Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lord Zero

Oldal: 12345678
Dátum: 2009.12.12. 19:49:22
Fröccsnek, viszont fröccs!
Dátum: 2009.12.10. 22:18:32
Te is megjelentél Halfdan papa Üdvözlet ezen a "békés" világon. Te is jöttél gonoszkodni, meg túrózni.....? Nem is értem, de ti tudjátok. Malacka meg törölt Ha jól gondolom Varacskot tisztelhettük személyében, kár érte....

Amúgy meg tényleg mentjük, amit csak lehet, de az a behódolás egy kicsit még arrébb van

Jó fejlődést, meg "gonoszkodást" nektek, s tényleg örülök h. itt is vagy
Dátum: 2009.12.08. 20:44:06
Lehet téged nem zavar C., s tuti h. nyerni fogtok. Viszont nagyon sajnálom azokat, akik "megnyerik" ezt a háborút , ami ha jól emlékszem kicsit máshogy lett elképzelve. Én nem szeretem ezt a fajta játékot.........., csak kárt okoz, nincs semmi jó benne.
Dátum: 2009.12.08. 20:34:40
A gyémánt túró szépen átalakítja majd a sötét túrótokat, s a úgy fog szikrázni h. nem lesz maradásotok a falakon belül Még 2 nap
Dátum: 2009.12.08. 18:09:18
Igen, jó úton haladtok felé , de most mi fertőzünk titeket
Dátum: 2009.11.18. 19:00:58
Annyi még lemaradt, h. kössz Maci a kisbetűket, gondolom nem vagyok a kedvenced
Dátum: 2009.11.18. 18:56:30
Pók-világ , nekem tetszik

Amúgy V3-n nem lesz gond 20 felett sem, de azt meg kell hagyni, h. az a kedvenc világom, s sokkal jobban örülök egy 1000LE/5TP-s csatának, mint V1-V2-n, pedig ott tudjátok milyeneket lehet farmolni
Én meg teljesen türelmesen ütök végig mindenkit, akit megéri. Semmi személyes, csak a fejlődés, épület bónusz, bah. Tényleg csak arra jó h. minusz sokon is Ellenfelednek megadod.........., legyen. Mondjuk nekünk még nincs Nekrónk, de az meg a mágustorony mondjuk előny lehet, de mást már tényleg nem tudok......
Lényegesen

Amúgy engem azért érdeklene, ha valaki nem megengedett eszközöket használna, sőt! Főleg h. tudom milyen szintkre lehet jutni tisztességes játékkal is
Így van, ez a lényeg!

A multizós meg csalós levelek engem már rég hidegen hagynak(ha bármi ilyen lenne, akkor már rég lezártak volna), s Proba harcos társamnak írnám, h. aki nem kezdő és jó, az sem biztos, h. multizik. Én most V1-n kipróbáltam mit is lehet maximálisan kihozni a kariból, s elmondhatom h. embertelen sokat. Már nekem kellemetlen, de azért tetszik

Egy tanács azoknak, akiknek ez nem fér a fejébe. Próbálják ki, ennyi.
Sziasztok,

Régen nézegettem a fórumot, de erre a hozzászólásra szeretnék reagálni, pár gondolattal, ha már NÉV szerint emlegetnek.

"Sziasztok! Nem tudom ez mennyire illik ide, de ma támadott meg egy 14-es szintű karakter v3-on (én 11-es vagyok) és hát elég meglepő a következő dolog:

Ellenfeled:
Lord Zero - 14. szintű végzetúr

Zsákmányolt lélekenergia: 332.628 !
Elvesztett lélekenergia: 4.544

Nekem ez egy kicsit soknak tűnik. Gondolhatjátok ezzel milyen értékei vannak (tul:307, szak:134). Persze lehet hogy csak jól kihasználja a prémiumos lehetőségeket.

A hozzászólást Magmanamus módosította 2009.08.03. 21:58:32-kor

Eddig a hozzászólás.
Ezt olvastam a 126.-ik oldalon. (Lord)

Csak egy kérdésem lenne a sokat tapasztaltalt(gondolom ezer éve ezzel játszó barátomtól, aki keni-vágja az egész játékot ). Miért sokallod a 330K LE-t 3000 nyert csatánál? Szerinted sok? Szerintem nagyon kevés, egy 0-t(Zero) simán hozzá csaphatnál ennyi melóhoz. Szerencsére a V3-m békés világ, ezért nagyot senkitől nem lehet szerezni(50-es kreatíval, 30-as kivégzéssel 14-es szinten a rekordom 890LE/4TP!!!!!!!!!). Még mindíg jobb mintha vadásznék, de meg sem közelíti az elöző világokban szerezhető LE mennyiséget. V1. 10-es szint 8949LE!!!!! Szóval, ahelyett h. örülnél, mert amit leveszek az csak a fele a veszteségednek(kreatív 50) vádaskodsz csalással, meg nézzenek utánna...stb. Inkább te nézz utánna a dolgoknak(www. wikidot. com/szakértelmek), mert így hiteltelen lesz a mondani valód Hidd el jobb h. nem találkoztunk a többibe, mert ha ez neked felfoghatattlan (14-es szinten a TÖ-m és szakijaim), akkor rosszul lennél a V1-es 10-es karimtól, aki lényegesen jobb már -4 szinten is!!!

Én nem akarlak bántani, meg semmi, nem ér annyit az egész, de hidd el a V3-n nem lehet akkora különbségekre szert tenni, mint eddig.
Mivel nekem minden LE-m arra megy el, h. a lehető legjobban fejlesszek, nem esik jól ha bekostólsz ilyen alaptalan rágalmazásokkal. A Lord becsületesen szerzett minden LE-t, ha akarod, v. bárki, kérjen vizsgálatot nyugodtan, én már előre tudom az eredményt és a fejlesztők is. Sajna mint minden játékban, itt is vannak akik jobban átlátják a dolgokat, s úgy fejlesztik a karijukat, h. az tényleg jó legyen, ez ellen nincs orvosság(meg kell tanulni ÉP szint alatt vadászni......, nem adok tanácsot), jobbtól kikapni nem szégyen. V2-n(az, az első karim, próba) nálam is van jobb, nem is egy(Halfdan, Tyeoral, Marshall, Pepper. Varacsk, Vadállat....., akit kihagytam attól sorry), s ha kapok tőlük nem vitatom a nagyságukat, mert nem lehet Jók, NAGYON, s szeretnék én is AZ lenni, s ezért nagyon sokat is teszek. Eraman a mesterem, tőle tanultam sok mindent, s igen egy játékban nem lehet mindenki egyenlő, mert akkor elveszik az értelme.

Remélem kielégítettem az értettlenségedet, s azoknak is, akik a C.D.W.-t támadják multizással, meg csalással. Nekünk nincs szükségünk ezekre. Sokadik világunk, vágjuk a dolgokat, s annyira nem is vagyunk sokkal jobbak. Nincsenek építő karijaink, kicsi a kutunk......, nem tudom mi a bajotok. Igen, sok háborút megnyertünk, mert erre áltunk rá, de ebben nincs semmi személyes, v. utálat, harag....., semmi. Van egy olyan opció h. hadüzenet, ezt használjuk, mint mindenki más......... A legdúrvább, h. a kútmérethez képest nem is viszünk sokat(1-30000, esetleg, ha szoros, akkor több), NE SAJNÁLJÁTOK, megérdemeljük. Ti nyomjátok az építést, mi meg harcolunk, s van h. ki is kapunk, ez természetes. Lásd a mostani

Ennyit szerettem volna.
Jó játékot mindenkinek(V1-V2-V3),

Lord Zero
Sziasztok! Nem tudom ez mennyire illik ide, de ma támadott meg egy 14-es szintű karakter v3-on (én 11-es vagyok) és hát elég meglepő a következő dolog:

Ellenfeled:
Lord Zero - 14. szintű végzetúr

Zsákmányolt lélekenergia: 332.628 !
Elvesztett lélekenergia: 4.544

Nekem ez egy kicsit soknak tűnik. Gondolhatjátok ezzel milyen értékei vannak (tul:307, szak:134). Persze lehet hogy csak jól kihasználja a prémiumos lehetőségeket.
A hozzászólást Magmanamus módosította 2009.08.03. 21:58:32-kor
Dátum: 2009.08.19. 17:23:31
Sziasztok,

Ide írok, mert láttam ide kell. Olvastam, h. a C.D.W. csal, meg multizik....stb. Mások gépébe nem látok bele, engem bárki le csekkolhat bárbelyik világban(Lord mindenhol, nem szégyenlem). V2-n kezdtem, s a tanárom Eraman volt. A karaktereim minden világban pókok, s ezért nincs szükségem sem csalni, sem multizni...stb. Egyszerűen tudom h. lehet a lehető legtöbbet kihozni a kariból, ennyi. Erre valaki rájön, valaki nem, ezt el kell fogadni.

Tudom nem jó érzés, ha kivégeznek, de erről mind ti tehettek. Meg vannak az eszközei a nyugodt vadászatnak(tippeket nem adok), ha nem érdekel annyira a karid, h. ÉP szint alatt tartsd, s feljössz, számíthatsz h. megnézlek magamnak, ha ráadásul rengeteg LE-n csücsülsz, s leveszek belőle annyit, amennyi jár, arró csak te tehetsz, ne reklamálj, s ne írj olyan üziket, amellyekért kizárhatnak. A társamat AFBAF-ot megbüntették, mert kicsit kinyílt a csipálya(egy idő utánn mindenkinél el szakadhat a cérna). Én ha akarnám kizárathatnék eddig 38 embert az üzizeji miatt(tárolva vannak, nincsenek elfelejtve), még sem teszem, mert értékelem az idelyét és a szorgalmát, amit a játékára fordított, s nem szeretném ha miattam zárolnák.
Ennyit kérnék tőletek is. Természetesen ha valaki folyamatosan zaklat, túl lő a méltóságodon, a családodat, szeretteidet sértegeti az más, nem téma, nincs helye köztünk. Egy-egy hírtelen levelet nem kell felvenni.

Köszönet,
Lord Zero
Oldal: 12345678