Hozzászólások - Becksim
Dátum: 2011.02.07. 21:29:53
Keményebb dió. Esetleg bedobhatnának egy eventhez kapcsolódó tárgyat, mint volt a térképkereső vessző. A tárgy (manakonstruktor) lehetőséget adna azoknak is a VP-ből való építésre, akiknek nincs meg a szaki. És persze ez is csak addig működne, amíg megy az event.
Dátum: 2011.02.07. 20:56:04
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,547.220#hsz1157
Dátum: 2011.02.07. 20:22:03
Az elmélet amit írtál jó alap. Emellett az is szerepet játszhat, hogy V5ön kisebbek a karik, gyengébbek a szövetségek, emiatt a manakonból építés jóval nehézkesebb. (sokaknak még nincs is manakon, mert nincs hozzá elég nagy akadémia) Ezt szerintem nem kalkulálták be Miklósék a csapdaméretek belövésekor. Reméljük lesz korrekció, eddig is sokat csiszolódott menet közben az event.
Dátum: 2011.02.07. 17:52:34
Szinttől függ, és ez jól is van így, hiszen 10k Le sokkalta nagyobb érték 5. szinten mint pl a huszadikon. A vadászat is mindenkinek 1 csp, mégis már 10-20 szint különbség esetén is hatalmas különbség van a zsákmányban!
Mod: itt megtalálod a képletet is: http://vegzetur.wikidot.com/lelekkut-kisuetese
És prémium tagnak kell lenned, hogy használni tudd a kisütést!
Mod: itt megtalálod a képletet is: http://vegzetur.wikidot.com/lelekkut-kisuetese
És prémium tagnak kell lenned, hogy használni tudd a kisütést!
Dátum: 2011.02.07. 11:52:03
Én pók vagyok V5ön, és amióta tart az event semmi másra nem költöttem Le-t csak a csapdaépítésre. Előtte pedig kb egy hétig az építésemet húztam, amíg tudtam.
Dátum: 2011.02.06. 23:36:23
T a te szinted, S a szakiszint:
LE=S*(100+2*T)
LE=S*(100+2*T)
Dátum: 2011.02.06. 22:36:48
Még esetleg annyit tennék hozzá, hogy egy átlagos karakternek küldetésekhez is szüksége lehet arra, hogy minden rosszindulat nélkül sok szinttel lefelé üssön, a biztos győzelem reményében. (portyázz minusz x-el és arass győzelmet, nyerj zsinórban y-szor, stb)
Dátum: 2011.02.06. 21:56:35
Kitűnő ötlet, és továbbgondolva ez a metódus akár jó alap lehet egy olyan jövőbeli eventhez is, ahol nem egyéni versengés és jutalmazás lenne, hanem kizárólag egyfajta szövi alapú "csapatverseny".
Mod: rájöttem, ez valami bot, ebbe a topikba bármit írok, automatikusan lepontoz...
Mod: rájöttem, ez valami bot, ebbe a topikba bármit írok, automatikusan lepontoz...
Dátum: 2011.02.06. 20:59:15
Feléledtek!!!
Éljen!
Nagyon szépen köszönjük, kérésünk meghallgatásra talált!
Így még legalább egy hétig ki fog tartani az event csépelős része, és küzdhetek tovább a 400 győzelemért!
Mégegyszer kösz, és most megyek vissza a harcmezőkre, és viszem a vakolókanalat is, hogy haladjon az építés is!
Mod: Mégis, ezzel megint mi rosszat mondtam, hogy lepontozták?
Éljen!
Nagyon szépen köszönjük, kérésünk meghallgatásra talált!
Így még legalább egy hétig ki fog tartani az event csépelős része, és küzdhetek tovább a 400 győzelemért!
Mégegyszer kösz, és most megyek vissza a harcmezőkre, és viszem a vakolókanalat is, hogy haladjon az építés is!
Mod: Mégis, ezzel megint mi rosszat mondtam, hogy lepontozták?
Dátum: 2011.02.06. 09:07:03
Köszönöm szépen!
Mod: mindkettőtöknek!
Mod: mindkettőtöknek!
Dátum: 2011.02.06. 08:43:11
Sziasztok!
A következő kérdésem volna: Ha megfelelően magas projekcióm van ahhoz, hogy levédje az aktuális LE-m 100%-át, akkor lélekszívással lehet-e tőlem rabolni, vagy az sem?
A következő kérdésem volna: Ha megfelelően magas projekcióm van ahhoz, hogy levédje az aktuális LE-m 100%-át, akkor lélekszívással lehet-e tőlem rabolni, vagy az sem?
Dátum: 2011.02.05. 20:30:54
Akkor biztos így van ahogy mondjátok, nekem nem volt alkalmam kipróbálni, viszont úgy emlékeztem, Miklós egyik korábbi hozzászólásában volt erről szó. A lényegen nem sokat változtat, portyára fejlesztett karimmal nagyon nem érné meg nekem a csp-s ütés.
Dátum: 2011.02.05. 19:37:25
"A V5-ön tegnap estétől ma estig az utolsó legnagyobb dög ÉP-je 50%-ról jelen állás szerint 22,22%-ra esett vissza - marad 3 himihumi...hétfőre vagy keddre vége."
Szerintem holnap vége, és ez azt jelenti, hogy hiába költöttem az összes pp-met a xenora, a kétszáz győzelmet sem érem el. Csp-t nem fogok beletenni, mert gyalázatos a LE/TP aránya a portyázáshoz képest. Még a sima vadászatnál jelentkező szerecsebónusz sem érvényesül, mert itt ugye nincsen "nagyobb" és "óriás" zsákmány.
Mindegy, ez az event nem rám lett szabva, és teljesen érthető, hogy a vadász karik folyamatosan ütik a dögöket az állattáp miatt. Jövő héttől marad az építés, és a remény hogy a végére készen is leszünk a csapdákkal.
Szerintem holnap vége, és ez azt jelenti, hogy hiába költöttem az összes pp-met a xenora, a kétszáz győzelmet sem érem el. Csp-t nem fogok beletenni, mert gyalázatos a LE/TP aránya a portyázáshoz képest. Még a sima vadászatnál jelentkező szerecsebónusz sem érvényesül, mert itt ugye nincsen "nagyobb" és "óriás" zsákmány.
Mindegy, ez az event nem rám lett szabva, és teljesen érthető, hogy a vadász karik folyamatosan ütik a dögöket az állattáp miatt. Jövő héttől marad az építés, és a remény hogy a végére készen is leszünk a csapdákkal.
Dátum: 2011.02.05. 13:30:50
A pápás szerintem szuper ötlet, én pont ilyeneket várnék a kvízbe! Több kérdés is egyben, mert tudni kell hol lakik a pápa, és nagyjából el kell hozzá helyezni Vatikánvárost és Pápát a térképen.
Dátum: 2011.02.05. 12:43:09
Egy átlag vadászós karinak a támadás jó táp, mert amúgy sem tudja elkölteni a pp-jét, és így fejlesztheti az állatokat belőle. Az építés viszont nekik sem táp, tehát az le is állt, mikor elérték a limitet. Ezért vált szét nálunk (V5) annyira a csapdaméret és a királynők állapota.
Attól biztosan nem kell tartanod, hogy a királynők nem döglenek meg. Szerintem hétfőre kipurcan a ToP dög, és ha elindul a lefelé ütés onnantól egy nap se kell hogy vége legyen az összesnek.
A csapdák viszont tutti nem lesznek kész három hét alatt sem, hacsak valami csoda nem történik.
Attól biztosan nem kell tartanod, hogy a királynők nem döglenek meg. Szerintem hétfőre kipurcan a ToP dög, és ha elindul a lefelé ütés onnantól egy nap se kell hogy vége legyen az összesnek.
A csapdák viszont tutti nem lesznek kész három hét alatt sem, hacsak valami csoda nem történik.
Dátum: 2011.02.05. 00:10:33
Az event leírásában ez áll: "Ha három héten belül nem sikerül az összes xenomorf királynőt elpuszítani ÉS testüket csapdába zárni, akkor a világotok történetében sötét korszak köszönt be."
Én ezt úgy értelmezem, hogy minden királynőnek kampec és minden csapdának készen kell lennie, különben villany leo, nincs jutalom. (nem baj, ha hitelt érdemlően megcáfoltok! )
Ahogy V5ön állnak a dolgok, az szomorú. Mindenki csépel, mint az őrült, és senki sem épít. Most már szerintem öngerjesztő a folyamat, mert gondolom többeknek leesett, hogy már csak pár napig lesz lehetőség csatázni, és azt maximálisan igyekszik kihasználni.
Továbbra is azt mondom, hogy az lenne a megoldás, hogy amíg nincs kész a csapda, a dög feléledhet, hasonlóan az ájult állathoz. Ez nyilván ösztönözné az építést és bizonyosan csökkenne a királynők korai halálozása miatti kapuzárási pánik a csatázóknál.
Én ezt úgy értelmezem, hogy minden királynőnek kampec és minden csapdának készen kell lennie, különben villany leo, nincs jutalom. (nem baj, ha hitelt érdemlően megcáfoltok! )
Ahogy V5ön állnak a dolgok, az szomorú. Mindenki csépel, mint az őrült, és senki sem épít. Most már szerintem öngerjesztő a folyamat, mert gondolom többeknek leesett, hogy már csak pár napig lesz lehetőség csatázni, és azt maximálisan igyekszik kihasználni.
Továbbra is azt mondom, hogy az lenne a megoldás, hogy amíg nincs kész a csapda, a dög feléledhet, hasonlóan az ájult állathoz. Ez nyilván ösztönözné az építést és bizonyosan csökkenne a királynők korai halálozása miatti kapuzárási pánik a csatázóknál.
Dátum: 2011.02.04. 16:20:35
V5ön továbbra is úgy érzem, hogy az a veszély fenyeget, hogy a királynők nem érik meg a hétfőt. A most végrehajtott könnyítésekkel pláne nem fogják. Én nem spájzoltam különösképpen előre, most 116 győzelemnél vagyok, ami három hétre arányosan rendben is lenne, de ha egy hétig tart az event, akkor biztosan lemaradok még a második erősségű cuccokról is, nemhogy a 3-4es szintűről.
Nem lehetne megoldani valahogy a regenerálódást, vagy a már javasolt ájulást-feltámadást, amíg nincs a csapda készen? Mert ha nem változik semmi, jövő héten nem lesz már kit ütni.
Nem lehetne megoldani valahogy a regenerálódást, vagy a már javasolt ájulást-feltámadást, amíg nincs a csapda készen? Mert ha nem változik semmi, jövő héten nem lesz már kit ütni.
Dátum: 2011.02.04. 12:29:29
A csapdaépítést esetleg úgy lehetne ösztönözni, hogy a nullára levert királynő nem pusztul el, hanem csak elájul, mint az állatok, és mondjuk 12 óra múlva feltámad 25%-ép-vel. Egyedül úgy lehetne csak végleg elpusztítani, ha kész a csapda, és utána verjük ájultra. Ezzel megoldódna az a probléma is, hogy az idő előtt kihalt dögök miatt felfelé kell ütni a jóval erősebb példányokat.
Dátum: 2011.02.04. 12:06:53
V5ön pont az a probléma, hogy irtó gyorsan levertek hármat, és már a top királynő is kopik rendesen. Én úgy készültem, hogy a 3 hét alatt kényelmesen megleszek a 400 győzelemmel, de ha csak egy hetes lesz az event, mert mindegyik kipurcan idő előtt, akkor szomorú leszek...
Dátum: 2011.01.30. 10:03:38
A mángold az valami spenót jellegű cucc emlékeim szerint, tán mintha ettem is volna egyszer...