Superego sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét!
Kissé zavaros eme iromány amit idefirkantott.......
Hozzászólások - Tseby dr akula
Dátum: 2012.01.07. 00:09:40
Dátum: 2012.01.03. 18:08:58
Idézet: Miklós - 2012.01.03. 17:40:32
Plusz díjak: ok megnézzük, lehet-e még vmivel bőviteni, megfontoljuk a rablás agyart is.
Rablás agyara ellen egyedül Birka tiltakozik, de a fórumon eddig a többség azon a véleményen volt, ha már bekerült, akkor szerezhesse meg más is.
Valami gyengített inspirátor ami nem add pkuszt az inspirátorosoknak is bekerülhetne a játékba, akár pp regen gyorsító tárgy is jöhet. a csp ill. pp regen tárgyak a játék gyorsulását eredményezik ezáltal nőne a bevételetek
Medál dijazások: ezzel kapcsolatban még nem született döntés.
Toplistásoknak ki lehetne valami különlegeset találni.
pld: top 10 nyertes csata: +5 krit vari (a xenó harcmedál párja lehetne)
top10 italos: +5% a gyógyitalok hatékonyságára ( csak 10 ember kapná világonként és baromi sok LE-be kerül a topba kerülni elötő event alapján, így nem tartom tápnak).
Plusz díjak: ok megnézzük, lehet-e még vmivel bőviteni, megfontoljuk a rablás agyart is.
Rablás agyara ellen egyedül Birka tiltakozik, de a fórumon eddig a többség azon a véleményen volt, ha már bekerült, akkor szerezhesse meg más is.
Valami gyengített inspirátor ami nem add pkuszt az inspirátorosoknak is bekerülhetne a játékba, akár pp regen gyorsító tárgy is jöhet. a csp ill. pp regen tárgyak a játék gyorsulását eredményezik ezáltal nőne a bevételetek
Medál dijazások: ezzel kapcsolatban még nem született döntés.
Toplistásoknak ki lehetne valami különlegeset találni.
pld: top 10 nyertes csata: +5 krit vari (a xenó harcmedál párja lehetne)
top10 italos: +5% a gyógyitalok hatékonyságára ( csak 10 ember kapná világonként és baromi sok LE-be kerül a topba kerülni elötő event alapján, így nem tartom tápnak).
Dátum: 2012.01.03. 17:21:26
az hogy a segítő kezesek ütnek rám kritikusat, meg én is rájuk, az mikor lesz végre javítva? lesz-e egyáltalán?
Lesújtasz ellenfeledre. Mészáros 661 pontnyit sérült. Kritikus sebzés!
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Mészáros megpróbál oldalról támadni. 743 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés!
Lesújtasz ellenfeledre. Mészáros 661 pontnyit sérült. Kritikus sebzés!
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Mészáros megpróbál oldalról támadni. 743 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés!
Dátum: 2011.12.29. 19:44:02
Idézet: Miklós - 2011.12.28. 23:39:16
egy kis mateklecke:
Kiss jóska keres 1misi bruttót abból kézhezkap a 16%-os adóval meg a cullanggal 700 ezret. Állam bácsinak az adó ugye nem számít de kipenget 700k ft-ot.
viszont 32%-os adónál is marad a zsebében az adó de csak 450 ezret penget Kiss Jóskának.
szóval kurvára nem mindegy a közalkalmazotti szférában sem az hogy mennyi az adókulcs.
A túlzottan magas felső sávú többkulcsos adó ott hasal el, hogy gyakorlatban nincs értelme. A közalkalmazottaknál tökmind1, hogy mekkora az adó, az állam a pénzt az egyik zsebéből átteszi a másikba, nem keletkezik plusz adóbevétel.
egy kis mateklecke:
Kiss jóska keres 1misi bruttót abból kézhezkap a 16%-os adóval meg a cullanggal 700 ezret. Állam bácsinak az adó ugye nem számít de kipenget 700k ft-ot.
viszont 32%-os adónál is marad a zsebében az adó de csak 450 ezret penget Kiss Jóskának.
szóval kurvára nem mindegy a közalkalmazotti szférában sem az hogy mennyi az adókulcs.
Dátum: 2011.12.28. 16:27:12
winnie kb 2 éve törölt....... szerintem nem olvassa ezt, sorozatjunkien szólja le a kedvenc sorozataimat már csak.
Dátum: 2011.12.27. 10:49:03
Szintlépésenként a portyásoknak portyaital, a gyógyitalt vedelőknek meg vadászital, ez tényleg nem táp, de valami, IDE VELE!
Dátum: 2011.12.27. 00:09:48
Idézet: Melinda1969 - 2011.12.26. 19:34:12
Én megköszönnék egy szerencsét olcsosító relikviát.
Tseby dr akula
(1749)
Sziasztok.V3-on játszom,és ha valakinek kell,akkor egy ezüstös cuccot tudok ajándékozni mivel nincs kinek odaadjam de ha már megvan akkor ne ússzon el.
Én megköszönnék egy szerencsét olcsosító relikviát.
Tseby dr akula
(1749)
Dátum: 2011.12.27. 00:05:44
Bumburnyák, kimaradt, hogy a toplistásokra gondoltam. Az előző eventen én voltam a topgyilkos és ugyanazt a vackot kaptam, lehetne a xenó harmedálhoz hasonlóan kufár harcmedál vagy valami.
Lan, ha fizetek valamiért, akkor hadd cseszegessem őket
Lan, ha fizetek valamiért, akkor hadd cseszegessem őket
Dátum: 2011.12.26. 22:40:09
Érdekelne, hogy az elözővel ellentétben most lehetne-e olyan hogy a toplistán a csatáknál, csak az általam indított győzelmeket számolná, és a bejövőket most nem, mert ez visszaélésre adhat lehetőséget.
Másik dolog a jutalom medálról kéne ötletelni, az elözőről már van 2 amiből a második semmit se ér, egy 3. megint nem érne semmit, valami új medál jöhetne.
Az elöző kufárcsata event toplistáját meg nem igaz hogy nem lehet elmenteni, nem hinném hogy a szeró attól állna meg, és leprogramozása se lehet nagy ügy, ellenben aki toplistás volt annak örömteli lehet a dicsőségfalon tovább csücsülni minthogy eljön a következő ismétlése az eventnek.
Másik dolog a jutalom medálról kéne ötletelni, az elözőről már van 2 amiből a második semmit se ér, egy 3. megint nem érne semmit, valami új medál jöhetne.
Az elöző kufárcsata event toplistáját meg nem igaz hogy nem lehet elmenteni, nem hinném hogy a szeró attól állna meg, és leprogramozása se lehet nagy ügy, ellenben aki toplistás volt annak örömteli lehet a dicsőségfalon tovább csücsülni minthogy eljön a következő ismétlése az eventnek.
Dátum: 2011.12.24. 12:02:46
wazze, nem lehet felfelé ütésre átallítani a portyapontokat, a fenébe
azóta megvan hogy kell, thxtoBiri
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php?m=portyazas&sub=portyapontok
azóta megvan hogy kell, thxtoBiri
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php?m=portyazas&sub=portyapontok
Dátum: 2011.12.24. 09:15:36
Boldog Karácsonyt! (2011-12-24)
Végzetúr karácsony Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés Boldog Új Esztendőt kívánunk minden Végzetúrnak és Végezetúrnőnek! Az ünnepek alatt December 24-27. között a lélekkufár a gyógyitalokat és varázsitalokat jelentős kedvezménnyel árulja, továbbá 24-én déltől 25-én délig a Végzeturak nem fognak portyázni, aki akar, békében, nyugalomban fejlődhet ez idő alatt. Az állatok morálja sem csökken ebben a 24 órában.
Dec. 24. és január 2. között az élő ügyfélszolgálat (live chat) nem üzemel, és a játék fejlesztése is szünetelni fog, viszont az emailekre ez időszakban is válaszolni fogunk (ha nem is feltétlenül azonnal). A postai csekken küldött pénzek csak jan. 2-án kerülnek beírásra (de az őskőakcióban nyert tárgyakat mindenki megkapja majd, aki a határidőn belül fizetett), de az utalásokat a két ünnep között is feldolgozzunk.
Jó pihenés kívánunk!
Végzetúr karácsony Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés Boldog Új Esztendőt kívánunk minden Végzetúrnak és Végezetúrnőnek! Az ünnepek alatt December 24-27. között a lélekkufár a gyógyitalokat és varázsitalokat jelentős kedvezménnyel árulja, továbbá 24-én déltől 25-én délig a Végzeturak nem fognak portyázni, aki akar, békében, nyugalomban fejlődhet ez idő alatt. Az állatok morálja sem csökken ebben a 24 órában.
Dec. 24. és január 2. között az élő ügyfélszolgálat (live chat) nem üzemel, és a játék fejlesztése is szünetelni fog, viszont az emailekre ez időszakban is válaszolni fogunk (ha nem is feltétlenül azonnal). A postai csekken küldött pénzek csak jan. 2-án kerülnek beírásra (de az őskőakcióban nyert tárgyakat mindenki megkapja majd, aki a határidőn belül fizetett), de az utalásokat a két ünnep között is feldolgozzunk.
Jó pihenés kívánunk!
Dátum: 2011.12.23. 23:32:42
Ha v3-as vagy akkor szopás, ha nem akkor csak a rosszul kijelzés áldozata vagy, de a békés világon nem csk rosszul számol hanem bukod is a LE-t.....
Dátum: 2011.12.23. 21:51:06
Csak egy a gond v3-on akármit scriptelünk amíg a prémesek leszívásvédelmét be nem kapcsolják, tökmindegy mit ír ki......Ki tudja mióta mehet ez így?
Dátum: 2011.12.23. 13:16:03
Nem csak a kijelzéssel van bajom, hanem főleg azzal, hogy érthetetlen módon adja-veszi a LE-t.
A konkrét csatámat nézve, csatajelentés alapján összeadva +1147 LE, behos eredmény szerint +7 LE, A LE számlálóm szerint meg +65 LE volt.......
A konkrét csatámat nézve, csatajelentés alapján összeadva +1147 LE, behos eredmény szerint +7 LE, A LE számlálóm szerint meg +65 LE volt.......
Dátum: 2011.12.23. 13:14:13
Valaki tapasztalt még ilyet vagy csak én vagyok bugos?
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php? m=nyilvanos_csataleiras&csata=tsebydr_akula_vegzetur_online_jatek_111903586_csat aja
nálam azt írja ki: A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 565 (+7) lélekenergiát., de ha utánnaszámolsz, ne adj isten portyaelemző scriptet is használsz, akkor kiderül hogy az a +7 igazából +1147 kéne hogy legyen, de a poén az hogy kerek 2 milla LE-vel álltam a támadás előtt és 1999500 LE maradt nálam ami ugye -500, ami a számok alapján még a +7-el se jöhetne ki mivel +65-öt feltételez. Ezt magyarázza meg nekem valaki.
Fecsu jól jelezted, lemaradt egy szám, de nem a 0 hanem egy 9-es, javítva.
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php? m=nyilvanos_csataleiras&csata=tsebydr_akula_vegzetur_online_jatek_111903586_csat aja
Elszívott tőled 565 (+7) lélekenergiát., de ha utánnaszámolsz, ne adj isten portyaelemző scriptet is használsz, akkor kiderül hogy az a +7 igazából +1147 kéne hogy legyen, de a poén az hogy kerek 2 milla LE-vel álltam a támadás előtt és 1999500 LE maradt nálam ami ugye -500, ami a számok alapján még a +7-el se jöhetne ki mivel +65-öt feltételez. Ezt magyarázza meg nekem valaki.
Fecsu jól jelezted, lemaradt egy szám, de nem a 0 hanem egy 9-es, javítva.
Dátum: 2011.12.23. 13:08:53
Íme a konkrét példa:
Dátum: 2011.12.23. 12:43:06
Nemcsak hogy rosszul írja ki, de a rossz számolás után is kapom a LE-t!
Dátum: 2011.12.23. 11:20:56
V3-on, nem jól számol a LE szívás számláló.
kérem a javítását, vagy legyen kikapcsolható ez a szolgáltatás.
kérem a javítását, vagy legyen kikapcsolható ez a szolgáltatás.
Dátum: 2011.12.21. 23:55:38
A LE szívás kijelzésnél még finomítani kell Baratynak, van hogy müxik, van hogy nem, szerintem a prémet nem veszi figyelembe:
Dátum: 2011.12.21. 20:43:36
Köszi, de akkor inkább nem, jól érzem magam a lovagoknál, pedig fél éve még ez elképzelhetetlen lett volna hogy viharos legyek.