Hozzászólnék ehhez én is valamit. Alig 4.es szintű vagyok,el sem olvastam teljesen a vitát(igazándiból nem sokat értek belőle..

) De lenne egy talán használható ötletem. Hogy amit már egyszer megszereztél LE-t akár portyából,vadászatból stb. annak egy bizonyos százalékát már NE tudják elrabolni tőled.
PL.: szerzek tevékenységekből 1500 LE-t ha 20%-kal számolok,hogy az marad fixben,akkor 300 LE már nekem fix. Marad tehát 1500-300=1200 LE aminek az 50 vagy hány %-a mehetne nyers LE-be......
nem tudom mennyire értelmezhető és kivitelezhető,de várok visszajelzéseket....
Igy ha ertekelni akarnam azt mondanam, hogy aki fizet, az nem kap plusz eroforrast (ez szerintem kivanatos), csak egy lenyegesen rugalmasabb karakterfejlesztesi lehetoseget, ha ugy tetszik egy kenyelmi funkciot.
Sziasztok. A fenti mondat nagyon beleverte azt a bizonyos szöget a fejembe. Minden játékban EZT kerestem. Hogy ha valaki fizet,ne legyen "hiperkarakter". Mert van olyan ilyesféle játék,ahol ha fizetsz,szinte biztos,hogy 1 hónapon belül a 0-ról a top 50-be kerülsz. (viszonylagos szám,csak érzékeltetni akartam a viszonyokat) Ezt kellene korlátozni egy PICIT. Ne legyen AKKORA előny,ha fizetsz,de sokkal kényelmesebb lenne a játék.
Eben egyetértek maximálisan Kocossal.
(bocs ha picit értelmetlen lett.

)