Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Andaxin

Oldal: 12345678
Dátum: 2009.03.07. 22:02:40
felteszem itt is a kérdésemet, hátha itt kapok rá választ
V3ról van szó
mennyi TP jár portyázásért? a wikidoton található adatok egyáltalán nem stimmelnek. van valamilyen megbízható kimutatás?

egyszerűen van egy olyan gyanúm, hogy nem működik rendesen a szinguláris ismeretek szakértelmem ... de így le sem tudom ellenőrizni
általában azonos szintű 100%-os karaktereket ütök
Dátum: 2009.03.07. 14:49:33
Hali!

Nekem a portyáért kapott TP-ről kellene valami aktuális kimutatás, hogy szintenként melyik szintre támadva mennyi tapasztalati pont jár. Wikidot például 5 TP-t ír, de rendszeresen 9-et kapok. Igazán hasznos lenne a szinguláris ismeretek "optimalizálása" szempontjából
Dátum: 2009.03.03. 11:20:38
Hali,
mennyi adatforgalmat jelent a Végzetúr havi szinten? Csak hogy milyen netcsomagot nézzek mobilra esetleg ha úgy alakul. Abszolút járatlan vagyok a témában.
Köszi
Dátum: 2009.03.01. 17:31:32
Hányszor kapott már ki a Brazil nemzeti válogatottól Magyarország csapata?
1 *
8
3
5

Milyen sportág testvérem? Tételezzük fel, hogy fociról van szó. Ekkor is felmerül (mivel a kérdésben semmilyen megkötés nincsen), hogy milyen meccsekre vonatkozik a kérdés? VB? Barátságos? Olimpia? Mind?

Amúgy kisakkoztam, hogy a tétmérkőzésekre gondolt a kedves kérdező kolléga, és így a 1 a helyes válasz (talán 1996ban az olimpián történt az eset)

Másik:

Kibe volt szerelmes Naruto Uzumaki?

Kérdem én, ki ez? Most olyan műveletlennek érzem magam
Dátum: 2009.02.28. 08:56:06
A védelem itala csak a portyázás menüpont alatt látszik? Ha klánnal vagyunk háborúban az ellenséges szövetéség taglistájának megtekintése során nem?
Dátum: 2009.02.24. 17:12:03
Miklós!

Úgy sejtem nem ütközik szabályokba, de V3ban mégis felütötte fejét a jelenség, hogy pár prémiumos körbeveri egymást. Igaz a portya durván le lett korlátozva ebben a világban, de még így is megéri az említett módszer, mert 3-4-szer annyi LÉ a nyereség, mint a veszteség.

Ennek az anomáliának van valamilyen megoldása?
- Ha ez csak a prémiumosoknak járó előny szándékosan, akkor legyen mindenki prémiumos? Ha valaki nem az, akkor nagyon sok LE-től esik el.
- Ha valaki prémiumos és nem akarja kihagyni ezt a "bónuszt", akkor szövetkezzen valakivel, akivel kölcsönösen "felkenődnek" egymáson?
- A kölcsönös támadgatásokkal az érintetek plusz TPhez, LE-hez, állat fejlődéshet jutnak.

Félre ne értsétek, semmi bajom a jelenlegi rendszerrel, én is aktív haszonélvezője vagyok, csak azt nem szeretném, ha a fenti módszert használók egy idő után akkora előnyre tennének szert, hogy abékés világ sem lesz majd olyan békés, mert legyőzhetetlenek lesznek az említettek.

Mindenkinek jó játékot!
Dátum: 2009.02.24. 16:23:47
Hali :veremafejemafalba:

Az alábbiak közül melyik lehet létező emailcím?
______@kalmamail.hu
______@dinnyemail.hu
______@barackmail.hu
______@citromail.hu *

Na ne! Légy' szíves, van olyan szolgáltató, amely bármilyen e-mail cím létrehozását támogatja, innentől a válaszok rossznak minősülnek. Volt ma még a 60 kvízemből 4-5 olyan, aminél a fejemet vertem a falba, gondoltam, hogy olyan bugyuták, hogy lazán megjegyzem őket. Hát nem sikerült, legközelebb kigyűjtöm őket Word-be. Egyébként hajrá, és találjunk/találjatok ki valamit egyrészt a kvíz kérdések színvonalának emelése (vannak páran pl. akiknek ez a része tetszik legjobban a játéknak), az értékelés "elit szintre" emelése, másrészt ebből kifolyólag a kvízolimpia "gatyába rázása" érdekében.

Addig is mindenkinek jó játékot, és kevesebb morgolódást a kérdések miatt!

Hali,

pár emberkét már nagyon idegesít ami V3ban megy, ezzel a "szivassuk meg az építő karikat". Oké, biztos van köztük, aki multizik, olyan is szép számmal, aki önálló karakter, de csak építeni szeretne. Érteni nem értem, mert portyában mindig kikap, de ha ő úgy szeretne játszani, akkor ki és milyen jogon kérdőjelezi meg ezt tőle? V3ban még érdekes jelenség a prémiumosok között, hogy egymásra felkenődnek nagy LE összeggel, így egy ütésváltás után 3-4szer annyi a befolyt LE, mint a bukott. Emellett ugye bónusz TP, meg az állat is gyorsabban fejlődik. Akkor ez is csalásnak minősíthető?

Igazából nem mintha érdekelne, mert játszom a saját kis játékomat csendben, csak kicsit zavar, hogy most ettől hangos minden.
Dátum: 2009.02.17. 08:24:15
Hi,

írtátok itt korábban, hogy olyan gyorsan lép szintet az állat, hogy nem kell sebgyógyítani. Alacsony szinten ez azért szerintem nem egészen így van, sokban függ az állat alapszintjétől. Az enyémnek 7. szinten van 22 ÉPje klántársnak szintén 7. szintű, és neki 66 ÉPje van. Gondolom előbb-utóbb le kell cserélnem az állatomat, mert hiába a jó elnyelés, ha portyánkét sebződik legalább 2-t és mindig gyógyítanom kell. És talán ez a 7. szint még nem olyan vészes, hogy ne próbálkozzak egy nagyobb ÉP-jű állat elfogásával.
Dátum: 2009.02.14. 15:19:54
Nekem 2 kedvencem volt a mostani olimpián a sok nevetséges kérdés közül, amit meg is jegyeztem:
- Ki lett a 2008-as HKK nemzeti bajnok? - ez aztán, külön kiemelve a kvíznél, hogy olyat ne tegyél fel, amit csak egy speciális réteg ismerhet (pl. HKK)
- Hány csigolyából áll az emberi gerinc? - attól, hogy google kidobja kérdem én, mennyire tartozik az általános műveltség körébe?

Minden eddigi kvízre vissza kellene tenni az értékelési lehetőséget azoknak a játékosoknak, akiknek a jó válaszainak száma elért egy bizonyos arányt (szintjétől függően, vagy nem tudom). Talán ki tudnánk szórni azokat, amiktől elég sokan falnak megyünk

Az új kérdéseket meg legalább egy moderátor/játékfejlesztő vagy valami okos ember is értékelhetné, mielőtt valóban átmennek a rostán
Dátum: 2009.02.14. 05:57:11
Hali

Sajnos ilyen a kvíz rendszer, nagyon szubjektív a kérdések elbírálása. Csak azon múlik, hogy elfogadnak-e egy kérdést, hogy éppen milyen a mentalitása azoknak az emberkéknek, akikhez bekerül bírálatra. Két hasonló jellegű kérdésem közül (más személyre vonatkozóan, más válaszokkal természetesen) egyik átment, másik már túl speciális.

Van olyan játékos, aki jellemzően (a követelményeknek elvileg megfelelő, jó kérdések vonatkozásában):
- a legjobb tudása szerint értékeli a kvízeket
- mindenre "Azonnal töröljétek" gombot nyom, mert hogy mennyire jó poén a kérdésfeltevőt megfosztani egy kis LE-től, meg hátráltatni a következő kérdésfeltevésben
- a legtöbb kérdést túl specifikusnak tart, ami meghaladja az érdeklődési körét, vagy nem tud rákeresni a google-ban
- a legtöbb kérdést érdektelennek tart, mert vagy könnyű, mert semmi köze a műveltséghez vagy más emberi erényhez

Még többen morgolódnak amiatt, hogy ha az ő kérdésük nem ment át, akkor más rossz kérdés (helyesírásai hiba, bugyuta kérdés/válaszok, rossz válaszok, nem egyértelmű kérdés, stb.) hogyan mehetett át a szűrőn.

A kérdésekről ennyi van a kvíz leírásánál:
"Olyan kérdést tegyél fel, amelyre a választ bármely művelt és intelligens játékos tudhatja. Ne kérdezz olyat, ami lexikális tudást igényel (pl. évszámok) vagy csak egy speciális csoport ismeri rá a választ (HKK, képregények stb). Ha ilyen kérdést kell értékelned, válaszd a Rossz kérdés opciót. Kérjük, ügyelj a helyesírásra, és használj magyar ékezetes betűket! Ha olyan kérdést kell értékelned, amelyben súlyos helyesírási hiba van, válaszd a Rossz kérdést."

Gondolkodtam én is sokat, hogy mi lehetne a megoldás, de még ötletem sincs. Maga a kvíz nagyon jó dolog, de a kérdések értékelésével súlyos problémák vannak. De úgy látom helyenként a műveltséggel meg az intelligenciával is.
Dátum: 2009.02.13. 13:57:36
A 2008-as Oscar díjra ki kapott Posthumus jelölést?
Hugh Ledger
River Phoenix
Charles Bronson
Bruce Lee

Nevetséges az is aki írta, az is aki átengedte Természetesen az a helyes megfejtés, de írjuk már legalább helyesen a nevét.
Dátum: 2009.02.13. 05:10:56
"Melyik fejezetben találkozol az elfek titkos völgyével?"

Honnan tudjam? Meg egyébként is, mire vonatkozik a kérdés?

"Hány liter egy hekto liter."

Így. Ponttal a végén. És a helyes válasz 00.1 liter volt. Kérdem én, nem 100 liter 1 hektoliter?

Nem értem én ezt, az én kérdéseimet meg néha elkaszálják.
Dátum: 2008.11.27. 12:30:32
nem tudom volt-e már:

Ki nem a Ewings (Júing) család rokoni tagja?
Ray*
Jockey
Bobby
Pamela

Ray Jockey-nak meg Bobby-nak volt a féltestvére, Pamela meg Bobby neje. most akkor mi van?
Oldal: 12345678