Hozzászólások - Princess Serenity
Dátum: 2009.01.06. 02:06:41
A viadalra való nevezéskor a teljes karakterlapod lementésre kerül (tulajdonságok, felszerelések, szint), tehát MINDEN. Az ÉP-d és VP-d viszont maxon lesz, tehát az nem számít.
Dátum: 2009.01.05. 23:40:35
Ezt tényleg magyarázd el, mert én sem értem!
Köszi
Köszi
Dátum: 2009.01.05. 20:25:34
Még ne add fel a reményt! Csak a kvíz moderátorunk még szabadságon van. Hamarosan értékelni fog.
Dátum: 2009.01.05. 19:43:32
Sajnos a kérdésedre akkor sem fogok tudni válaszolni, ha még 3X kiírod.
Dátum: 2009.01.05. 18:55:36
Persze-persze.És 10-ből 9X ez a helyzet mi? Na ne fárassz kérlek. Ha 10-ből 2X lenne ez, még azt mondanám, lehet, hogy igazad van. De nem furcsa kicsit az arány különbség???
Dátum: 2009.01.05. 18:26:29
Nem tudom, másoknál mi lehet a probléma, nekem évek óta van Vodafone előfizetésem (3 is, két mobil, egy internet szabadon), és még soha semmi bajom nem volt vele.
Egyszer volt magas a számlám végösszege, de az sem a cég hibájából, hanem elfelejtettem, hogy nem csak mobilon lehet intézni a dolgokat, hanem néha ki is lehet mozdulni a lakásból.
Legyen ünnep, vagy munkanap, hétköznap, vagy hétvége, nappal, vagy éjszaka, járjak bárhol (ahol van lefedettség), még soha nem volt gondom a hívásokkal, SMS-ekkel, NET-tel.
A telefonok közül nekem az SE a kedvencem (most is az van). A kb. 10 márkából, amit eddig használtam, ez az egyetlen, ami még sose hagyott cserben. A többinek vagy a software-e, vagy a hardware-e kaputt lett egy éven belűl (úgy, hogy közben úgy vigyáztam rá, mint semmi másra a világon).
Egyszer volt magas a számlám végösszege, de az sem a cég hibájából, hanem elfelejtettem, hogy nem csak mobilon lehet intézni a dolgokat, hanem néha ki is lehet mozdulni a lakásból.
Legyen ünnep, vagy munkanap, hétköznap, vagy hétvége, nappal, vagy éjszaka, járjak bárhol (ahol van lefedettség), még soha nem volt gondom a hívásokkal, SMS-ekkel, NET-tel.
A telefonok közül nekem az SE a kedvencem (most is az van). A kb. 10 márkából, amit eddig használtam, ez az egyetlen, ami még sose hagyott cserben. A többinek vagy a software-e, vagy a hardware-e kaputt lett egy éven belűl (úgy, hogy közben úgy vigyáztam rá, mint semmi másra a világon).
Dátum: 2009.01.05. 18:11:09
Sziasztok!
Én ugyan nem vagyok sorozatfüggő, de ha épp nincs jobb programom, azért szeretem nézni őket.
Leginkább a sci-fi, helyszínelős, nyomozós vámpíros sorikat szeretem.
Pl.; Holdfény, Holtsáv, Halottkém, CSI, Smallwill, Csillagkapu, Hex, meg hasonlók.
Én ugyan nem vagyok sorozatfüggő, de ha épp nincs jobb programom, azért szeretem nézni őket.
Leginkább a sci-fi, helyszínelős, nyomozós vámpíros sorikat szeretem.
Pl.; Holdfény, Holtsáv, Halottkém, CSI, Smallwill, Csillagkapu, Hex, meg hasonlók.
Dátum: 2009.01.05. 17:13:06
A lélekkúfárnál lehet vásárolni italokat.
Nem elég?
+ van olyan szövetségi épület, ami gyorsítja a VP regenerálódást (Mágustorony).
Nem elég?
+ van olyan szövetségi épület, ami gyorsítja a VP regenerálódást (Mágustorony).
Dátum: 2009.01.05. 16:25:22
Valamilyen formában már megoldott.
A Pay-Pal mindenhol használható, szolgáltatás, az pedig már a játékban is működő opció, hogy Pay-Pal-on keresztűl fizessen valaki.
A Pay-Pal mindenhol használható, szolgáltatás, az pedig már a játékban is működő opció, hogy Pay-Pal-on keresztűl fizessen valaki.
Dátum: 2009.01.05. 15:51:18
És milyen igazad van.
Vannak, akik alig jönnek ki a kis pénzecskéjükből. Végre találnak maguknak egy INGYENES szórakozási lehetőséget, de ha nem fizetnek, nem tudnak jól fejlődni, és még a küldikben is megakadnak.
Vannak, akik alig jönnek ki a kis pénzecskéjükből. Végre találnak maguknak egy INGYENES szórakozási lehetőséget, de ha nem fizetnek, nem tudnak jól fejlődni, és még a küldikben is megakadnak.
Dátum: 2009.01.05. 14:23:41
Kedves fejlesztők!
Van egy kis gondom.
Portyázásnál sokszor járok mostanában úgy, hogy kiválasztok a portyázási listából egy ellenfelet, neki megyek, utána kiírja, hogy nem támadhatom, mert alacsony az ÉP-je.
Lécci javítsátok ki a hibát!
Köszönöm
Van egy kis gondom.
Portyázásnál sokszor járok mostanában úgy, hogy kiválasztok a portyázási listából egy ellenfelet, neki megyek, utána kiírja, hogy nem támadhatom, mert alacsony az ÉP-je.
Lécci javítsátok ki a hibát!
Köszönöm
Dátum: 2009.01.05. 11:39:21
Szia!
Van egy rossz hírem. 19. szintnél nem kapsz új szakértelmet.
Viszont 20-nál megkapod a Tudatturbót.
Van egy rossz hírem. 19. szintnél nem kapsz új szakértelmet.
Viszont 20-nál megkapod a Tudatturbót.
Dátum: 2009.01.05. 01:45:24
HKK: Hatalom Kártyái Kártyajáték
TF: Túlélők Földje
Mindkettő a Beholder terméke(?).
Őshangyák, Quwargok: egyaránt megtalálható lények HKK-ban és TF-ben.
TF: Túlélők Földje
Mindkettő a Beholder terméke(?).
Őshangyák, Quwargok: egyaránt megtalálható lények HKK-ban és TF-ben.
Dátum: 2009.01.04. 21:28:34
Ha megnézed az első, és második időpontját, plusz hozzáteszed, hogy év eleje miatt kiesik egy hét, nem nehéz kitalálni.
Persze lehet, hogy én beszélek hülyeséget.
Persze lehet, hogy én beszélek hülyeséget.
Dátum: 2009.01.04. 20:18:35
Lélekenergia sajtolás
A befogott állatodból optimális módon tudsz lélekenergiát kisajtolni. Már 1-es szakértelemszinten is a normál értéknél 20%-kal több LE-t kapsz, és ez tovább nő, 2. szinten 1.4x, 3. szinten 1.6x stb. lélekenergiát kapsz érte. Sajnos, a sajtolást az állat nem éli túl. A szakértelem maximális szintje 60, és óránként legfeljebb egyszer használhatod.
A befogott állatodból optimális módon tudsz lélekenergiát kisajtolni. Már 1-es szakértelemszinten is a normál értéknél 20%-kal több LE-t kapsz, és ez tovább nő, 2. szinten 1.4x, 3. szinten 1.6x stb. lélekenergiát kapsz érte. Sajnos, a sajtolást az állat nem éli túl. A szakértelem maximális szintje 60, és óránként legfeljebb egyszer használhatod.
Dátum: 2009.01.04. 19:52:30
Sziasztok!
Legnagyobb sajnálatomra sajnos az első találkozóra nem tudtam elmenni, pedig a születésnapom is akkor volt.
Remélem a másodikra már el fogok tudni menni, mert szerintem jó dolog olyan emberekkel találkozni, akiknek legalább egy dologban hasonló az érdeklődése.
Legnagyobb sajnálatomra sajnos az első találkozóra nem tudtam elmenni, pedig a születésnapom is akkor volt.
Remélem a másodikra már el fogok tudni menni, mert szerintem jó dolog olyan emberekkel találkozni, akiknek legalább egy dologban hasonló az érdeklődése.
Dátum: 2009.01.04. 17:04:57
Sziasztok!
A varázslás hatalma nevű szövetség még viszonylag friss (kb. 1 hónapos).
Jelenleg 4 tagot számlálunk, így 7 személy fér még el nálunk.
A követelményeket szigorúan vesszük, tehát ismerkedj meg a szövetséggel, s csak akkor jelentkezz, ha tényleg teljesíted a feltételeket!
Eddig felépült:
Lélekkút (már 4000-es)
Őrtorony 2.
Védőfal 1.
Gyakorlótér 1.
Mágustorony 1.
A többi folyamatban...
A 2. világon találjátok meg.
Nézd meg, ha tetszik, várunk szeretettel!
Üdv
A varázslás hatalma nevű szövetség még viszonylag friss (kb. 1 hónapos).
Jelenleg 4 tagot számlálunk, így 7 személy fér még el nálunk.
A követelményeket szigorúan vesszük, tehát ismerkedj meg a szövetséggel, s csak akkor jelentkezz, ha tényleg teljesíted a feltételeket!
Eddig felépült:
Lélekkút (már 4000-es)
Őrtorony 2.
Védőfal 1.
Gyakorlótér 1.
Mágustorony 1.
A többi folyamatban...
A 2. világon találjátok meg.
Nézd meg, ha tetszik, várunk szeretettel!
Üdv
Dátum: 2009.01.04. 16:30:53
Sziasztok!
Nekem lenne egy kis gondom a kvíz olimpiával kapcsolatban.
Sajnos a gépem nagyon lassú, és mire egyik kérdésről a másikra vált, majd' 1/2 perc is eltelhet.
Ebből kifolyólag, kb. 30-35 kérdésre tudok válaszolni, mert lejár az időm.
Nem lehetne megoldani, hogy egyszerre 2-3 kérdést adjon a gép 1 helyett?
Akkor talán eljutok a végére.
A legutóbb 31 kérdésig jutottam, amiből 28 lett jó.
Lehet, ha minden végig tudok menni, mondjuk 43-45 lenne a helyes válasz.
Nem mindegy, mert eszerint kapjuk a LE-t.
Köszönöm: Cyklon
Nekem lenne egy kis gondom a kvíz olimpiával kapcsolatban.
Sajnos a gépem nagyon lassú, és mire egyik kérdésről a másikra vált, majd' 1/2 perc is eltelhet.
Ebből kifolyólag, kb. 30-35 kérdésre tudok válaszolni, mert lejár az időm.
Nem lehetne megoldani, hogy egyszerre 2-3 kérdést adjon a gép 1 helyett?
Akkor talán eljutok a végére.
A legutóbb 31 kérdésig jutottam, amiből 28 lett jó.
Lehet, ha minden végig tudok menni, mondjuk 43-45 lenne a helyes válasz.
Nem mindegy, mert eszerint kapjuk a LE-t.
Köszönöm: Cyklon
Dátum: 2009.01.04. 16:07:53
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyre írok, előre is bocsi.
Leginkább a fejlesztőktől kérdezném:
A harmadik világ indulása előtt is lesz elő regisztráció?
Mikor számíthatunk az indulásra?
Lehet egyből szövetséget is alapítani majd?
Köszönöm válaszotokat előre is.
Nem biztos, hogy jó helyre írok, előre is bocsi.
Leginkább a fejlesztőktől kérdezném:
A harmadik világ indulása előtt is lesz elő regisztráció?
Mikor számíthatunk az indulásra?
Lehet egyből szövetséget is alapítani majd?
Köszönöm válaszotokat előre is.
Dátum: 2009.01.04. 02:57:52
Oké, igazad van. Nem figyeltem a dátumozást a hozzászólás tetején.
Bocs mindenkitől!!! Jobban oda fogok figyelni. Ok?
Bocs mindenkitől!!! Jobban oda fogok figyelni. Ok?