Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Pixapa

Oldal: 12345678910
Dátum: 2010.09.14. 22:42:49
Hali,

kb 3 órába telt mire végigolvastam az elejétől a hozzászólásokat...

Az EH-at azért nem értem, mert míg a vadászós karakterek a vadászatból fejlesztenek ők a portyázásból élnek, a pókok pl. nem is vadásznak szinte soha, tehát nekik olyan erőforrást vesz el az event, amit továbbra sem fognak használni.
Viszont aki a VF-t fejlesztette annak elég nagy mínuszt okoz, hogy a CSp-ből kell az aktiváláshoz is megszerezni a LE-t és abból is aktiválod a pilont.

Szóval amíg ti beszerzitek a LE-t a PP-ból és azt a CSP-t használjátok fel az aktiváláshoz ami már hónapok óta ott porosodik nálatok, addig véleményem szerint ha több Tp-t kaptok egy aktiválásért az nem túl kiegyenlítetlen a játék szempontjából.

Bocs, ha megzavartam valamit
Dátum: 2010.07.06. 22:11:28
Sziasztok,

Sajnos nem tudom pontosan idézni a kérdést, Melyik városban található a Tate Gallery?
A választ viszont bemásolom:Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Párizs
Én Londont jelöltem, mert tudomásom szerint ott van és a google szerint is...

Akinek módjában áll, az javítsa legyen szíves.
Köszönöm
hétfőn, szerdán és pénteken mindig igazat mondok-így kezdődik a kérdés
TE pedig pont fordítva magyaráztad, H,SZ, P, hazudik.
A te magyarázatodban még érthető is a dolog, csakhogy ha nem értelmezem rosszul a kérdést akkor itt pont fordítva van.
Mert a válasz szerint ma szombat van és ilyenkor igazat mond, akkor H,SZ,P is igazat mond, tehát ez egy paradoxon... Ugyanis "a többi nap pedig hazudok" így folytatódik, ebből következik, hogy szombaton is hazudik. Ill. ebből kifolyólag szombaton nem mondhat igazat. Na már megint kezdem elveszteni a fonalat...

De köszönöm a választ...
Sziasztok,
nem biztos, hogy ide való a kérdés, de nem találtam jobb topicot...

Kaptam ma egy kérdést: Ha hétfőn, szerdán és pénteken mindig igazat mondok, a többi nap pedig hazudok, és holnap igazat mondok, akkor milyen nap van ma? szombat-ez volt a helyes válasz.
Azt hiszem a másik három lehetőség a hétfő, kedd és csütörtök volt, a keddben nem vagyok biztos.
Valaki eltudja nekem magyarázni, hogy miért a szombat a helyes válasz, mert nekem valahogy sehogy sem állt össze a kép... Szerintem ehhez a kérdéshez még valamilyen infó hiányzik...
előre is köszi a megvilágosítást.
Dátum: 2010.04.02. 15:20:18
Bár nem olvastam teljesen vissza, az nekem nem tiszta, hogy akinek már sikerült csatlakoznia valamelyik kufárhoz, az már most elkezdeti gyűjteni a térképdarabokat, vagy majd csak ápr. 7.-étől?
szia Craslorg,

Egy Drakinos kérdésre sem tud válaszolni egy egyes szintű játékos! Márpedig sok béna kérdés között ilyen is van.
Másrészt, az alapján tettem fel a kérdést, amit a szövetség, HADÜZENET gomb alatt így olvashatunk "Egyszerre legfeljebb 5 háborút indíthattok (de bárhány hadüzenetet kaphattok)."
Szóval akkor azt is kérdezhetném, hogy miért nem írjátok oda, hogy a béke csarnoka ezt befolyásolhatja.
Harmadrészt,-ha már ilyen szépen tagoltuk, Ugye nem kell a V3 is regisztrálnom, hogy megtudjam, hogy ott csak 3 szerepel a szövetség Hadüzenet gomb alatt. Egyébként nem szerepel 3 a lehetséges válaszok között...

Előre bocs ha kicsit ingerültnek tűnik a hozzászólásom
Nem az.

Üdv: pixapa
Sziasztok,
hasonló probléma miatt írok én is, ugyanis már sokadik alkalommal fordul elő, hogy egy teljesen átlagos ismerettséget/tudást igénylő jól feltett kérdésem mégis rossz értékelést kap és indoklás nélkül.

Legutóbbi: Hány háborút indíthat egy szövetség egyszerre?

1
5*
4
10

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!

Ez ráadásul a játékkal kapcsolatos! Nem írhatom újra és sokadik alkalommal LE-tól is elesek, mert valaki visszaél az értékelés lehetőségével! Így kb. 5-ik alkalom után, gondoltam jó lenne ezt kivizsgálni.

Köszönettel, pixapa.
Oldal: 12345678910