Semmi gondom sem veled, sem Macival (meg senki mással sem)!
Elnézést kérek mindenkitől, aki magára vette!
Magával az eljárással van a gondom még mindig, az ugyanis erősen sérti az igazságérzetemet.
Hozzászólások - Alendaar
Dátum: 2012.11.18. 10:55:13
Idézet: Gyakorol - 2012.11.18. 10:53:08
Egy darabig...
Az csinálok amit akarok!
Egy darabig...
Dátum: 2012.11.18. 09:00:35
Nekem anno működött, én is 100-ról vittem le.
Továbbra is az a gondom, hogy egyik esetben "IJ b+" a másikban pedig kompenzáció (függetlenül attól, hogy az 3 fehér kristályital vagy 1 milla LE).
A másik ami böki a szememet, hogy csak kiválasztott kevesekre vonatkozik a kompenzáció. Ha már hajlik rá a játékvezetés (beismerik, h vmi nem volt kóser), akkor mindenkinek adják, ne csak azon kevés játékosnak, aki itt van a fórumon és jelzi (ügyfélszolgálaton), hogy nem tetszett neki a jutalmazásban vmi!
A harmadik, hogy ha ezt tudjuk előre, akkor jóval többen tolnak be sokkal több LE-t valószínűleg. Azzal meg nem lehet kezdeni semmit!
Ezért sz@r mindenképpen - véleményem szerint - az utólagos kompenzáció!
Arról már nem is szólok, hogy a többi világon játszók is jöhetnek (teljesen jogosan!), hogy miért csak V3?
A másik ami böki a szememet, hogy csak kiválasztott kevesekre vonatkozik a kompenzáció. Ha már hajlik rá a játékvezetés (beismerik, h vmi nem volt kóser), akkor mindenkinek adják, ne csak azon kevés játékosnak, aki itt van a fórumon és jelzi (ügyfélszolgálaton), hogy nem tetszett neki a jutalmazásban vmi!
A harmadik, hogy ha ezt tudjuk előre, akkor jóval többen tolnak be sokkal több LE-t valószínűleg. Azzal meg nem lehet kezdeni semmit!
Ezért sz@r mindenképpen - véleményem szerint - az utólagos kompenzáció!
Arról már nem is szólok, hogy a többi világon játszók is jöhetnek (teljesen jogosan!), hogy miért csak V3?
Dátum: 2012.11.18. 08:08:57
.
Kóc!
Nekem mindegy, mi lesz a kompenzáció! Maga az elv és a megvalósítás mikéntje durva, de nagyon!
Nekem mindegy, mi lesz a kompenzáció! Maga az elv és a megvalósítás mikéntje durva, de nagyon!
Idézet: Maci - 2012.11.17. 21:50:45
Thalia, ha Kovács Pisti pusztakotkodácsi játékos jön a fórumra kompenzációt kérni, akkor te meg sem jelensz. Ha "top" játékosok jönnek, akkor igen. No comment.
maci
1. Szakdolgozatírás, szigorlat és államvizsgára készülés közepette benézek a fórumra néha-néha...
2. Én most sem a top sírására jöttem, hanem a játékvezetés reakciójára.
3. Amikor bekerültek a durva AH-s tárgyak szerencsekerékbe vagy a hűség záloga őskőért, érdekes módon le volt sajnálva magasról, aki esetleg kompenzációt kért! Úgy tűnik nem a megfelelő emberek sírtak! Még mindig vannak egyenlőbbek az egyenlők között???
Ez utóbbi a legnagyobb gond! Most (is) azt kellene mondani: IJ b+!
Thalia, ha Kovács Pisti pusztakotkodácsi játékos jön a fórumra kompenzációt kérni, akkor te meg sem jelensz. Ha "top" játékosok jönnek, akkor igen. No comment.
maci
1. Szakdolgozatírás, szigorlat és államvizsgára készülés közepette benézek a fórumra néha-néha...
2. Én most sem a top sírására jöttem, hanem a játékvezetés reakciójára.
3. Amikor bekerültek a durva AH-s tárgyak szerencsekerékbe vagy a hűség záloga őskőért, érdekes módon le volt sajnálva magasról, aki esetleg kompenzációt kért! Úgy tűnik nem a megfelelő emberek sírtak! Még mindig vannak egyenlőbbek az egyenlők között???
Ez utóbbi a legnagyobb gond! Most (is) azt kellene mondani: IJ b+!
Miklós!
Az a legnagyobb baj, hogy néhány ultratáper rinyálásának helyt akartok adni, kompenzálni!
Mi lett volna, ha Kovács Pisti, pusztakotkodácsi lakos reklamál a tök átlag karakterével???
Akkor is elmentetek volna ebbe az irányba?
Az a legnagyobb baj, hogy néhány ultratáper rinyálásának helyt akartok adni, kompenzálni!
Mi lett volna, ha Kovács Pisti, pusztakotkodácsi lakos reklamál a tök átlag karakterével???
Akkor is elmentetek volna ebbe az irányba?
Úgy van!
...és még azt a ~100 milla LE-t Büyük kolléga el is felejtette, amit - ha ezt előre tudjuk -, pluszban minimálisan betolunk!
Úgyhogy utánaszámolok annak a 120 milla betolandó LE-nek, ti meg ellenőrizzétek le azt a 150 milla LE-t amivel számolni kell!
...és akkor mi meg leszünk elégedve, ha megkapjuk a bónuszt arra a 200 milla LE-re, amit betoltunk volna ha....
"Eszem-f@szom megáll!" - csak hogy klasszikust idézzek!
...és még azt a ~100 milla LE-t Büyük kolléga el is felejtette, amit - ha ezt előre tudjuk -, pluszban minimálisan betolunk!
Úgyhogy utánaszámolok annak a 120 milla betolandó LE-nek, ti meg ellenőrizzétek le azt a 150 milla LE-t amivel számolni kell!
...és akkor mi meg leszünk elégedve, ha megkapjuk a bónuszt arra a 200 milla LE-re, amit betoltunk volna ha....
"Eszem-f@szom megáll!" - csak hogy klasszikust idézzek!
Idézet: Kondor76 - 2012.11.17. 10:15:42
Itt a lényeg! Pl. én is elszórhattam volna még több 10 milla LE-t...
Tovább megyek: ezek után vajon hány olyan karakter fog jelentkezni, akik ha tudják, hogy lesz 'kompenzáció', bizony többet töltenek?
Ez az utólagos, zárás utáni változtatás, belenyúlás finoman szólva sem szerencsés
Ez az utólagos, zárás utáni változtatás, belenyúlás finoman szólva sem szerencsés
Itt a lényeg! Pl. én is elszórhattam volna még több 10 milla LE-t...
Utólag néhány embernek korrekció... inkább nem mondok semmit!
Idézet: Miklós date=1353004961[/quote
Köszönjük! _oO_
...szeretném, ha a következő Landragórban mindenki előre látná, hogy mit fog kapni, és a jövőben is úgy igyekszünk tervezni mindent, hogy a jutalom egyértelmű legyen.
Köszönjük! _oO_
Dátum: 2012.11.15. 15:57:40
Sokszor még a 900 feletti is kevés!
Nem kóser csatánként -3-4k VP-t beszopni + a kalandok brutális VP-vesztéses próbái!
Nem kóser csatánként -3-4k VP-t beszopni + a kalandok brutális VP-vesztéses próbái!
Dátum: 2012.11.15. 15:32:34
Nekem vmi olyan (AF?) képesség kellene, amivel a kristályok manaszívását lehetne csökkenteni/eltüntetni!
Idézet: Birka - 2012.11.14. 23:24:09
Bár én most nem értem rá az excellel szórakozni, de kb. ugyanez jött le nálam is!
Ami tapasztalat a köv ilyen eventre EH-sként nálam? (Topjátékosok, és dukát gyűjtögetők valamint állat fejlesztők ne figyeljenek...)
Direkt töltésnél nagyobb hibát nehéz elkövetni, és max annyi drakónt szabad megülni, ami kell a 2 esetleg 3 relikhez, azt is csak a 3. fázisban.
Direkt töltésnél nagyobb hibát nehéz elkövetni, és max annyi drakónt szabad megülni, ami kell a 2 esetleg 3 relikhez, azt is csak a 3. fázisban.
Bár én most nem értem rá az excellel szórakozni, de kb. ugyanez jött le nálam is!
Dátum: 2012.11.14. 17:41:31
Többször is előfordult nálam, hogy csak nem akart fogyni a LE.
Akkor még örültem neki, hogy egy-egy ~7k-s töltésre akár 12-14k LE is jött vissza.
Akkor még örültem neki, hogy egy-egy ~7k-s töltésre akár 12-14k LE is jött vissza.
Dátum: 2012.11.14. 13:59:05
12k felett van a kristálypontjaim száma.
Tul/szaki-próba nem gond, legtöbbször csont nélkül megvan.
ÉP-vesztés csökkentésére van AF, VP-vesztősöket (kristályok vp-szívása miatt) 99%-ban dobom.
Csata: vannak olyan szintek, ahol spelltől függetlenül mindig(!) szívás a csata, aztán másik szinten vmilyen vaku verzióval 4-5 csata is összesen 1k ÉP alatt van.
Potion: egyelőre van bőven...
Azokat a kalandokat utálom, ahol szimplán szívás van, jutalom (LGY nem az egy bizonyos szint után) szinte semmi: LE rohadt kevés még mindig, főleg ha hülyére is sebez mellette a szörny, meg még dobjak el löttyöket is?
Legtöbbször azokat a kalandokat csinálom CSAK, amelyek 2-3 olyan próbából állnak, ahol semmit nem vesztek.
Tul/szaki-próba nem gond, legtöbbször csont nélkül megvan.
ÉP-vesztés csökkentésére van AF, VP-vesztősöket (kristályok vp-szívása miatt) 99%-ban dobom.
Csata: vannak olyan szintek, ahol spelltől függetlenül mindig(!) szívás a csata, aztán másik szinten vmilyen vaku verzióval 4-5 csata is összesen 1k ÉP alatt van.
Potion: egyelőre van bőven...
Azokat a kalandokat utálom, ahol szimplán szívás van, jutalom (LGY nem az egy bizonyos szint után) szinte semmi: LE rohadt kevés még mindig, főleg ha hülyére is sebez mellette a szörny, meg még dobjak el löttyöket is?
Legtöbbször azokat a kalandokat csinálom CSAK, amelyek 2-3 olyan próbából állnak, ahol semmit nem vesztek.
Dátum: 2012.11.14. 13:41:20
Még egy event, amit ezután minimumon kell hozni...
Dátum: 2012.11.08. 07:10:49
Idézet: Viskos - 2012.11.08. 03:20:31
Én egy "all in"-nel anno több 10k-ért vittem a szürkét (csak hogy tudj róla, van ilyen is).
Nem kellett volna 2k-nál több rá, de így volt fair a többiekkel szemben.
...Még nem láttam 10e-nél több kincspontos licitet...
Én egy "all in"-nel anno több 10k-ért vittem a szürkét (csak hogy tudj róla, van ilyen is).
Nem kellett volna 2k-nál több rá, de így volt fair a többiekkel szemben.
Dátum: 2012.11.07. 12:19:08
Idézet: Quellon - 2012.11.07. 10:13:35
Igeeen, végre az építő jellegű hozzászólás! _oO_
Akkor tudom elfogadni az epikkincsviselés jelenleg tervezett nerfelését, ha megszűnik vele egyszerre a visszahívott epikusoknál az időbüntetés, akkor nem kell egyre nagyobb dögöket ölni a haladás érdekében (mert ha csak folyamatosan visszahív egy szövi akkor hamar odaérnek, hogy irdatlan ideig tart a licit), lehet lassabban haladni a szintekkel amellett, hogy a kincsek potyognak és van epikusölés is. Ha meg már erősebbnek érzik maguk és/vagy jobb kinscekre vágynak, akkor majd feljebb lépdelnek a nem visszahívottakkal az aktuális teherbírási határukig.
Igeeen, végre az építő jellegű hozzászólás! _oO_