Hozzászólások - Lanmandragoran
Dátum: 2009.09.23. 16:51:25
A harmadik pedig, hogy nincs ott hogy hányadik gyök alatt.
Dátum: 2009.09.22. 21:31:20
Nem az a gond hogy már volt, az a probléma, hogy mind a válaszok, mind a kérdés betűről betűre ugyanaz. Emiatt némely admintól gondolkodás nélkül megy a törlés, gondolom pont az eddigi értékeid tehetnek róla, hogy nem az lett a vége, de mivel nem zárható ki a szándékosság, nem akart új lehetőséget adni. (de ez továbbra is csak tipp a részemről, hogy én milyen logika alapján adtam volna ezt az értékelést, ha én vagyok az elkövető)
Tipp: ha már megvan a kérdésötlet egy kvízoldalról, kicsit alakítsd át, dolgozz rá egy kicsit az adott sablonra, úgy garantáltan nem lesz még egy ilyen eset.
Ui: tudom, én voltam a másik
Ui2: még egy eshetőség jutott eszembe; úgy hallottam van egy idősebb admin, aki kicsit egyedileg értékel, és többnyire indoklásokat sem szokott adni. lehet hogy ő volt, vele semmilyen kapcsolatunk nincs, többiekkel azért Hatsén keresztül szoktunk kommunikálni alkalomadtán.
Tipp: ha már megvan a kérdésötlet egy kvízoldalról, kicsit alakítsd át, dolgozz rá egy kicsit az adott sablonra, úgy garantáltan nem lesz még egy ilyen eset.
Ui: tudom, én voltam a másik
Ui2: még egy eshetőség jutott eszembe; úgy hallottam van egy idősebb admin, aki kicsit egyedileg értékel, és többnyire indoklásokat sem szokott adni. lehet hogy ő volt, vele semmilyen kapcsolatunk nincs, többiekkel azért Hatsén keresztül szoktunk kommunikálni alkalomadtán.
Dátum: 2009.09.22. 18:30:40
Én is találkoztam már vele, szó szerint ugyanígy. Mivel annak, hogy ketten teljesen függetlenül egymástól tök ugyanezeket a válaszokat találjátok ki, minimális az esélye, a valószínűbb az, hogy vagy te tetted fel több világon is, vagy másoltad valakiét, vagy ugyanarról a kvízoldalról szereztétek. Az első két verzió törlést ér, bár gondolom itt a harmadik eset áll fenn.
(Magánvélemény: szerintem az admin nem feltételezte rólad az első két verziót, hisz a tesztszerveren ugyanezen a néven futott az egyik beugró játékosadmin is, de csak szerepeltet sem adhatott miattuk, így lett indok nélküli rossz)
(Magánvélemény: szerintem az admin nem feltételezte rólad az első két verziót, hisz a tesztszerveren ugyanezen a néven futott az egyik beugró játékosadmin is, de csak szerepeltet sem adhatott miattuk, így lett indok nélküli rossz)
Javaslatok -> Hírnév
Dátum: 2009.09.22. 17:23:59
A begyűjtött szavazatok számához lehetne kötni, az általában a górénál van. 5 és felette szavazatnál mondjuk járhatna.
Dátum: 2009.09.21. 21:33:56
Hát ez bizony tényleg az.
Pedig csak annyit kellene tudni, hogy milyen cédrus az a cédrus.
Pedig csak annyit kellene tudni, hogy milyen cédrus az a cédrus.
Dátum: 2009.09.21. 20:26:29
Hát, v3-on ez a veszély annyira nem áll fenn
Dátum: 2009.09.21. 16:03:24
Én speciel olyan információt találtam, hogy az aszmatok valamikor a 60-as években felhagytak a kannibalizmussal, míg valahol Afrikában él egy olyan törzs, mely még "napjainkban" is előszeretettel fogyaszt pigmeusokat, mert úgy tartják a pigmeus nem ember, hanem valami felsőbb faj, és elfogyasztásukkal természetfeletti hatalomhoz lehet jutni. Ennek tükrében nem jó a helyesnek vélt válaszod.
Dátum: 2009.09.20. 21:02:32
Ki vagyok Én? 1514-es parasztfelkelés vezetője voltam. Elbuktam. Büntetésül tüzesvassal megkoronáztak és felnégyeltek.
Bakócz Tamás.
Szapolyai János.
Dózsa György.
II. Ulászló.
Bakócz Tamás.
Szapolyai János.
Dózsa György.
II. Ulászló.
Dátum: 2009.09.20. 18:51:16
Nem. 29 lakott. Gondoltam hogy te a 20-at jelölted, csak épp az nem helyes. A 29-et mint helyes választ nem látni nálad.
Dátum: 2009.09.20. 18:43:12
The Bahamas, officially the Commonwealth of The Bahamas, is an English-speaking country consisting of 29 islands, 661 cays, and 2,387 rocks.
Nálad nem látom a helyes választ.
Dátum: 2009.09.20. 17:59:47
Az alábbiak közül ki NEM Lőrinc névre hallgat?
Rómeó lelkész bizalmasa, aki titkon összeadja Júliával
Kossuth- és József Attila díjas költőnk, legismertebb kötete a Tücsökzene [élt: 1900-1957]
Toldi Miklós Édesapja
Örsi Ferenc regényhősének, a Tenkes kapitányának polgári neve
Rómeó lelkész bizalmasa, aki titkon összeadja Júliával
Kossuth- és József Attila díjas költőnk, legismertebb kötete a Tücsökzene [élt: 1900-1957]
Toldi Miklós Édesapja
Örsi Ferenc regényhősének, a Tenkes kapitányának polgári neve
Dátum: 2009.09.19. 22:14:32
Szövetségi épület, amelyet használhatsz ha olyan szövetségnek vagy a tagja amely már felépítette.
Dátum: 2009.09.19. 22:12:48
Ön nyert!
Dátum: 2009.09.19. 21:17:09
Ha meg tudod mondani, hogy Sobri Jóska milyen formában fér bele a helyes válaszba, szerintem igen...
Dátum: 2009.09.18. 20:47:58
Nem erőltetném. Mátyás és József beceneve elég sűrűn előfordul, és a sapkás király válasz kimondottan gagyi, ordít róla, hogy az a helyes válasz. Értékelői hangulattól függően szerepelt, vagy túl könnyű értékelést jósolnék a jelenlegi formában, inkább ne tedd fel.
Egy Hódító Vilmos, egy Földnélküli János, egy Napkirály, Nyakigláb Eduárd (A walesi bárdok), vagy akár egy Vörös Erik is sokkal egyeibbé és igényesebbé tenné a kérdést. Persze normálisan elferdítve (pl vörös helyett hollófürtű), vagy összecsereberélve (Földnélküli Eduárd).
Így szerintem átmehetne.
Egy Hódító Vilmos, egy Földnélküli János, egy Napkirály, Nyakigláb Eduárd (A walesi bárdok), vagy akár egy Vörös Erik is sokkal egyeibbé és igényesebbé tenné a kérdést. Persze normálisan elferdítve (pl vörös helyett hollófürtű), vagy összecsereberélve (Földnélküli Eduárd).
Így szerintem átmehetne.
Dátum: 2009.09.18. 19:21:16
Megnyugtatásul azoknak, akik szerint nem lehet jót kérdezni. Igenis lehet:
Melyik ország zászlajában található meg az a fa, amelyet Csontváry Kosztka Tivadar megfestett leghíresebb festményén?
Guatemala
Libanon
Szíria
Thaiföld
Guatemala
Libanon
Szíria
Thaiföld
Dátum: 2009.09.18. 19:03:18
minek neked a füzeted, mikor az internet előtt ülsz?
Dátum: 2009.09.17. 20:33:34
Nem fűzünk zárójeles megjegyzést a kérdéshez. Ha témába vág, bele kell szőni. Ha meg nem vág témába, akkor is rossz ha csak zárójelben csatolod a végére.
Dátum: 2009.09.17. 18:47:05
A kérdés nem rossz, a válaszokat dolgozd ki, ez így postafordultával rossz válaszok értékelést kapna.
Ja, és a helyes válasz is rossz. A "barbár" támadások miatt a Nyugat-Római Birodalom szűnt meg. A kettészakadás két hatalomvágyó trónörökös apjuk halála utáni osztozkodásának köszönhető.
Ja, és a helyes válasz is rossz. A "barbár" támadások miatt a Nyugat-Római Birodalom szűnt meg. A kettészakadás két hatalomvágyó trónörökös apjuk halála utáni osztozkodásának köszönhető.
Dátum: 2009.09.17. 16:46:45
Valamint ha ezekkel az évszámokkal visszakerül, olyan lexikálist kap hogy csak úgy nyekken.