Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Kisatilla

Oldal: 12
Dátum: 2009.07.11. 10:49:09
Idézet: Kunsuru - 2009.07.11. 10:12:45
Dracula gróf volt, nem vámpír.

Igen, eredeti nevén III. Vlad, másnéven Karóbahúzó Vlad (Vlad Ţepeş). Egy szörnyű és szadista hajlamú alak volt.......
Dátum: 2009.07.11. 10:46:34
MIkor született Zinedine Zidane?
1972
2000
1900
1921

Sem irodalom, sem művészettörténettel kapcsolatos olvasmányaimban nem találtam erre vonatkozó adatokat. Ki is ő tulajdonképpen?
Dátum: 2009.07.10. 15:18:34
Milyen tipusu autó volt Kitt aknight rider sorozatban?
Dodge
Pontiac
Chewrolett
ferrari

David Hasselhoff forogna a sírjában, pedig még meg sem halt az illető......
Dátum: 2009.07.10. 08:48:16
Ki a Juventus FC történelmének a legeredményesebb játékosa?
Roberto Bettega
Alessandro Del Piero
David Trezeguet
Giampiero Boniperti

Szerintem azon kérdések halmazába illik, ami nem tartozik az általános műveltséghez, amúgy meg kit érdekel?
Dátum: 2009.07.10. 08:43:04
Ki irta a Toldit?
Arany
Radnóti
József
Petőfi

Véleményem szerint illendő a szerzők teljes nevét kiírni. Nekem legalábbis úgy tanította szeretett irodalomtanárom.......
Dátum: 2009.07.09. 00:58:40
Ki van az 5000 Ft-oson?
Gyurcsány
Bethlen Gábor
Gróf. Séchenyi István
Tom Cruise

Gyöngyszemek címmel topikot lehetne nyitni az ilyeneknek..............................
Dátum: 2009.07.05. 18:00:55
Hogy hívták a II.világháború után a szovjet-amerikai háborút?
Fagyos háború
Meleg háború
Hideg háború
Nyirkos háború

ostoba válaszok, törölném szívem szerint.........
(egyébként pedig hidegháború)
Üdv!
Korábban feltett és "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott kérdéseim most mégiscsak aktívak.
Ezt nem értem teljesen. Újra vizsgálták, s ezek szerint jók?

Szép napot!
Ezzel kapcsolatban kérdezem: mennyire előre kell látni dolgokat?
Vagyis 2, 3, 4, 10, 50 évvel előre kell gondolkodni a kérdéseket illetően?
Hiszen ha egy jelenidejű témára gyártok kérdést, nyugodtan megvétózható azzal, hogy majd egyszer, a jövőben hátha mégiscsak....
Ez nem fair.
Ezen az alapon minden második kérdés rossznak titulálható, minden első pedig csak egy speciális érdeklődésű csoport által megválaszolható.......
Melyik nem 'autós' játék az alábiak közül?
Kings of The Roods
Fra Cry
Need for Speed Undercover
Skoda Racing

Még egy borzalom, ami a kvízkérdések között szerepelt!
Tudniillik nem létezik olyan játék, hogy Fra Cry (helyesen: Far cry).
Lehet, hogy a szofteverfejlesztők egy év múlva készítenek ilyet, de helyes választ most kell adni a kérdésre.
Amúgy pedig valószínűleg "csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ".
Dátum: 2009.06.22. 21:03:28
Tiszakécske milyen megyében található?
szolnok
csongrád
heves nográd zemplén
Bács-Kis Kun megye

Ez veri az eddig balul sikerült kérdéseket!
Az országnak hol van az a része, amit heves nógrád zemplén megyének hívnak???????
És Bács-Kis Kun???????????
Ha már kvíz és IQ, akkor ilyen szemetet ne tessék.........
Dátum: 2009.06.20. 07:14:05
Van Romai és .....katolikus egyház. (az egyház ketészakadása után let ketö) Mi a másik egyház neve?

Ilyeneket nem kellene átengedni azon a szigorú rostán.
Feltéve, hogy a selejtező bizottság és a szakértők csapatának átlagéletkora 6 év felett van.......
Idézet: Zoltanszon - 2009.06.11. 07:53:48
Szia!

Csak kétszer tévesztettél topikot. A Te kérdéseddel a Nem fogadták el a kérdésemet, miért? az együgyűekkel meg a Kvíz3 alfórumot kéne meglátogatni.

De hogy válaszoljak:
Stílusára kérdezel. Hamarosan kiadják a Dungeons & Dragons online verzióját. Innetől kezdve két jó válasz is van.

Köszönöm a választ. A kérdés a megjelent, létező verzióra érvényes. Ilyen alapon bármi mást is meg lehet kérdőjelezni.
Üdv!
A minap találkoztam egy olyan kérdéssel, ahol a helyes válasz helytelenül volt írva.
Egy westernfilm-rendező neve helyesen: Sergio Leone, a megadott Sergio Leoni helyett.
Ilyen és hasonló apróságoknak nem árt utánanézni, mielőtt elfogadásra kerül.
Például itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sergio_Leone
Köszönettel: RAZAH
Kvízkérdéseimet játékokból merítve tettem fel. Második kérdéssorozatom szintén a klasszikus "Rossz, hibás kérdés" titulust szerezte meg.

"Stílusát tekintve melyik játék nem illik a többi közé?

Baldurs Gate
Half Life
Dungeons & Dragons
The Elder Scrolls"

Szándékosan írtam ilyen jellegűt, ugyanis szerepjátékokról van szó. Véleményem szerint az a speciális érdeklődésű réteg éppen itt van jelen, ezért bátorkodtam feltenni.
Az említett játékok meglehetősen ismertek kell legyenek.........
Amúgy a rengeteg kérdés között előfordulnak olyanok is, melyek láttán (és végtelen együgyüségén) elgondolkodok az értékelők fantasztikus munkáján....

Köszönettel: RAZAH
Oldal: 12