Hozzászólások - Sandman010
Dátum: 2014.04.21. 19:25:49
Nekem már 10 óra után,az event zárása után néhány perccel ott fityegett a karakterkép alatt a többi már meglévő ilyen-olyan medállal egyetemben (V3-on).
Dátum: 2014.04.21. 18:11:51
Vége hát a Kufárok Csatája eventnek immáron. Elégedett vagyok a nyereményekkel. Holnap már a 60-as szintű V4-ben lehet regélni,próbálkozni,stb.. A többi már csak mind locsifecsi lassan Húsvét végének apropóján is.
Szerintem sem jár kompenzáció dátumbenézésért.
Szerintem sem jár kompenzáció dátumbenézésért.
Dátum: 2014.04.12. 12:00:49
Állandóan fetisizálva már csakugyan na.
Dátum: 2014.03.27. 21:03:04
Roppant ügyes lehet ez a karakter/játékos,khm akarom mondani a Rendszer.
Az tény és való,hogy nem valami nagy cuccok esnek le a szerencsekerékből,na persze vannak akiknek igen.
Nálam például ez a "csúcs"szerzemény (persze irónikusan mondva csakis): 0,1 AF pont
Az tény és való,hogy nem valami nagy cuccok esnek le a szerencsekerékből,na persze vannak akiknek igen.
Nálam például ez a "csúcs"szerzemény (persze irónikusan mondva csakis): 0,1 AF pont
Dátum: 2014.03.27. 20:56:06
Megint meglesz a "kikozmetikázás" akkor éjjel fél egy és egy óra között.
Volt,van és szerintem lesz is még ilyen.
U.i: Elmentek minden eddigi karieredményt,összkarakterlapot,stb.-stb.
Nehogy reggelre ilyen-olyan meglepetés érjen avagy dörzsöljem a szemeimet erősen!
Volt,van és szerintem lesz is még ilyen.
U.i: Elmentek minden eddigi karieredményt,összkarakterlapot,stb.-stb.
Nehogy reggelre ilyen-olyan meglepetés érjen avagy dörzsöljem a szemeimet erősen!
Dátum: 2014.03.26. 20:34:36
Valamit nagyon állítgathatnak,tili-tolizhatnak,toldoz-foltozgathatnak ezek a számtechesek ám!
U.i: Nem kellene talán minden és mindenáron és mindenkor megfelelni a VIP-eknek.
U.i: Nem kellene talán minden és mindenáron és mindenkor megfelelni a VIP-eknek.
Dátum: 2014.03.26. 20:25:40
Azért ez már nagy blamázs fejlesztők/üzemeltetők,hogy egy nap alatt kétszer is leáll a rendszer,az oldal. Ezután is lesz megint kompenzációs simi csomag?
U.i: V4-en is ez a helyzet,mint V5-ön.
U.i: V4-en is ez a helyzet,mint V5-ön.
Dátum: 2014.03.22. 09:43:54
Üdv!
A V4-en a feladatoknál megszűnt a lélekgyémántos teljesítéses mód és már csak az ősköves változat van? Mivelhogy 30-as karakterszintig volt mindkét opció. ?????
A V4-en a feladatoknál megszűnt a lélekgyémántos teljesítéses mód és már csak az ősköves változat van? Mivelhogy 30-as karakterszintig volt mindkét opció. ?????
Dátum: 2014.03.11. 21:13:56
Xenómedál meg egy platinafokozatú állatok fejlődését növelő jutalom (kár,hogy csak féléves) a nyeremény. Elégedett vagyok ezekkel is mivel csak hétszáz győzelemig invesztáltam bele az eventbe,elérve azt kitettem a stoptáblát. Már ez is abszolút fejlődési tendencia jelként a karakteremre nézve.
U.i: Már a Kufárok Csatájára fókuszálok és gyűjtögetek ezt-azt két szövetségi háború közepette.
U.i: Már a Kufárok Csatájára fókuszálok és gyűjtögetek ezt-azt két szövetségi háború közepette.
Dátum: 2014.03.09. 10:44:42
Köszönöm a válaszokat.
Dátum: 2014.03.09. 10:36:36
Üdv!
A kérdésem a következő lenne: az állatok szintlépésekor már nem kapnak elosztható szakértelempontokat?
Mivel ma lépett újabb szintet az egyik monc,de pontokat nem adott a rendszer.
Esetleg ez egy újabb valami lenne,amiről lemaradtam volna?
(Pld. nincs-e ez az evolócióval meg a csatlósokkal kapcsolatban vagy csak szimplán bug.)
A kérdésem a következő lenne: az állatok szintlépésekor már nem kapnak elosztható szakértelempontokat?
Mivel ma lépett újabb szintet az egyik monc,de pontokat nem adott a rendszer.
Esetleg ez egy újabb valami lenne,amiről lemaradtam volna?
(Pld. nincs-e ez az evolócióval meg a csatlósokkal kapcsolatban vagy csak szimplán bug.)
Dátum: 2014.03.06. 21:29:07
Ez ám a nagy kihívás,wiki-segédlettel ("puskával" vonulni) és nyerni a kvízolimpián. 50-ből 50 vagy max.49-48 helyes válasz.
Míg megint mások segédanyag nélkül ugyanennyi vagy közel ennyi választ adnak meg és még sem sikerül szert tenniük kvízmedálra,mert lecsúsznak úgymond. Bravó! Nagyszerű! Tapsvihar!
U.i: A virágokat az öltözőbe kéretik vinni.... lehet kaktusz is akár.
Míg megint mások segédanyag nélkül ugyanennyi vagy közel ennyi választ adnak meg és még sem sikerül szert tenniük kvízmedálra,mert lecsúsznak úgymond. Bravó! Nagyszerű! Tapsvihar!
U.i: A virágokat az öltözőbe kéretik vinni.... lehet kaktusz is akár.
Dátum: 2014.03.04. 12:53:46
Már én is erősen arra hajlok,hogy befejezem az event-et hiába,hogy kb. március 12.-ig tart.
Max. elgyalogolok 600 győzelemig és csőváz! Valami kis jutalom pottyan majd belőle,a nagy jutalmakban soha nem részesültem eseményeknél,de nekem ez is pontosan elég amúgy tökre.
Csak nem tudom,hogy mi lesz a sok csatlóskristállyal,csatlóseledellel meg a kitindarabokkal a'la fétisügyileg.
U.i: Ha át lehetne passzolni másnak/másoknak ezen utóbbi tárgyakat akkor szívesen megtenném,mert így örök időkre vannak kárhoztatva avagy porosodó limlomok.
Max. elgyalogolok 600 győzelemig és csőváz! Valami kis jutalom pottyan majd belőle,a nagy jutalmakban soha nem részesültem eseményeknél,de nekem ez is pontosan elég amúgy tökre.
Csak nem tudom,hogy mi lesz a sok csatlóskristállyal,csatlóseledellel meg a kitindarabokkal a'la fétisügyileg.
U.i: Ha át lehetne passzolni másnak/másoknak ezen utóbbi tárgyakat akkor szívesen megtenném,mert így örök időkre vannak kárhoztatva avagy porosodó limlomok.
Dátum: 2014.02.28. 22:50:12
Hali all!
Kérdésem: A V4-en szerzett ilyen-olyan medálok (kvíz,templom,stb.) az esemény végeztével átvihetők lesznek-e egy játékos által megadott másik világba (másik karakterhez) vagy csak a nyertesek ilyen-olyan jutalmai a kiírás szerint?
Kérdésem: A V4-en szerzett ilyen-olyan medálok (kvíz,templom,stb.) az esemény végeztével átvihetők lesznek-e egy játékos által megadott másik világba (másik karakterhez) vagy csak a nyertesek ilyen-olyan jutalmai a kiírás szerint?
Dátum: 2014.02.26. 13:09:59
Aha,értem. Köszike.
Dátum: 2014.02.26. 12:28:54
Akkor irány nevezni,mikor is lesz a bajnoki viadal?
Dátum: 2014.02.26. 12:27:02
Ez azért tetszett az event-ben. " Te nyerted a csatát,jutalmad 0 lélekenergia és 0 TP."
Plusz még foglyul ejtettem egy kóborló állatot (ragálylovag),plusz találtam 6 sisakszilánkot. De ez mellékes.
Gyorsan mindjárt hozzá is tenném,hogy nem 0 LE-vel támadtam az aktuális xenókirálynőt.
Plusz még foglyul ejtettem egy kóborló állatot (ragálylovag),plusz találtam 6 sisakszilánkot. De ez mellékes.
Gyorsan mindjárt hozzá is tenném,hogy nem 0 LE-vel támadtam az aktuális xenókirálynőt.
Dátum: 2014.02.25. 22:36:01
V3 még hallgat.
Visszatérve még a számlálóra! Jó,hogy a feltett tárgykörben (helyes kvízválaszok száma) a rendszer 24 óra múlva frissül,de megnéztem két nap egymás után is és cirka-cirkulorum 20-25 válasszal karcsúbb avagy lenyesve. Sasolja meg más is majd! Na és a kvízbesorolások száma számít-e avagy jelen esetben nem kavar/hat-e ebbe bele az elszámolásnál a végén?
Visszatérve még a számlálóra! Jó,hogy a feltett tárgykörben (helyes kvízválaszok száma) a rendszer 24 óra múlva frissül,de megnéztem két nap egymás után is és cirka-cirkulorum 20-25 válasszal karcsúbb avagy lenyesve. Sasolja meg más is majd! Na és a kvízbesorolások száma számít-e avagy jelen esetben nem kavar/hat-e ebbe bele az elszámolásnál a végén?
Dátum: 2014.02.23. 11:56:36
Üdv!
Kérdésem a következő lenne: Hogyan számolja a Rendszer a helyes kvízválaszok számát? Mert a V4-es karakteremnek eddig van jó válasz 1080 a karakter/eredmények listán meg 1049 szerepel.
Kérdésem a következő lenne: Hogyan számolja a Rendszer a helyes kvízválaszok számát? Mert a V4-es karakteremnek eddig van jó válasz 1080 a karakter/eredmények listán meg 1049 szerepel.
Dátum: 2014.02.20. 17:12:20
Na emberek,most,hogy megyugodjanak végre a kedélyek minden fronton elnyomnék egy slusszpoént. Mi lenne akkor ha most a xenók nyernének a végén? VU-világválság? VU-világháború?