Hozzászólások - Bpetya75
Dátum: 2012.01.26. 15:03:24
.
Dátum: 2012.01.26. 15:02:18
Nekem pl. eszembe sem jutna rabszolgázni, hogy nem csinálok semmit csak "csináltatok". Akkor minek játszani?
Maximálisan egyetértek. 10 ponty
Dátum: 2012.01.26. 14:45:04
Néhány ilyen nálam is volt. Ezeket nem is értem egészen. Ez kiszúrás akar lenni, hogy elfogy egy eseménypontom, és nem a létező legjobb le/tp arányú jutalmat kapom érte?
Jöhettek bátran. Leszarom az optimumot
Jöhettek bátran. Leszarom az optimumot
Dátum: 2012.01.26. 14:20:25
Arról a szituról van szó, amikor a védekezésben aratott győzelem is beleszámít az eredménybe, ami most ugye nincs így. Tehát a "zokosok" nem állnak neki üttetni magukat gyengécske spanjaikkal, építőikkel, etc. De ha beleszámítana, bizony megtennék. Mi a "megdolgozás" egy olyan győzelemben, amikor pihengetve várja valaki, hogy 500-600-800 TÖ-vel gyengébb karakterek buzogánnyal a kézben lepattanjanak róla?
A mostani felállásban én bizony szoktam örülni néhány sikeres védésnek.
A mostani felállásban én bizony szoktam örülni néhány sikeres védésnek.
Dátum: 2012.01.25. 15:24:56
Sziasztok!
Térkapus kérdés. Ezek a sokkal erősebb térkapus szörnyek adnak valami extrát a nagyobb sebzésen kívül? Vagy csak játékot szinesíteni vannak?
Térkapus kérdés. Ezek a sokkal erősebb térkapus szörnyek adnak valami extrát a nagyobb sebzésen kívül? Vagy csak játékot szinesíteni vannak?
Dátum: 2012.01.25. 15:13:54
Lavender kérdése miatt direkt néztem, és nekem úgy tűnik, hogy csak eseménypontot von le, a győztes csaták közé nem számítja be. De ez következik szerintem Legacy hozzászólásából is.
Dátum: 2012.01.25. 14:32:33
Én úgy tapasztaltam az előző event után, hogy megmarad.
Dátum: 2012.01.25. 14:17:55
Értem a logikát, engem nem is zavar, de az optimalizátorokat biztosan.
Minden esetre köszi az infót.
Minden esetre köszi az infót.
Dátum: 2012.01.25. 14:03:55
Én eddig széles ívben sz@rtam az le/tp arányra, és azért csak sikerült egy olyan karaktert összerakni, amelyiken 250-300 tö+-osok is fennakadnak időnként, és nem okoz gondot megcsinálni a kötelező 400 győzelmet (még 32 hiányzik).
Persze nem akarom magamat példaként beállítani, én csak játszani vagyok itt, nem nagy eredményeket elérni
Ezzel együtt tényleg zavaró, hogy ha nem számít a győzelmek közé, akkor miért is vonja le az eseménypontot.
Persze nem akarom magamat példaként beállítani, én csak játszani vagyok itt, nem nagy eredményeket elérni
Ezzel együtt tényleg zavaró, hogy ha nem számít a győzelmek közé, akkor miért is vonja le az eseménypontot.
Dátum: 2012.01.25. 12:00:09
Az eseménypont tényleg megy a lecsóba, a győzelmek számába viszont nem számít bele. Engem nem zavar, de biztos van, akinek ez így nem faja.
Dátum: 2012.01.25. 08:43:50
Jól értem a kérdésedet? Ha megtámadnak és győzöl, akkor úszik egy eseménypont? Nekem ez eddig nem tűnt fel, de most megfigyelem a dolgot.
Dátum: 2012.01.24. 10:24:29
Köszi a választ!
Újabb kérdés, ezúttal a lopással kapcsolatban. Ha van 30-as lopásom, akkor 30% esélyem van győztes csata után a kőnyúlásra. Ezt befolyásolja, ha az ellen valamelyik állatának van őrködése. Elvileg a 15-ös őrködés nullára redukálja a lopás esélyét, vagy ha nekem nem 30-as, hanem 60-as a lopásom, akkor 30-at levesz belőle?
Másrészt, ha mindkettőnknek pl 60-as lopása van, az jelent valamiféle védelmet, vagy a győztes a vesztes szakértelmétől függetlenül megkapja az esély a lopásra?
Újabb kérdés, ezúttal a lopással kapcsolatban. Ha van 30-as lopásom, akkor 30% esélyem van győztes csata után a kőnyúlásra. Ezt befolyásolja, ha az ellen valamelyik állatának van őrködése. Elvileg a 15-ös őrködés nullára redukálja a lopás esélyét, vagy ha nekem nem 30-as, hanem 60-as a lopásom, akkor 30-at levesz belőle?
Másrészt, ha mindkettőnknek pl 60-as lopása van, az jelent valamiféle védelmet, vagy a győztes a vesztes szakértelmétől függetlenül megkapja az esély a lopásra?
Dátum: 2012.01.24. 09:58:16
Sziasztok. AH-s kérdésem van. Ha sikeresen licitálok egy gyűrűre, fókuszkristélyra vagy állatfelszerelésre, akkor az a karakterlapon lesz látható, és pluszban kifejti a hatását, vagy használatba kell vennem hozzá?
Dátum: 2012.01.24. 09:06:33
Nálunk a kenyérsütőgéppel én jobban boldogultam, asszony is inkább maga dagasztja. Tegnap kipróbálta a tönkölybúzát (turmixszal "őrölte" meg, vagyis teljes kiőrlésű cucc került bele). Lényegesen jobb lett a sütőgépes kenyérnél. A boltiról nem is beszélve
Dátum: 2012.01.24. 08:00:16
Értem a célzást. Ment a 10-es
Dátum: 2012.01.23. 15:52:54
nnen már csak egy lépés ,hogy pár sörért cserébe megkérem a haverokat, dobálják a tizeseket a hozzászólásaimra, had ájuldozhassak a saját nagyszerűségemtől
Ne mond, hogy nem alkalmazod a módszert. Különben hogy lenne ilyen szép magas a pontátlagod
Dátum: 2012.01.23. 15:47:23
Én megpróbáltam megnézni, de nem sikerült. Valami nem stimmel a linkeddel.
Dátum: 2012.01.23. 15:08:37
Na így már igazad van. Ez a hiba, nem az, amit elsőre írtál. Egyébként azért játszom itt a foga(da)tlan prókátort, mert ha apró-cseprő hibákkal szórjuk tele ezt a fórumot, akkor nem jut elég energia a tényleg zavaróan hibás kérdések javítására, szanálására.
Már pedig az, hogy Hanksnek, vagy Gumpnak mondták, az nem hiba. Abba meg nem gondoltam bele, hogy ezt még tényleg a gyerek Gumpnak mondta a csaj.
Szóval szerintem nem feltétlenül rossz a kérdés, csak a színészek nevét kell lecserélni. Csányiét főleg. Azt nem is értem, hogy minek berakni efféle válasz lehetőségeket...
Már pedig az, hogy Hanksnek, vagy Gumpnak mondták, az nem hiba. Abba meg nem gondoltam bele, hogy ezt még tényleg a gyerek Gumpnak mondta a csaj.
Szóval szerintem nem feltétlenül rossz a kérdés, csak a színészek nevét kell lecserélni. Csányiét főleg. Azt nem is értem, hogy minek berakni efféle válasz lehetőségeket...
Dátum: 2012.01.23. 15:02:02
Persze hogy növeli. Emlékezz vissza, amikor kicsi korodban elestél, és kaptál egy bibipuszit, egyből jobb lett, nem?
No hát ezek a drága dögök is így vannak ezzel. Bár el is várom, hogy 1000 ép-s gyógyítás után kicsit jobban ragaszkodjanak hozzám
No hát ezek a drága dögök is így vannak ezzel. Bár el is várom, hogy 1000 ép-s gyógyítás után kicsit jobban ragaszkodjanak hozzám
Dátum: 2012.01.23. 14:20:39
Vagyis neki mondták. Van éppen elég rossz kérdés. Ez egy könnyen értelmezhető, egyértelmű kérdés. Ilyenekkel minek terhelni az adminokat?