Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Necronis

Dátum: 2008.10.25. 22:45:35
.
Dátum: 2008.10.25. 22:19:13
Én vágom hihi
Dátum: 2008.10.25. 22:13:45
Akkó mingyá kezdik
Dátum: 2008.10.25. 21:43:53
Nos igen, csak úgy "hangzott", mintha nekem akarnád elmagyarázni, mi a különbség a kis omega és a kis w között Pedig én tudom, hogy a kis w a görög ábécé uccsó bötűje
Dátum: 2008.10.25. 21:34:15
Nem támogatom a PP CSP-re váltását. Ha több CSP kell, fejlessz elementáris fúziót. 48 CSP-d is lehet naponta ezzel, és 3.5 perc lesz egy vadászat.
Amiért nem támogatom ezt az átváltást, egyszerű. Mert egyoldalú. Soha, senki nem kérte még, hogy CSP átváltható legyen PP-re. Hogy miért nem? Nyilván azért, mert hatalmas felzúdulás lenne belőle. A játékosok többsége számára az erőforrás a CSP. A kisebbségnek a PP. A nagyon kisebbségnek mindkettő. Ha egy top portyás karakter felvetné, hogy CSP-ből PP-t is kellene átváltani, az első reakció lenne, hogy még mit nem, még jobban tápolni, már így is eléggé táp. Pedig tulajdonképpen mi a különbség az oda-vissza váltás között, ha már ezt akarjátok? Két valuta, árfolyamot meghatározzák oszt jóvan. No ez nem megy. Ezért nem lehet PP-t CSP-re váltani. Remélem soha nem is lehet, nagyon nem szeretném.
Dátum: 2008.10.25. 21:20:26
Mazochista én sem. Csak játszom.
Dátum: 2008.10.25. 21:17:27
***Csont reccsen. Halk, mintha faágra lépett volna egy menyét. Az őrszem észre sem veszi. Egyenruha! Piha! A fez most jó szolgálatot tesz a settenkedő férfinak. Harminclépésnyire sétál el a katona mellett, amaz félálomban támaszkodik a kőfalnak. A magas férfi mormol valamit, ősi a nyelv, talán a világnál is ősibb. Kavarog a víz a kis csatornában a lábai mellett, néhány vakmerő madár csak most rebben fel ijedten a kőpárkányról. Ekkor... A férfi barnás, zöldes köpenye áttűnik a vastag, öreg falon. Pillanat műve, s már benn áll az udvaron, lehajtott fejjel, mozdulatlan... ***

***- Ó, becsület!! Tisztesség! - suttogja a magas férfi, ajkain gunyoros mosoly. Az asztal mellett áll, keze karba fonva, előtte három alak. A rövid hajúhoz intézi mondandóját. A nagydarab, szőrös férfi mintha áttetsző lenne. - Azt hiszed tán, nem látom katonáidat, ha láthatatlanná válnak? - halk, vérfagyasztó kacaj - Mágus vagyok, ne feledd, katona! - Hátraveti csuklyáját, láttatni engedi smaragdszín, haragos tekintetét. - S te! Harcos! - A száznagy felé fordult. - Óva intelek elmédet meghaladó logikai feladványoktól! - Ajka becsmérlőn lefittyed. - Sok csatát láttál, nem de bár? Hát persze. - Gúnyos mosoly. - Kiprovokált háborúd kimenetele nem kétséges. Mint ahogyan sorsod sem. - Int kezével. Lehull a béklyó, mi szavát vette a három férfinak.
- Nem menekülsz fattyú!!!! - ordít a száznagy, és az asztalt borítva szökkenne a mágus felé. Maxi állítja meg parancsszóval.
- Állj!- Hangja határozott, tiszta. Incubus mintha falba ütközne, torpan meg. Jó katona, végrehajtja a parancsot.
- Nem hívtunk ide, mágus. - szól nyugodtan a tábornok - Betörtél. Büntetést érdemelsz. - Hangja nyugodt, tárgyilagos. - A háború végeztével haditörvényszék elé állítalak. Büntetésed a felállított hadbíróság fogja megállapítani. - Hangja mintha dobozból szólna, ezerszer hallott szavak ezer vádlott fülében. - Menj, várnak tieid. - Ezzel leül, tömkeleg papírhalom mélyéről előhúzott irománynak szenteli immár figyelmét.
Mortazor kisétál, szemét a nagydarab, karba font kezű, láthatatlanság-varázslat hatása alatt álló harcoson tartja, míg kiér az ajtón. Nem tartóztatják. ***

***- Khetty!
Félálomból riad, kezében röppen a kard. Fél kezével a takarót fogja, bár teljes páncélzatban alszik. A kopogás megint, majd a suttogás.
- Khetty, ébredj!
A hang Mortazoré. Az ablak résein beszivárog a Vörös Hold fénye, végigcsordul a nő arcán, amint az ajtóhoz megy. Acabo édesdeden hortyog az ágy végében, összekuporodva.
- Mit akarsz, shahííl? - Mort összerezzen a szó hallatán. Idegen. Erőt vesz magán, sóhajt.
- Beszélnünk kell, úrnő. A baj nagyobb, mint gondolnád. - Elhallgat. Khetty lélegzetvételét figyeli az ajtón túl. Nem sokat hall belőle.
- Mondd hát, mit óhajtasz. Gyorsan. - A nő hangja pattogós, parancsoló. Mortazor füle nem szokott ehhez, ajka megrándul a nyers szóra.
- A könyv, úrnőm. - szól halkan - A Fekete Könyv. Amit a nagy Peps írt, évezrede. Segíthet. - Elhallgat, nyel. Töpreng, tétovázik. Majd lassan szólal meg. Khetty lélegzetvisszafojtva várja a szót. - Nem akarok ártani, úrnőm. Holnap elmondom, ki vagyok. De csak neked. - Nem hallatszanak léptek. Khetty még jó ideig áll az ajtó előtt, mozdulatlan, hallgatózva. Aztán halkan kinyitja az ajtót. Mögötte csak az üresség.
Dátum: 2008.10.25. 20:40:00
Ez a lehetőség szeptember 22-e óta fennáll. Mint ahogy az is, hogy 1 ÉP-ben indítsd a vadászatodat. Akkor van 1 óra 40 perced.
Dátum: 2008.10.25. 20:26:32
Öööö... miért is nekem válaszoltál? Én tudom....
Dátum: 2008.10.25. 19:31:00
Én sem szeretnék vitázni. 20 éve is omega volt, én régebben tanultam (először), viszont tanítottam is...
Dátum: 2008.10.25. 19:07:46
Egyáltalán nem ostoba. Azt sem tudom miről szól a kérdés... Vagy én is ostoba volnék?
Dátum: 2008.10.25. 19:06:45
Valóban nem jó. Ebbe én is beleszaladtam korábban, ugyanígy jártam. Nekem az amerikai Academy Awards honlapját ajánlották, az abszolút biztos forrás e tekintetben. Csakhogy angol nyelvű. Nem mindenki tud angolul.
Dátum: 2008.10.25. 18:52:30
Pedig 11-et nyert, csak ez a kérdés is már vagy huszadszor van fenn.

http://www.imdb.com/title/tt0167260/
Dátum: 2008.10.25. 18:34:11
Nem tudom, hol találtad ezt, de a szögsebbesség jele valóban az omega. Ettől függetlenül szerintem túl speciális a kérdés.
Dátum: 2008.10.25. 18:33:14
Kérdés:
"Hány kiló aszúszőlő fér egy puttonyba?"
Kérdező szerint 25.
Nos:
1. Én kerestem neten, azt találtam, 20-22.
2. Túl speciális szerintem.
3. A válaszok közt szerepelt a 23 és a 25. Ilyen kis különbségnél mindkettő jó lenne.
Dátum: 2008.10.25. 16:58:41
Már tudsz topicot nyitni, kedves Kocos, és köszönjük szépen a wikit Sok sikert hozzá és jó játékot

Bocs az offért
Dátum: 2008.10.25. 16:50:18
Felmerült bennem egy kérdés: Lesznek-e olyan tárgyak, amik szakértelemre/szakértelmekre adnak bónuszt?
Dátum: 2008.10.24. 20:12:11
Dehogy! Csak annyit láttam az elmúlt hónapban itt leírva az anime szót, mindenféle japán körítéssel...
Dátum: 2008.10.24. 19:40:09
Jahh, az má föl se tűnt vazze

De a Ki Mo kifejezésre simán azt hittem először, hogy valami anime szereplő...
Dátum: 2008.10.24. 19:38:52
Idézet: Miklós - 2008.10.19. 23:02:24
azonnal utánanézek az sms problémának, azt hiszem tudom, mi történhetett.
akinek ilyen gondja volt, kérem küldjön nekem privát üzenetet, mikor milyen kódot küldött, és holnap reggel beirjuk az ősköveket.