Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Quellon

Dátum: 2016.02.24. 16:29:04
Formálj nyugodtan véleményt, csak tárgyilagos voltam, még ha ez írásban harapósnak is néz ki és semmi problémám anyukáddal

Egyébként ilyen párhuzam mellett hajlok rá, hogy igazat adjak neked.

De még így sem esnék hanyatt a fétistől, mert az azt jelentené, hogy minden 240. szint után 16% plusz, ami azt jelentené a szürkénél, hogy +16% esélyt kapnék a találásra. Tehát a kryx gyűjtöm +60% helyett +76%-ot adna arra, hogy 2 helyett 3 szürkét találok egyszerre.
Tehát elvileg 100 CSP vadászatonként 16-al több, ami CSP-nként 0,16 db és nem bizonyosság, csak esély.. random... tudjátok, amit annyira szeretünk, bár talán a kronitoknál bejön a nagy számok törvénye ami a kincseknél és a szerencsekeréknél nem igazán látszik működni. És ehhez kell ugye a 240-es csatlós, akinek nem akkora az számolja ki ezt a saját szintjeivel.
És persze még mindig lehet, hogy valamit elszámoltam, szóval ha hibáztam volna koppintsatok rám. De én még mindig nem tartom nagy durranásnak ezt a fétist, csak újabb kötelezőnek a polcra. Egyébként sem tetszik az irány, hogy már a karakterfejlesztés másodlagos, ez már a Csatlósok Ura játék, inkább mint Végzetúr.
Dátum: 2016.02.24. 15:58:10
Lehet, hogy nem így működik, de akkor te hogy értelmezed a feketén-fehéren leírt működési elvét?
Szerinted én nem tudom értelmezni ami oda van írva vagy hibás a leírás? Ha hibás és ez téged zavar, akkor ÜSZ, ha úgy gondolod én értem félre, akkor magyarázd el kérlek hol hibáztam.
Dátum: 2016.02.24. 15:53:55
Lehet, hogy a leírás hibás, de engem ez nem izgatott annyira, hogy ÜSZ-re menjek érte. Amikor kiderült mit tud elkönyveltem, hogy így és jelenleg gyenge, nem fontos képesség (persze hosszú távon, nagyobb szintű csatlóssal és több magas szintű gyűjtővel jelentősebb pluszt hozhat), de a TÖ bónusz miatt kötelező, ha tetszik, ha nem. Még mindig fenntartom azt a korábbi véleményem, hogy jobb lett volna minden szempontból, ha csak az aktív csatlós adna TÖ bónuszt.
Dátum: 2016.02.24. 15:29:37
Szerintem félreértetted az új fétist vagy rosszul fogalmaztad meg a hiányérzeted.
Passzív képesség: minden 15 szint 1%-kal megnöveli a mytokronitgyűjtő relikviák által adott bónuszt (a kincsgyűjtőket kivéve)

Tehát nem fog nőni automatán egyik színű kronitod sem. Hanem amilyen színű gyűjtőd van - a sárga kivételével - annak a bónuszát növeli annyi %-al amennyi az adott fétist hordó csatlós szintjéből összejön.

Tehát még csak nem is az egész kapott mytot növeli, hanem csak az alapra kapott bónuszt növeli egy még kisebb töredékkel. Legalábbis a leírást így értem.
Dátum: 2016.02.22. 14:47:52
Ezek szerint nem ugyanazok a tételek voltak hibásak, nekem 25-öt vontak - és az adategyeztetések után úgy tűnik helytállóan.
Dátum: 2016.02.22. 13:14:27
Egyetértek, csak üsz-en írtam és ott folyik a tárgyalás.
Dátum: 2016.02.22. 07:29:36
Ha mondjuk kvízt hibázol akkor is újabb 20 energia a következő próbálkozás.
Minden mező újrapróbálása ahol kudarcot szenvedtél megint 20 energia és a csata elől elmenekülés is kudarcnak számít. Ha nem akarsz adott helyen és időben csatázni, akkor kerüld ki.
Azt nem tudom, hogy ha a vásárlós mezőkön nem vásárolsz elsőre, akkor másodikra is von-e 20 energiát, de a fenti elv alapján valószínű, viszont ezt nem tudom, mert felkészültem mentem neki a veremnek és már tudtam, hogy a max pontért mindenhol kell vásárolni, ezért nem is hagytam ki sehol még ideiglenesen sem, elkerülve a véletlen hibázás lehetőségét.
Dátum: 2016.02.21. 04:16:12
Viszonylag új szaki/k, nem néztem utána most a wikin, hogy mi van róla vagy mi nincs, a fejlesztésükhöz előbb egy AFK-t (fájdalomküszöb) kell fejleszteni.
Dátum: 2016.02.20. 19:20:10
Én is gondoltam rá tegnap, de azt hittem elhajtotok a francba, ha ezt javaslom, így viszont jelezném, hogy támogatnám a folyamatossá tételét a CSP ilyenfajta elköltésének.
Dátum: 2016.02.20. 10:56:56
Ha nem sajnálod a CSP-t rá akkor megéri, de ha listás akarsz lenni, akkor elég azután visszamenni, hogy minél hamarabb végigértél az egészen. Aki minimum CSP-ből akarja megoldani, az ne keresse a rejtett dolgokat, csak ami látszik. Aki TP minimummal akarja megoldani, az minél kevesebbet csatázva szedje össze a szükséges pontot (mert ugye nem kell mindent megoldani egy szint teljesítéséhez), hogy "felébressze a sárkányt".
Dátum: 2016.02.19. 20:45:29
Szarjanak sünt a szintkorlátaikkal. Mindig szopóágon vagyok az ilyenekben. Farsangi kristállyal is megjártam. Most meg kapok 4 isteni dekrétumot, 10 TK-t, meg még pár hasonló kaliberű cuccot, 50 szinten belüli játékostárs meg mind helyett egy zöld esszenciát.
Syabo, tudod, hogy nem sajnálom se tőled, se mástól Viszont hülyét kapok a korlátolt szokásaiktól.

Ariel, talán a végösszesítésben neked is meglesz a mennyiség, nekünk se 4 vagy kevesebb szint alatt jött össze az összes kacat.
Dátum: 2016.02.19. 18:59:59
17 Aranyszelencét kaptam a Veremből és abból 4 isteni dekrétum lett, így összesen 8 haszontalan isteni dekrétumom van. Csak engem zavar ez a tárgy amit beváltani, másképp hasznosítani nem lehet és sokkal jobb cuccok helyett potyog?
Dátum: 2016.02.19. 15:46:07
3 óra alatt végigértem amellett, hogy "éltem" is közben. Tetszett, bár nehéznek nem mondható, a legtöbb figyelmet az igényli, hogy jó útvonalat tervezz és amit meglátsz ne felejtsd el, ha egyszerre több választás van különféle irányba.
Igazából 800-1000 CSP elég rá, de kell is ha nem akarunk várakozni. És olyan 5-700 platina, ha mindent amit lehet abból veszünk. 11 őskövet költöttem, mert már nem volt platinám és csatlóseledelt nem akartam átváltani.

Szerintem hangulatos a csapdákkal és "ellencsapdákkal", a megérősségét meg már felesleges ecsetelni, Offsnál jobban nem hiszem hogy össze lehetne foglalni.

A toplistás jutalmazás korrekciójában megírt tegnapi véleményeim fenntartom.
Dátum: 2016.02.18. 15:03:50
Idézet: Miklós - 2016.02.18. 14:59:34
Az első 50 helyezett 50 hordatrófeát kap, a Hordák harca alatt is kb. ennyit lehetett szerezni; az első 50-be aki akar, be tud jutni.

Szerintem nem csak 50-en szereztek HH-ban világonként 50 trófea körül. Vagy már csak ennyinek saccolod/látod az aktív játékosállományt/világ?
Dátum: 2016.02.18. 14:13:08
Idézet: Miklós - 2016.02.18. 13:50:56
Azt se felejtsétek el, hogy aki első nap végigrohant, az effektíve "elszórt" 1000 CSP-t azért, hogy top legyen
Erre még kitérnék külön. Semmi kár nem érte azt aki "elszórta", mert még ingyen eseményponthoz is jutott ami SZB-n vagy más eventen igen jól jön, elég sok plusz LE, TP nélkül. Csak annak kár az 1000 CSP aki minél több TP-re hajt, senki másnak.

Gondolkodom rajta - és biztos nem elsőként - hogy ha végig is érek a vermen, minden CSP-m ami nem kell és amit lehet még a zárás előtt átváltom energiára, hogy legyen pár száz vagy ezer EP-m vadászat nélkül. A többség ugyanis még mindig lényegesen többet portyázik, mint vadászik. Függetlenül attól, hogy mi optimális LE/TP szempontból vagy megaesszencia/eltelt idő szempontból.

Szóval szerintem ez az 1000 CSP-s áldozat nem is áldozat néhány játékoson kívül, hanem ajándék.
Dátum: 2016.02.18. 14:03:32
A toplista a szerzett pontok alapján, félóránként frissül.
1. gyémánt medál, 120 horda trófea, 500 mytokronit csomag, 500 energiakoncentrátum
2. gyémánt medál, 100 horda trófea, 400 mytokronit csomag, 400 energiakoncentrátum
3. gyémánt medál, 80 horda trófea, 300 mytokronit csomag, 300 energiakoncentrátum
4-10. platina medál, 60 horda trófea, 200 mytokronit csomag, 200 energiakoncentrátum
11-50. arany medál, 50 horda trófea, 150 mytokronit csomag, 150 energiakoncentrátum
51-100. (de min. 50 pont) ezüst medál, 25 horda trófea, 100 mytokronit csomag, 100 energiakoncentrátum
101+ (min. 20 pont) bronz medál, 10 horda trófea

Hordák Harca jutalmazás: Nyertes csatáid során tárgy jutalmakat találsz. (Térképkeresés szakértelemmel minden 5., anélkül minden 7. csata után fixen sorrendben kapod a templomkristály / kiégett őskő / aranydukát / horda trófea kincsek egyikét.)
Horda trófeákat pedig be is lehet váltani ám, tudod mire Miklós vagy megírjuk?
Szerintem ez a fő probléma, hogy a trófeákhoz nem lehet csak nagyon mérsékelt mennyiségben hozzájutni az első pár játékoson kívül a többieknek, a HH-n meg fixen potyogott x csatánként, ha nem lettél toplistás akkor is és hogy mennyit csatáztál az csak rajtad állt.
Dátum: 2016.02.18. 13:46:48
Értékelem, hogy vállalod.
Mindenesetre a multizás nagyon széles spektrumú lehet, a szinte semmiségtől a vérlázító csalásig.* De nem elég a "nem adok és viszek" elvet betartani, ha mást közben sértesz. Nem igénylem, hogy fejtsd ki, elég ha átgondolod. Bár az fúrja az oldalam, hogy milyen multizás az, amivel nem károsítottál senkit? Talán csak nem láttad át, hogy milyen károkat okozol nem? (Levélben, ha akarod elmesélheted.) Én nem próbálnék másokat kioktatni, ha multizásért magam által elismerten jogosan megbüntettek. Ha nem tartanám jogosnak, akkor a végsőkig kitartanék az álláspontom mellett és mindent megtennék, hogy tisztázzam magam.

Nem fizettem szeptember óta semmit. Azért így írom, mert előtte igen, ez lerí a karakteremről annak aki ért hozzá, de azóta nem, tehát a jelen eventben sem fiezttem és nem azért kampányolok, mert a pénzemért várnék valamit, hanem leírtam ma véleményem az eddig olvasottak és játékban tapasztaltak alapján az új eventről, hogy mit látok jónak és mit nem, hogy szerintem hogyan lenne jobb, (és függetlenül attól, hogy lesz-e korrekció vagy nem továbbra sem fizetek bele) majd szépen egymásra találtunk két jó makacs módján és most keressük egymáson és egymás mondandóján a fogást, mert ilyenek vagyunk mindketten, ez történt

*Ja és még a multizás spektrumához annyi tartozik, hogy más-más személy szemében különböző a megítélése annak hogy melyik súlyos csalás, melyik bagatell. Ami az egyiknek semmi és nem káros másra nézve az a másiknak talán elevenbe vágó. És fordítva.
Dátum: 2016.02.18. 13:16:19
Idézet: Don Firenze - 2016.02.18. 12:29:01
@Quellon

Azt hiszem a megegyezés szerint történtek a dolgok, most hogy ez így jött le egyeseknek arról nem tehetek.Ellopták a show-t a nagy cápák elől.
Ámde, kicsivel arrébb vázoltam azt, hogy ez a Behonak egy elég nagy fejlesztése, és nem láttam egyetlen nagyobb vagy komolyabb játékostól azt, hogy:
Köszönöm
Erre amióta meg van a topic és az event azóta nem tetszik semmi sem.Egyeseknek.

Úgy beszélsz, mintha benne lettél volna a megegyezésben és a fejlesztésben vagy legalábbis közreműködtél volna. A többségünk szerint nem az jött ki a garázsból amiben megegyezett az Eladó a Vevővel.
Te magad sem köszöntél meg semmit, de sokan jelezték, hogy tetszik. Vagy (mi) nem tetszik és miért. Ha simogatást ígér neked valaki és pofont kapsz helyette, megköszönöd szó nélkül, hogy jó lesz ez is? Nyilván sarkítok, de talán a szemléltetős példákat jobban érted, te is próbálkoztál így megvilágosítani előttem a te igazad.
Egyébként nem a "köszönöm"-ünkért fejlesztenek, hanem a "büdös" pénzünkért. Tudnék neked sorolni dolgokat, hogy ha a hálánkat várnák és az számítana a pénzzel szemben akor mik valósultak volna meg, mik nem és mire figyelnének jobban.

Ha nagyon ráérsz itt (ellen)kampányolni a sportszerűség és versenyszerűség mellett, akkor magyarázd el kérlek nekem mi köze egymáshoz Horus Targaryennek és (k)Rém-nek, Horus miért lett zárolva, hogy fér az bele a fentebb említett elvekbe és mi lehet a véleménye a játékvezetésnek erről a két karakterről, viszonyukról, tudnak-e róluk és mi lenne ha tudnának?
Hogy milyen leveleket írnak/írtak más játékosoknak az is lehet külön téma, ha nagyon beszédes kedvedben vagy, mert lenne miről csevegni, elmélkedni. Keveset, de több, mint eleget láttam a stílusodból szövetségi társaim révén akik nem kívánt kapcsolatba kerültek veled a játékban még mielőtt itt megjelentél. Lehet valaki provokatív meg makacs, de nem árt ha tudja milyen háttérrel ugrál nagy nyilvánosság előtt, mielőtt beégeti magát.

Szóval köszönjük a véleményed, a tiéd is számít, de elég egyszer, többször ugyanazt ne erőltesd légy szíves, vannak még makacs emberek rajtad kívül - voltak már előtted is és lesznek utánad is, ha véletlenül nem ragadnál meg itt hosszú távon - és nem sok értelme van "nem-de-nem-de" vitáknak, az csak negatívumokat hoz magával. Pozitív eredményt az hozhat, ha a megoldást keressük a többség számára, nem azt hogy hogyan kösd továbbra is az ebet a karóhoz.
Dátum: 2016.02.18. 12:15:54
Mire mondják pontosan hogy fundamentum? Akik nem értik azokhoz hiába juttatod el, inkább törekedj az érhetőségre, megértésre.
A példád a hallal szerintem abszolút távol áll a jelenlegi helyzettől.

A többség a vu vezetőségtől nem sajnálatot vár, hanem korrekciót az alapján ami a megegyezés, beharangozás volt. Amiért lecserélték egyik eventet egy másikra, a játékosokkal való konzultáció alapján.
Nem sajnálni kell a többséget, hanem megtartani. Nem mindegy a Behónak, hogy egyedül a Te megtisztelő jelenlétedre számíthat a jövőben vagy a többségére. Ez jórészt múlik a hozzáállásukon és hogy mennyire, milyen módon szolgálja ki a közönségét. Nem kinyalni kell a seggünk, nem azt várja itt senki. Elég, ha az előre megbeszélt, várt dolgok közeli állapotok valósulnak meg az ellentettje helyett.
Dátum: 2016.02.18. 11:58:54
Ha nem veszik el az elsőktől amit kaptak, nem éri hátrány őket, akkor sem ha mások is hozzájuthatnak olyan jutalmakhoz amikhez jelen helyzetben nem. Azért nem lenn ez hátrány, mert nem is számolt erre senki. Nem azért mentek végig ilyen gyorsan, mert mekkora jutalom volt kinézőben és az kellett, hanem mert ilyen kedvük volt, kíváncsiak voltak. Nyilván lehet, hogy volt aki arra számolt, hogy biztos nagy jutalom lesz és aránytalan a korábbiakhoz és egymáshoz képest annak ellenére, hogy a jv-k az ellenkezőjét harangozták be, de azt gondolom nem vitatod, hogy abszurd lenne arra építeni, hogy a jv-k úgyis átvernek minket akarva/akaratlanul és hibás tervezések, megvalósítások jönnek létre, melyből úgy profitálhatunk, ha homlokegyenest más csinálunk, mint ami várhatóan célszerű?

Egyébként köszönjük a véleményed, de ha minden egyes új véleményező gondolataira ugyanaz a válaszod, akkor elég egyszer megosztani, nem kell mindre újra, mert attól nem lesz jobban igazad és nem leszel meggyőzőbb sem. És elvileg a többség dönt vagy a játékvezetés és legkevésbé sem 1, azaz egy szem önálló vélemény, mely a fél játékostársadalommal szemben áll.

Szerintem De ki tudja, tévedtem már nem egyszer