Hali!
Tegnap elküldtem gyakorlásra (gondolom ez a kennel) az állatom, és most nézem, hogy 0 tp-t kapott (gyakorlás előtt is 68 tp-je volt és utána is, 4-es szintű a kennelünk, az állatom 5-ös). Ez mitől lehet?
Hozzászólások - Zsotesz
Oldal: 12
Dátum: 2009.03.08. 08:57:13
Dátum: 2009.03.02. 14:59:37
Nekem a lélekkút kisütéssel kapcsolatban lenne a következő kérdésem. A leírásban azt írja, hogy csak 10 őskő megy tönkre. Tehát ha én beleteszek mondjuk 300 őskövet akkor 290-et tényleg visszakapok? Ha így van az elég jól megérné így 31-es szinten.
Tehát ennyi le-t kapnék tul. képpen 10 őskőért?
31*300*1,5=13950 Le
Tehát ennyi le-t kapnék tul. képpen 10 őskőért?
31*300*1,5=13950 Le
Dátum: 2009.02.25. 14:31:34
Viszont ez a kérdés meg marhára érdekel mindenkit mi?.
Hogy hívják a Bundy család kutyáját, aki később Lucky néven újjászületik? 81.41%
Ez sem külömb azoknál mint amik mennek a kukába.
Egyébként mi van ha valaki szereti a focit és esetleg eddig még nem próbált ki ilyen focimanagert. Lehet, hogy így utánanéz.
Nevetséges ez az egész kvíz dolog.
Hogy hívják a Bundy család kutyáját, aki később Lucky néven újjászületik? 81.41%
Ez sem külömb azoknál mint amik mennek a kukába.
Egyébként mi van ha valaki szereti a focit és esetleg eddig még nem próbált ki ilyen focimanagert. Lehet, hogy így utánanéz.
Nevetséges ez az egész kvíz dolog.
Dátum: 2009.02.25. 13:09:46
Egy újabb rossz vagy hibás kérdés értékelést kapó kérdésem
Az alábbiak közül melyik nem online focimanager játék?
freekick
hattrick
sokker
hockeyarena*
Fogadni mernék, hogy azért mert ezt megint csak egy speciális réteg tudhatja.
Az alábbiak közül melyik nem online focimanager játék?
freekick
hattrick
sokker
hockeyarena*
Fogadni mernék, hogy azért mert ezt megint csak egy speciális réteg tudhatja.
Dátum: 2009.02.17. 13:53:23
Nem tudom, hogy kerestél google-ba, de nekem fél percbe telt, és megtaláltam a csoportbeosztást (tudom nem ide tartozik de itt van: http://www.iihf.com/home-of-hockey/championships/world-championships.html).
"Ukrajnát mint helyes választ akkor tudom értelmezni, ha a kérdés magyarra fordítva azt jelenti, hogy az "A" csoport kollektíve a világ legjobb 16 csapatát jelenti, akik bejutottak a svájci döntőbe."
Ezt jól írtad, így van, viszont mivel évszámot írtam, úgy gondoltam ez is elég. Pláne úgy ha valaki meglátja Ukrajnát a válaszok között, rögtön beugrik neki a tavalyi meccsünk. Mivel épp az ukránok legyőzésével lettünk A csoportosak.
Meg közben rájöttem a problémára, a csoportok betűvel vannak elnevezve, és ott valóban csak Kanada van. De nem erre gondoltam, hanem a Top16-ra, ami az "A" csoport (ez a neve nem tudom másképp mondani).
Mindenesetre így elfogadom az értékelést.
"Ukrajnát mint helyes választ akkor tudom értelmezni, ha a kérdés magyarra fordítva azt jelenti, hogy az "A" csoport kollektíve a világ legjobb 16 csapatát jelenti, akik bejutottak a svájci döntőbe."
Ezt jól írtad, így van, viszont mivel évszámot írtam, úgy gondoltam ez is elég. Pláne úgy ha valaki meglátja Ukrajnát a válaszok között, rögtön beugrik neki a tavalyi meccsünk. Mivel épp az ukránok legyőzésével lettünk A csoportosak.
Meg közben rájöttem a problémára, a csoportok betűvel vannak elnevezve, és ott valóban csak Kanada van. De nem erre gondoltam, hanem a Top16-ra, ami az "A" csoport (ez a neve nem tudom másképp mondani).
Mindenesetre így elfogadom az értékelést.
Dátum: 2009.02.17. 10:48:38
Hali!
Én erre a kérdésre ezt az értékelést kaptam: A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
És a kérdés:
Az alábbi jégkorongválogatottak közül melyik nem "A" csoportos 2009-ben?
Svédország
Kanada
Oroszország
Ukrajna*
Kérdem én, ebben mi nem egyértelmű?
Én erre a kérdésre ezt az értékelést kaptam: A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
És a kérdés:
Az alábbi jégkorongválogatottak közül melyik nem "A" csoportos 2009-ben?
Svédország
Kanada
Oroszország
Ukrajna*
Kérdem én, ebben mi nem egyértelmű?
Dátum: 2009.01.30. 10:18:09
Az előbb nekem is beadta ezt a kérdést. Az ilyeneket nem lehetne törölni?
Dátum: 2008.12.20. 22:16:35
Hali, azt szeretném kérdezni, hogy a fertőzésnek milyen hatása van, ill. mi van akkor ha eléri a 100%-ot?
Dátum: 2008.09.30. 03:58:21
Hali!
Feltettem egy ilyen kérdést: Ki nyertek a fociban a bajnokok ligáját 2002-ben? Ez így utólag visszaolvasva kicsit értelmetlen. Átjavítanátok úgy, hogy Ki nyerte a labdarúgó bajnokok ligáját 2002-ben. Így mégis csak magyarosabb.
Feltettem egy ilyen kérdést: Ki nyertek a fociban a bajnokok ligáját 2002-ben? Ez így utólag visszaolvasva kicsit értelmetlen. Átjavítanátok úgy, hogy Ki nyerte a labdarúgó bajnokok ligáját 2002-ben. Így mégis csak magyarosabb.
Oldal: 12