Most mi a nagy harci helyzet?
A szkriptelés elfogadott, tiltott, vagy üldözendő?
Ha megengedett, akkor asszem én is áttérek a sötét oldalra és elkezdek rabolni/öltözni/kényelmeskedni... de ha nem használható, akkor szólhatnának a fejesek és mint lehetséges újítást bevezethetnék, hogy az eddigi scriptgurukat vmi büntetéssel sújtsák. Persze nem muszáj rögtön törölni őket, mondjuk kaphatna a többi játékos valami bónuszt ellenük!
De szerintem a jelenlegi helyzet tarthatatlan... most akkor mi van?! Mindenki csendben marad és továbbra is elhallgatjuk a témát? Hahó!
Hozzászólások - Nagy02
Dátum: 2010.03.29. 11:51:18
Dátum: 2009.12.25. 15:22:09
engem nem érdekel, hogy miként küzdenek a fertőzés ellen
inkább az, hogy jutalomként kaptam már fertőzéscsökkenést, amit nincs értelme használnom... tehát ha az jutalom, akkor miért ne lehetne megválasztani, hogy csökkentse, vagy növelje a fertőmet a félreértések elkerülése végett a zarknodos díjazásról írtam...
szabadon választhatja meg mindenki az útját - még ha a pontszámaim alapján idegenkednek sokan az egyiktől - miért is ne lehetne mindkét irányba hasonló sebességgel eljutni?
Krob
inkább az, hogy jutalomként kaptam már fertőzéscsökkenést, amit nincs értelme használnom... tehát ha az jutalom, akkor miért ne lehetne megválasztani, hogy csökkentse, vagy növelje a fertőmet a félreértések elkerülése végett a zarknodos díjazásról írtam...
szabadon választhatja meg mindenki az útját - még ha a pontszámaim alapján idegenkednek sokan az egyiktől - miért is ne lehetne mindkét irányba hasonló sebességgel eljutni?
Krob
Dátum: 2009.08.27. 22:29:13
winnie, TE látom nagyon okos vagy, hisz saját topikod is van...
biztos túl is vagy már ezen a küldetésen, mert nagyon okos lehetsz, hisz saját topikod is van...
de... ááá, nem is magyarázom, mert te ezt biztosan érted, mert saját topikod is van, tehát nagyon okos vagy... grat!
biztos túl is vagy már ezen a küldetésen, mert nagyon okos lehetsz, hisz saját topikod is van...
de... ááá, nem is magyarázom, mert te ezt biztosan érted, mert saját topikod is van, tehát nagyon okos vagy... grat!