Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Birka

Dátum: 2011.05.31. 14:50:01
Katakombába vonulás esetén megszakad a segítségnyújtás...
Dátum: 2011.05.30. 22:39:00
Hát nem érzem azt, hogy az enyém egy egyntucatátlagos kari lenne, pedig vadászok vele néha
Dátum: 2011.05.30. 22:09:54
És még mindig 21. szintű vagy...
Nézd ez is egy megoldás arra, hogy ne költs a játékra, ha csak napi 15 portyát tolsz le -3 vagy -4 szintre, és türelmesen zsebeled be a bajnokikat, csak szerintem halál unalmas
Dátum: 2011.05.30. 21:54:21
Egy ogre! Amikor látja, hogy nincs menekvés, szembefordul veled. Körömszakadtáig védi az életét, de végül te győzöl, elrabolsz tőle 834 lélekenergiát. +37 TP

Fullmaxos szakikkal 12 medállal 53. szinten Szóval az a 200/20-as vadaszatod meg igencsak jónak is számított

ADZSI76 veled meg nem értek egyet, vadászni mindig is kell, különben nem tudod csinálni az eventeket/lényeket elfogni az ism. küldikhez...
Dátum: 2011.05.29. 22:43:16
Azért se kezdek most excelezni...
V5-ön ez a képlet, ha ennyire szar lenne mint mondod, akkor folyamatosan kivégeznének, bár még kis szinten vagyunk.
Az megmarad védekezésnek, hogy a szakid legyen nagyobb mint az ellenfeledé

1000-es kivégzésnél 5000 hp az alap. Erre 160. szinten rácuppan *5 azaz 25k ép-nél kattan. (Ez ~60 milka 4000-es szakiösszegnél)
160. szinten 60 milkából 700-as egészséged lehet, mely 112180 maxÉP-t jelent.

Egyik oldalon se számoltam a turbóval (legyen +150) és a tárgybónuszokkal egészségre (legyen +100)
28750 vs 128180, mely azt jelenti, hogy óránként regensz 64k életpontot!!! Még mindig tartod a véleményed, hogy tarthatatlanul durva a kivégzés?

A függvények meredekségével viszont tényleg gond van, azaz a távoli jövőben tuti gond lesz, mivel 1000-ről 1001-re növelni a szakit az 96k lé, míg 700-ról 701-re az egészséget 266k. (Mondjuk ez nem 160. szinten lehat gebasz, hanem 200++++)
Dátum: 2011.05.29. 22:26:02
10 normál jött 20 vadászatból 11. szinten.
150 lés átlagot hozott 9 tp/vadászattal.

A 200/20-ad beleférhet a szórásba szerintem. Kérdés hogy sok vadászat átlagában a 20 TP-hez mennyi lé társul neked ÁTLAGBAN...

És szerintem egyszerűen amennyivel szorozza a TP-t az inspiráció, annyival szorozza a LÉ-t is, miért csinálná meg bonyolultabban Baraty???
Dátum: 2011.05.29. 20:17:44
Pont 11. szinten vadászok 35-ös spm-el "klasszikus" világon, elindítok egy 20-as packot, és referálok ott milyen a statisztika
Dátum: 2011.05.29. 20:14:39
Ariel ez a képlet el V5-on... Ha lesz lelki erőm felvázolom a % kontra sznt kontra le viszonyokat, de most nincs kedvem...
Dátum: 2011.05.29. 19:57:40
Igazad van, elnéztem...
Dátum: 2011.05.29. 19:54:19
Kevesled vagy sokallod?
Dátum: 2011.05.29. 19:53:15
Már fut, valami "akadása" lehetett...
Dátum: 2011.05.29. 18:52:49
Ariel: kivégzés szakértelmek különbsége * 5 * (1+szint/40) a képlet. Pont ugyan az a helyzet vele mint a kritikus ütéssel... +100 krit ütés mindig is olcsóbb lesz mint amennyibe ugyan ennyi erő fejlesztésből kihozható lenne. De mivel a szaki saját maga ellen is vád, így "kidobott" lé a szaki, amennyiben a másik karakter is húzta ugye... Kemény dilemma eldönteni, hoyg mi a jobb haladni a kritikus versenyben a többiekkel, vagy rányomni +200-at az erőre pl... (Különösen alacsony szinten!)
Dátum: 2011.05.28. 19:56:03
Minden esetben korrigálva van utólag a különbség.
-170k környéki kúttöltés eltűnések előferdülnek...
Dátum: 2011.05.28. 19:38:48
Lan, beteg vagy? SZÓLOK, én raktam ki a szavazást
Dátum: 2011.05.28. 19:15:19
Még mindíg nem érted

Miklós alapvetően nincs meggyőzve róla, hogy egyáltalán bármi módosítást kellene a kivégzésen eszközölni!
Egy hosszabb győzködési folyamat után beadta a derekát, hogy egy már meglévő (kigondolt, tesztelt stb) kódot esetlegesen implementáljon AF képében V1 V2 V3 világokra, amennyiben egy szavazással meggyőzzük róla, hogy az embereknek kell az innováció kivégzés területen.

V5-ön nincs kiírva, és miért is lenne? Az sincs kiírva, hogy a másiknak mekkora a a kivégzése. nekimész, és megdöbbenve tapasztalod hogy kivégzett téged! A te szemszögedből annyi a különbség, hogy az új képlettel nem 1500-al kell nagyobbnak lennie a kivégzésének mint neked, hanem 400-al is elég, hogy egyáltalán valaha lás kivégzéses feliratot magas szinten... Ergo ugyan az van mint eddig működési mechanizmus szempontjából. megnézi, hogy mennyi és ki javára van kivégzés különbség, és akinek nagyobb annál megnézi hogy van-e AF, ha van akkor felszorozza az alap 5 ép-t 1+szint/40-el, és megnézi, hogy "bekattan"-e a szaki.
Dátum: 2011.05.28. 19:07:04
Sokkal prózaibb a megoldás
Amíg a többi szövinek is kicsi a kútja, addig a top 3-4 szövi miért kapna előnyt azzal, hogy 1 milkás kútból "tejeljen" neki a KH? A többi világon a KH kútja kb 5-6 milkás kutak mellett nőt meg 1 milkára...
Dátum: 2011.05.28. 19:00:43
Nézd, kapsz egy be/kikapcsolható effektet. Ha kell használod!
Leírtam a példát, hogy miért értelmetlen magas szinten jelenleg a kivégzés, és pár posttal hamarabb azt is, hogy a létermelő hatása miatt van benne a 100. szint az AF képességben. (Hogy puffereljen némi "holt" időszakot, amikor is kifut a LÉbónusza, és kb innentől már nulsza adósan át lehetne váltani.)
Észérvekkel nem lehet az érzések ellen menni Az viszont meglep, hogy 533-as kivégzéssel pont te vagy az, aki felemeled a hangod ellene. Egyszerűen nem értem neked mi hátrányod származna ebből az Af képességből? (Ki-bekapcsolható, és ez az egyetlen lehetőség, hogy ne értelmetlen legyen ez a szaki egy idő után számodra...)
Dátum: 2011.05.28. 18:52:05
Gelem, leírtam már, de megismétlem magam:

-Miklós szerint a kivégzés így is tápos, utólag mi a francnak módosítsa, ha eddig termelte a lét?
-Van egy működő, könnyen implementálható "új" képlete V5-ön. (Bevezetésekkor több kört futott a dolog, és ez az amit JV szemmel engedélyez)
-Force nyomtam, hogy magas szinten teljesen értelmetlen a szaki (olvasd el az 533-as kivégzésű kolléga postjára a reakcióm.), és kene neki egy update. Erre azt kaptam, hogy ha a népnek kell, akkor esetleg erről lehet szó, ha megszavazzuk.

Nem arról van szó, hogy mi mást lehetne, hanem hogy ez az EGYETLEN lehetőség arra, hogy valaha is értelmesen működhessen a kivégzés. KELL ez a szaki ilyen formában nektek, vagy örökre marad olyan használhatatlan a kivégzés mint ahogy most néz ki?

Azaz a kérdés, hogy V5-ön működő kivégzésre lehessen-e átváltani 5 AF-ből magas szinten, vagy mindenki cipel inkább egy halott szakértelmet (mely növeli a további szakik fejlesztését), és még magas (ki tudja mikor leszel 100. szintű) szinten se működjön jól a jövőben...
Dátum: 2011.05.28. 18:42:44
Ezt ugye poénnak szántad?

-Van egy 533-as kivégzésed, ami SZART se ér maga szinten jelenleg. (107. szinten van 48k életpontom, az ellen mit kezdesz vele, amikor 2665 ÉP-nél hkattan a kivégzésed nekem meg 7200 a 15%?)
-Lenne rá lehetőség, hogy a távoli jövőben (gondolom a tapasztalatlan hozzászólásod alapján, hogy még igen messze van a 100. szint), amikor kb 50 szinten keresztül már nem "kattant be" a szakértelem, akkor egy AF képességgel használhatóbbá tedd, és ne csak egy minden további szakértelmet 5330 lével drágító koloncod legyen
-TE döntheted el, hogy bekapcsolod-e vagy kikapcsolod az "új" üzemmódot, mivel az AF képességet TE fejleszted ki, és TE felejtheted el, ha nem tetszik az új üzemmód, azaz nincs KÉNYSZER, nincs kinyírják alólad a szakit stb...

Nem beszélve róla, hogy az 1+1/40-es szorzó pont hogy NEKED lenne jó 100. szinten a 2665 ÉP-t kiemelné 3,5x-ösére azaz 9328 ÉP-ről tudnál kivégezni vele, ha az ellenfelednek nincs kivégzése.

Vagy ma ilyen nap van, már az is baj, ha neked jó valami?
Dátum: 2011.05.28. 18:34:56
Köszi, ez legalább őszinte volt

Csak 64 hozzászólásod lévén kíváncsiságból gyorsan végiggörgettem őket. 2 event kapcsán emelted fel a hangod (Eléggé a PÓK vagyok, mééért nem tápoltok tovább stílusban a beleolvasások alapján), valamint Altair "kampány jellegű" kifakadásához "bólogattál" egyet. Bocsi, ez nekem kevés ahhoz, hogy komolyan vegyem a kritikád.

Ez egészben az a vicc, hogy pont te javasoltad, majd beszólsz érte nekem:
Nyissunk egy új szavazós topicot ki akarja ezeket az újításokat. Hívjuk már fel a figyelmet rá. Lobbizzunk a szövinkben is,hogy jöjjenek fel szavazni. Hátha el is érünk valamit.

Annyi kiegészítést tennék hozzá,hogy a JV-nek fel kellene állítania egy válogatott játékosokból álló tanácsadó csapatot. Az Ő véleményüket meghallgatva, átrágva bevezetnének újításokat.

Ezek után szépen leírod, hogy dögöljek meg?

Csak jelzem:
-Hátbaszúrás engem nem érint, és nem is fog mivel extrém magas az egészségem minden világon ahol játszok... (De tudom hogy vannak játékosok, akik szegények nagyot csalódtak benne, és mostanában sok szó esett róla fórumon!)
-Járvány se igazán érint, mivel extrém magas szintű blökikkel rohangálok alapvetően mágus beállítottságú karakterekkel. (Fórumon megy a folyamatos macera az extrém elnyelések/varázslat kontra harc témában...)
-Bőrkeményedés 2 jellemző hatása pont nem miattam van feldobva, mert IQ-ből lementem a blöki sebződést (ha nem jön be a spell úgy se sebződök), nincs másodlagos támadásom, így nem érdekel, hogy a vastag bőr miatt nem sebzek. (Asszem Ariel és Tiha vol a szóvivő a témában!)

De igen, dögöljön meg az a tehén!!!