Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2012.06.23. 06:59:14
Ne fárassz! Ha az egyik jutalmad fókuszkristály, abból kettőt kapsz.
Dátum: 2012.06.22. 14:37:22
Gondolod Miklós most a tali előtt ezzel foglalkozik? 
 Ha holnap vége lesz és bug, akkor aztán lehet reklamálni, hétfőig tuti nem lesz belőle semmi 
 Ha holnap vége lesz és bug, akkor aztán lehet reklamálni, hétfőig tuti nem lesz belőle semmi 
Dátum: 2012.06.22. 13:11:59
Ott nem lehet a CSP-t állatok fejlesztésére költve pillanatok alatt eltolni. 

Dátum: 2012.06.22. 13:02:45
A francnak kellett a csapdákat felépíteni 
 Azért még néhány bírja, kár hogy nem lehet rombolni 
 Azért még néhány bírja, kár hogy nem lehet rombolni 
Dátum: 2012.06.22. 12:50:44
A játék legelején már felmerült a dolog, de akkor még a tervezet szerint a CSP értékesebb volt, mint a PP, hiszen vadászni mindenki vadászott, nem volt még EH, ami a portyázásra helyezte volna a hangsúlyt, és kevés pók volt, de őket se érdekelte a PP bukta, a többieket viszont érzékenyen érintette a CSP bukta, így ez lett rá bevezetve. Nyilván egy idő után egyre inkább csak a topversenyben számított, majd bejött a VF, illetve az EH és már nem volt jelentősége, de már nem módosítottak rajta és nem is hiszem, hogy fognak.
Dátum: 2012.06.22. 09:41:24
Idézet: Darth Malak68 - 2012.06.22. 09:08:56 
Ugye ezt te se gondolod komolyan? Van eléd lúzer küldetés, ami akkor is teljesül, ha szinte semmit se csinálsz (lépj be pár napig a játékba) Aki nem tud növelni 4 tulajdonságot akár 2 hét alatt, az valószínűleg nem játszik.
Lehet, vagy kell esetleg valami segítség, olcsóbb módszer a tulajdonságos küldikre, de ne essünk át a ló másik oldalára.
Pld A tulajdonságoknál olyan küldi legyen ami igy szol"Növeld meg egy általad kiválasztott tulajdonságot 4 ponttal!
Ugye ezt te se gondolod komolyan? Van eléd lúzer küldetés, ami akkor is teljesül, ha szinte semmit se csinálsz (lépj be pár napig a játékba) Aki nem tud növelni 4 tulajdonságot akár 2 hét alatt, az valószínűleg nem játszik.
Lehet, vagy kell esetleg valami segítség, olcsóbb módszer a tulajdonságos küldikre, de ne essünk át a ló másik oldalára.

Dátum: 2012.06.22. 09:37:44
Rá is kérdeztem Baratynál, így a 3 óra a valósabb 
 Korábban is ekkor volt.
 Korábban is ekkor volt.Dátum: 2012.06.22. 07:49:37
A dukátokat 15 óra körül fogják zárni, kiindulva a korábbi találkozókból, így ne a holnap reggeli állapottal akarjatok majd licitálni a találkozón 

Dátum: 2012.06.22. 07:47:37
Írj a bug@-ra! Nekem eddig mindig számolta, ha ittam italt (az egyéb módon szerzett kristálypontok nem számítanak).
Dátum: 2012.06.22. 07:16:57
Rólad már tudja a fene 

Dátum: 2012.06.21. 18:19:26
Miért kell a legjobb fókuszkristályt lecserélned majd vissza? Legolcsóbb variba a legolcsóbb kristály és úgy már csak 4 kavics.
Dátum: 2012.06.21. 16:57:06
Nem az a bug, hogy turbózható, hanem hogy a könyv hatása nem ad bónuszt erre, mert a 36-os szint nincs leprogramozva.
Dátum: 2012.06.21. 16:31:39
Csak egyszer és a vásárlása pillanatában teljesül is, azaz legyen elég helyed a térkapupontoknak, különben elveszik a maradék. A tárgy megmarad a karakterlapodon.
Dátum: 2012.06.21. 15:36:07
Turbózva is érvényes a 31-es szint hatása, viszont ez így bug, mert a könyvnek nem érvényesül a pozitív hatása, ha valaki a spektrálist kitolta maximumra. Már lett jelezve a probléma, de majd tali után lesz vele foglalkozva valamikor.
Dátum: 2012.06.21. 14:18:44
És még prémium is kell hozzá.
Dátum: 2012.06.21. 14:17:54
Csak olyat választhatsz, ami a játék aukciós házában szerepel 

Dátum: 2012.06.21. 11:25:27
Ne húzd! A lehető leghamarabb legyél 0%-os! Nem is tudom, miért gondoltad, hogy megéri húzni? 
 Minden szaki 5-el nagyobb, gondolj bele mit jelent ez transzplant vagy ultraspec tekintetében például.
 Minden szaki 5-el nagyobb, gondolj bele mit jelent ez transzplant vagy ultraspec tekintetében például.Dátum: 2012.06.21. 10:36:38
Akkor ehhez egy kis OFF.
mivel te felsoroltál lehetőségeket, így közöttük van sorrend, melyik mennyire optimális, így a szó fokozása jelen kontextusban használható. Amennyiben spontán rákérdezel, hogy mit tegyél, akkor nyilván a válasz úgy kezdődnek, hogy "Az optimális megoldás...". Ugyanakkor társalgás során is lehet fokozást használni, ha valaki elmond egy opciót, ami szerinte optimális valamihez képest, majd felhívják a figyelmét, hogy még ehhez képest is lehet valami jobb, ami így optimálisabb, mint az eredeti terv.
Off vége
mivel te felsoroltál lehetőségeket, így közöttük van sorrend, melyik mennyire optimális, így a szó fokozása jelen kontextusban használható. Amennyiben spontán rákérdezel, hogy mit tegyél, akkor nyilván a válasz úgy kezdődnek, hogy "Az optimális megoldás...". Ugyanakkor társalgás során is lehet fokozást használni, ha valaki elmond egy opciót, ami szerinte optimális valamihez képest, majd felhívják a figyelmét, hogy még ehhez képest is lehet valami jobb, ami így optimálisabb, mint az eredeti terv.
Off vége

Dátum: 2012.06.21. 10:34:05
Hatás nélkül, láthatatlanul. 

Dátum: 2012.06.21. 10:15:59
Nem mondom, hogy kényelmes, pusztán a te verzióid közül választottam ki a - szerintem jelen esetben - legoptimálisabbat 
Nyilván nekem is eltér az optimálistól a templom, igaz az is, hogy ha nagyon nem jó, akkor ráköltöm a 2*10 kavicsot. Viszont az ingyenváltásig mindig van mit fejleszteni.

Nyilván nekem is eltér az optimálistól a templom, igaz az is, hogy ha nagyon nem jó, akkor ráköltöm a 2*10 kavicsot. Viszont az ingyenváltásig mindig van mit fejleszteni.