Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2022.06.01. 09:57:55
A mai xenó esemény fél órával később fog indulni, elnézést a kellemetlenségért.
Dátum: 2022.05.31. 14:42:04
Ennek a készülő "Istenek visszatérése" eseményben lesz nagyobb szerepe, ill. a kufárok csatájában annál a toplistában, ahol gyógyitalt kell inni.
Megpróbálom majd belebűvölni valahogy, hogy a kalandoknál elfogadott ital is itt legyen, csak az a gond, hogy ott kicsit más az az ital ami beleszámít.
Idézet: Lebufe001 - 2022.05.30. 17:58:30
Megpróbálom majd belebűvölni valahogy, hogy a kalandoknál elfogadott ital is itt legyen, csak az a gond, hogy ott kicsit más az az ital ami beleszámít.
Idézet: Lebufe001 - 2022.05.30. 17:58:30
Ma észrevettem egy ilyet a gyógyitaloknál:
"* Ezeket az italokat fogadják el az események."
Néhány gyógyitalnál van *, a legtöbbnél viszont nincs. Milyen eseményről maradtam le? Vagy ez a kalandokra vonatkozik?
"* Ezeket az italokat fogadják el az események."
Néhány gyógyitalnál van *, a legtöbbnél viszont nincs. Milyen eseményről maradtam le? Vagy ez a kalandokra vonatkozik?
Dátum: 2022.04.23. 09:20:19
A mai csatlós viadal kb 12-kor fog lefutni.
Dátum: 2022.04.04. 11:55:08
Kis türelmet, vissza fogjuk írni mindenkinek a detektorokat aki az előző bu-n megszerezte, és berakjuk a szubplazma detektort a boltba is, ha valaki nem.
mod: Megtörtént a visszaállítás
mod: Megtörtént a visszaállítás
Dátum: 2022.02.28. 08:49:51
Most már mennie kell, elnézést érte.
Dátum: 2022.01.25. 13:53:03
Nézzétek meg most (rá kell kattintani a végzet verme oldalra az átvételhez)
Dátum: 2021.11.30. 13:08:59
Beírtuk a szerencsekerék, az élő aukció, az Activity és ARTivity party játékok, és az online kvíz jutalmait is.
Dátum: 2021.11.29. 11:53:03
11:50 - Beírtuk a vásárolt ősköveket és a medálokat a részvételért
14:00 - Beírtuk a Beholder kvíz, a Beholder okos kód, a Tükrözés-Képrejtvény, a Kvízolimpia és a Minijátékok jutalmait
17:30 - Beírtuk a Tombola jutalmait
Az élő aukció tételeit és a szerencsekerék jutalmakat holnap fogjuk beírni, elnézést a késedelemért.
(a jutalmak átvételéhez újra be kell lépni a karakterhez)
14:00 - Beírtuk a Beholder kvíz, a Beholder okos kód, a Tükrözés-Képrejtvény, a Kvízolimpia és a Minijátékok jutalmait
17:30 - Beírtuk a Tombola jutalmait
Az élő aukció tételeit és a szerencsekerék jutalmakat holnap fogjuk beírni, elnézést a késedelemért.
(a jutalmak átvételéhez újra be kell lépni a karakterhez)
Dátum: 2021.11.10. 10:51:46
Elvileg megkapod, de ha mégsem, írj az üszre nyugodtan és beírjuk.
Dátum: 2021.11.10. 10:33:53
Ma délben fog indulni, h csak nem érkezik addig nagy ellenkezés.
Elnézést a kavarásért, de az eseménytervezetbe vhogy rossz dátum került be (az angol fórumon jó dátum van a sörfesztiválhoz). Nekem igazából mindegy mikor indul, mondjuk 20.-a szombat, hétvégén nem szoktunk eseményeket indítani, és úgy lenne egy kis átfedés is a kufárok csatájával, szóval sztem a mai nap jobb.
Elnézést a kavarásért, de az eseménytervezetbe vhogy rossz dátum került be (az angol fórumon jó dátum van a sörfesztiválhoz). Nekem igazából mindegy mikor indul, mondjuk 20.-a szombat, hétvégén nem szoktunk eseményeket indítani, és úgy lenne egy kis átfedés is a kufárok csatájával, szóval sztem a mai nap jobb.
Dátum: 2021.11.10. 09:36:29
Egy kis türelmet kérek, hamarosan visszarakom az event elérhetőségét.
Dátum: 2021.10.27. 16:27:48
Akinek még gondja van a feladattal, az írjon üsz-re és megoldjuk. Az eddigiek alapján két probléma lehet:
- A program egyszerre kérte az őskő költést, akinek nem írta be a script, azoknál legtöbbször az okozta a gondot, h nem egyszerre történt a költés, hanem több kattintással. Ezeknek is beírtuk teljesítettre a feladatot. Úgy gondoltuk, a feladat szövege egyértelmű, de kiderült h félreérthető, ezért ha lesz még hasonló feladat, annál a többszörös költést is számolni fogja a program (kivéve a töredék ősköveket, legalább 1et költeni kell majd). Angolon is szerencsétlen a fordítás sajnos.
- Volt pár őskő-költési módszer, aminél a generált logbejegyzés nem volt megfelelő, és ezért a script nem tudta értelmezni (csak pár ilyen volt, legendás tárgy szintfrissítés és végzet templom dekrétumhasználat egyelőre), ezeknek is beírtuk kézzel a feladatot aki jelezte. (ez csak az automatikus javító scriptre vonatkozott, ha valaki most költ ilyen módon követ, annál számolnia kell a feladatot)
- A program egyszerre kérte az őskő költést, akinek nem írta be a script, azoknál legtöbbször az okozta a gondot, h nem egyszerre történt a költés, hanem több kattintással. Ezeknek is beírtuk teljesítettre a feladatot. Úgy gondoltuk, a feladat szövege egyértelmű, de kiderült h félreérthető, ezért ha lesz még hasonló feladat, annál a többszörös költést is számolni fogja a program (kivéve a töredék ősköveket, legalább 1et költeni kell majd). Angolon is szerencsétlen a fordítás sajnos.
- Volt pár őskő-költési módszer, aminél a generált logbejegyzés nem volt megfelelő, és ezért a script nem tudta értelmezni (csak pár ilyen volt, legendás tárgy szintfrissítés és végzet templom dekrétumhasználat egyelőre), ezeknek is beírtuk kézzel a feladatot aki jelezte. (ez csak az automatikus javító scriptre vonatkozott, ha valaki most költ ilyen módon követ, annál számolnia kell a feladatot)
Dátum: 2021.10.27. 13:37:27
Nem kell, megtaláltam, beírtam neked is.
Dátum: 2021.10.27. 13:25:23
Írj az ügyfélszolgálatra, és utánanézünk.
Dátum: 2021.10.27. 13:00:45
Lefuttattam a scriptet ami végigtúrta a logokat és beírta az ősköves feladatot teljesítettnek azoknak, akiknél nem számolt. (a külföldiekre is lefuttatom hamarosan)
Dátum: 2021.10.27. 11:05:25
- nincs mentségem rá, de sajnos bugok előfordulnak, minden feladatot végig szoktam tesztelni mielőtt kimegy élesbe, ez a bug valahogy elbújt
- javítva lett, Turul nézte el
- nyilván a külföldire is mindez, de nem akartam azzal is az időt húzni h oda is kiírjáljam több nyelven. A gyorsfixet felraktam oda is, és a script is le fog futni amint elkészül,
- erre nem tudok mit mondani, ez ilynen, vannak könnyebben és nehezebben teljesíthető feladadok, a normál feladatokért dixen 300 tp jár, az őskövesekért 900
- ez jogos, javítani fogom amint ez lesz a legnagyobb gond (de amúgy nincs kizárva h a későbbi reinkarnációjában az eventnek ne legyen valamilyen csomag, szóval akár még aktuális is lehet előbb-utóbb
)
+1
13 éve megy a játék, egyszer nem volt olyan, h a hasonló bugok esetén ne írjuk be minden érintettnek az elért eredményeket.
- javítva lett, Turul nézte el
- nyilván a külföldire is mindez, de nem akartam azzal is az időt húzni h oda is kiírjáljam több nyelven. A gyorsfixet felraktam oda is, és a script is le fog futni amint elkészül,
- erre nem tudok mit mondani, ez ilynen, vannak könnyebben és nehezebben teljesíthető feladadok, a normál feladatokért dixen 300 tp jár, az őskövesekért 900
- ez jogos, javítani fogom amint ez lesz a legnagyobb gond (de amúgy nincs kizárva h a későbbi reinkarnációjában az eventnek ne legyen valamilyen csomag, szóval akár még aktuális is lehet előbb-utóbb

+1
13 éve megy a játék, egyszer nem volt olyan, h a hasonló bugok esetén ne írjuk be minden érintettnek az elért eredményeket.
Dátum: 2021.10.27. 09:54:39
Elnézést a hibért, javítom hamarosan, mindenkinek be fogjuk állítani teljesítettre a feladatot, és beírjuk az építész tp-t is azoknak, akiket érintett.
szerk: a feladatot javítottam, most már számol, nekilátok írni egy scriptet ami a logok alapján beírja az építész tp-ket azoknak, akiknek kell. Ez kicsit hosszabb művelet lesz, de max pár órán belül ez is kész lesz, addig a türelmeteket kérem.
szerk: a feladatot javítottam, most már számol, nekilátok írni egy scriptet ami a logok alapján beírja az építész tp-ket azoknak, akiknek kell. Ez kicsit hosszabb művelet lesz, de max pár órán belül ez is kész lesz, addig a türelmeteket kérem.
Dátum: 2021.10.25. 09:56:23
Elnézést érte, hamarosan visszaírjuk azoktól akiktől levette, és korrigálom a dátumot.
Dátum: 2021.10.20. 18:32:23
Akinek hasonló problémája van, az írjon az ügyfélszolgálatra, de elvileg sikerült rájönni mi okozta, és remélhetőleg mostantól nem jön már elő.
Dátum: 2021.10.20. 10:43:11
A remény fétise:
szint: 250
+20 TP győzelmenként
Ha részt vesz csatlós csatában, +szint/10% fizikai sebzést okoz.
passzív képesség: manakonstrukcióval való építésre +szint/10% bónusz
elveszett kincs:
kinyitva random ad egyet az alábbiak közül:
építész könyv: +500 építész TP azonnal
építész dekrétum: 1 választott építész feladat automatikusan teljesül (kivéve őskőves)
tapasztalat ital: felhasználáskor megkapod a következő szintlépéshez szükséges tp 10%-kát
10 vadászat ital
10 portyázás ital
30 kiégett őskő
szint: 250
+20 TP győzelmenként
Ha részt vesz csatlós csatában, +szint/10% fizikai sebzést okoz.
passzív képesség: manakonstrukcióval való építésre +szint/10% bónusz
elveszett kincs:
kinyitva random ad egyet az alábbiak közül:
építész könyv: +500 építész TP azonnal
építész dekrétum: 1 választott építész feladat automatikusan teljesül (kivéve őskőves)
tapasztalat ital: felhasználáskor megkapod a következő szintlépéshez szükséges tp 10%-kát
10 vadászat ital
10 portyázás ital
30 kiégett őskő