Melyik lóg ki a sorból?
Hillary Clinton
Columbo
Miss Marple
Sherlock Holmes +
a kakukktojás só miatt nem ment át és amikor átírva beküldtem, akkor rosszul ment át
Hozzászólások - Mati
Oldal: 12
Dátum: 2009.02.11. 14:11:28
Dátum: 2009.02.11. 14:07:26
Bocsi, segítsetek!
Beírtam egy kérdést, amit visszadobott, hogy nem megengedett szó szerepel benne. Amikor javítottam, kétszer sem ment át, végül hibás válasszal ment el. Így hülyeség, szeretném visszavonni. Lécci segítsetek.
Beírtam egy kérdést, amit visszadobott, hogy nem megengedett szó szerepel benne. Amikor javítottam, kétszer sem ment át, végül hibás válasszal ment el. Így hülyeség, szeretném visszavonni. Lécci segítsetek.
Dátum: 2009.02.11. 14:01:46
Bocsi, segítsetek!
Dátum: 2009.02.01. 21:08:13
Igazad van a kövel kapcsolatban, de azt meg kellett melegíteni, és az bírja a hőt. A tükör meg üvegből lévén, általában nem viseli el, a nagy hőingadozást.
Dátum: 2009.02.01. 20:30:45
Figyu mán! Feltettem egy kérdést:
"Hogyan nem lehet tükörtojást csinálni?
Serpenyőben
Racletten
Tükörre kenve
Mikrohullámú sütőben"
Mire ez jött: "A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!" Na de mér???? tényleg lehet serpenyőben, racletten és mikróban is, de a tükörre kenve az egy baromság. Akkor mér dobták vissza a kérdést?
"Hogyan nem lehet tükörtojást csinálni?
Serpenyőben
Racletten
Tükörre kenve
Mikrohullámú sütőben"
Mire ez jött: "A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!" Na de mér???? tényleg lehet serpenyőben, racletten és mikróban is, de a tükörre kenve az egy baromság. Akkor mér dobták vissza a kérdést?
Dátum: 2009.01.25. 19:28:30
Sziasztok!
Van megint egy kis problémám, mégpdig a számolással.
"A harcban végül te győzedelmeskedsz, zsákmányod 135 lélekenergia. +13 TP A szerzett lélekenergiából 11 a helyes válaszért kapott LE." ez hogy 10 %???
Mármint a 135-11=124, annak meg nem a 11 a 10%-a. Vagy nem tudok számolni? LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!
Van megint egy kis problémám, mégpdig a számolással.
"A harcban végül te győzedelmeskedsz, zsákmányod 135 lélekenergia. +13 TP A szerzett lélekenergiából 11 a helyes válaszért kapott LE." ez hogy 10 %???
Mármint a 135-11=124, annak meg nem a 11 a 10%-a. Vagy nem tudok számolni? LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!
Dátum: 2009.01.11. 21:19:39
Sziasztok! Egy gyöngyszem, sajna nem másoltam ki. A pallosjogot, godolom jogszabálynak tekinti, (hibásan) és egy időponthoz köti a tisztelt kérdésfeltevő. Kérlek töröljétek a kérdést. Köszi
Dátum: 2009.01.10. 11:50:59
Halihó! Megint én, és megint találtam remek kérdéseket:
"Ki vagy mi a HANS?
Egy bajor felnőtt film sztár
Amerikai energetika ipari nagyvállalat
Nyak és vállvédő a formula 1-ben
Sziget mikronéziában"
Talán, ha egy kicsit pontosabban megfogalmazná a kérdésfeltevő, még azt is tudnánk, hogy mire gondol, sajna nem vagyok gondolatolvasó (talán más sem), bár akkor a kérdés sem kéne, csak a választ bepötyögni... És ha a gondolatmenet végére értem, elmondhatom, hogy minek a válasz is, hiszen a megfejtést is látom... Csak a 10%-ot emeljük a vadászatért.
Következő remek kérdés illetve itt a válasz lehetőségek az agymenesztők:
"Mi a "sparhelt"?
mezőgazdasági szerszám
ágynemű
Csendes-óceáni szél
konyhai eszköz"
Édes, Drága tezsvéreim! a méret, az itt nem számít? No és a használat módja és mikéntje sem, mert amivel fűtök is az nem egycélú eszköz, stb... Ha lehet, akkor egy kicsit alaposabban a válasz lehetőséggel. Köszi
"Ki vagy mi a HANS?
Egy bajor felnőtt film sztár
Amerikai energetika ipari nagyvállalat
Nyak és vállvédő a formula 1-ben
Sziget mikronéziában"
Talán, ha egy kicsit pontosabban megfogalmazná a kérdésfeltevő, még azt is tudnánk, hogy mire gondol, sajna nem vagyok gondolatolvasó (talán más sem), bár akkor a kérdés sem kéne, csak a választ bepötyögni... És ha a gondolatmenet végére értem, elmondhatom, hogy minek a válasz is, hiszen a megfejtést is látom... Csak a 10%-ot emeljük a vadászatért.
Következő remek kérdés illetve itt a válasz lehetőségek az agymenesztők:
"Mi a "sparhelt"?
mezőgazdasági szerszám
ágynemű
Csendes-óceáni szél
konyhai eszköz"
Édes, Drága tezsvéreim! a méret, az itt nem számít? No és a használat módja és mikéntje sem, mert amivel fűtök is az nem egycélú eszköz, stb... Ha lehet, akkor egy kicsit alaposabban a válasz lehetőséggel. Köszi
Dátum: 2009.01.10. 08:32:09
Sziasztok! Ismét egy "remek" kérdés:
"rómeóés... ...=?
júlia
brigitta
cézár
mária"
Vajh a kérdés feltevője tanult az iskolában írást-olvasást? Javítsátok: nagybetű, szóköz és mondattá formálás. Köszi
"rómeóés... ...=?
júlia
brigitta
cézár
mária"
Vajh a kérdés feltevője tanult az iskolában írást-olvasást? Javítsátok: nagybetű, szóköz és mondattá formálás. Köszi
Dátum: 2009.01.08. 14:37:51
Sziasztok, megint belebotlottam egy hibás kérdésbe, illetve válaszba. A sebgyógyítással kapcsolatban, annak feladatáról kaptam kérdést. A válaszom helytelen, mivel
"gyorsabban töltődik vissza az állatod ÉP-ja" választ kaptam. Szerintem, és a leírás szerint:
"sebgyógyítás:
Sebesült állataidat elláthatod, sebeiket meggyógyíhatod. Minél magasabb a szakértelmed, annál többet gyógyítasz rajta egyszerre. Ez azért is fontos szakértelem, mert állataid ÉP-je magától nem nő vissza, csak így tudod növelni." LEGYETEK OLY FAIR-EK LENNI? JAVÍTSÁTOK EZT A KÉRDÉST, ILLETVE A VÁLASZT A HELYESRE JELÖLJÉTEK. Köszi
"gyorsabban töltődik vissza az állatod ÉP-ja" választ kaptam. Szerintem, és a leírás szerint:
"sebgyógyítás:
Sebesült állataidat elláthatod, sebeiket meggyógyíhatod. Minél magasabb a szakértelmed, annál többet gyógyítasz rajta egyszerre. Ez azért is fontos szakértelem, mert állataid ÉP-je magától nem nő vissza, csak így tudod növelni." LEGYETEK OLY FAIR-EK LENNI? JAVÍTSÁTOK EZT A KÉRDÉST, ILLETVE A VÁLASZT A HELYESRE JELÖLJÉTEK. Köszi
Dátum: 2008.12.31. 20:12:20
"Hány hejes válasz után tehetsz fel te is kérdést?
10
Soha!
100
Nincs megszabva!"
Javítsátok a helyesírási hibát, lécci.
10
Soha!
100
Nincs megszabva!"
Javítsátok a helyesírási hibát, lécci.
Dátum: 2008.12.26. 18:31:48
Van egy olyan kérdés, hogy ki a Wikipedia alapítója. Nem tudom szó szerint idézni a lehetőségeket, de azt tudom, hogy 3 ember és egy társaság van, és a személyek közül kettő is az alapítók között van.
Dátum: 2008.12.17. 22:43:03
Sziasztok, Találkoztam megint egy javítani való kérdéssel.
"Arany János egyik legismertebb balladájában kit nevez "rókalelkű"-nek?
egy testvért
egy lelkiismeretlen uzsorást
egy minden hájjal megkent kereskedőt
egy hitszegő királyt"
Javítsátok a BALLADA szót, mert a Toldira mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ballada.
"Arany János egyik legismertebb balladájában kit nevez "rókalelkű"-nek?
egy testvért
egy lelkiismeretlen uzsorást
egy minden hájjal megkent kereskedőt
egy hitszegő királyt"
Javítsátok a BALLADA szót, mert a Toldira mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ballada.
Dátum: 2008.12.16. 23:46:32
Sziasztok! Megint találtam egy remekbe szabott kérdést:
"melyik a legnehezebb állat?
elefánt
varacskos disznó
tapir
zsiráf"
És akkor tessen mondani a nagybötűt mér találták ki, táncsak nem mondatkezdésre? Osztán még arra is kíváncsi lennék, hogy a bálnákat, ez az okos kérdésfeltevő, hová sorolja? Mert mint ÁLLAT, azt mondják, az a legnagyobb. Egy nagy kezdőbetűvel, és egy SZÁRAZFÖLDI szónak az állat elé illesztésével javítsátok lécci a kérdést :-)) .
"melyik a legnehezebb állat?
elefánt
varacskos disznó
tapir
zsiráf"
És akkor tessen mondani a nagybötűt mér találták ki, táncsak nem mondatkezdésre? Osztán még arra is kíváncsi lennék, hogy a bálnákat, ez az okos kérdésfeltevő, hová sorolja? Mert mint ÁLLAT, azt mondják, az a legnagyobb. Egy nagy kezdőbetűvel, és egy SZÁRAZFÖLDI szónak az állat elé illesztésével javítsátok lécci a kérdést :-)) .
Dátum: 2008.12.14. 12:13:27
Sziasztok!! megint találkoztam egy "remek" kérdéssel, Úgy mint:
"ps2 játékot hányszorosan kell írni és milyen fajban??
2x,kép fáj
6x, mp3
Nem lehet ki írni
3x, audió".
Tegyétek rendbe légyszíves, vagy töröljétek, mert így értelmezhetetlen.
"ps2 játékot hányszorosan kell írni és milyen fajban??
2x,kép fáj
6x, mp3
Nem lehet ki írni
3x, audió".
Tegyétek rendbe légyszíves, vagy töröljétek, mert így értelmezhetetlen.
Dátum: 2008.12.05. 10:08:39
Sziasztok! Megint találtam egy hibát :-( Azt kérdezi: Mikor alakult ki a Spanyol alkotmányos demokrácia? A válasz 76, de ez hibás!!! A demokrácia csak 1978-ban jött létre. javítsátok lécci....
Dátum: 2008.12.02. 18:00:29
Sziasztok! Kaptam egy rmek értékelendő kérdést, miszerint KI A CIB BANK REKLÁM ARCA? lényeg a Kati nevet bejelöltem (ez a szinésznő neve, aki a "doki" mellett dolgozik), mire megkaptam, hogy Emese. Kéremszépen itt keverve vannak a dolgok, mármint a CIB és a BUDAPEST bankok. Kérlek nézzetek utána, mert ez hibás.
Dátum: 2008.11.26. 07:01:03
Sziasztok! Van egy kis problémám. Ez a kérdés helytelen, magyartalan. Legyetek szíves javítani.
Hány Tp kell megszerezned ahoz ,hogy 11 szitű legyél?
1310
200
100
1912
Köszönöm: Mati
Hány Tp kell megszerezned ahoz ,hogy 11 szitű legyél?
1310
200
100
1912
Köszönöm: Mati
Dátum: 2008.11.23. 21:28:07
Sziasztok! Én is megkaptam a "Jó a játék..." kérdést és minősítettem is, de egy kicsit félreértettem, mert nem a kérdésfeltevő véleményét válaszoltam rá :-(. Nem lehetne egy kicsit megszűrni a kérdezőket ill a kérdéseket, mert ez szerintem nem megfelelő. Honnan tudjam én, hogy mit gondol az az akárki aki ilyen baromságot kérdez?
Oldal: 12