Hozzászólások - Kondor76
Dátum: 2013.07.09. 12:57:15
Szerintem nagyon félreértitek. Egyszerűen a szövetség tagjai által valaha szerzett bajnoki győzelmek száma összesen.
Dátum: 2013.07.09. 10:17:00
Két kérdés:
- van-e értelme (hatása) a csapdakészítés, illetve a manakonstrukció szakértelmeket maximum fölé növelni?
illetve:
- hol találnék egy leírást a - talán a napi rutinokkal egyszerre bevezetett - miniEH-ról? Közeledik a xeno event, jó lenne tudni, hogy hányas karakterszintig hat (elvileg csak alacsony szintű karakterekre), illetve így a xeno csatákért is jár majd TP (természetesen EH híján)?
- van-e értelme (hatása) a csapdakészítés, illetve a manakonstrukció szakértelmeket maximum fölé növelni?
illetve:
- hol találnék egy leírást a - talán a napi rutinokkal egyszerre bevezetett - miniEH-ról? Közeledik a xeno event, jó lenne tudni, hogy hányas karakterszintig hat (elvileg csak alacsony szintű karakterekre), illetve így a xeno csatákért is jár majd TP (természetesen EH híján)?
Dátum: 2013.05.30. 18:43:58
3) Nulla reakció.
Dátum: 2013.05.04. 08:14:03
Így van, úgy tűnik akinek már összejött az elérhető maximum belőle, annak ez jut.
De egyébként: komolyan nem értem. Hányan szidják a kvízkérdéseket, az ezzel kapcsolatos küldetést. Magát a kvízrendszert, az olimpiát. Most is gond volt vele. Erre megvehető lesz a kvízmedál is? Tüntessük el a karakterek közötti minden különbséget? Nem kérdőjeleződik meg így az értelme az olimpiának? Rendszeren belül nyírjátok ki a játék egy részét, ezzel a 'fejlesztéssel'? Nem értem, nagyon nem
Közben a Napi ajánlatoknál kiderültek a tételek. Kevesebb, mint a fele vásárolható meg kiégett őskőért (is). Pedig mintha ez lett volna a cél, nemde?
De egyébként: komolyan nem értem. Hányan szidják a kvízkérdéseket, az ezzel kapcsolatos küldetést. Magát a kvízrendszert, az olimpiát. Most is gond volt vele. Erre megvehető lesz a kvízmedál is? Tüntessük el a karakterek közötti minden különbséget? Nem kérdőjeleződik meg így az értelme az olimpiának? Rendszeren belül nyírjátok ki a játék egy részét, ezzel a 'fejlesztéssel'? Nem értem, nagyon nem
Közben a Napi ajánlatoknál kiderültek a tételek. Kevesebb, mint a fele vásárolható meg kiégett őskőért (is). Pedig mintha ez lett volna a cél, nemde?
Dátum: 2013.05.01. 14:33:27
Felmerült bennem néhány kérdés:
A 10 templomkristályért kapható Kiképzés hat az éppen kennelben gyakorló állatokra is?
Illetve néhány feladatot még nem kaptam meg a Végzet Templomában, minden bizonnyal a szintem miatt (71).
Van-e róla információ, hogy az alábbiakat hányas szinttől kaphatom először:
- Használd a csonterősítést 2x vagy növeld meg az entitásvadászatot 2x!
- Használj el 5 esszenciát!
- Áldozz fel X lélekgyémántot!
- Lépj 2 szintet!
- Licitálj az aukciós házban 100-zal osztható összegért!
- Szerezz 15 esszenciát!
- Szerezz 150 sisakszilánkot!
- Vásárolj új sisakot vagy csizmát!
A 10 templomkristályért kapható Kiképzés hat az éppen kennelben gyakorló állatokra is?
Illetve néhány feladatot még nem kaptam meg a Végzet Templomában, minden bizonnyal a szintem miatt (71).
Van-e róla információ, hogy az alábbiakat hányas szinttől kaphatom először:
- Használd a csonterősítést 2x vagy növeld meg az entitásvadászatot 2x!
- Használj el 5 esszenciát!
- Áldozz fel X lélekgyémántot!
- Lépj 2 szintet!
- Licitálj az aukciós házban 100-zal osztható összegért!
- Szerezz 15 esszenciát!
- Szerezz 150 sisakszilánkot!
- Vásárolj új sisakot vagy csizmát!
Dátum: 2013.04.23. 20:53:22
Ez nem így van, lehet több ládád.
Dátum: 2013.04.05. 10:17:55
1 Relikviakupon -> 120 templomkristály
10 templomkristály -> 10 őskő
Ez alapján 50-ért még jónak tűnik...
10 templomkristály -> 10 őskő
Ez alapján 50-ért még jónak tűnik...
Dátum: 2013.04.05. 10:03:49
Meg sem merem saccolni a Relikviakupon árát
Dátum: 2013.03.18. 20:36:49
Itt elég jól össze van szedve:
http://vegzetur.wikidot.com/quest53
http://vegzetur.wikidot.com/quest53
Dátum: 2013.02.24. 17:23:49
Azonnal sajtolható.
Dátum: 2013.02.23. 06:43:05
A Beállításoknál kipipáltad a 'Vadászat során használom az ősdrágaköveket:' pontot?
Dátum: 2013.02.20. 04:40:27
Eddigi összes építésed 80%-át 'viszed' magaddal.
Dátum: 2012.12.11. 17:54:18
Azért ezt kicsit erősnek érzem. Mindenkinek más és más nyújtja a játékélményt. Vannak, akik tudatosan játszanak 'lassabban', vannak akik ezért a játék több részéről lemondanak - ezzel vállalva a 'megrekedés'-t. Viszont úgy gondolom, igen sokan vannak olyanok, akik hobbi szinten játszanak, napi pár percük van a játékra - nekik, és az alacsony szintűeknek adna sokat a megszerezhető arany relikvia. Csábító cél lehetett volna nekik, akár befizetésre ösztönözhetett volna többeket. Kár érte nagyon.
Dátum: 2012.11.24. 06:57:46
Yuurei: emlékeim szerint de igen. Bármilyen furcsa is, de bármilyen állat (familiáris is!) harcba viteléhez kell 1-es szintű idomítás.
Pontosan. Itt jöhet a következő: HA bárki más is erre alapozva (nagy LE felhalmozása, pluszban betolása) csinálja az eventet, de nem V3-on játszik, az miért ne kaphatna kompenzációt? Tovább megyek: ezek után vajon hány olyan karakter fog jelentkezni, akik ha tudják, hogy lesz 'kompenzáció', bizony többet töltenek?
Ez az utólagos, zárás utáni változtatás, belenyúlás finoman szólva sem szerencsés
Ez az utólagos, zárás utáni változtatás, belenyúlás finoman szólva sem szerencsés
Dátum: 2012.11.16. 21:47:04
A templomi relikvia jogos! A térkapu stimulátor viszont 'sima' volt (24 tkp), és ez is sokaknak volt már; amiből ugye csak 1 lehet; ezért adtatok helyette 2 kisebbet. Ha jól emlékszem persze.
Dátum: 2012.11.16. 20:21:57
Jóval gyengébbnek tűnik a ritka nyeremények listája. Így hirtelen nem látom a templomi medált, legutóbb 2 kisebb térkapu stimulátor járt. Mi ennek az oka?
Dátum: 2012.11.14. 17:54:43
Ebben lehet valami, menet közben nekem is feltűnt már, nem is értettem. Hátha segítség a kibogozáshoz: nálam kb. minden 7. csatánál a visszakapott LE TÖBB volt a betöltöttnél. Ilyet egészen biztosan nem tapasztaltam korábban. Sőt, volt amikor majdnem duplája! Megjegyezném azért, hogy keveset csatáztam, így kicsi a mintavétel mértéke.
Dátum: 2012.11.10. 18:05:46
Na, már megint?
Dátum: 2012.11.08. 13:05:24
Respect.