Hozzászólások - Snitt
Dátum: 2009.09.03. 15:25:56
2 epikus közötti időre túlzottan kézenfekvő megoldás a kincseskamra? Kész van,le van szabályozva,működik. Persze bejön a képbe,h az erősebb szövetségek tagjai mégnagyobb előnybe kerülnek,de azok a tagok vagy aktívan hozzájárultak az építéshez,vagy új belépőként rengeteget kell építeniük,ha nem tették meg korábbi szövetségükben. Mondom ezt úgy,hogy van karakterem top szövetségben,más világban pedig kicsiben és egyikkel sem érezném igazságtalannak. A tárgyak pedig ha 30asoktól indulnak,akkor legalább 2 tábla kellene (30,35) mire odaér az ember a választáshoz,hogy mindenki maga dönthesse el tulosat,vagy szakisat szeretne (nem beszélve küldetéses,fertőzéses vagy lélekszívós tárgyakról) kinek mi fontos alapon.
Dátum: 2009.08.16. 15:19:25
"a környéken csak olyan randák vannak,amiket 1 szintig sem tudnék nézni" ez azt jelenti,hogy a 30as csapda ellenére sem tudok olyat befogni,ami tetszene,mert nincs olyan. A szakértelemnek pedig nem ez a lényege,ha nem érted sztem ne foglalkozz vele.
Dátum: 2009.08.16. 10:18:21
Lenne ötletem új szakértelemre. Onnan indult az egész,h kellene új állat,de a környéken csak olyan randák vannak,amiket 1 szintig sem tudnék nézni és leesett,hogy létermelőként is funkcionálna a szaki. Tehát a legkisebb és legnagyobb levadászott lények szintjét növelné. Nem tudom magas szinten mennyire drága fejleszteni,lehetne a maximuma 25/50,30/60,40/80,50/100...így max kettővel növelné a szintjüket. Nem turbózható gondolom. Neve meg igény szerint pl: jövőbelátás,időtorzítás,igazából totál mind1:D
Dátum: 2009.05.18. 20:07:30
Nerfet a medálra:D A pókok elég ember játékát elba... és még jutalmat is kaptak érte,tessék odaengedni az új pókokat:D V3on meg sorban töröltök,vagy el sem mertetek indulni.
Dátum: 2009.03.08. 17:10:20
Vegyé védelem italát,ha sokan ütnek:D
Dátum: 2009.03.08. 11:47:17
Nem a tápolásról szólna,hanem arról,hogy ha nincs küldetésem és nincs kedvem hozzá meg sem nézem a vadászat eredményét,így lenne valami minimális izgalom benne:D
Dátum: 2009.03.08. 02:32:27
Sziasztok!
Nekem is fejlesztési ötletem lenne,lehet,hogy nem a legjobb:D Számokon nem kell akadni,csak példa...Tehát vadászatnál lenne esély (mjuk 1%),hogy egy csordát/csapatot "zavartál" meg (van is valami hasonló az egyik leírásban),ennek annyi lenne a hatása,hogy buknál 5-10% ÉPt,viszont +100% LEt és TPt kapnál (mégegyet elejtettél,v hasonló indokkal).
Nekem is fejlesztési ötletem lenne,lehet,hogy nem a legjobb:D Számokon nem kell akadni,csak példa...Tehát vadászatnál lenne esély (mjuk 1%),hogy egy csordát/csapatot "zavartál" meg (van is valami hasonló az egyik leírásban),ennek annyi lenne a hatása,hogy buknál 5-10% ÉPt,viszont +100% LEt és TPt kapnál (mégegyet elejtettél,v hasonló indokkal).
Dátum: 2009.02.23. 16:26:14
Képbe kellene kerülni a magyar nyelv lehetőségeivel...HPes kérdés sem arra vonatkozott,hogy milyen ajtót nyitott ki,ha jól emlékszem. És persze be kell támadni kétszer gyökér stílusban,mert fogalmam sincs mit hisztek:D H nagyon okosak,vagy idősek vagytok,talán hogy sok hszetek van...biztos így van. Tiétek az egész virtuális szemétdomb:D Na tényleg jókat:)
Dátum: 2009.02.23. 16:19:26
Idézet: cirip - 2009.02.23. 16:17:35
Én kérdeztem:DDDD Meg ne magyarázd,hogy mire gondoltam:D
Van az a szint,ahova már nem,köszi szépen...Szép napot:)
Idézet: Snitt - 2009.02.23. 15:31:41
Nem a méreg pontos típusa a kérdés
A Hófehérke nem sokkal újabb,mégsem tudnám megmondani,hogy mivel mérgezték meg szegényt...
Segítek: mérgezett almával.Nem a méreg pontos típusa a kérdés
Én kérdeztem:DDDD Meg ne magyarázd,hogy mire gondoltam:D
Van az a szint,ahova már nem,köszi szépen...Szép napot:)
Dátum: 2009.02.23. 16:13:44
1. Irónia felfedezésének képessége: 0
2. NEM derül ki,hogy milyen méreg.
3. Mintha arról lett volna szó,hogy alapműveltség,nem 2/3os többség.
4. Te minősítetted magadat mind a stílussal,mind azzal,hogy fel sem fogtad,amit írtam.
2. NEM derül ki,hogy milyen méreg.
3. Mintha arról lett volna szó,hogy alapműveltség,nem 2/3os többség.
4. Te minősítetted magadat mind a stílussal,mind azzal,hogy fel sem fogtad,amit írtam.
Dátum: 2009.02.23. 16:03:10
Ha kell,ha nem a Háború és béke alap...ahogy a HP nem az...egyik sem kérdés szerintem.
Dátum: 2009.02.23. 15:31:41
Idézet: Hatsepsut - 2009.02.23. 14:51:58
Ez most komoly? A Hófehérke nem sokkal újabb,mégsem tudnám megmondani,hogy mivel mérgezték meg szegényt...Miért kellene tudnom az ajtónyitó varázsigét a HPban? "Szezám tárulj!",azt tuti mindenki tudja,az egy varázsige wazz:DDDD Így is elég fárasztó mindenhol belefutni a lelkisérült tanárnéni műveibe,itt ne kelljen már,lécci,lécci,lécciiii:D
Idézet: Endyr - 2009.02.23. 11:48:55
Nem. A Harry Potterre vonatkozó legspeciálisabb, kereshetetlen kérdéseket is kb. 60% tudja, pedig ez nem szerepel napi szinten a médiában. Bizony ez ma már ugyanúgy általános műveltség, mint a Micimackó, még ha ezt néhányan nem is szeretnék tudomásul venni. (Más kérdés, hogy a nagyon speciális és kereshetetlen kérdéseket ettől függetlenül törlöm.)
Kedves Hatsepsut, szerintem sokak neveben kernem ezt most toled: Tiltolistara raknad a 'Harry' es a 'Potter' szavakat?
Koszonjuk.
Koszonjuk.
Nem. A Harry Potterre vonatkozó legspeciálisabb, kereshetetlen kérdéseket is kb. 60% tudja, pedig ez nem szerepel napi szinten a médiában. Bizony ez ma már ugyanúgy általános műveltség, mint a Micimackó, még ha ezt néhányan nem is szeretnék tudomásul venni. (Más kérdés, hogy a nagyon speciális és kereshetetlen kérdéseket ettől függetlenül törlöm.)
Ez most komoly? A Hófehérke nem sokkal újabb,mégsem tudnám megmondani,hogy mivel mérgezték meg szegényt...Miért kellene tudnom az ajtónyitó varázsigét a HPban? "Szezám tárulj!",azt tuti mindenki tudja,az egy varázsige wazz:DDDD Így is elég fárasztó mindenhol belefutni a lelkisérült tanárnéni műveibe,itt ne kelljen már,lécci,lécci,lécciiii:D
Dátum: 2009.02.23. 10:34:30
Melyik együttes énekelte,a Fáj minden csók című számot?
Illés
Piramis
Metró
Omega
Nem ismertem,de gugli rögtön megtalálta...Még fáj minden csók címen:D
Illés
Piramis
Metró
Omega
Nem ismertem,de gugli rögtön megtalálta...Még fáj minden csók címen:D
Dátum: 2009.02.23. 10:15:36
A szív melyik üregéből indul az aorta (a test fő ütőere) ?
Jobb pirvar
Jobb kamra
Bal pitvar
Bal kamra
Qwertz félrehord.
Jobb pirvar
Jobb kamra
Bal pitvar
Bal kamra
Qwertz félrehord.
Dátum: 2009.02.23. 10:08:28
Ki írta az Inkvizítor című könyvet?
Tim Holner
Kevin Barret
Stanley Wolf
Ian Watson
Ezen a címen hihetetlen,hogy mennyire kevés könyv jelent meg...Majd felkérdezem,hogy ki írta az "Élet" vagy mondjuk a "Halál" című könyvet és utána keresek egy írót hozzá gugliban.Törölni kérem.
Tim Holner
Kevin Barret
Stanley Wolf
Ian Watson
Ezen a címen hihetetlen,hogy mennyire kevés könyv jelent meg...Majd felkérdezem,hogy ki írta az "Élet" vagy mondjuk a "Halál" című könyvet és utána keresek egy írót hozzá gugliban.Törölni kérem.
Dátum: 2009.02.23. 00:03:47
Mi az egyik német tartomány Thüringen székhelye?
Düsseldorf
Potsdam
Mainz
Erfurt
Életfontosságú infó,pláne,h keresővel sem találtam a választ,biztos fáradt vagyok.
Milyen címmel készítettek füves Gyűrűk Ura paródiát?
The Smoke of Gray Gandalf
Lord of the Weed
Lord of the Seed
Frodo Whooo
1. Ki enged be ilyet?
2. Vannak itt gyerekek.
3. Angolul.
4. Takarodj!
Düsseldorf
Potsdam
Mainz
Erfurt
Életfontosságú infó,pláne,h keresővel sem találtam a választ,biztos fáradt vagyok.
Milyen címmel készítettek füves Gyűrűk Ura paródiát?
The Smoke of Gray Gandalf
Lord of the Weed
Lord of the Seed
Frodo Whooo
1. Ki enged be ilyet?
2. Vannak itt gyerekek.
3. Angolul.
4. Takarodj!
Dátum: 2009.02.22. 00:40:07
Van egy flashel kapcsolatos kérdés,ismét elfelejtettem copyzni...Rohadtul nem vagyok meggyőzve hogy programozó vagyok,igaz,hogy a gép előtt ülök,de mint mezei felhasználó...
Dátum: 2009.02.22. 00:23:19
Mit jelent az angol goodwill szó? No comment.
Dátum: 2009.02.21. 21:15:05
Van egy ilyen,hogy "Hol él a Ladakh törpehörcsög?". Ezt tuti kell tudnom? Ok,h a gugli megtalálja rögtön,de ahogy értem nem az az elsődleges cél.
Dátum: 2009.02.21. 15:44:14
Idézet: Kissolyom - 2009.02.21. 15:00:38
Hát nekem úgy rémlik, hogy ürgének nevezték, persze engem inkább emlékeztetett egy vakondra, mint egy ürgére. Lehet, hogy ez csak, a már oly sokszor bizonyított magyar fordítás tökéletességének a műve.
Valóban sok a félrefordítás,de akkora farokkal azt tenyészvakondnak hívták volna:D
most nézem a Micimackóba volt vakond?
Hát nekem úgy rémlik, hogy ürgének nevezték, persze engem inkább emlékeztetett egy vakondra, mint egy ürgére. Lehet, hogy ez csak, a már oly sokszor bizonyított magyar fordítás tökéletességének a műve.
Valóban sok a félrefordítás,de akkora farokkal azt tenyészvakondnak hívták volna:D