Hozzászólások - Morzkod
Dátum: 2011.12.16. 07:09:15
Az ejjel haromkor futo bajnokinak amugy milyen elonyei vannak azon tul, hogy nincs hozza support?
Dátum: 2011.12.16. 07:08:07
Idézet: Psych - 2011.12.16. 07:05:59
Na ez viszont V3-on is van.
V1-en viszont valószínűleg a bajnoki lefutása miatt a HT-vel van egy kis baj.
Na ez viszont V3-on is van.
Dátum: 2011.12.16. 07:01:49
V3-on sem volt meg bajnoki. Dehat a szerver is kesobb indult, gondolom a bajnoki is aranyosan kesobb lesz.
Dátum: 2011.12.16. 07:01:11
Idézet: WillChi - 2011.12.16. 03:38:41
Hm.
Mod: Noodlee keresere kifejtem, hoyg a Hm. Azt jelenti, hogy szerintem ezen van mit nezni, de a kovetkezteteseket nem akarom magam levonni, hanem az olvasora bizom.
v1:
Ma, 03:03 A bajnoki viadal 19. kategóriájának győztese: Prisma
Ma, 03:03 A bajnoki viadal 12. kategóriájának győztese: NoFear
Ma, 03:03 A bajnoki viadal 2. kategóriájának győztese: Reiren
Ma, 03:03 A bajnoki viadal 19. kategóriájának győztese: Prisma
Ma, 03:03 A bajnoki viadal 12. kategóriájának győztese: NoFear
Ma, 03:03 A bajnoki viadal 2. kategóriájának győztese: Reiren
Hm.
Mod: Noodlee keresere kifejtem, hoyg a Hm. Azt jelenti, hogy szerintem ezen van mit nezni, de a kovetkezteteseket nem akarom magam levonni, hanem az olvasora bizom.
Dátum: 2011.12.15. 14:34:50
Idézet: Almási Viktor - 2011.12.15. 00:15:32
Tudtommal ez mar megszunt. De javitsatok, ha tevedek.
Én még az AH-ban való medáleladást is beszüntetném, bár nem értem azt a játékost aki ott eladja a játékban szerezhető legnagyobb dicsőséget, mégis látok csomó ilyet.
Tudtommal ez mar megszunt. De javitsatok, ha tevedek.
Dátum: 2011.12.15. 08:20:37
Én is kértem Prisma moderálását, tekintve, hogy egy minimális kultúráltsági mércét sem üt meg. Vagy Tourette-szindrómás, mely esetben természetesen elnézését kérem, de a moderálás eszközével akkor is lehet, sőt ildomos volna élni.
Dátum: 2011.12.15. 08:08:54
Idézet: Aurri - 2011.12.10. 21:27:28
Az hangzott el, hogy nem lesznek.
Reméljük legalább a feljebb induló nyertesek meg lesznek különböztetve (nemtom ez pl. elhangzott a fórumon?).
Az hangzott el, hogy nem lesznek.
Dátum: 2011.12.15. 07:14:59
Idézet: Bpetya75 - 2011.12.14. 13:25:49
Szerintem azt a hegyseget itthon elsosorban Nagy-Vizvalaszto-hegysegkent ismerjuk. Szerencsesebb lenne igy feltenni.
Valami ilyesmire gondoltam:
Megközelítőleg milyen magas Ausztrália legmagasabb pontja?
A kontinensen csak lepusztult röghegységek vannak, az 1500 métert sem éri el a magasságuk.
Ausztráliában csak dombokat találhatunk, a maximális magasság 800 méter körüli.
Az egész ország síkság néhány nagyobb és ismert sziklával, 200 méter alatti legnagyobb magassággal.
Ausztrália legmagasabb pontja az Ausztrál-Alpokban található, valamivel 2200 méter fölötti magasságú.
Megközelítőleg milyen magas Ausztrália legmagasabb pontja?
A kontinensen csak lepusztult röghegységek vannak, az 1500 métert sem éri el a magasságuk.
Ausztráliában csak dombokat találhatunk, a maximális magasság 800 méter körüli.
Az egész ország síkság néhány nagyobb és ismert sziklával, 200 méter alatti legnagyobb magassággal.
Ausztrália legmagasabb pontja az Ausztrál-Alpokban található, valamivel 2200 méter fölötti magasságú.
Szerintem azt a hegyseget itthon elsosorban Nagy-Vizvalaszto-hegysegkent ismerjuk. Szerencsesebb lenne igy feltenni.
Dátum: 2011.12.15. 07:12:06
Idézet: Tony Ramirez - 2011.12.14. 13:27:03
Curie-rol mar szamtalan kerdes van. Szerintem szerepeltet fog kapni.
Ki volt az első, aki két Nobel-díjat is kapott: a fizikai és a kémiai díjat is megkapta 1903-ban, illetve 1911-ben?
Marie Curie
Willard Boyle
Bárány Róbert
Wigner Jenő
Már feltettem, de kiváncsi vagyok sztetek át megy-e a rostán?
Marie Curie
Willard Boyle
Bárány Róbert
Wigner Jenő
Már feltettem, de kiváncsi vagyok sztetek át megy-e a rostán?
Curie-rol mar szamtalan kerdes van. Szerintem szerepeltet fog kapni.
Dátum: 2011.12.15. 07:10:32
Idézet: Gloria - 2011.12.14. 23:43:42
Ez mar meg is valosult.
C (legdurvább verzsön): a negatív aura nem hat az entitásra, azaz nem lehet az entitást saját magával leüttetni óccsóé...
Ez mar meg is valosult.
Dátum: 2011.12.13. 11:28:34
Idézet: Miklós - 2011.12.12. 12:07:41
Par gondolat ehhez: en nem tartom jonak a jelenlegi regeneracios modszert, ezert nem foltozgatnam, hanem kidobnam, es csinalnek egy jot helyette. De ha foltozgatni akarunk ket dolgot tartanek szem elott:
1/ a legnagyobb elert entitasszint folott morculjon csak be a leny
2/ eroforras (nem CSP, nem EP, hanem LE!) befektetessel az erosodes kikuszobolheto legyen, hogy aki nagyon fanatikus haladhasson akkor is, ha ereje erre nem elegendo, persze komolyabb befektetes aran
A fentiek alapján amit én el tudok képzelni, hogy az entitás regenjén tuningolunk még vmennyit (+0.5% valószínűleg elég is lenne), HA az entitás magas szintű, ÉS a karakter beájult már a varázslattól.
Par gondolat ehhez: en nem tartom jonak a jelenlegi regeneracios modszert, ezert nem foltozgatnam, hanem kidobnam, es csinalnek egy jot helyette. De ha foltozgatni akarunk ket dolgot tartanek szem elott:
1/ a legnagyobb elert entitasszint folott morculjon csak be a leny
2/ eroforras (nem CSP, nem EP, hanem LE!) befektetessel az erosodes kikuszobolheto legyen, hogy aki nagyon fanatikus haladhasson akkor is, ha ereje erre nem elegendo, persze komolyabb befektetes aran
Dátum: 2011.12.09. 17:03:29
Idézet: Xena - 2011.12.09. 16:55:34
Mivel a legiosnak az entitas a ket szep szemeert esik le, es nem zebez vissza (gondolom). Fene ezeket a legiosokat, mindenbol megtalaljak a konyebb utat! Es meg nekik all felljebb. A mocskok. Phoj.
Látod attól, aki 1 milla LE-t elkölt gyógyitalra cseppet sem sajnálom a nagyobb tápot. Amit aránytalannak érzek, az az, hogy ezt a jelenlegi entitás rendszerben ingyen is meg lehet tenni. Ahogy te is írod.
Egyébként most, hogy ismerjük a szintedet (128.) és az entitásod szintjét (328.) - amit egyébként megfogadtam magamban, hogy nem fogok kommentálni -, igazán írhatnád azt, hogy a szövid hol tart epikus ütésben.
Kiegészítés a korábban írt epikus költséghez: napi 4 gyógyital árát meg lehet spórolni ősköves piákkal napi 3 őskőért. Tehát az alternatív költség 2-10 gyógyital + 3 őskő.
Amíg én naponta 6 alkalommal pihenek, hogy max. ép-ről üthessem az entitást, továbbá a mágikus regenerációkat is az entitásra költöm (és szinte mindig csak a sebgyógyítással visszakapott ép-ből küldizhettem), azalatt x légiós tag 1 pihenés és 1 reg kivételével a küldetésezésre fordíthatja a napi elérhető ép-t.
Mivel a legiosnak az entitas a ket szep szemeert esik le, es nem zebez vissza (gondolom). Fene ezeket a legiosokat, mindenbol megtalaljak a konyebb utat! Es meg nekik all felljebb. A mocskok. Phoj.
Az entitásra költött lénél sem túloztam. Költöttem annyit, mint amit 1-1 légiós költ az epikusozásra.
Az utolsó tárgy 15 entitásánál kb. 8-900 k értékben gyógyitaloztam (persze nem gondoltam, hogy 1 hónapot fogok vegetálni, csak mert nincs kész a 160-as tábla, a várakozás helyett csak pihenésből és regből ütve egyáltalán nem kellett volna gyógyitalt inni, tanultam az esetből ), hogy haladjak is.
Az utolsó tárgy 15 entitásánál kb. 8-900 k értékben gyógyitaloztam (persze nem gondoltam, hogy 1 hónapot fogok vegetálni, csak mert nincs kész a 160-as tábla, a várakozás helyett csak pihenésből és regből ütve egyáltalán nem kellett volna gyógyitalt inni, tanultam az esetből ), hogy haladjak is.
Látod attól, aki 1 milla LE-t elkölt gyógyitalra cseppet sem sajnálom a nagyobb tápot. Amit aránytalannak érzek, az az, hogy ezt a jelenlegi entitás rendszerben ingyen is meg lehet tenni. Ahogy te is írod.
Egyébként most, hogy ismerjük a szintedet (128.) és az entitásod szintjét (328.) - amit egyébként megfogadtam magamban, hogy nem fogok kommentálni -, igazán írhatnád azt, hogy a szövid hol tart epikus ütésben.
Kiegészítés a korábban írt epikus költséghez: napi 4 gyógyital árát meg lehet spórolni ősköves piákkal napi 3 őskőért. Tehát az alternatív költség 2-10 gyógyital + 3 őskő.
Dátum: 2011.12.09. 16:54:14
Idézet: Pörgönc - 2011.12.09. 16:49:52
Tetelezzuk fel, hogy lehet, akkor 2 dolog fog tortenni.
1/ Akinek van eleg kamracelpontja csak azutan megy ra a KH-ra, hogy ezt feltoltotte.
2/ Akinek nincs, az 2-3 buktával feltölti a klónját, majd utána kreatívval felduplázva veszi tőle vissza. Minden nap meglesz a kreaff korlát. Kivépve persze annak aki gyönge az elmezőnyben, mert az tényleg szívni fog vele. De a gyönge itt az élmezőnyhöz viszonyítva értendő, tehát minimum a fele azért jól jár. Minél erősebb valaki annál jobban. Nyílik az olló.
Vajon ez volt az ötlettel a terved?
A fenébe... Akkor lehessen.
Tetelezzuk fel, hogy lehet, akkor 2 dolog fog tortenni.
1/ Akinek van eleg kamracelpontja csak azutan megy ra a KH-ra, hogy ezt feltoltotte.
2/ Akinek nincs, az 2-3 buktával feltölti a klónját, majd utána kreatívval felduplázva veszi tőle vissza. Minden nap meglesz a kreaff korlát. Kivépve persze annak aki gyönge az elmezőnyben, mert az tényleg szívni fog vele. De a gyönge itt az élmezőnyhöz viszonyítva értendő, tehát minimum a fele azért jól jár. Minél erősebb valaki annál jobban. Nyílik az olló.
Vajon ez volt az ötlettel a terved?
Dátum: 2011.12.09. 16:49:28
Idézet: Pörgönc - 2011.12.09. 16:46:49
Valoban kemeny heted lehetett. KH-t nem lehet kamrazni.
Hazafelé tartva, egy ajándék fejlesztés jutott az eszembe. Remegnek az ujjaim az izgatottságtól, miközben gépelek.
Kifejezetten a magasabb szintű karaktereknek szánva.
Egységesen scarát a KH-nak, hogy mindig legyen náluk LE! Na? (Mondjuk kemény hetem volt.)
Kifejezetten a magasabb szintű karaktereknek szánva.
Egységesen scarát a KH-nak, hogy mindig legyen náluk LE! Na? (Mondjuk kemény hetem volt.)
Valoban kemeny heted lehetett. KH-t nem lehet kamrazni.
Dátum: 2011.12.09. 16:44:08
Engem meg gyíkká változtatott. De már elmúlt.
Dátum: 2011.12.09. 16:35:43
Idézet: Xena - 2011.12.09. 09:35:46
Valoban nem, de ehhez pont az kell, hogy egy ora alatt leessen. Ahhoz meg az kell, hogy nem pihengetsz napi 7-szer, es manaregensz, mint entitasnal, hanem gyogyitalozol. Amikor en meg ilyen epikusokat pufoltem akkor az volt a menetrend, hogy kb. 5 kor kellett egy epikus leutesehez. Elso ha nagyon jo vagy megy maxEP-bol. Nyilvan nem mindenkinek, mert az epikus fix idopontban kezdodik, es ha akkor epp le vagy verve, hat az elejen is gyogyulnod kell. Mondjuk a masodik utes megy manaregenbol. Utana harom gyogyitalbol ami akkoriban jellemzoen 2 gyogyitalt kivant meg. (osszesen 6-8 gyogyital)
Az a kari amelyik 5 perces utest tolt, az 8-9-szer is utott, szamoljunk 8-cal, az akkor 12-14 gyógyital.
Ezekre a gyogyitalokra nincs szukseg entitas eseten, mert ott bekesen lehet pihengetni (igen meg annak is akit gyakorta elvernek - tapasztalat). Namost amikor en abbahagytam, akkor ezek a gyogyitalok forrásvizek (120) voltak, aminek darabja mondjuk az én 13%-os kedvezményemmel 2964 LE, tehat 1 epikus költsége egy karakterre vetítve 17-41K LE között mozgott.
Ez persze csökkenhetett, ha azóta az epikus sebzése / gyógyital hatásfoka arányszám csökkent (feltételezve, hogy a gyógyital ára azonos ütemben nő a LE bevételekkel), vagy ha 5-nél kevesebb kör is elegendő az epikus eliminálásához.
Végezetül: én lennék a legjobben meglepődve, ha bármi újat mondtam volna neked.
Az, hogy az epikus folyamatos regenerálódik, igazán keveset nyom a latban, hiszen egy óra sem kell hogy leverjétek, tehát nem sokat tud gyógyulni.
Valoban nem, de ehhez pont az kell, hogy egy ora alatt leessen. Ahhoz meg az kell, hogy nem pihengetsz napi 7-szer, es manaregensz, mint entitasnal, hanem gyogyitalozol. Amikor en meg ilyen epikusokat pufoltem akkor az volt a menetrend, hogy kb. 5 kor kellett egy epikus leutesehez. Elso ha nagyon jo vagy megy maxEP-bol. Nyilvan nem mindenkinek, mert az epikus fix idopontban kezdodik, es ha akkor epp le vagy verve, hat az elejen is gyogyulnod kell. Mondjuk a masodik utes megy manaregenbol. Utana harom gyogyitalbol ami akkoriban jellemzoen 2 gyogyitalt kivant meg. (osszesen 6-8 gyogyital)
Az a kari amelyik 5 perces utest tolt, az 8-9-szer is utott, szamoljunk 8-cal, az akkor 12-14 gyógyital.
Ezekre a gyogyitalokra nincs szukseg entitas eseten, mert ott bekesen lehet pihengetni (igen meg annak is akit gyakorta elvernek - tapasztalat). Namost amikor en abbahagytam, akkor ezek a gyogyitalok forrásvizek (120) voltak, aminek darabja mondjuk az én 13%-os kedvezményemmel 2964 LE, tehat 1 epikus költsége egy karakterre vetítve 17-41K LE között mozgott.
Ez persze csökkenhetett, ha azóta az epikus sebzése / gyógyital hatásfoka arányszám csökkent (feltételezve, hogy a gyógyital ára azonos ütemben nő a LE bevételekkel), vagy ha 5-nél kevesebb kör is elegendő az epikus eliminálásához.
Végezetül: én lennék a legjobben meglepődve, ha bármi újat mondtam volna neked.
Dátum: 2011.12.09. 07:35:09
Idézet: Ariel - 2011.12.08. 22:24:23
Miklós azt irta:
Miert irod, hogy szenvedtek, ha ugy haladtok mint kes a vajban es az epikusok nem iszonyu nehezek?
miközben az epikusnál 330-as lényekkel szenvedünk...
Miklós azt irta:
Az eredeti cél az volt, hogy az epikusok nehezek legyenek, még a legtáposabb szövi se haladjon úgy, mint kés a vajban [...] még az AL-nek is iszonyú nehezek legyenek [...] De ha már így van, ez sem tragédia.
Miert irod, hogy szenvedtek, ha ugy haladtok mint kes a vajban es az epikusok nem iszonyu nehezek?
Dátum: 2011.12.09. 07:29:15
Idézet: Ariel - 2011.12.08. 21:42:02
Gondolom TP sporolas. 1 allatot elfogni kevesebb TP, mint kettot.
Idézet: Aurri - 2011.12.08. 21:08:32
Mire jó 40-ik szintig fejleszteni az állatot? 2x20 előbb kész van mint 1x40 és az ismétlődő küldik is sokkal gyorsabban pörögnek.
Miklós, az átmeneti TP adó felszereléeknél, mindenképpen javasolom, hogy legyen egy 20. és egy 40. szintig tartó verzió.
Mire jó 40-ik szintig fejleszteni az állatot? 2x20 előbb kész van mint 1x40 és az ismétlődő küldik is sokkal gyorsabban pörögnek.
Gondolom TP sporolas. 1 allatot elfogni kevesebb TP, mint kettot.
Dátum: 2011.12.09. 07:26:47
Idézet: Darah - 2011.12.08. 21:16:45
Tenyleg van nemi fogalomzavar. A harmadik mondatodban leirod azt, amit a masodikban tagadsz.
Van itt némi fogalomzavar.
Nem győzhetők le könnyebben.
Csak mivel nem regenelnek folyamatosan, mint az epik, van idő felgyógyulni hozzájuk.
Nem győzhetők le könnyebben.
Csak mivel nem regenelnek folyamatosan, mint az epik, van idő felgyógyulni hozzájuk.
Tenyleg van nemi fogalomzavar. A harmadik mondatodban leirod azt, amit a masodikban tagadsz.
Dátum: 2011.12.09. 07:23:40
Idézet: Aurri - 2011.12.08. 20:49:50
Nem az van odairva, hogy egyszerre megiszod az osszeset, hanem az, hogy lehetoseged van ra. Kristalyitalbol is lehet olyan szituacio, amikor nem akarodaz osszeset bevedelni. Csak ritka.
Es ha mar itt tartunk tulajdonsag es szakertelemfejleszteshez is kene ilyen.
Minden olyan pontjat a jateknak, amikor arra van szukseged, hogy egy helyre kattintgass sokszor, azt ki kell kuszobolni. Kiveve a cselekves jellegu dolgok (terkapu).
Idézet: Morzkod - 2011.12.08. 15:02:48
Portyaitalra, vadászatitalra ez rossz megoldás lenne, sokszor van hogy nekem direkt egyre van szükségem, többit tartalékolnám vészterhesebb időkre. Abszolút nem támogatom.
Idézet: Miklós - 2011.12.08. 14:45:53
Ezt ha szabad kerni terjessszuk ki minden olyanra amibol az emberek jellemzoen sokat hasznalnak egyszerre. Peldaul a mikulasos cuccokra, kisebb portya italra, stb.
3. Egyszerre meg lehessen inni az összes kristályitalt, hasonlóan a dukátitalokhoz.
Ezt ha szabad kerni terjessszuk ki minden olyanra amibol az emberek jellemzoen sokat hasznalnak egyszerre. Peldaul a mikulasos cuccokra, kisebb portya italra, stb.
Portyaitalra, vadászatitalra ez rossz megoldás lenne, sokszor van hogy nekem direkt egyre van szükségem, többit tartalékolnám vészterhesebb időkre. Abszolút nem támogatom.
Nem az van odairva, hogy egyszerre megiszod az osszeset, hanem az, hogy lehetoseged van ra. Kristalyitalbol is lehet olyan szituacio, amikor nem akarodaz osszeset bevedelni. Csak ritka.
Es ha mar itt tartunk tulajdonsag es szakertelemfejleszteshez is kene ilyen.
Minden olyan pontjat a jateknak, amikor arra van szukseged, hogy egy helyre kattintgass sokszor, azt ki kell kuszobolni. Kiveve a cselekves jellegu dolgok (terkapu).