Biológia.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dom%C3%A9n_%28rendszertan%29
Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2011.02.02. 10:13:02
Dátum: 2011.02.01. 18:46:28
Ami azt illeti v3-on 1% és bő 20% közötti értéket véltem felfedezni...kicsit se random
Dátum: 2011.01.31. 12:41:58
105-ös SPM-et hova turbózzak? (Mert elég gyatra LE-t ad CSPre vagy csak engem utál a random )
Dátum: 2011.01.31. 11:11:06
És ha maxolva van? (Nekem nem úgy tűnik, mintha működne )
Dátum: 2011.01.31. 10:03:35
Hivatalosan a hétfő volt megadva, időpont nem
Dátum: 2011.01.30. 11:18:05
Játékban fellelhető és bárki felépítheti. Ezáltal úgy használja, ahogy akarja.
A JV nem fog ezzel semmit kezdeni, mert nem ütközik jelen formában a szabályokba.
Amennyiben multi-gyanú, az már igen, de azt jelenteni kell. Kábé ennyit lehet kezdeni ezzel a szituval (vagy pedig lenyelni a csapásokat).
A JV nem fog ezzel semmit kezdeni, mert nem ütközik jelen formában a szabályokba.
Amennyiben multi-gyanú, az már igen, de azt jelenteni kell. Kábé ennyit lehet kezdeni ezzel a szituval (vagy pedig lenyelni a csapásokat).
Dátum: 2011.01.30. 10:47:35
Nem az én tisztem ezt megítélni. Ha multizásra gyanakszol, akkor írj a banned(@)vegzetur(.)hu-ra.
Dátum: 2011.01.30. 10:34:20
Várhatóan hétfőn indul, és 3-as szinttől elérhető. (Hogy melyik menüből lehet majd elérni, meglátjuk. TIPP: Nagy az esélye az Egyéb menüpontnak.)
Dátum: 2011.01.30. 10:32:40
A PC aktiválás szavazat független. 5 tag kell hozzá.
Dátum: 2011.01.29. 19:57:40
Hettit: ajánlom a Miklós-féle kvíz gyorstalpalót...
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,39.0 ennek az első hsz-e
Tpe71: amelyik adatbázisban te tudsz keresni, az csak a már besorolt kérdéseket tartalmazza, közel sem a teljes adatbázist (jelenleg).
Mellesleg ez azt is jelentheti, hogy nem rossz a kérdés, csak ez így ilyenformában lexikális.
Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor van rá topik, ahol fel lehet vetni és segíteni. Illetve sok fórumozó PM is szívesen segít (ld. aláírások).
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,39.0 ennek az első hsz-e
Tpe71: amelyik adatbázisban te tudsz keresni, az csak a már besorolt kérdéseket tartalmazza, közel sem a teljes adatbázist (jelenleg).
Mellesleg ez azt is jelentheti, hogy nem rossz a kérdés, csak ez így ilyenformában lexikális.
Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor van rá topik, ahol fel lehet vetni és segíteni. Illetve sok fórumozó PM is szívesen segít (ld. aláírások).
Dátum: 2011.01.29. 18:20:40
Mivel első szintű, most kezdő játékos ezt nem tudhatja. Végzetúr témájú kérdések az esetek 90%-ban ilyen értékelést kapnak. A maradék 10% az a vajszívű admin, amikor már szerepelttel dobja vissza
Dátum: 2011.01.29. 14:46:00
A várhatóan hétfőn induló közel 6 hetes event alatt.
Dátum: 2011.01.29. 14:32:34
Elhiszem...v1-en általában vörös a bejövő portyalistám (de közel 400-as eginél nem nagyon tűnik fel)
Az 5 támadásos mutatvánnyal lehet, majd "próbálkozni". (5 bejövő portya után 2-3 óra nyugi az első támadáshoz képest? Még nem mentem utána )
Az 5 támadásos mutatvánnyal lehet, majd "próbálkozni". (5 bejövő portya után 2-3 óra nyugi az első támadáshoz képest? Még nem mentem utána )
Dátum: 2011.01.29. 14:25:28
Köszi, Gyapjas Kocka
Azért írtam, hogy vicces a 400 csata (nehogy azt hidd, hogy csúcsragadozó karijaim vannak...) szóval csak abból indulok ki, hogy nagyon sokan 400-800 CSPvel futnak neki (a PP még szóba se került)...csak ezért
Azért írtam, hogy vicces a 400 csata (nehogy azt hidd, hogy csúcsragadozó karijaim vannak...) szóval csak abból indulok ki, hogy nagyon sokan 400-800 CSPvel futnak neki (a PP még szóba se került)...csak ezért
Dátum: 2011.01.29. 14:12:03
Kérdések:
*aktiválás 1 vagy 2 CSP/PP?
*Az állatbefogás lesz-e végül? (Autosajt?)
*6 hét alatt a 400 csata "vicces" tétel (amennyiben 1 csp az aktiválás)
*Akkor végülis a kábítós/krit ütéses/krit varis küldik működnek-e majd?
Így hirtelen ezek amikre fix választ nem nagyon találtam... (Úgy Random istentől várnék konkrétumot, illetve a CSP-s ital bőven beleférne, mert jelenleg** egyenértékű a PPvel. )
**ebben az eventben
mod: Jajj, tényleg...konstizás...számítani fog, ha max manára öltözök vagy csak szimplán "max" mana elég lesz, ami a normál ruciban jön össze?
*aktiválás 1 vagy 2 CSP/PP?
*Az állatbefogás lesz-e végül? (Autosajt?)
*6 hét alatt a 400 csata "vicces" tétel (amennyiben 1 csp az aktiválás)
*Akkor végülis a kábítós/krit ütéses/krit varis küldik működnek-e majd?
Így hirtelen ezek amikre fix választ nem nagyon találtam... (Úgy Random istentől várnék konkrétumot, illetve a CSP-s ital bőven beleférne, mert jelenleg** egyenértékű a PPvel. )
**ebben az eventben
mod: Jajj, tényleg...konstizás...számítani fog, ha max manára öltözök vagy csak szimplán "max" mana elég lesz, ami a normál ruciban jön össze?
Dátum: 2011.01.26. 20:23:14
LanMaffia, nem tudom melyik talira gondolsz, de ez úgymond "magánakció" volt. (Értsd: nem talin)
(Egyik talin a szövinév váltást intéztem...)
(Egyik talin a szövinév váltást intéztem...)
Dátum: 2011.01.26. 19:51:57
KHról:
Idézet: Piciklon - 2011.01.16. 09:52:26
Ennyi.
Idézet: Piciklon - 2011.01.16. 09:52:26
...
Illetve, amikor számolgattam egy kicsit, hogy 80-as szint felett hány karakter jut/szint és felvetettem, hogy KH-t oda, amelyik szinten X db karakter alatt van a létszám, nyugodtan lehet KH (és magának a KH szövetségnek is lehet több tagja, mint 35, ezen nem múlna a dolog). Ergo így lenne kin küldizni.
Minderről magasságos Random isten véleményét is kikérte, aki (idézek) hümmögött, majd az "Egyszer majd visszatérünk rá" választ adta, ami szabad fordításban a "soha napján kis kedden" időpontot jelenti. ....
Illetve, amikor számolgattam egy kicsit, hogy 80-as szint felett hány karakter jut/szint és felvetettem, hogy KH-t oda, amelyik szinten X db karakter alatt van a létszám, nyugodtan lehet KH (és magának a KH szövetségnek is lehet több tagja, mint 35, ezen nem múlna a dolog). Ergo így lenne kin küldizni.
Minderről magasságos Random isten véleményét is kikérte, aki (idézek) hümmögött, majd az "Egyszer majd visszatérünk rá" választ adta, ami szabad fordításban a "soha napján kis kedden" időpontot jelenti. ....
Ennyi.
Dátum: 2011.01.26. 15:17:21
Khm...csak apróság és halkan. Olyan "szép" itt ez a ...khm... eszmecsere.
De halkan kérdezem: tud rajta bárki is változtatni Miklósékon kívül? Nem.
Akarnak rajta változtatni? Nem úgy tűnik.
Következtetés: ha valamit 5 perc alatt nem tudsz megoldani, minek idegeled magad miatta?
ui: az én taktikáim alól is sokszor kirántották a szőnyeget, és?
De halkan kérdezem: tud rajta bárki is változtatni Miklósékon kívül? Nem.
Akarnak rajta változtatni? Nem úgy tűnik.
Következtetés: ha valamit 5 perc alatt nem tudsz megoldani, minek idegeled magad miatta?
ui: az én taktikáim alól is sokszor kirántották a szőnyeget, és?
Dátum: 2011.01.25. 08:57:13
Idézet: Morzkod - 2011.01.25. 06:31:03
Ne ciccegj Inkább Biri támogatás kéne ahhoz
Idézet: Piciklon - 2011.01.24. 19:21:50
C-c-c.
AL támogatás (LoL) lényegtelen.
C-c-c.
Ne ciccegj Inkább Biri támogatás kéne ahhoz
Dátum: 2011.01.24. 19:23:48
Szia!
Írj az info(@)vegzetur(.)hu-ra, világ, karakternév, sorszám megjelöléssel, illetve esetleg a postai utalvány valamilyen azonosítójával.
Írj az info(@)vegzetur(.)hu-ra, világ, karakternév, sorszám megjelöléssel, illetve esetleg a postai utalvány valamilyen azonosítójával.