Én is kaptam.
Majdnem azt hittem, hogy szülinapom van.
Hozzászólások - Homeropata
Dátum: 2009.09.21. 07:16:50
Dátum: 2009.08.18. 16:19:37
A barátságos portyázást én inkább úgy tudnám elképzelni, mint a szövetségi arénát, vagyis teljesen tét nélkülinek.
Ha le, meg tp jár érte, akkor gondolom ez nem annak a függvénye lesz, hogy mennyi van a célpontnál, hanem valami szintfüggő szám körüli random. Ha meg ez a helyzet, akkor a pókok kb annyit csinálnak vele, hogy egyszer kétszer kipróbálják, és ha sokkal kevesebbet hoz, mint a portya örökre elfelejtik, vagy legalábbis nagyon ritkán fogják használni. Vagy ez éppen a nem pókok portyája?
A zarknod ébredése is ilyen dolog, még a vadászkarakteremmel is kerülöm nagyon.
(Bocs, de én hatékonyság-központú vagyok. )
A többi fejlesztést meg mind nagyon tetszik, és várom, hogy mihamarabb kész legyenek.
Ha le, meg tp jár érte, akkor gondolom ez nem annak a függvénye lesz, hogy mennyi van a célpontnál, hanem valami szintfüggő szám körüli random. Ha meg ez a helyzet, akkor a pókok kb annyit csinálnak vele, hogy egyszer kétszer kipróbálják, és ha sokkal kevesebbet hoz, mint a portya örökre elfelejtik, vagy legalábbis nagyon ritkán fogják használni. Vagy ez éppen a nem pókok portyája?
A zarknod ébredése is ilyen dolog, még a vadászkarakteremmel is kerülöm nagyon.
(Bocs, de én hatékonyság-központú vagyok. )
A többi fejlesztést meg mind nagyon tetszik, és várom, hogy mihamarabb kész legyenek.
Dátum: 2009.08.11. 13:57:39
Szerintem nem pénz kérdése, hogy valaki jó, vagy nem, lemarad, vagy nem. V1-en Bajnoki viadalt nyertem úgy, hogy mindössze fókuszkristály volt rajtam, ami valós pénzbe került. És erre a szintre sem úgy jutottam el, hogy egy csomó pénzt öltem a játékba.
Eddig egyszer vettem 20 őskövet, és azt se azért, hogy tápos legyek, hanem a fejlesztőket akartam ezzel megtisztelni.
Hogy a témához hozzászóljak, nekem nagyon tetszik az ötlet, és bármilyen formában is alakul ki, én támogatom.
Nekem is van egy kisebb csokor fejlesztési ötletem (főleg kényelmi funkciók), ha ez kész majd elküldöm.
Eddig egyszer vettem 20 őskövet, és azt se azért, hogy tápos legyek, hanem a fejlesztőket akartam ezzel megtisztelni.
Hogy a témához hozzászóljak, nekem nagyon tetszik az ötlet, és bármilyen formában is alakul ki, én támogatom.
Nekem is van egy kisebb csokor fejlesztési ötletem (főleg kényelmi funkciók), ha ez kész majd elküldöm.
Dátum: 2009.07.31. 13:30:47
Egy apróságot észrevettem, amit lehet, hogy nem úgy gondoltak:
A szövetségi fórumon a topik mellett látható az utolsó hozzászóló, és meg is nyitható ugye a karakterlapja.
Nos, ha az utolsó hozzászóló törölte magát, akkor itt még mindig ugyanúgy kiírja a nevét, és még mindig van link az immáron nemlétező karakterlapra (gondolom a topik nyitóval ugyanez a helyzet).
Vajon le van tárolva a karakternév ebbe a táblába külön, hogy ne kelljen külső kulcs mentén megkeresnie?
A szövetségi fórumon a topik mellett látható az utolsó hozzászóló, és meg is nyitható ugye a karakterlapja.
Nos, ha az utolsó hozzászóló törölte magát, akkor itt még mindig ugyanúgy kiírja a nevét, és még mindig van link az immáron nemlétező karakterlapra (gondolom a topik nyitóval ugyanez a helyzet).
Vajon le van tárolva a karakternév ebbe a táblába külön, hogy ne kelljen külső kulcs mentén megkeresnie?
Dátum: 2009.07.15. 19:04:11
Fejezd be; A bolygók ellipszis alakú pályán mozognak, melynek egyik gyújtópontjában...
42
ég valami
sötét honol
a Nap áll
Éppen lehetne jó kérdés is, csak a válaszok rosszak.
Hol van a Föld nevü bolygó?
L-kentaurin.
Fekete lyukban.
A képzeletünkben.
A naprendszerünkben.
Ez hülyeség, és triviális.
Melyik isten a gonoszság megszemélyesítője a Zoroaszter vallásban?
Ahura Mazda
Ahriman *
Mithras
Istár
Túl speciális, illetve a google szerint Ahra Majniu a helyes válasz, tehát még hibás is.
42
ég valami
sötét honol
a Nap áll
Éppen lehetne jó kérdés is, csak a válaszok rosszak.
Hol van a Föld nevü bolygó?
L-kentaurin.
Fekete lyukban.
A képzeletünkben.
A naprendszerünkben.
Ez hülyeség, és triviális.
Melyik isten a gonoszság megszemélyesítője a Zoroaszter vallásban?
Ahura Mazda
Ahriman *
Mithras
Istár
Túl speciális, illetve a google szerint Ahra Majniu a helyes válasz, tehát még hibás is.
Dátum: 2009.07.15. 18:29:51
Pár hete levélben jeleztem egy hibát, de ahogy látszik azóta nem foglalkoztak vele, vagy nem találták, ezért ide is leírom:
Lélekfutárnál ha kompakt nézetbe jelenítettem meg a tárgyakat, akkor a megjelenített érték a tárgy eredeti értéke, nem pedig a szövetségi bónusz által módosított értéke. (Normál nézetben viszont helyes.)
Lélekfutárnál ha kompakt nézetbe jelenítettem meg a tárgyakat, akkor a megjelenített érték a tárgy eredeti értéke, nem pedig a szövetségi bónusz által módosított értéke. (Normál nézetben viszont helyes.)
Dátum: 2009.07.15. 17:52:14
V2-őn kaptam ezt a kérdést:
Hogy hívják Kriszta macskáját(Mézga család)?
Bóvli
Maffia
Al Capone
Blöki
Túl speciális.
Hogy hívják Kriszta macskáját(Mézga család)?
Bóvli
Maffia
Al Capone
Blöki
Túl speciális.
Dátum: 2009.07.13. 16:54:05
Melyik ezek közül egy lépegető?
TCP-IP
AT-AT
IBM
ATB
Pontatlan, és speciális. (Valószínűleg battletechre vonatkozhatott.)
Hogy hívják a mostanában igazán népszerű 9*9 mezőből álló számkeresztrejtvény.
Sudoku
Torpedó
Amőba
Hex
Nincs évszám, Tehát a mostanában bármikorra vonatkozhat.
Hány megoldása van a másodfokú egyenletnek ha a determináns nulla?
egy sem
végtelen sok
kettő, de megegyező megoldás
gyök kettő
Bár értek a matematikához annyira, hogy tudjam, de szerintem a többség nem. Szóval speciális.
TCP-IP
AT-AT
IBM
ATB
Pontatlan, és speciális. (Valószínűleg battletechre vonatkozhatott.)
Hogy hívják a mostanában igazán népszerű 9*9 mezőből álló számkeresztrejtvény.
Sudoku
Torpedó
Amőba
Hex
Nincs évszám, Tehát a mostanában bármikorra vonatkozhat.
Hány megoldása van a másodfokú egyenletnek ha a determináns nulla?
egy sem
végtelen sok
kettő, de megegyező megoldás
gyök kettő
Bár értek a matematikához annyira, hogy tudjam, de szerintem a többség nem. Szóval speciális.
Dátum: 2009.07.07. 17:52:49
Világ 2-őn kaptam ezt a kérdést:
Mit jelent: Merry Christmas?
Békés Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt! *
Áldott Karácsonyt!
Vidám Karácsonyt!
Semelyik szótár szerint nem ez a megfejtés, meg nekem is úgy tanították, hogy kellemes karácsonyt kívánunk.
Ráadásul úgy tudom, hogy nem lehet szótáras jellegű kérdést feltenni.
Mit jelent: Merry Christmas?
Békés Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt! *
Áldott Karácsonyt!
Vidám Karácsonyt!
Semelyik szótár szerint nem ez a megfejtés, meg nekem is úgy tanították, hogy kellemes karácsonyt kívánunk.
Ráadásul úgy tudom, hogy nem lehet szótáras jellegű kérdést feltenni.
Dátum: 2009.01.04. 09:14:23
Idézet: Tanko60 - 2008.12.21. 08:38:20
Ezt én is támogatom. Illetve ezenkívül érdemes lenne az eddigi kérdéseket is átnézni, mert kaptam olyanokat (nem is egyszer), ami azért elég durván nem elégíti ki a kérdésekre vonatkozó szabályokat. Példának okáért volt egy orvosi kérdés aminek a korrekt megválaszolásához minimum olyan egyetemet kellett volna végeznem, de még egy jó adag google-zás után is csak tippelni tudtam. Ez persze mivel nem új kérdés volt, még csak szavazni se lehetett, hogy töröljék.
Sziasztok !
Nekem az a véleményem erről a kvízkérdések értékeléséről,hogy ne a játékos döntse el azt,hogy jó e a kérdés vagy sem. Azt javasolnám,hogy úgy nehezdjenek a kérdés kategóriák,ahogy fejlődik egy játékos. Minél magasabb szinten van úgy nehezedjenek a kérdések,viszont a pontszámok is legyenek magasabbak a kérdések nehézsgével arányosan. Indoklás : ugyan is ezt a játékot játszák 10 évesektől mondjuk 60 évesekig. Azt hiszem az idősebb korosztály tudás szintje magasabb, ezért ne egy tíz éves döntse el azt,hogy milyen egy kérdés. A kérdések elbírálását inkább a VEZETŐSÉGRE bínám ! Szóval ne a JÁTÉKOS döntse el azt,hogy jó egy kérdés, vagy éppen törölni kell egy tudatlan biztos a törlésre fog szavazni !
Üdvözlettel : Dobermanus
Nekem az a véleményem erről a kvízkérdések értékeléséről,hogy ne a játékos döntse el azt,hogy jó e a kérdés vagy sem. Azt javasolnám,hogy úgy nehezdjenek a kérdés kategóriák,ahogy fejlődik egy játékos. Minél magasabb szinten van úgy nehezedjenek a kérdések,viszont a pontszámok is legyenek magasabbak a kérdések nehézsgével arányosan. Indoklás : ugyan is ezt a játékot játszák 10 évesektől mondjuk 60 évesekig. Azt hiszem az idősebb korosztály tudás szintje magasabb, ezért ne egy tíz éves döntse el azt,hogy milyen egy kérdés. A kérdések elbírálását inkább a VEZETŐSÉGRE bínám ! Szóval ne a JÁTÉKOS döntse el azt,hogy jó egy kérdés, vagy éppen törölni kell egy tudatlan biztos a törlésre fog szavazni !
Üdvözlettel : Dobermanus
Ezt én is támogatom. Illetve ezenkívül érdemes lenne az eddigi kérdéseket is átnézni, mert kaptam olyanokat (nem is egyszer), ami azért elég durván nem elégíti ki a kérdésekre vonatkozó szabályokat. Példának okáért volt egy orvosi kérdés aminek a korrekt megválaszolásához minimum olyan egyetemet kellett volna végeznem, de még egy jó adag google-zás után is csak tippelni tudtam. Ez persze mivel nem új kérdés volt, még csak szavazni se lehetett, hogy töröljék.