Hozzászólások - Street05
Dátum: 2010.01.04. 18:21:21
Ez tényleg így van, és pontosan azért mert a hidegben meghalna
Dátum: 2010.01.03. 20:26:35
Az egyik bokszmeccsen kiütik a 4. menetben az egyik félt. A bíró rászámol, mire egy idős nő kiugrik az első sorból:
- Ismerem a buszról, nem fog felállni!
(a néni a buszról mért megy bokszmeccsre? )
- Ismerem a buszról, nem fog felállni!
(a néni a buszról mért megy bokszmeccsre? )
Dátum: 2010.01.03. 00:04:55
Próbáld meg, hogyha IE-t használsz akkor firefox-al és fordítva..Hátha bejön
Dátum: 2010.01.02. 19:38:09
Hát pedig igenis el kell hanyagolni az ilyen felelőtlenségeket, ha egy amúgy is beteg ember elkapja ezt a vírust, és akkor semmi probléma nem lesz .
Másrészről pedig, mostanában volt az a nagy hideg, szóval van esélye, hogy a járvány apadni kezdett.
Másrészről pedig, mostanában volt az a nagy hideg, szóval van esélye, hogy a járvány apadni kezdett.
Dátum: 2010.01.02. 15:07:35
Így van, és éppen ezért annyi a dolgunk, hogy a felülfertőzésnek esélyt sem adunk. Nekem ki volt mutatva a vírus, és ezt egy sima influenzaként éltem meg, annyi különbséggel, hogy egy picit vadabb (39fok láz kb 2 napig). Ezen felül semmi extra nem történt.
A kánikulára pedig annyit, hogy lehetséges, hogy a melegre lehet fogni, viszont legalább annyira a gondatlanságra is. Nem isznak eleget, kimennek az utcára 12-15 között stb., amiket elkerülve megelőzhető lehetne. Ez olyan mintha, az antarktiszra menne ki 150 ezer ember, ruha nélkül, és lám pár nap alatt végez a "nagy hideg" mindenkivel.
A kánikulára pedig annyit, hogy lehetséges, hogy a melegre lehet fogni, viszont legalább annyira a gondatlanságra is. Nem isznak eleget, kimennek az utcára 12-15 között stb., amiket elkerülve megelőzhető lehetne. Ez olyan mintha, az antarktiszra menne ki 150 ezer ember, ruha nélkül, és lám pár nap alatt végez a "nagy hideg" mindenkivel.
Dátum: 2010.01.02. 15:01:38
Hát azért a természeti katasztrófákat biztosan nem rendezik meg, viszont itt lehet nagyban túlozni. Ugye amikor azt mondják hogy meghalt egy bácsi a vírus miatt, de később kiderült, hogy tüdőelégedetlensége is "közrejátszott", és úgysem fognak utánajárni, hogy mi is van valójában. Ergo a láthatatlant fel lehet fújni
Dátum: 2010.01.02. 14:21:45
Hát a speciális érdeklődési kör a lényeg szerintem, ami pedig azt jelenti, hogy nem mindenki néz animációs sorozatokat/filmeket, tehát inkább próbálj valami általános műveltségre mutató kérdést feltenni.
Bár én elfogadtam volna, mert aki nem is nézi is hallott már róla biztosan.
Bár én elfogadtam volna, mert aki nem is nézi is hallott már róla biztosan.
Dátum: 2010.01.02. 13:45:46
Azért annyira nem kell kényelmesnek lennünk. Fontosabb dolgok az elmúlt hetekben említettek, és az új világgal kapcsolatos dolgok. Ráér később testre szabni mindent.
Dátum: 2010.01.02. 13:43:41
Grt az okosaknak akik ennyiért licitálnak =))
Utolsó mondatok:
Micsoda?! Mit nem merek?
Ha finnyáskodsz, én eszem meg!
Gyertek gyerekek, itt vastag a jég!
Ne féljetek, ezek csak gyakorló gránátok!
Pedig valahova ide ástam azt a gödröt...
Utolsó mondatok:
Micsoda?! Mit nem merek?
Ha finnyáskodsz, én eszem meg!
Gyertek gyerekek, itt vastag a jég!
Ne féljetek, ezek csak gyakorló gránátok!
Pedig valahova ide ástam azt a gödröt...