, mi-mit jelent.He-He!
Köszike! Puszika. Smiley
Van valakinek halvány lila fingja, hogy él e még az +5% ? Mondjuk ma éjfélig van 17.-e, tudom. Csak a Beho-nál sosem lehet tudni, mi-mit jelent.He-He!
Köszike! Puszika. Smiley
Dátum: 2013.12.16. 12:44:17
Meddig vadászhatok +5% ért? Éjfélig, esetleg 17.-e, de.10 óráig? .......Vagy kérdezzem inkább az ÜSZ-ot?
A VÁLASZT, köszönöm.
A VÁLASZT, köszönöm.
Dátum: 2013.12.15. 06:36:59
Pontosan hány órakor jár le a +5% vadászat bónusz 17.-én?... Köszöntem!
Dátum: 2013.12.06. 14:47:39
ma, 14:11
Miklós
Szia,
Igen, a sajtoló medálokat beszámolja a végén.
További jó játékot,
Miklós
Miklós
Szia,
Igen, a sajtoló medálokat beszámolja a végén.
További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2013.12.04. 15:30:04
A dátumot ajánlom figyelmetekbe főleg. Elhangzott egy csomó ködösítés minden fronton az ősdrágakő evntes felhasználódásával kapcsolatban. Mint ha nem akartak volna beavatni. A csodáért nem lehetett a tényeket egyből világosan közölni!?????
2013. Nov. 27. 04:19
Edjskizó
Hali!
Csak észrevétel..Mindössze kb. 40 csatát vívtam a drakónokkal eddig. Kétszer volt ősdrágakő használat. Mind két alkalommal duplán, tehát két ősdágakővet vont le.
Most kikapcsoltam egyenlőre a beállításoknál..
béke.
2013. Nov. 27. 08:42
István
Szia.
Ez nem hiba. Mivel 2 CSP-be kerül a támadás, igy ősdrágakőből is kettőt von.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
2013. Nov. 27. 08:54
Edjskizó
Szia István!
Ne haragudj, hogy vissza kérdezek,de ezekszerint azt mondod hogy két óriás méretű szörnyet ejtettem el?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
István
2013. Nov. 27. 09:16
István
Szia.
Nem. Az event alatt egy csatában 1 sárkánnyal harcolsz, ami 2 CSP-be kerül. Ha ősdrágakövet használsz, akkor is csak 1 sárkányt győzől le, 2 ősdrágakőért, amiért megkapod a LE bónuszt az ősdrágakőnek megfelelően.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
2013. Nov. 27. 04:19
Edjskizó
Hali!
Csak észrevétel..Mindössze kb. 40 csatát vívtam a drakónokkal eddig. Kétszer volt ősdrágakő használat. Mind két alkalommal duplán, tehát két ősdágakővet vont le.
Most kikapcsoltam egyenlőre a beállításoknál..
béke.
2013. Nov. 27. 08:42
István
Szia.
Ez nem hiba. Mivel 2 CSP-be kerül a támadás, igy ősdrágakőből is kettőt von.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
2013. Nov. 27. 08:54
Edjskizó
Szia István!
Ne haragudj, hogy vissza kérdezek,de ezekszerint azt mondod hogy két óriás méretű szörnyet ejtettem el?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
István
2013. Nov. 27. 09:16
István
Szia.
Nem. Az event alatt egy csatában 1 sárkánnyal harcolsz, ami 2 CSP-be kerül. Ha ősdrágakövet használsz, akkor is csak 1 sárkányt győzől le, 2 ősdrágakőért, amiért megkapod a LE bónuszt az ősdrágakőnek megfelelően.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Dátum: 2013.12.04. 15:09:24
Várom turelmetlenül. Mivel az "általában kedden" az elég tág fogalom, főleg így, hogy már szerda van. ????.......????
meg van a válasz végre..
ma, 15:50
Edjskizó
Üdvözletem!
Csak egy kb időpontot elárulnátok, hogy mikortól lesz esedékes.Köszi szépen.
István
ma, 15:53
Miklós
Szia,
Már él.
További jó játékot,
Miklós
meg van a válasz végre..
ma, 15:50
Edjskizó
Üdvözletem!
Csak egy kb időpontot elárulnátok, hogy mikortól lesz esedékes.Köszi szépen.
István
ma, 15:53
Miklós
Szia,
Már él.
További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2013.12.03. 15:08:41
Ja -ja, hállelúja, köszi mindent!
Melyik keddtől kapjuk a +5%-ot vadászatra, kérem. Köszönöm.
Melyik keddtől kapjuk a +5%-ot vadászatra, kérem. Köszönöm.
Dátum: 2013.12.03. 11:56:10
Hordaváltás event során!
Hordaváltás esetén minden statisztika elmentésre kerül, és nullázódik, visszaváltáskor az elmentett statisztikától folytatod! Az új hordában gyűjtheted előröl a statisztikát és ennek alapján leszel a toplistákon jelen, valamint ez alapján számít hogy a győztes hordába valónak számítasz-e majd. Természetesen végelszámolásnál az összes hordádban betöltött lé és csp összege alapján kapod majd a jutalmadat!
Hordaváltás esetén minden statisztika elmentésre kerül, és nullázódik, visszaváltáskor az elmentett statisztikától folytatod! Az új hordában gyűjtheted előröl a statisztikát és ennek alapján leszel a toplistákon jelen, valamint ez alapján számít hogy a győztes hordába valónak számítasz-e majd. Természetesen végelszámolásnál az összes hordádban betöltött lé és csp összege alapján kapod majd a jutalmadat!
Dátum: 2013.12.02. 16:00:59
Idézet: Edjskizó - 2013.12.02. 13:17:05
Együtt érzek a V5 bajnokin szerencsésekkel és póruljártakkal. Ezért is nyilvánítom ki a véleményem. Reggel buktam a döntőt. Most ott figyel a plecsni a profilomon. Így az én örömöm is üröm szennyezi. Ráadásul lehet hogy ezért engem gyűlöl majd, de az sem jobb ha a JV-t, egyik lelkes játékos társam..
Szerintem most lenne helye egy kis érzelemnek és nagyvonalúságnak. Ami abban fejeződhetne ki. Hogy aki ma bajnokit nyert, előbb, vagy útólag.
Kapja meg a bajnoki medált. Csak azért mert ez így egy pozitív építő jellegű KÖZÖS emlék lehetne. Aminek hatalmas megtartó varázs ereje lehet egy közösségben.
Szerintem most lenne helye egy kis érzelemnek és nagyvonalúságnak. Ami abban fejeződhetne ki. Hogy aki ma bajnokit nyert, előbb, vagy útólag.
Kapja meg a bajnoki medált. Csak azért mert ez így egy pozitív építő jellegű KÖZÖS emlék lehetne. Aminek hatalmas megtartó varázs ereje lehet egy közösségben.
Dátum: 2013.12.02. 13:17:05
Dátum: 2013.12.02. 12:35:36
Nem emléxem már, hogy a találkozón vásárolt ősköveket mikor írják jóvá az istenek....eddig tudtam visszafogni magam a kérdéssel. Elnézést..