Váóóó!!
Ezt a medált nemis tudtam
Én a lélekenergiára értettem, hogy az ajánlás résznél...
Viszont a kínzókamrában is csak az 1%-át kapom??
Hozzászólások - HimuraBattousai
Dátum: 2010.08.27. 20:21:25
Dátum: 2010.08.27. 19:53:33
Amúgy...a válasz besorolásáért mennyit kapok?
Dátum: 2010.08.27. 19:15:46
És egy ultra esszencia sem tart örökké?
Mindegyik csak ideiglenes?
Mindegyik csak ideiglenes?
Dátum: 2010.08.27. 19:14:12
Értem, köszönöm
Dátum: 2010.08.27. 18:56:21
Értem...csak mert így számoltam
20%(alap)+33%gyémánt bónusz(mert ugye így van feltüntetve)+25%kivégzés+kreat. addnv. nemis néztem:D:D
Akkor a legmaximumabb mennyi i?
És arra válaszoljon legyen szíves valamelyik okos, hogy ha sok lével kikapok, mért szívja le szinte a egészet??
20%(alap)+33%gyémánt bónusz(mert ugye így van feltüntetve)+25%kivégzés+kreat. addnv. nemis néztem:D:D
Akkor a legmaximumabb mennyi i?
És arra válaszoljon legyen szíves valamelyik okos, hogy ha sok lével kikapok, mért szívja le szinte a egészet??
Dátum: 2010.08.27. 18:53:23
És akkor nincsen alap, ugye?
Dátum: 2010.08.27. 18:20:27
Idézet: Hoffer Dávid - 2010.08.27. 17:59:12
Jah, de tekints végig, barátom!
Hányan vannak, akik igazán értik a játékot? Te?Én?
Nem azt kell a toplistán nézni, ki van elől, hanem hogy kinek mekkora a diffje!
100 jákékosból mindössze 10-12 műveli igazán.
És nem arra gondolok, hogy dobsz 20-at a kivégzésre...
Hát te tévedsz, mert aki a LE szerző szakikat növeli az már 30. szinten elkezdi ezeket nyomatni. Max azok nem fejlesztik ezeket akik nem ismerik a játékot.
Jah, de tekints végig, barátom!
Hányan vannak, akik igazán értik a játékot? Te?Én?
Nem azt kell a toplistán nézni, ki van elől, hanem hogy kinek mekkora a diffje!
100 jákékosból mindössze 10-12 műveli igazán.
És nem arra gondolok, hogy dobsz 20-at a kivégzésre...
Dátum: 2010.08.27. 18:03:31
Nekem nem a kedvencem a HP.
Dátum: 2010.08.27. 17:50:38
Hoppá! Így már értem!
De vannak még sötét dolgok.
Pl.: azt honnan tudhatom meg, meddig tart egy esszencia, és milyen mértékben növeli az alkimista labor szintje,
a végzetúr wikin esetleg egy táblázatban?
Vagy tud valaki képletet?
De vannak még sötét dolgok.
Pl.: azt honnan tudhatom meg, meddig tart egy esszencia, és milyen mértékben növeli az alkimista labor szintje,
a végzetúr wikin esetleg egy táblázatban?
Vagy tud valaki képletet?
Dátum: 2010.08.27. 17:45:49
Bocsi, de ebben tévedsz.
Vannak olyanok, akik hozzá sem szagolnak ezekhez, mert teljesen más taktikával mennek.
teszem azt, valaki nem viszi a kivégzést, és a szívósságot, de helyette minden olyat kifejleszt, amivel növeli a Lé arányát a TP-hez képest
Később cseszheti, 80-as szinten fölös elkezdeni fejlszteni a kivégzést, mert nem nagyon éri meg
Vannak olyanok, akik hozzá sem szagolnak ezekhez, mert teljesen más taktikával mennek.
teszem azt, valaki nem viszi a kivégzést, és a szívósságot, de helyette minden olyat kifejleszt, amivel növeli a Lé arányát a TP-hez képest
Később cseszheti, 80-as szinten fölös elkezdeni fejlszteni a kivégzést, mert nem nagyon éri meg
Dátum: 2010.08.27. 17:34:21
Szóval.
Nekem ebből sok minden lejött, kivéve az ultrakatalizátort.
hogy értve, kettő kell? Az is egy esszencia lenne?
És persze megértem, hogy bonyolult, de higgyétek el, ha a felület Ott lenne előttetek sokkal egyerűbb lenne;)
Hányas szinttől jön ez a esszencia izé?
ÉN úgy vettem ki, hogy bármikor lehet esszenciát szerezni, de csak az alkimista laborral lehet felhasználni?
Valaki ész ezt kifejtheti nekem, nem vagyok hülye, csak tapasztalatlan.
Nekem ebből sok minden lejött, kivéve az ultrakatalizátort.
hogy értve, kettő kell? Az is egy esszencia lenne?
És persze megértem, hogy bonyolult, de higgyétek el, ha a felület Ott lenne előttetek sokkal egyerűbb lenne;)
Hányas szinttől jön ez a esszencia izé?
ÉN úgy vettem ki, hogy bármikor lehet esszenciát szerezni, de csak az alkimista laborral lehet felhasználni?
Valaki ész ezt kifejtheti nekem, nem vagyok hülye, csak tapasztalatlan.
Dátum: 2010.08.27. 17:17:10
Idézet: Mortu - 2010.08.27. 17:12:02
A Harry Potter, úgy gondolom, nem lenne probléma, mivel már arról is vitatkoztak, hogy legyen-e kötelező olvasmány!
De ehhez az információhoz alaposabb odafigyelés kell, tehát szerintem is törölhető.
Milyen fából készült a Pálcák Ura (Harry Potter 7. kötete)?
bodza
tiszafa
magyal
tölgy
Na ne már!
bodza
tiszafa
magyal
tölgy
Na ne már!
A Harry Potter, úgy gondolom, nem lenne probléma, mivel már arról is vitatkoztak, hogy legyen-e kötelező olvasmány!
De ehhez az információhoz alaposabb odafigyelés kell, tehát szerintem is törölhető.
Dátum: 2010.08.27. 17:15:07
Szerintem nem, kivéve, ha azt nézzük, van benne helyesírási hiba is!
Erről meséről csak a zizik nem hallottak, mindenhonnan az csöpögött.
Erről meséről csak a zizik nem hallottak, mindenhonnan az csöpögött.
Dátum: 2010.08.27. 17:10:53
Nos, Vu-társaim, én nem oltattam be magam!
Egyrészt, mert...hát, maradjunk annyiban, hogy nemátlagos immunrendszerem van, felfele kerekítve!:)Felvenném Vele a versenyt!
Másrészt, nem volt tesztelve az ellenanyag, így lehet hogy ha tényleg előjön a vírus,nagyobb hullámban, csak, az azóta kifejlődött "ellenanyag" továbbsegíti a vírust.
Továbbá hozzánk el sem nagyon ért a vírus, hogyha körülöttem elkezdenének hullani a tagok, talán fontolóra venném...de nem is! Mit gondolkozzak: "Beoltsam magam egy, még teljesen le nem tesztelt akármivel? Beadjam magamnak azt, amit ellenanyagnak neveznek? És ha mégegy vírust nyomnak belém akkor mi van?! "
De azt, hogy ki döntött jól, majd csak később, ha visszatér a vírus derül ki. Akkorra valószínűleg lesz letesztelt vakcina is, és nem csak névleges oltás. és akkor kiderül, hogy akik beoltották magukat, nem-e hosszútávú mérget adattak-e be maguknak...
Megjegyzés: Ez a vélemény, egy ember, az Én véleményem! Ezzel én nem kívánok senki orvost, hozzátartozót, vagy bármi/bárki hasonlót megsérteni, csak kijelentem, amit gondolok. Felelősséget NEM vállalok érte!
Egyrészt, mert...hát, maradjunk annyiban, hogy nemátlagos immunrendszerem van, felfele kerekítve!:)Felvenném Vele a versenyt!
Másrészt, nem volt tesztelve az ellenanyag, így lehet hogy ha tényleg előjön a vírus,nagyobb hullámban, csak, az azóta kifejlődött "ellenanyag" továbbsegíti a vírust.
Továbbá hozzánk el sem nagyon ért a vírus, hogyha körülöttem elkezdenének hullani a tagok, talán fontolóra venném...de nem is! Mit gondolkozzak: "Beoltsam magam egy, még teljesen le nem tesztelt akármivel? Beadjam magamnak azt, amit ellenanyagnak neveznek? És ha mégegy vírust nyomnak belém akkor mi van?! "
De azt, hogy ki döntött jól, majd csak később, ha visszatér a vírus derül ki. Akkorra valószínűleg lesz letesztelt vakcina is, és nem csak névleges oltás. és akkor kiderül, hogy akik beoltották magukat, nem-e hosszútávú mérget adattak-e be maguknak...
Megjegyzés: Ez a vélemény, egy ember, az Én véleményem! Ezzel én nem kívánok senki orvost, hozzátartozót, vagy bármi/bárki hasonlót megsérteni, csak kijelentem, amit gondolok. Felelősséget NEM vállalok érte!
Dátum: 2010.08.27. 16:56:04
Hitler nézegeti a térképet, hogy kit kellene megtámadni. Egyszer csak a vigyázzban álló, több ezer katona közül valamelyik tüsszentett egyet.
Hitler hátrafordul:
- Ki tüsszentett? -semmi válasz
- Lőjétek le az első sort! -lelövik
- Lőjétek le a második sort is! -lelövik
- Ki tüsszentett?? -egy katona remegve:
- É-é-én volt-tam...
- Egészségére! -válaszolja, majd ismét visszafordul a térképhez...
(Szavazást kérek a minőségről )
Hitler hátrafordul:
- Lőjétek le az első sort! -lelövik
- Lőjétek le a második sort is! -lelövik
- Ki tüsszentett?? -egy katona remegve:
- É-é-én volt-tam...
- Egészségére! -válaszolja, majd ismét visszafordul a térképhez...
(Szavazást kérek a minőségről )
Dátum: 2010.08.27. 16:50:04
Ebben van valami.
Idézet: Endyr - 2010.08.27. 16:35:21
Amúgy meg jah...
Idézet: Endyr - 2010.08.27. 16:35:21
Idézet: Ricskosz - 2010.08.27. 15:30:23
az talan azert lehet, mert nem tudjuk. erre meg nem gondoltal?
tök jó hogy így elfecserésztek lészívásról meg optimalizálásról, én meg már 2x kértem de nem válaszol nekem senki
az talan azert lehet, mert nem tudjuk. erre meg nem gondoltal?
Amúgy meg jah...
Dátum: 2010.08.27. 16:47:45
Tudjátok, én a következőkre hivatkozom:
Kivégzés
Szívósság
(Kritikus ütés/varázslat)
[Kereskedelem]
Nos. Eléggé ismert taktika de azért megosztom Veletek. Annyi a lényege, hogy a Kivégzés szakértelemmel legyőzni az ellenfelet. A Szívósság nagyon fontos, mivel plusz harci köröket ad, és ezzel nagyban nő az ellenfél kivégzésének az esélye a kritikus ütés/varázslat is nagyon nagy hasznot ad:)
A kereskedelmet csak azért említettem meg, mert nem árt néha magasabb szintű fegyver+varázslat, esetleg fókuszkristály.
Ezzel a technikával, az én szintemen biztos győzelmet arathatok szinte bárki felett, továbbá a szokásos 20%-nyi Lé helyett 45%-ot is képes vagyok elhozni, ehhez hozzáadjuk a gyémánt bónuszt, az már 78%!!!
Sajnos magasabb szinten nem tudom a sebzéseket, de biztos vagyok benne, hogy ott is hatásos ez a technika, legfeljebb több Lé-t kell beleölni. Én úgy gondolom, hogy nagyon hatásos ez a módszer, sokat köszönök neki!
Kivégzés
Szívósság
(Kritikus ütés/varázslat)
[Kereskedelem]
Nos. Eléggé ismert taktika de azért megosztom Veletek. Annyi a lényege, hogy a Kivégzés szakértelemmel legyőzni az ellenfelet. A Szívósság nagyon fontos, mivel plusz harci köröket ad, és ezzel nagyban nő az ellenfél kivégzésének az esélye a kritikus ütés/varázslat is nagyon nagy hasznot ad:)
A kereskedelmet csak azért említettem meg, mert nem árt néha magasabb szintű fegyver+varázslat, esetleg fókuszkristály.
Ezzel a technikával, az én szintemen biztos győzelmet arathatok szinte bárki felett, továbbá a szokásos 20%-nyi Lé helyett 45%-ot is képes vagyok elhozni, ehhez hozzáadjuk a gyémánt bónuszt, az már 78%!!!
Sajnos magasabb szinten nem tudom a sebzéseket, de biztos vagyok benne, hogy ott is hatásos ez a technika, legfeljebb több Lé-t kell beleölni. Én úgy gondolom, hogy nagyon hatásos ez a módszer, sokat köszönök neki!
Dátum: 2010.08.27. 16:10:09
Hát, szerintem ezt a kérdést ne rakd ki, mert mind a három válaszlehetőség helyes.
De!
Ha úgy rakod ki hogy: D) mindegyik, akkor úgy szerintem simán elfogadják!;):D
De!
Ha úgy rakod ki hogy: D) mindegyik, akkor úgy szerintem simán elfogadják!;):D
Dátum: 2010.08.27. 15:57:05
Ki a "The Grenma" énekese?
Szalay Csongor
Arany Dóra
Ezüst Hajnalka
Botlik Mátyás
Nem általános tudásra givatkozik. Törölni kéne
Szalay Csongor
Arany Dóra
Ezüst Hajnalka
Botlik Mátyás
Nem általános tudásra givatkozik. Törölni kéne
Dátum: 2010.08.27. 15:53:52
Húha, de nem vagytok képben:)
Eleve rosszul van feltéve a kérdés, ha úgy lenne: "Mi történik ha a kér király marad a végén?"
Akkor is hibás, mivel:
Megnézik kinek va kevesebb idõje.(Akinek kevesebb van az veszít.)
Nincsen feltüntetve, hogy versenysakk, vagy csak laza. Mivel ha versenysakk, akkor is lehetnek eltérő szabályok, tehát ez rossz! Említeném a helyesírási hibát is.
Döntetlen=Megegyeznek De nem ebben az esetben!
Ha nagyon elnézőek akarunk lenni...olyan nincs hogy megegyezés, maximum kiegyezés!
Eblisz: hogyha tényleg csak a kettő király van, akkor mit akarsz kiegyezni?
Megjegyzés: ha a két király marad a pályán, automatikus döntetlen, és Reminek hívjuk
Majd ha komolyan foglalkoztok Vele, megtanuljátok:)
Eleve rosszul van feltéve a kérdés, ha úgy lenne: "Mi történik ha a kér király marad a végén?"
Akkor is hibás, mivel:
Megnézik kinek va kevesebb idõje.(Akinek kevesebb van az veszít.)
Nincsen feltüntetve, hogy versenysakk, vagy csak laza. Mivel ha versenysakk, akkor is lehetnek eltérő szabályok, tehát ez rossz! Említeném a helyesírási hibát is.
Döntetlen=Megegyeznek De nem ebben az esetben!
Ha nagyon elnézőek akarunk lenni...olyan nincs hogy megegyezés, maximum kiegyezés!
Eblisz: hogyha tényleg csak a kettő király van, akkor mit akarsz kiegyezni?
Megjegyzés: ha a két király marad a pályán, automatikus döntetlen, és Reminek hívjuk
Majd ha komolyan foglalkoztok Vele, megtanuljátok:)