Akkor senki nem ütne epikust.
Térkapunak meg LE és dukát értelme van, ez mellett ismételhető és dögnevelő hatása is van.
Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2010.03.08. 16:39:31
Dátum: 2010.03.08. 16:01:29
Epikus tárgyak?
Dátum: 2010.03.08. 15:38:04
Minden kedves Végzetúrnő nevében, köszönöm.
Ha már én se kedves nem, se végzetúrnő nem vagyok.
Ha már én se kedves nem, se végzetúrnő nem vagyok.
Dátum: 2010.03.07. 21:47:18
Kaptam egy üzit fórumon és nem tudok rá válaszolni. Azt írja, hogy nincs a címzettnek megfelelő felhasználó, pedig van, és nem én írtam a nevet, hanem a válaszra nyomtam.
Úgyhogy innen üzenem, hogy nem.
Úgyhogy innen üzenem, hogy nem.
Dátum: 2010.03.07. 20:26:22
Hát pl. ne foglalkozz vele, ilyen ez a játék, támadjuk egymást. Vagy írj neki, hogy téged hagyjon, mert portya ellenes vagy. Ösvényjáró biztos megérti.
Dátum: 2010.03.06. 20:59:57
Mint portyában.
Dátum: 2010.03.06. 19:00:46
Megy a Dacia az úton. Rámegy egy tehénlepényre. Megkérdi a tehénlepény:
- Ki vagy?
- Én vagyok a Peugeot - mondja a Dacia.
Mire a tehénlepény:
- Ha te Peugeot vagy, akkor én franciakrémes!
Üzenetrögzítő a pszichiátrián
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször.
Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot.
Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat.
Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét!
Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra.
Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki.
Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et.
Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettőskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják.
Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét.
Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v- a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át.
Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót.
Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot.
Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak.
Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen.
Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
- Ki vagy?
- Én vagyok a Peugeot - mondja a Dacia.
Mire a tehénlepény:
- Ha te Peugeot vagy, akkor én franciakrémes!
Üzenetrögzítő a pszichiátrián
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször.
Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot.
Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat.
Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét!
Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra.
Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki.
Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et.
Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettőskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják.
Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét.
Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v- a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át.
Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót.
Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak.
Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen.
Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
Dátum: 2010.03.06. 17:23:14
Kereskedelem szakértelemmel, minden 10. szintje után 1el magasabb szintű tárgyat vehetsz. Plusz a smaragdok 1 szinttel előbb vehetnek alapból is varázslatot.
Dátum: 2010.03.06. 17:21:09
És megírtad neki, hogy lettél 97. szintű?
Dátum: 2010.03.05. 18:07:23
Törődj bele, aztán legközelebb időben felveszed. Nem egy akkora tétel.
Dátum: 2010.03.05. 14:00:04
Ha nincs még császári tekercsed, akkor meg tudod venni. Ez nem újítás. Nem lehet 1 fajtából 2.
Dátum: 2010.03.05. 11:28:59
A relikvia kóddal 1 relikviából csak egyet vehetsz meg.
Dátum: 2010.03.04. 18:18:16
A gyereket az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza, hogy mi is az a politika:
Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET. A babysitter a DOLGOZÓOSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen. A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni.
Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon.
Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni. Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozóosztályt,amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.
Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET. A babysitter a DOLGOZÓOSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen. A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni.
Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon.
Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni. Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozóosztályt,amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.
Dátum: 2010.03.04. 18:16:01
Ilyet már hónapokkal ezelőtt jeleztem én is,akkor egyszerre fogtam be dögöt, meg le is vadásztam , és kavics is jött. De nekem akkor megvolt minden.
Dátum: 2010.03.04. 12:11:28
Egy küldetéshez, nah meg kipróbálni kit tudsz legyőzni a szövidből, meg időtöltésnek.
Nah de hol van ez a beígért meglepihez. Meg anno az én meglepi ötletemhez.
Dátum: 2010.03.04. 11:06:59
A szakértelmek topicban, a szubtéri alcímnél.
Esetleg relikvia kóddal, császári tekerccsel, én erre használtam egyet.
Magas szerencse, sok csp és rengeteg türelem.
Végső esetben küldetés eldobása.
Esetleg relikvia kóddal, császári tekerccsel, én erre használtam egyet.
Magas szerencse, sok csp és rengeteg türelem.
Végső esetben küldetés eldobása.
Dátum: 2010.03.04. 08:46:00
Ebben a topicban szoktak.
Dátum: 2010.03.04. 07:23:09
25. szinten a Legendában.
Dátum: 2010.03.03. 19:57:50
Hát a mi háborúnk véget ért és győztünk.
Nektek is hasonló jókat!
Nektek is hasonló jókat!