Ez olyan szép felirat:
Legközelebb 1:22:54 idő múlva használhatod a mágikus regenerációt!
(Tudatturbózva 32:54 idő múlva)
Csak az a baj vele, hogy nem tudnám turbózni, mivel maximális a szakértelmem
Hozzászólások - Sznoopy
Dátum: 2010.02.08. 18:33:07
Dátum: 2010.02.06. 14:07:29
Mana Van D'állók szövetség tagjai megint bizonyítanak micsoda szánalmas játékosok... TP töméssel honorálják a szánalmas mivoltjukat, nevetségesek, aki tudja csapkodja meg őket
Dátum: 2010.02.04. 15:59:33
Egy érdekes helyesírási hiba a főoldalon
Az SMS visszatér
Az SMS küldés újra működik, a február 2 és 4.-e között elküldött SMS-ek feldolgozása folyamatban van, remélhetőleg még a mai nap beírásra kerül mind.
Helyesen:
február 2 és 4-e között
Ha jól emlékszem általános 4-ik osztály....
Az SMS visszatér
Az SMS küldés újra működik, a február 2 és 4.-e között elküldött SMS-ek feldolgozása folyamatban van, remélhetőleg még a mai nap beírásra kerül mind.
Helyesen:
február 2 és 4-e között
Ha jól emlékszem általános 4-ik osztály....
Dátum: 2010.02.03. 13:07:03
üdv
az idők megint elcsúsztak, pl vadászatnál a felső infó sor szerint van még 8mp a vadászatból, de amikor rámegyek a legfrissebb vadászatokra, akkor már a következő vadászatból is eltelt 2-3mp, ez így több mint 10mp ami azért elég sok szerintem
P
az idők megint elcsúsztak, pl vadászatnál a felső infó sor szerint van még 8mp a vadászatból, de amikor rámegyek a legfrissebb vadászatokra, akkor már a következő vadászatból is eltelt 2-3mp, ez így több mint 10mp ami azért elég sok szerintem
P
Dátum: 2010.01.30. 23:13:08
Idézet: Mortu - 2010.01.30. 22:20:24
Szívemből beszélsz... sajnos...
Csak toldozgatás-foltozgatás van a LE bevitelére a portyába, játékba. Jött a kínzókamra, kiszabadulni reménytelen már 3-4 szinttel lejjebbről is. Az meg mekkora marhaság már, hogy ugyanannyi LE-t kap az is, aki reggel vitt el, mint aki este. Jött a lélekszívás, ennek eredményeképpen senkinél sincs LE, vagy már annyi levédés van, hogy semmit sem lehet rabolni. Most meg jött az EH, kizárólag nem VF-eseknek, alig pár száz karakternek.
Szívemből beszélsz... sajnos...
Dátum: 2010.01.30. 22:46:29
a LE szívás egy röhej szerintem, 15%-os a tárgyam, de a legtöbb portyából NULLA jön... jóformán csak a térkapunál van jelentősége...
Én az entitással nem akarom leveretni magam, csak nagyon sajnálom a CSP-ket rá, mert fölösleges, de mivel mint minden az entitás is bőven random alapú, így nem hogy kiszámolni nem lehet, de még megbecsülni, sőt megsaccolni sem lehet.... hol 4000+ t sebzek és kapok 1000 sebzést én, hol meg 500-at sebzek és 4k ÉP-t vesztek, ugyanannál a dögnél egymás után két támadás... nem tudok rá mit mondani
nálam a portyák 2/3-a nullás mostanában, viszont a maradék 1/3 egész jól hoz még mindig, de maradok VF-en, és legalább kritikus varázslat sebzek amivel a küldetésekkel haladok... ha már más nincs
viszont a legutóbbi visszafejlesztések nagyon megviselték a morált sok szövetségben, nálunk is töröltek... sőt...
viszont ha jól emlékszem, kristályhordával kapcsolatos kérdés is volt, de arról valahogy szó sem esett, miért???
Én az entitással nem akarom leveretni magam, csak nagyon sajnálom a CSP-ket rá, mert fölösleges, de mivel mint minden az entitás is bőven random alapú, így nem hogy kiszámolni nem lehet, de még megbecsülni, sőt megsaccolni sem lehet.... hol 4000+ t sebzek és kapok 1000 sebzést én, hol meg 500-at sebzek és 4k ÉP-t vesztek, ugyanannál a dögnél egymás után két támadás... nem tudok rá mit mondani
nálam a portyák 2/3-a nullás mostanában, viszont a maradék 1/3 egész jól hoz még mindig, de maradok VF-en, és legalább kritikus varázslat sebzek amivel a küldetésekkel haladok... ha már más nincs
viszont a legutóbbi visszafejlesztések nagyon megviselték a morált sok szövetségben, nálunk is töröltek... sőt...
viszont ha jól emlékszem, kristályhordával kapcsolatos kérdés is volt, de arról valahogy szó sem esett, miért???
Dátum: 2010.01.30. 06:23:50
Entitásoknál berakhatnátok egy olyan gombot, hogy amikor lever 15% alá, karom-e hogy elhasználjak 1csp-t a gyógyításra, mert elég unalmas hogy elhasználja magától... Pl ilyen esetben is, amikor gyógyulás után 2.319ÉP-m lesz, nem bánnám pedig ha 15% alatt lehetnék...
A csatában összesen 3455 sebzést okoztál, és 1946 sebzést kaptál.
Harcképtelenné váltál, mivel ÉP-d 15% alá került (-1 cselekvéspont). Bekötözöd a sebeidet (+1027 életpont).
tök jól ellettem volna 1.292ÉP-vel, ami leeht még mindig 15% fölött lenne... na jó a 155-om 1.363...
A csatában összesen 3455 sebzést okoztál, és 1946 sebzést kaptál.
Harcképtelenné váltál, mivel ÉP-d 15% alá került (-1 cselekvéspont). Bekötözöd a sebeidet (+1027 életpont).
tök jól ellettem volna 1.292ÉP-vel, ami leeht még mindig 15% fölött lenne... na jó a 155-om 1.363...
Dátum: 2010.01.29. 13:56:49
Hol fejlesztették ki a rakétát?
A kérdésre rossz választ adtál, a helyes válasz a következő lett volna: Kína
Ezzel azért vitatkoznék... a kínaiak petárda szerű valamit csináltak csak, és a Mítoszrombolók szerint egy szék négy lábához kötötték, persze nem jött nekik össze
a klasszikus rakétát a németek fejlesztették ki, U2 néven...
P
A kérdésre rossz választ adtál, a helyes válasz a következő lett volna: Kína
Ezzel azért vitatkoznék... a kínaiak petárda szerű valamit csináltak csak, és a Mítoszrombolók szerint egy szék négy lábához kötötték, persze nem jött nekik össze
a klasszikus rakétát a németek fejlesztették ki, U2 néven...
P
Dátum: 2010.01.29. 13:54:29
Mikor tört ki a kínai-japán háború?
Nem volt egyértelmű a kérdés, mivel a kérdésben a II-ik ilyen háborút kérdezték, de az évszámok szerencsére stimmeltek
P
Nem volt egyértelmű a kérdés, mivel a kérdésben a II-ik ilyen háborút kérdezték, de az évszámok szerencsére stimmeltek
P
Dátum: 2010.01.29. 09:58:18
üdv
esetleg kesztyűt nem terveztek? A vagányabbakra fel lehetne húzni több gyűrűt is, minden ujjunkra
vagy mintát vehetnénk derék rokkantnyugdíjas honfitársainkról, akiknek egyszerre 3-4db arany nyaklánc lóg a nyakában, valamilyen nyaktuningoló is lehetne a játékban
P
esetleg kesztyűt nem terveztek? A vagányabbakra fel lehetne húzni több gyűrűt is, minden ujjunkra
vagy mintát vehetnénk derék rokkantnyugdíjas honfitársainkról, akiknek egyszerre 3-4db arany nyaklánc lóg a nyakában, valamilyen nyaktuningoló is lehetne a játékban
P
Dátum: 2010.01.28. 22:49:04
Idézet: Razor - 2010.01.28. 22:28:40
rám szerintem hatott a mínusz, de a 2-ik észrevétel tényleg a logika legyilkolása Miklósék részéről, hát ezt is elmiklósozták
Két észrevétel.
1. a negatív %-os módosító portyára itt nem hat az tuti. -80-al is ment.
2. Fura hogy baráti a portya de akivel a szövinek békeszerődése van arra nem lehet. Az meg hogy saját hordára se lehet még inkább...
1. a negatív %-os módosító portyára itt nem hat az tuti. -80-al is ment.
2. Fura hogy baráti a portya de akivel a szövinek békeszerődése van arra nem lehet. Az meg hogy saját hordára se lehet még inkább...
rám szerintem hatott a mínusz, de a 2-ik észrevétel tényleg a logika legyilkolása Miklósék részéről, hát ezt is elmiklósozták
Dátum: 2010.01.28. 22:47:35
Ez a baráti portyázás min alapszik?
Mert megvert egy 50-es kereskedelemmel rendelkező, megkérdeztem tőle, szóval tuti, ja és nekem 100-as a kereskedelmem...
valamit nagyon benéztetek srácok...
Mert megvert egy 50-es kereskedelemmel rendelkező, megkérdeztem tőle, szóval tuti, ja és nekem 100-as a kereskedelmem...
valamit nagyon benéztetek srácok...
Dátum: 2010.01.28. 17:35:30
a bajnoki indulás szintjeit - kategóriát szűkítsétek már le 2-3-ra, mert ami most van az elég durva, főleg hogy a szövetségi épületek is nagyot dobbnak a nár mostani bajnokokon, ez a -3-as szorzó szerintem nem sokat nyom a latba...
Dátum: 2010.01.28. 16:57:24
Idézet: K.vica - 2010.01.27. 14:02:32
Ez tényleg érdekes kérdés, sokan rohangálnak a már nem használható tárggyal...
akkor most elveszik az epikus tárgyakat vagy nem. Mert a bajnokira készülök és lehetséges győztes 12. szinten egy 35. szintű vérivóval szaladgál 500k Le diff-el.
Ez tényleg érdekes kérdés, sokan rohangálnak a már nem használható tárggyal...
Dátum: 2010.01.28. 16:51:18
a Kristálykorsó ezzel szinte értelmét is vesztette, hogy tudom visszaváltani? De komolyan...
Dátum: 2010.01.28. 16:47:30
Ha egyforma a szakiszint, egy döntetlen dukálna, ha pedig emiatt 1:1 lett az eredmény, akkor lenne még egy kör...
Dátum: 2010.01.28. 16:45:52
Egy érdekesség:
nekem 60-as a szívósságom, egy olyan játékos hívott ki, akinek a szaki szintje fele az enyémnek, ettől persze lehet neki 60-as a szívóssága, de akkor mégis miért buktam el, ha 60 vs 60 ???
A második próba szívósság.
Ezt a szakértelmet összemérni nem lesz egyszerű. Kedvenceid kíváncsian pislognak. Rövid idő után Killmeus jelentős előnyre tesz szert. Ezt a kört Killmeus nyerte!
nekem 60-as a szívósságom, egy olyan játékos hívott ki, akinek a szaki szintje fele az enyémnek, ettől persze lehet neki 60-as a szívóssága, de akkor mégis miért buktam el, ha 60 vs 60 ???
Ezt a szakértelmet összemérni nem lesz egyszerű. Kedvenceid kíváncsian pislognak. Rövid idő után Killmeus jelentős előnyre tesz szert. Ezt a kört Killmeus nyerte!
Dátum: 2010.01.28. 16:44:23
Érzésem szerint a kihívásosdi elég gagyi lett... értéktelenné teszi a kristálypontot, mert minden nagyon béna karakter könnyedén szerezhet egy nagy marékkal, ha szerencséje van, vagy talál magánál még gyengébb karaktert...
Dátum: 2010.01.28. 15:59:29
Kihívásos rendszer elég érdekes
nekem 60as a szívósságom, egy olyan játékos hívott ki, akinek a szaki szintje fele az enyémnek, ettől persze lehet neki 60-as a szívóssága, de akkor mégis miért buktam el, ha 60 vs 60 ???
nekem 60as a szívósságom, egy olyan játékos hívott ki, akinek a szaki szintje fele az enyémnek, ettől persze lehet neki 60-as a szívóssága, de akkor mégis miért buktam el, ha 60 vs 60 ???
Dátum: 2010.01.28. 13:03:07
Nekem volt pár olyan kalandom hogy 8.000ÉP nem volt rá elég... És azért én is elég keményen sebeztem az ellenfelekbe...