Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - josid

Oldal: 123
Dátum: 2009.01.20. 10:37:23
Melyik szó helyes?
Whats your name?
What s your name?
What is your name?*
Whats my name?

Pl a "name", a "your", a "my", a "What"...
Ezek mondatok, Te agyatlan... tudom, a mai világban jó a minimális nyelvismeret, de ne várjuk már el mindenkitől, helyesen tud írni angolul... túl spec. szerintem.
A kérdés feltevő, meg először tanulja meg a magyar nyelv alapjait...

Melyik helyesen felírt IP cím?
192.168.0.10*
255.521.136.10
192.168.265.10
198.170.256.180

Ez is túl spec., nem mindenki tudhat ilyen dolgokat... szerintem.
Dátum: 2009.01.18. 15:03:47
Melyik magyar települést nevezik a vizek városának ?
Szolnok
Tata*
Győr
Paks

Nos, wiki-ben pl Szolnoknál is ez van írva... de szerencsére hallottam már Tatával kapcsolatban ezt...

Hányadik évforduloja van a Lego-nak?
25
10
100
50*

évforduló hosszú ó, és pl mar nem igaz, mert 51 lett idén...

Kivel játszott Uefa-kupa döntött a Videoton SC 1985-ben ?
Barcelona
Manchester United
Partizan Beograd
Real Madrid*

Kicsit speciális kérdés...
Dátum: 2009.01.18. 12:33:45
Most komolyan! Ilyenek miért mennek át az ellenőrzésen???

Egy királynak ezer fia, Mindegyiknek van sapkája, De magának nem vesz soha. Mi a válasz?
nemtudom
1000 sapkások szövetsége!
*A tölgyfa és a makkok
Kifogyott a lóvéból!

Illetve:
Milyen hangszeren játszik Horga Eszter?
Ha már felteszi kérdésben, legalább a nevét helyesen írná! Horgas Eszter!
Dátum: 2008.12.29. 12:58:30
Ha már 5 alkalommal portyáztál az elmúlt egy órában, mennyi mínuszt kapsz a tulajdonságaidra?
50%
40%
30%
20%

A kérdező szerint 30%... ami akkor igaz, ha az 5.(!) portyára gondol, akkor viszont csak 4 alkalommal portyáztam előtte... ez rosszul feltett kérdés, törölni!
Dátum: 2008.12.23. 18:05:22
Idézet: winnie - 2008.12.23. 17:47:42
Idézet: Awenhai - 2008.12.23. 13:08:33
itt szinte a zseton játszik a játékos helyett, akkora a tárgyak közt a különbség. Ez utóbbit valamelyest lehet ellensúlyozni, de olyan a helyzet, hogy a prémiumos könnyű

akkor a akülönbség? nem egy nem ősköves cucc jobb, mint az ősköves. ha növeled a kereskedelmet, akkor meg pláne.

Ugye, ezt Te sem gondolod komolyan?!
Ha megnézed az ősköves cuccok által adott bónuszokat és összehasonlítod pl. 4 szinttel nagyobb nem ősköves értékeivel, akkor majdnem kapsz akkorákat... de csak majdnem...
Ettől függetlenül, engem ez nem zavar, legalábbis nem annyira (legyenek boldogok a pénzért vett előnnyel), mint hogy nem tudok haladni a küldetésekkel...
Dátum: 2008.12.23. 14:24:49
Idézet: Roseprincess - 2008.12.23. 13:44:04
Idézet: josid - 2008.12.23. 13:13:21

Melyik a leggyakoribb operációs rendszer a mai PC-ken?
Windows XP
DOS
Unix
OS/2

A "mai" igen relatív ugyanis sajna jövőre már valószínűleg Windows Vista lesz...

Hát a Vista nem hinném, hogy leggyakoribb lesz, ugyan is nem épp a legjobb, eddig aki kipróbálta, mindenki inkább visszatette az XP-t a gépére... túl nagy a gépigénye, és nem is annyira nagyon jó... mellesleg már készül egy újabb Windows, ami valószínűleg sokkal jobb lesz, mint a Vista (ezt programozótól tudom). Valami olyasmi, hogy XP és Vista házasítás lesz, és elméletileg nagyon jó lesz. Hát majd meglátjuk. Szóval én a Vistanak nem jósolok túl fényes jövőt...

Ezért írtam, hogy "sajnos"... amúgy hiába jobb az XP, manapság már nem kapsz úgy PC-t/laptopot, hogy ne Vista legyen rajta az op.rendszer...
Dátum: 2008.12.23. 13:40:43
Sajna nem tudom, mert addig agyaltam, hogy letelt az idő...
Dátum: 2008.12.23. 13:13:21
Minek a röviditése a H2O?
Az oxigéné
A hidrogéné
A levegőé
A vízé

Nem rövidítés!

Melyik a leggyakoribb operációs rendszer a mai PC-ken?
Windows XP
DOS
Unix
OS/2

A "mai" igen relatív ugyanis sajna jövőre már valószínűleg Windows Vista lesz...

Minek az anagrammája a ADARLÓMIL ?
egy állaté
egy országé
egy íróé
egy süteményé

Aki feltette, vagy aki átengedte árulja már el, hogy mi a megoldás!
Dátum: 2008.12.22. 20:04:25
Nekem aktív a küldetés, de sajna semmilyen alternatív megoldást nem látok kiírva...
Nem hiszem el, hogy ha akarnának, nem találnának megoldást (akár egy snassz 2-300 kvízest), de így elképzelhető, hogy lesz, aki inkább fizet... de jópáran vagyunk, akik azért sem fizetnek...
Amúgy ez elég inkorrekt megoldás a részükről...
Most az időhúzós "lépjen állatod 5 szintet" küldetésemet kell csinálnom, mert a másik kettőre esélyem sincs, aztán teljesen le kell állnom a küldetésekkel, mert szinthez (természetes térkapu), szövetség építéshez (aréna), illetve befizetéshez (süsd ki a lélekkutat) kötöttek...
Mit mondjak, eléggé elkeserítő, hogy az ingyenes játékkal akkor tudok haladni, ha fizetek... pedig azt már kezdtem megszokni, hogy a velem egyszintű fizetős emberkéknek olyan cuccaik vannak, amiket 3-4 szinttel később se kapok... de legalább ettől még haladtam...
Dátum: 2008.12.16. 22:51:34
Hány mivagyunk a celeb rész vot?
3
1
4
2

Nu, mire rájöttem, hogy mit is akar kérdezni, elment az 5 perc... kérem törölni.

Információk menüpontban mék nem található?
Üzenetek
Események
Állatok
Legenda

Falun... máshol "melyik"... javítani kellene.
Dátum: 2008.12.12. 08:47:52
Mikor nyert legultoljára BL-t az Aston Villa?
1999
1986
1963
2008

Ha már foci rajongó, akkor legalább a helyes választ is betehette volna a listába...
Vagy mindenhol rossz adat van a neten róla, vagy 1982-ben nyert... ami persze nincs itt... a kérdező szerint 1986.
Dátum: 2008.11.26. 16:10:25
Na de tényleg... ez hogy ment át az értékelésen???

Ronaldinho melyik csapadba igazolták a Barszelona bol?
ACM
Juventus
Bayern München
Manchastar younatid

Nagyon odafigyelve lehet, hogy találok benne 2 szót, ami helyesen van írva...
Na de tényleg... ez hogy ment át az értékelésen???

Ronaldinho melyik csapadba igazolták a Barszelona bol?
ACM
Juventus
Bayern München
Manchastar younatid

Nagyon odafigyelve lehet, hogy találok benne 2 szót, ami helyesen van írva...
Dátum: 2008.11.09. 20:33:03
Hányadik szinten lehet először varázslatot venni?
1
2
3
4

Természetesen, a nagyon egyszerű gondolkodású emberke smaragd volt... ergo buktam a 3-as válaszommal...
Dátum: 2008.10.26. 22:47:04
Köszi Syck és Necronis is.
Dátum: 2008.10.26. 20:01:23
Csak óvatosan kérdezem, hogy az a rendszerbe illő cselekedet, hogy a hadüzenet után és a 3 napos háború vége után pár órával összejön a kétszeres győzelem arány, így automatikusan kapitulálunk, majd az automatikus békét _1 nap_ után a támadó fél megszakítja???
Mert megvalósítani lehet...
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy megint hadat üzenhetnek-e...
Mert ha igen, akkor nagyon nem korrekt a háború leírása...
Dátum: 2008.10.25. 19:29:37
Csak a helyes válasz (1855) nem található a lehetőségek között... így be is buktam...
Ha már feltesz valaki kérdést, nézzen utána, hogy mi a helyes válasz!!!

David Livingstone mikor fedeztefel a Viktóra vízesést?
1875
1895
1865
1885

Jah, és a "fedeztefel" külön írandó (fedezte fel)!
Már több, mint egy hete nem volt lehetőségem, hogy egy kérdést is értékeljek, pedig nem keveset vadásztam, és volt jónéhány olyan kérdés, amit biztos valamelyik debil (bocsi a kifejezésért) felhasználó írt...
Nem kaptam semmilyen értesítést, hogy le lennék tiltva az értékelésről, és nem is hiszem, hogy erre okot adtam volna...
A karakterem adatlapján látszik, hogy igyekszem utánajárni a feltett kérdésnek (8.szint - 756 helyes válasz), és nem csak vagdalkozom a válaszokkal, hanem a legjobb tudásom és persze a google alapján a megfelelő válaszokat adni.
Kérném az illetékest, hogy nézzen utána, miért is nem tudok értékelni, mert kezd elegem lenni a feltett értelmetlen/hibás/helyesírási hibákkal teli/speciális ismereteket követelő kérdésekből.
Előre is köszönettel!
Dátum: 2008.10.18. 11:49:17
Még egy gyöngyszem...

Melyik NEM Shakespeare könyv?
Ahogy tetszk
A smaragd herceg
Lear kiály
V. Henrik

Egyedül az V. Henrik az, mivel a többi el van írva...

Persze, ezt sem értékelhettem...
Ez vajon miért van... már napok (talán egy hete is van) óta nem értékelhetek egy kérdést sem, pedig nem vagyok letiltva...
Dátum: 2008.10.18. 11:43:07
Mekkora a legnagyobb megengedett sebesség lakottterültetn belül?

... nyelvtanból egyes... és nem értékelhettem...
Oldal: 123