sziasztok!
Vagy én maradtam le valamiről,de wikin se és sehol se találom,hogy mit tud a lélekszívás. Eddig többször is meg akartam kérdezni,de inkább megnéztem megint wikin,de persze semmi.Most meg azért fontos lett,mert el akarom hozni a Vampire fókuszkristályt.. Válaszotok köszönöm!
Hozzászólások - Zokneenho
Dátum: 2009.06.25. 10:21:12
Dátum: 2009.06.23. 14:59:22
Nem jönnek az apró szörnyecskék kb. 100vadászatból 2:(
Dátum: 2009.06.23. 09:22:33
Egyébként az LP helyett én HP-t tennék be,a hagyományos játékokban is Health Point.
Dátum: 2009.06.23. 09:16:18
a karakterszám is magyarul van.
Dátum: 2009.06.21. 12:25:27
nekem is:D
Dátum: 2009.06.19. 15:32:37
Sziasztok! Valahogy beugrott egy talán működő stratégia döntetlen küldi egyszerű megoldásához. Egy kis összebeszélés szükséges hozzá.
Szóval: Van két kari,és ahhoz próbálnak viszonyulni,hogy: Kicsi egészség,védekezés,nagy támadás erő,kivégzés. Az a legjobb,ha ez az 5 közel ugyanakkora,de az egészségnek és a kivégzésnek ugyanakkorának KELL lennie. Levesznek mindent,csak egy jó fegyver kell(ez is ugyanolyan),és mondjuk gyilkos spórák. Állatokat kikapcsolják. Egyszerre leüttetik magukat(kevés hp-val 0-ra),telefonon megoldható. Mivel ugyanakkora egészség,egyszerre érnek 15%-hoz. Várnak. 15%,megtámadják egymást.Mivel a kivégzés ugyanakkora,és mindketten biztos,hogy használhatják,döntetlen. Most nem tudom,pontosan hogy működik a kivégzés(ilyenkor mit csinál),de szerintem döntetlent hirdet.
Az esetek többségében szerintem sikerül,és így kb 6-7támadás lenne a döntetlen küldi.
Szóval: Van két kari,és ahhoz próbálnak viszonyulni,hogy: Kicsi egészség,védekezés,nagy támadás erő,kivégzés. Az a legjobb,ha ez az 5 közel ugyanakkora,de az egészségnek és a kivégzésnek ugyanakkorának KELL lennie. Levesznek mindent,csak egy jó fegyver kell(ez is ugyanolyan),és mondjuk gyilkos spórák. Állatokat kikapcsolják. Egyszerre leüttetik magukat(kevés hp-val 0-ra),telefonon megoldható. Mivel ugyanakkora egészség,egyszerre érnek 15%-hoz. Várnak. 15%,megtámadják egymást.Mivel a kivégzés ugyanakkora,és mindketten biztos,hogy használhatják,döntetlen. Most nem tudom,pontosan hogy működik a kivégzés(ilyenkor mit csinál),de szerintem döntetlent hirdet.
Az esetek többségében szerintem sikerül,és így kb 6-7támadás lenne a döntetlen küldi.
Dátum: 2009.06.17. 21:02:56
Ez csak egy alap ötlet,ami ha megtetszik a JV-nek,megtehetik a lépéseket,hogy lemakettozzák,kifejlesszék.De mivel úgy látom nem nagyon tetszik a többieknek(lepontozás),szvsz. elvetve.
Dátum: 2009.06.16. 16:15:10
Az előbb rossz topicba írtam:
A minimum rabolható LE kérdés megoldásához lenne egy ötletem.
Mégpedig egy új rendszer bevezetése. A támadáshoz nem nyúlnánk hozzá,hanem egy új lehetőség: 'Rablás' / 'fosztogatás'. Nincs benne sebződés. Két érték befolyásolná a végkimenetelét. A támadó támadás+szerencséje, a védekező (védekezés+szerencse)*2vel szemben. A randomot valahogy bele kéne tenni,mert így elég könnyű egy gömbözéssel kiszámítani,hogy legyőzöd e vagy sem. Ha sikeres az akció, szinted*20LE(?)-t hozol. 10-es szinten 200LE, 50-es szinten 1000. Ha nem sikerül,-1000ÉP,vagy esetleg LE vesztés(összes nálad lévő LE 10-20%-a),lévén,akció közben elhagyod.A szerezhetőt még befolyásolhatná a szerencse is. Az alap kiszámítást és a számokat persze tovább kellene csiszolni,de alap ötletnek nem lenne rossz. Persze a fosztogatás nem számítana bele a háborúkba.
Az is felmerülne,hogy akkor a portyát megint nem segítjük ki,és még annyira se használná senki,mint most. Ezért fel kéne emelni a LE szerzést,mégpedig: ellenfél 15%-áról 20,sőt akár 25%-ra. Így max kreatívval az ellenfél 50% LE-jét hoznád. Tehát a 'fosztogatás' lenne a biztos kevés,a portya pedig a nagy zsákmányok,vagy nagy bukások tárhelye.
Megoldaná:
-Minimum LE portyázásnál probléma
-Rengeteg szakit be lehetne vezetni
-A szerencse valamit végre befolyásolna,de az építőrabszolgák(lévén kicsi támadás védekezés) ezzel nem járnának jobban
Persze van egy egyszerűbb megoldás is, új szakértelem,valami csilli-villi névvel.Hatása: Szakiszint*lvl-t biztos szerzel portyában. 50-es szint,50-es max szakiszint,2500LE.
A minimum rabolható LE kérdés megoldásához lenne egy ötletem.
Mégpedig egy új rendszer bevezetése. A támadáshoz nem nyúlnánk hozzá,hanem egy új lehetőség: 'Rablás' / 'fosztogatás'. Nincs benne sebződés. Két érték befolyásolná a végkimenetelét. A támadó támadás+szerencséje, a védekező (védekezés+szerencse)*2vel szemben. A randomot valahogy bele kéne tenni,mert így elég könnyű egy gömbözéssel kiszámítani,hogy legyőzöd e vagy sem. Ha sikeres az akció, szinted*20LE(?)-t hozol. 10-es szinten 200LE, 50-es szinten 1000. Ha nem sikerül,-1000ÉP,vagy esetleg LE vesztés(összes nálad lévő LE 10-20%-a),lévén,akció közben elhagyod.A szerezhetőt még befolyásolhatná a szerencse is. Az alap kiszámítást és a számokat persze tovább kellene csiszolni,de alap ötletnek nem lenne rossz. Persze a fosztogatás nem számítana bele a háborúkba.
Az is felmerülne,hogy akkor a portyát megint nem segítjük ki,és még annyira se használná senki,mint most. Ezért fel kéne emelni a LE szerzést,mégpedig: ellenfél 15%-áról 20,sőt akár 25%-ra. Így max kreatívval az ellenfél 50% LE-jét hoznád. Tehát a 'fosztogatás' lenne a biztos kevés,a portya pedig a nagy zsákmányok,vagy nagy bukások tárhelye.
Megoldaná:
-Minimum LE portyázásnál probléma
-Rengeteg szakit be lehetne vezetni
-A szerencse valamit végre befolyásolna,de az építőrabszolgák(lévén kicsi támadás védekezés) ezzel nem járnának jobban
Persze van egy egyszerűbb megoldás is, új szakértelem,valami csilli-villi névvel.Hatása: Szakiszint*lvl-t biztos szerzel portyában. 50-es szint,50-es max szakiszint,2500LE.
Dátum: 2009.06.16. 10:21:49
-
Dátum: 2009.06.16. 10:08:05
100%-ig támogatom,igaz,kicsit kószán írtad le. Lényegében az üzenet írása és a támadás alá akarod a "kémkedést" betenni,ugye?
De azért 10pont;)
De azért 10pont;)
Dátum: 2009.06.15. 11:26:00
És SM és elementáris sem.
Dátum: 2009.06.15. 11:21:45
Nem értem,miért mondod,hogy meggyőzhetetlen vagyok,két hozzászólásból. Továbbá egy helyen nem cáfoltál meg,hogy miért téves az,amit leírtam,így hogy higgyek neked?
Szerk: Az aláírásban a *dühös* az ezt a fejet jelentené: Képzeld oda:P
És OFF vége,azaz: ON!
Szerk: Az aláírásban a *dühös* az ezt a fejet jelentené: Képzeld oda:P
És OFF vége,azaz: ON!
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.15. 09:57:21
Na megjöttek már,de megint leégés a kínálat.
Jóság köpenye: Giga pókkariknak éri meg,ha mondjuk egy szövitársad kisebb szintű,és kezet nyomsz rá,mindenkit leverne vele.
Kavics: mágiának amúgy sincs akkora értéke, mindenkinek alacsony szintű,nem hiszem,hogy 20-30k-t is akár spórolhatna vele valaki.
A pók bölcsessége: Találó név,a pókok mennyországa. Egy pók valószínű mind a 350CSP-jét elkölti az öt nap alatt,mert úgyis nullázódik a TP. Inkább A pók mennyországa jobb név lenne.
Dreath: mivel van a kritikusra szaki és nem is maximumos,10 szakira való LE-t spórolhat vele valaki.
Jóság köpenye: Giga pókkariknak éri meg,ha mondjuk egy szövitársad kisebb szintű,és kezet nyomsz rá,mindenkit leverne vele.
Kavics: mágiának amúgy sincs akkora értéke, mindenkinek alacsony szintű,nem hiszem,hogy 20-30k-t is akár spórolhatna vele valaki.
A pók bölcsessége: Találó név,a pókok mennyországa. Egy pók valószínű mind a 350CSP-jét elkölti az öt nap alatt,mert úgyis nullázódik a TP. Inkább A pók mennyországa jobb név lenne.
Dreath: mivel van a kritikusra szaki és nem is maximumos,10 szakira való LE-t spórolhat vele valaki.
Dátum: 2009.06.15. 09:48:58
Lenne egy elég primitív kérdésem. A kritikus ütés és a kritikus sebzés egy,és ugyanaz? Nekem az esik le,hogy igen,de pl. mostani aukció dreath,+10% kritikus sebzés,míg a szaki kritikus ütés.
Vagy ugyanaz,vagy pedig a krit.sebzés a sebzés nagyságát befolyásolja,az ütés pedig a sikeresség %-át?
Válaszotok köszönöm és 10ponttal honorálom:D
UI: Köszi Morti:)
Vagy ugyanaz,vagy pedig a krit.sebzés a sebzés nagyságát befolyásolja,az ütés pedig a sikeresség %-át?
Válaszotok köszönöm és 10ponttal honorálom:D
UI: Köszi Morti:)
Dátum: 2009.06.15. 09:43:23
félreértettél. Mindkettőt ki fogom maxolni,és mondtam is,hogy ROHADT hosszú távon megéri.
Egyébként is,jobb hamarabb börtönbe vonulni és leülni a büntetést,hogy utána minél hamarabb szabaduljak,minthogy folyamatosan kergessenek a zsaruk.
Egyébként is,jobb hamarabb börtönbe vonulni és leülni a büntetést,hogy utána minél hamarabb szabaduljak,minthogy folyamatosan kergessenek a zsaruk.
Dátum: 2009.06.15. 09:19:54
Mindenki arról beszél,hogy az SM rohadt soká térül meg. Most számolom,hogy a transzplantáció nekem kimaxolni 250k. 250x4(mert csak 25%-ot spórol,így lesz száz) az 1milla. 1millát kell költenem szakikra,hogy megtérüljön,és itt még csak egálban vagyok. Nem tudom,mennyit fogok még költeni szakikra, de 2-3 millánál nem hiszem,hogy sokkal több lesz. So,most megszenvedek,elköltök 250k-t,csak azért,hogy fél év múlva spóroljak 250-500k-t? Amikor ez a pénz már meg sem kottyan? Arról pedig szerintem ne beszéljünk,hogy lehet rá tenni turbót,és elég 25re tenni,mert 50esen ezerszer kényelmesebb,mint turbózni tanulás előtt-után.. A kreatívot 1hónapja maxoltam ki,3-4lvl-el ezelőtt,és már sokszorosan behozta az árát.
Ultraspecializáció szintén. Bár ez enyhébb egy kicsit,de ez is nagyon veszteséges.Számoljunk úgy,hogy amire valaki odajut,hogy kimaxolja, fél millába fáj neki.Ekkorra sacc. van 100-as tulaja mindeből. 100ról 120-ra egy tulajdonságot 250k. 250x7=1750000. Ennek a 20%-a,amit spórolok,350000,vagyis 100k-t hoztam rajta. 100k-ért ennyire megszenvedni kisebb szinten. Megéri?
Tudom,hogy már az épületekkel együtt 1000x túl tárgyaltátok,de gondoltam le is vezetem.Pont.
Ultraspecializáció szintén. Bár ez enyhébb egy kicsit,de ez is nagyon veszteséges.Számoljunk úgy,hogy amire valaki odajut,hogy kimaxolja, fél millába fáj neki.Ekkorra sacc. van 100-as tulaja mindeből. 100ról 120-ra egy tulajdonságot 250k. 250x7=1750000. Ennek a 20%-a,amit spórolok,350000,vagyis 100k-t hoztam rajta. 100k-ért ennyire megszenvedni kisebb szinten. Megéri?
Tudom,hogy már az épületekkel együtt 1000x túl tárgyaltátok,de gondoltam le is vezetem.Pont.
Dátum: 2009.06.13. 15:03:45
De mi lett a vége? Remélem elkapták..Vagy nem lehet tudni?
Dátum: 2009.06.12. 22:14:06
1)Tanulj meg helyesen írni.
2) Te most mondtad,hogy NEM FIGYELTÉL a kérdés írásánál,és hogy a Google-ről másoltad ki. Ezelőtt azzal dobálóztál,hogy nem ismerik a számítógépet,mert erre a kérdésre nem tudtak válaszolni.(AMIRE TE IS RÁKERESTÉL!)
Továbbá ha kimásoltad Google-ről,akkor hogy tudtad elírni?Ja és elírtad. Mégis itt sírsz,és fel vagy háborodva.Amikor te hibáztál.Imádom az ilyen kedves játékosokat.
Végül zárójelesen: az idegen nyelvi kérdések NEM alapműveltség. wikidoton fent van,ha gondolod linkelek.
2) Te most mondtad,hogy NEM FIGYELTÉL a kérdés írásánál,és hogy a Google-ről másoltad ki. Ezelőtt azzal dobálóztál,hogy nem ismerik a számítógépet,mert erre a kérdésre nem tudtak válaszolni.(AMIRE TE IS RÁKERESTÉL!)
Továbbá ha kimásoltad Google-ről,akkor hogy tudtad elírni?Ja és elírtad. Mégis itt sírsz,és fel vagy háborodva.Amikor te hibáztál.Imádom az ilyen kedves játékosokat.
Végül zárójelesen: az idegen nyelvi kérdések NEM alapműveltség. wikidoton fent van,ha gondolod linkelek.
Dátum: 2009.06.11. 06:45:09
Ez tényleg csak nálunk van így,hogy megállapodással 1 kp-ért elviszi az,aki megérdemli az epikus tárgyat?
Dátum: 2009.06.08. 22:28:35
Ne fenomenálisan sokra gondoljatok,de rabolgatok-rabolgatok..Főleg mostanában. De nem is az,hogy sok,hanem a LE/TP arányban. És lehet,hogyha inkább vadászó szakikra gyúrok,jobban/sokkal jobban járok,de akkor is,ha a 2128-489-es nyert-vesztett portya arányra felnézek,úgy büszke vagyok magamra.Lévén,pvp játék:)