Hozzászólások - Felicia
Dátum: 2010.11.16. 16:37:34
8% kár hogy nem vettem fel előbb . Köszönöm
Dátum: 2010.11.16. 16:16:21
Landragór bebörtönzéséért 4% fertőzés csökkentést kaptam jutalmul. Még nem vettem fel. Ma néztem csak 3% van. Hová lett? Ki tud segíteni?
Köszönöm a választ.
Köszönöm a választ.
Dátum: 2010.10.10. 10:21:23
Melyik a világ legnépesebb városa?
Nem rontottam, mert a legnépesebb nem volt ott.
A felsoroltak közül melyik a legnépesebb város? Nem így kellet volna feltenni?
Mási kérdés egy idézet volt.
Ezt is tudtam, csak nem kötelező, már kérdőjellel lezárni?
Kitől származik az idézet? " aztán itt az idézet"
Köszönöm a választ.
Nem rontottam, mert a legnépesebb nem volt ott.
A felsoroltak közül melyik a legnépesebb város? Nem így kellet volna feltenni?
Mási kérdés egy idézet volt.
Ezt is tudtam, csak nem kötelező, már kérdőjellel lezárni?
Kitől származik az idézet? " aztán itt az idézet"
Köszönöm a választ.
Dátum: 2009.12.26. 21:51:45
Most figyelmztetést kaptam de ezután reszketni fogok, hogy rossz és letiltás. Inkább lemondok a kérdésfeltevésről, vagy egxáltalán nem foglalkozok vele. Most rosszul esett ez a durva figyelmeztetés.
Ha februárig nem lennék prémium tag, már megszütettem volna a karakterem.
Ha februárig nem lennék prémium tag, már megszütettem volna a karakterem.
Dátum: 2009.10.26. 19:10:48
Miért nem működik a mannakonstrukció szakértelmem nem tudok építeni?
Dátum: 2009.10.25. 05:27:39
Csak nem sok időbe telik a pontos idő kiírása?
Dátum: 2009.10.25. 04:46:48
Nem tudok belépmi? Az tényleges időt ki kellene írni, mert ami ki van írva nem helyes.
Dátum: 2009.10.17. 14:54:44
Miért írja ki, hogy törölt karakter, be tudok lépni a játékba most váltottam szövetséget simán ment és olyan üzeneteket kapnak, hogy törölt karakter. közben beszélgetünk.
Üzeneteimet miért nem tudom törölni?
A másik a szövetségbe való belépéskor az állataim majdnem elvesztették életpontjukat. Miért gyógyultok voltak.
Egyébként prémiumos vagyok.
Üzeneteimet miért nem tudom törölni?
A másik a szövetségbe való belépéskor az állataim majdnem elvesztették életpontjukat. Miért gyógyultok voltak.
Egyébként prémiumos vagyok.
Dátum: 2009.06.12. 16:48:41
Hát ez az valószínüleg jól termeltem, és de.11-től másnap de. 11-ig vagyok ott? És mi ez az ÁLDÁS?
Eddig kerestem.
Eddig kerestem.
Dátum: 2009.06.12. 16:17:32
Egy kicsit bővebben kifejtenéd ezt az áldást?
Dátum: 2009.06.12. 16:06:30
Sziasztok!
Most két napja rendszeresen elvisznek a kinzókamrába. Kérdésem: Mikor engednek ki, ha de. 11 óra körül visznek el és a napi LE hány %-át kapja aki elhurcol?
Hiába olvasgatom, a szabályzatot nem egyértelmű. Esetleg az egészet amit aznap szerzek?
Most két napja rendszeresen elvisznek a kinzókamrába. Kérdésem: Mikor engednek ki, ha de. 11 óra körül visznek el és a napi LE hány %-át kapja aki elhurcol?
Hiába olvasgatom, a szabályzatot nem egyértelmű. Esetleg az egészet amit aznap szerzek?
Dátum: 2009.05.21. 14:09:43
Ma ezt a kérdést kaptam.
Mi Svájc államformálya?
Nem a válasszal volt a baj hanem a kérdéssel. Gondolom nem kell hozzá magyarázat.
Mi Svájc államformálya?
Nem a válasszal volt a baj hanem a kérdéssel. Gondolom nem kell hozzá magyarázat.
Dátum: 2009.05.21. 12:36:40
Eddig ez volt a csúcs.
Mi Svájsc államformálya? Vagy én nem tudok helyesen írni?
Mi Svájsc államformálya? Vagy én nem tudok helyesen írni?
Dátum: 2009.05.06. 14:41:32
Mi ezzel a kérdéssel a baj?
A Tiszán 2000 tavaszán milyen szennyezés pusztított?
ammóniaszennyezés
olajszennyezés
nem volt szennyezés
ciánszennyezés*
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
A Tiszán 2000 tavaszán milyen szennyezés pusztított?
ammóniaszennyezés
olajszennyezés
nem volt szennyezés
ciánszennyezés*
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Dátum: 2009.04.18. 15:35:07
Ma ilyen nap van enyémet sem fogadták el.
Dátum: 2009.04.18. 11:18:04
Ha unod, hogy speciális/érdektelen/lexikális kérdéseidet rendre visszadobják, tegyél fel te is primitív kérdéseket! Az értük kapott jogos törlésekkel megoldódik a problémád, nem kell soha többé kérdést feltenned.
Nem sértő ez a mondat egy kicsit?
Nem sértő ez a mondat egy kicsit?
Dátum: 2009.04.18. 10:59:28
Nem értékeled alá egy kicsit a játékosok tudását? Nem azért van a kvíz. hogy ismereteink fejlődjenek, én elég ritkán támadok, imádom a kérdéseket, és örülök ha valamire nem tudom a választ és megtalálom, máris tanultam valamit.
Kaptam például matematekai kérdést. Szerinted mindenki vágja, a faktoriálist, vagy az ikozaéder tulajdonságait? Ezek simán átmentek.
Igaz a 2+2 volt eddig a csúcs.
Kaptam például matematekai kérdést. Szerinted mindenki vágja, a faktoriálist, vagy az ikozaéder tulajdonságait? Ezek simán átmentek.
Igaz a 2+2 volt eddig a csúcs.
Dátum: 2009.04.18. 09:26:14
A következő kérdést tettem fel.
Mi a giardiasis?
parazitafertőzés*
nagyothallás
egyfajta infúzió
kőzetfajta
Nem fogadták el rossz értékelést kapott csak speciális csoport tudhatja. Megnéztem a keresőben mielőtt feltettem volna, ha beírja a szót azonnal kiadja. Különösen keresni sem kell. Hogy hány nehezebb kérdést kaptam nem is tudom megmondani.
Mi a giardiasis?
parazitafertőzés*
nagyothallás
egyfajta infúzió
kőzetfajta
Nem fogadták el rossz értékelést kapott csak speciális csoport tudhatja. Megnéztem a keresőben mielőtt feltettem volna, ha beírja a szót azonnal kiadja. Különösen keresni sem kell. Hogy hány nehezebb kérdést kaptam nem is tudom megmondani.
Dátum: 2009.03.26. 12:59:53
Tegnap nem fogadtak el egy kérdésem. Nagyon roszul esett de ez van.
Most vadászok.
Néhány kérdédésben ezeket a hibákat viszont igen.
Horoszkop, nem horoszkóp?
Hal helyett ha volt írva.
Plútót tudtommal 2006 óta nem sorolják a bolygók közé. Megnéztem besorolása törpebolygó, vagy kisbolygó.
Most vadászok.
Néhány kérdédésben ezeket a hibákat viszont igen.
Horoszkop, nem horoszkóp?
Hal helyett ha volt írva.
Plútót tudtommal 2006 óta nem sorolják a bolygók közé. Megnéztem besorolása törpebolygó, vagy kisbolygó.
Dátum: 2009.03.25. 21:21:23
Ok megértettem, csak egyforma mércével kellee mérni. Legalább 10 kérdést kaptam ami a "Végzetúrra" vonatkozott, és őket jóra értékelték. (állatokra vonatkozót is). Volt amit szerintem nem is igazán állatnak neveznék.