Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2015.02.12. 17:11:57
Ja hogy ez. Köszi. Akkor nem kell egyik jutalom se a befizetések mellé Esetleg a hűségszilánk a portyaital miatt.
Dátum: 2015.02.12. 16:49:43
Pálcának én is örülnék. De mi az a mesterkő?
Dátum: 2015.02.12. 00:46:38
Igazából off, de piás vagyok és ide írom. Lassan (gyorsan) kezdeni kéne valamit a napok óta tartó leállásokkal. Az még csak hagyján, hogy ideje lenne egy újabb kompenzációs csomagnak, de inkább afelé induljunk el, hogy elérhető legyen a szerver. Sőt, a következő 3 évi összes kompenzációs csomagomat odaadom, csak ne szarakodjon.
Dátum: 2015.02.08. 17:11:47
Kinyitottam párat most:
A következő tárgyak(at) találtad: 10 A vadászat itala, 6 A portyázás itala, 4 Apró térkapu stimulátor, 4 templomkristály, 7 A támadás itala, 2 a Felemelkedés gyémántja, hűségszilánk, 6 ork sör, 3 farsangi maszk
Igencsak tetszetős az eredmény
A következő tárgyak(at) találtad: 10 A vadászat itala, 6 A portyázás itala, 4 Apró térkapu stimulátor, 4 templomkristály, 7 A támadás itala, 2 a Felemelkedés gyémántja, hűségszilánk, 6 ork sör, 3 farsangi maszk
Igencsak tetszetős az eredmény
Dátum: 2015.01.21. 16:25:02
Ha megvannak a megaesszenciák meg egy pár sajtoló medál, akkor simán megéri akár az 1. szintűt is.
Dátum: 2015.01.09. 14:01:14
És még egy téma érdekelne. A manapolinok aktiválására elköltött LÉ beleszámít a szerencse növelésébe? Hatnak rá a bónuszok?
Dátum: 2015.01.09. 13:53:52
Köszike
Dátum: 2015.01.09. 13:53:37
Szerintem ez a rész lenne: http://vegzetur.wikidot.com/zarknod-ebredese
"Elköltött CSP-ből kiszámolják, vadászattal mennyit szereztél volna, ehhez hozzáadják a beletolt LE-t és az összeget megtoldja 15-20-25%-kal (nincs pontos infó) és szétosztják a tulajdonságaid között (kivéve szerencse)."
"Elköltött CSP-ből kiszámolják, vadászattal mennyit szereztél volna, ehhez hozzáadják a beletolt LE-t és az összeget megtoldja 15-20-25%-kal (nincs pontos infó) és szétosztják a tulajdonságaid között (kivéve szerencse)."
Dátum: 2015.01.09. 12:19:13
Már régóta böki a csőröm valami, szóval csak rákérdezek.
Van ez az event vége jutalmazás, ami elvileg úgy működik, hogy lesz az event végére X LÉ (hogy ez hogy jön ki az irreleváns), amit rendszer szépen sorban eloszt a tulajdonságok között egyesével. Na de már most mi van akkor, ha van mondjuk 500.000 LÉ-m, a támadás kap +1-et mondjuk 300.000-ért, aztán kapna a védekezés is +1-et 300.000-ért, de nincsen, csak 200.000 már a tarsolyban. Mi lesz ezzel a maradék LÉ-vel?
Ha most ez elvész, akkor extrém esetben még az is lehet, hogy meg se éri Landragórozni.
Van ez az event vége jutalmazás, ami elvileg úgy működik, hogy lesz az event végére X LÉ (hogy ez hogy jön ki az irreleváns), amit rendszer szépen sorban eloszt a tulajdonságok között egyesével. Na de már most mi van akkor, ha van mondjuk 500.000 LÉ-m, a támadás kap +1-et mondjuk 300.000-ért, aztán kapna a védekezés is +1-et 300.000-ért, de nincsen, csak 200.000 már a tarsolyban. Mi lesz ezzel a maradék LÉ-vel?
Ha most ez elvész, akkor extrém esetben még az is lehet, hogy meg se éri Landragórozni.
Dátum: 2015.01.08. 16:49:50
Kilépés / Belépés vagy Ctrl+F5, esetleg szintlépés
Dátum: 2014.12.30. 17:14:29
Pedig ez az AF téma pont lehetne nyilvános is...
Dátum: 2014.12.22. 13:47:44
Így is jól hangzik, a platina is elfér mindig
Dátum: 2014.12.22. 13:00:08
Köszönjük szépen!
És nekem ez tetszik a legjobban :
Idézet: Miklós - 2014.12.22. 12:39:03
Köszönöm még egyszer a javaslatokat, jópár új relikviára lehet még számítani jövőre a javaslataitok alapján!
És nekem ez tetszik a legjobban :
Idézet: Miklós - 2014.12.22. 12:39:03
Köszönöm még egyszer a javaslatokat, jópár új relikviára lehet még számítani jövőre a javaslataitok alapján!
Dátum: 2014.12.22. 02:16:28
Remélem ez lesz a legnagyobb problémád ebben az évben bro
Dátum: 2014.12.16. 07:46:51
Igazságtalannak tartom, hogy éjfélkor nullázódtak az esemény feladatai
Dátum: 2014.12.04. 11:44:40
És ezzel együtt már jöhet is egy új feature, szuper extra csatlós, amit familiárisból lehet szerezni.
Dátum: 2014.12.04. 11:43:11
Micsoda arcátlanság. Fejét venni azonnal!
Dátum: 2014.12.03. 21:00:21
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy EH-s vagy-e, vagy sem. Ezt simán portyából szeded, kvázi "pókoskodásból".
Dátum: 2014.12.01. 20:56:36
A vadászat pedig kell, abból lesz az esszencia
Dátum: 2014.12.01. 13:04:06
Köszönjük szépen a találkozó megszervezését, szokás szerint nagyon jól éreztem magam
Jó ötlet volt, hogy többször is lehetett nevezni csocsóra azoknak, akiknek nem sikerült eredményt elérni az előző versenyen, ennek köszönhetjük az ezüstérmünket
A TF-VU-n is újdonság volt az 5 fős különmunka, így több ember lehetett egyszerre játékra, ez is jó ötlet volt.
A bolygó ura csapatverseny hozta a szokásos magas színvonalat, komoly munka lehetett kitalálni a feladatokat, számomra nagyon jó élmény volt.
Amit még említenék az a Végzetúr fórum, amiről leginkább Miklós egy megjegyzését emelném ki, miszerint a játék elkészült. És való igaz, azért már a fórumon sincsenek vérre menő viták, vagy olyan nagy kaliberű változtatási javaslatok.
Számomra meglepetés volt, hogy milyen sok TF-es volt Azt viszont sajnálom, hogy a végzeturasok mintha egyre kevesebben.
Esetleg javaslatként feldobnám, hogy ezt az elektronikus fajta darts táblát cserélhetnétek puha betétesre, így használhatnánk fém nyilakat, ezáltal sokkal kisebb eséllyel esne ki a táblából a nyíl. Jelenleg túl nagy szerepet kap a szerencse, és a műanyag nyílvégek is hamar elferdülnek.
A mini szójátékot sajnos most is kihagytam, de jövőre remélem tudom pótolni
Jó ötlet volt, hogy többször is lehetett nevezni csocsóra azoknak, akiknek nem sikerült eredményt elérni az előző versenyen, ennek köszönhetjük az ezüstérmünket
A TF-VU-n is újdonság volt az 5 fős különmunka, így több ember lehetett egyszerre játékra, ez is jó ötlet volt.
A bolygó ura csapatverseny hozta a szokásos magas színvonalat, komoly munka lehetett kitalálni a feladatokat, számomra nagyon jó élmény volt.
Amit még említenék az a Végzetúr fórum, amiről leginkább Miklós egy megjegyzését emelném ki, miszerint a játék elkészült. És való igaz, azért már a fórumon sincsenek vérre menő viták, vagy olyan nagy kaliberű változtatási javaslatok.
Számomra meglepetés volt, hogy milyen sok TF-es volt Azt viszont sajnálom, hogy a végzeturasok mintha egyre kevesebben.
Esetleg javaslatként feldobnám, hogy ezt az elektronikus fajta darts táblát cserélhetnétek puha betétesre, így használhatnánk fém nyilakat, ezáltal sokkal kisebb eséllyel esne ki a táblából a nyíl. Jelenleg túl nagy szerepet kap a szerencse, és a műanyag nyílvégek is hamar elferdülnek.
A mini szójátékot sajnos most is kihagytam, de jövőre remélem tudom pótolni