Hozzászólások - Ywgarrd
Dátum: 2012.07.28. 00:36:50
Javaslom, hogy a következő eseményre azokra a szintekre, ahol kevés karakter nevezett, kerüljön be sokkal több átmeneti kristály, akit lehet ütni. Az egyik szövetségi társamnak például olyan kevés célpontja van, hogy örül, ha a 100 győzelmet össze fogja tudni hozni az event végére. Ez azért finoman fogalmazva sem a legjobb ebben a formában..
Dátum: 2012.07.28. 00:33:28
Ok, szerverterhelés-csökkentés.
Dátum: 2012.07.27. 16:06:21
Engem bizonyára sokan fognak irigyelni a 8/9 (nem emlékszem pontosan) piros forgatásomért. Viszont ha a listát is ide vesszük, ez a szám biztosan visszaesik.
Íme: 4/5 LE, 2 kisebb térkapu stimulátor, 2 lélekkút generátor
A stimulátor csak a magamfajtáknak vacak, általánosságban nem rossz, ezt tudom. Mindenesetre az összeset odaadná egyetlen értelmes nyereményért..
Íme: 4/5 LE, 2 kisebb térkapu stimulátor, 2 lélekkút generátor
A stimulátor csak a magamfajtáknak vacak, általánosságban nem rossz, ezt tudom. Mindenesetre az összeset odaadná egyetlen értelmes nyereményért..
Dátum: 2012.07.26. 17:07:28
Nem értettem a kérdésed, ezért inkább leírom, mire gondoltam.. Pl. ez 5*5-ös templom kellős közepén megkapod ezt a feladatot, és úgy kell kihoznod, hogy vagy onnan indulva lólépésben teljesítesz egymás után ezt nem számítva 3 küldetést (közben semelyik másik nem teljesülhet), vagy pedig a templom valamelyik mezőjéről kiindulva kell megérkezni a középső mezőre a negyedik lépésben a fenti feltételekkel. Természetesen ez a küldetésmező a templom bármely pontján lehetne véletlenszerűen.
Dátum: 2012.07.26. 15:41:06
Vagy oldj meg lólépésben 3 küldetést közvetlen egymás után (ezen kívül), hogy egy másikat sem teljesítesz közben úgy, hogy a kiinduló/befejező pont ez a küldetés legyen.
Dátum: 2012.07.26. 15:12:11
Például hogy legyen x lélekenergiád (+/- tapasztalati szint tűréshatárral), úgy hogy nem építesz lélekenergiából az előtte lévő 2 napon?
Dátum: 2012.07.26. 09:03:09
Akkor lefordítom, hogy egyértelmű legyen: ő is tudna portyázni, csakhogy az ütőtávjában mindenki benevezett az eseményre, így lehetelten számára a feladat teljesítése önhibáján kívül.
Dátum: 2012.07.26. 06:15:11
Az isnpirációs hatás nem csak a TP-t, hanem a kapott LE-t is ugyanolyan arányban módosítja vadászatnál, ezt vedd figyelembe.. Azt viszont ne várd, hogy csak vadászatból a legjobbakkal szemben is versenyképes karaktered lesz.
Ez a hatás igenis óriási előny, csak megfelelőképpen kell kihasználni. Ajánlom figyelmedbe a Nomis Leinád nevű karaktert azon a szerveren.
Ez a hatás igenis óriási előny, csak megfelelőképpen kell kihasználni. Ajánlom figyelmedbe a Nomis Leinád nevű karaktert azon a szerveren.
Dátum: 2012.07.25. 13:08:21
A jelenlegi 14. szintet átlag 2 hetente történő szintlépéssel sikerült elérnem, az utóbbi időben lassult le borzalmasan. De ezt meg tudom változtatni valamelyest.
A célom az, hogy ne váljak a célpontjukká, amikor ütőtávba érek, és mire elérem az ő tapasztalati szintjüket, addigra hasonló erős legyek én is. Erre rengeteg lehetőség van, megfelelő összehangoltsággal kivitelezhető viszonylag egyszerűen. De akár könnyen előnyt is kovácsolhatunk egymásból nagyon hosszú időn keresztül is.
A célom az, hogy ne váljak a célpontjukká, amikor ütőtávba érek, és mire elérem az ő tapasztalati szintjüket, addigra hasonló erős legyek én is. Erre rengeteg lehetőség van, megfelelő összehangoltsággal kivitelezhető viszonylag egyszerűen. De akár könnyen előnyt is kovácsolhatunk egymásból nagyon hosszú időn keresztül is.
Dátum: 2012.07.25. 11:37:52
Egyelőre a következő választ kaptam:
"Hali!
Ez szándékosan van így.
Baraty"
Ezután megkérdeztem, lehet-e szó a gyorsítás törléséről az itt is leírt indokokra hivatkozva. Erre egyelőre nem kaptam választ.
"Hali!
Ez szándékosan van így.
Baraty"
Ezután megkérdeztem, lehet-e szó a gyorsítás törléséről az itt is leírt indokokra hivatkozva. Erre egyelőre nem kaptam választ.
Dátum: 2012.07.25. 11:30:10
Azon vagyok, hogy ez ne így legyen. Jelenleg is van velük szemben valamennyi előnyöm bizonyos szemszögekből. Igaz ezek szinte teljes egészében magasabb szinteken lépnek érvénybe. A jelenlegi csigatempó pedig csak egy állapot reményeim szerint, ami belátható időn belül megváltozik.
Dátum: 2012.07.25. 11:25:58
Ez érthető. Azonban azt vegyük figyelembe, hogy a leírásban ott szerepel a minden megválaszolt kvízkérdés. Ennek tudatában váltottam ki a gyorsítást. Nem volt róla szó, hogy később ez csak a vadászatra korlátozódik, lesz bármi ami ez alól kivételt jelent. Nem azt a gyorsítást váltottam ki, amit nyújt a képesség. Ráadásul a templomnál és a gyorsításnál sincs feltüntetve, hogy nem működik.
Ha ezeket előre tudtam volna, akkor mérlegeltem volna a gyorsítás kiváltását, hogy megéri-e 2 szinttel hamarabb 1000 küldetésLE-hez jutni, ha 4. szinten úgyis állatot kell elfognom és vadásznom kell. Mivel a 200 csp számomra nem volt erőforrás, úgy voltam vele, miért ne váltsam ki. TP-t tehát egyáltalán nem spóroltam vele, 3-4 küldetést csináltam meg 2 szinttel korábban.
Egyébként a nem megfelelő tájékoztatás (számomra félretájékoztatás jelen esetben) miatt minden esetben támogatom a külső beavatkozást, ha az a játékon belül elérhető leírások hibája miatt van.
Ha ezeket előre tudtam volna, akkor mérlegeltem volna a gyorsítás kiváltását, hogy megéri-e 2 szinttel hamarabb 1000 küldetésLE-hez jutni, ha 4. szinten úgyis állatot kell elfognom és vadásznom kell. Mivel a 200 csp számomra nem volt erőforrás, úgy voltam vele, miért ne váltsam ki. TP-t tehát egyáltalán nem spóroltam vele, 3-4 küldetést csináltam meg 2 szinttel korábban.
Egyébként a nem megfelelő tájékoztatás (számomra félretájékoztatás jelen esetben) miatt minden esetben támogatom a külső beavatkozást, ha az a játékon belül elérhető leírások hibája miatt van.
Dátum: 2012.07.25. 11:09:57
Amikor személyesen sétálsz be a bankba befizetni.
Dátum: 2012.07.24. 23:56:28
Nem kritizálom a vadászatot, csak egyelőre kerülöm. De amíg olyan kiváló pókok várnak a közeli szinteken, mint pl. Böszmeség, Meggy vagy NoFear, addig ezt nem engedhetem meg magamnak, különben 20/20 alkalommal fognak verni és lerabolni portyában.
Dátum: 2012.07.24. 23:34:59
Lehet több is, én eddig kettőt nyertem ruletten. Mindkettő ott van a tárgyaim közt felhasználatlanul.
Dátum: 2012.07.24. 23:31:10
Azazel, ez közel 10pontos volt.
Ariel, ez esetemben kifejtősebb kérdés. Röviden összefoglalva az a célom, hogy minden egyes megszerzett TP mellé a lehető legtöbb LE jöjjön be már alacsony szinten is. Ezt mindvégig szeretném kivitelezni, a szintlépések gyorsulása mellett. Pont az ilyen sok kis - a játék előrehaladtával egyre emelkedő mértékű, ahogy mondtad te is - apróság tehet erősebbé a környezetemhez képest. Szeretnék gyorsabban haladni, de amíg erre nem találok az alapelképzelésemnek megfelelő lehetőséget, addig nem fogok. Csak ilyen módszerrel tudok előnyt kiépíteni a környezetem legjobbjai ellen, hogy lehetőleg előttük legyek egy lépéssel a jelenlegi körülmények között (sajnos). Alacsony szinten elég egyszerű még a játék.
Aurri, tudom nem ez volt a mondandód lényege, de a bajnoki jelenleg nem igazán érdekel pont az általad leírtak miatt is. Medál nélkül is legyőzöm a portyacélpontjaimat, akiktől soat remélek Ami engem jelenleg motivál(na), hogy megfelelőképpen tudjam elhasználni minden portyapontom. Mondanom sem kell, hogy nem igazán megy a dolog. El sem hiszed mennyire örülnék ha lennének a jelenlegi aktív karaktereknél jóval erősebb, de lélekszívható és alaposan lerabolható karakterek a környékemen.
Ariel, ez esetemben kifejtősebb kérdés. Röviden összefoglalva az a célom, hogy minden egyes megszerzett TP mellé a lehető legtöbb LE jöjjön be már alacsony szinten is. Ezt mindvégig szeretném kivitelezni, a szintlépések gyorsulása mellett. Pont az ilyen sok kis - a játék előrehaladtával egyre emelkedő mértékű, ahogy mondtad te is - apróság tehet erősebbé a környezetemhez képest. Szeretnék gyorsabban haladni, de amíg erre nem találok az alapelképzelésemnek megfelelő lehetőséget, addig nem fogok. Csak ilyen módszerrel tudok előnyt kiépíteni a környezetem legjobbjai ellen, hogy lehetőleg előttük legyek egy lépéssel a jelenlegi körülmények között (sajnos). Alacsony szinten elég egyszerű még a játék.
Aurri, tudom nem ez volt a mondandód lényege, de a bajnoki jelenleg nem igazán érdekel pont az általad leírtak miatt is. Medál nélkül is legyőzöm a portyacélpontjaimat, akiktől soat remélek Ami engem jelenleg motivál(na), hogy megfelelőképpen tudjam elhasználni minden portyapontom. Mondanom sem kell, hogy nem igazán megy a dolog. El sem hiszed mennyire örülnék ha lennének a jelenlegi aktív karaktereknél jóval erősebb, de lélekszívható és alaposan lerabolható karakterek a környékemen.
Dátum: 2012.07.24. 20:48:20
Pontosabban +20 vadászat 14 naponta (feltételezve, hogy minden templomban megkapom). De 22 naponta 20 vadászat azt eredményezné, hogy a LE/TP-m 20-25 %-kal esne vissza láthatatlanul, vf-fel, maxos spekivel vadászva, olyan kevés alacsony szinten megfelelő célpont manapság. Nem beszélve róla, hogy ezek a szakértelmek nem állnak rendelkezésre egyelőre.
Dátum: 2012.07.24. 20:38:35
Az erőforrást nem kérem vissza, csak a gyorsítást szeretném törölni. Amikor kiváltottam még nem lehetett előre kvízre válaszolni, azóta ez megváltozott. Ellenben a templomban kifejezetten hátrányként ér a gyorsítás megléte.
De miért zavar az, ha nekem nem kell a gyorsítás, és törölni szeretném? Nem kérem vissza a ráfordított erőforrást, ráadásul a szöveg is pontatlan.
De miért zavar az, ha nekem nem kell a gyorsítás, és törölni szeretném? Nem kérem vissza a ráfordított erőforrást, ráadásul a szöveg is pontatlan.
Dátum: 2012.07.24. 20:32:24
Idézet: Azazel - 2012.07.24. 18:03:56
Aláhúztam.
Na ,ha szó szerint,akkor kiemelnéd nekem azt , hogy "minden esetben" ?
Harmadik lehetőségként elkölthetsz 200 CSP-t arra, hogy minden egyes megválaszolt kvízkérdésed kettőnek számítson. Tehát ha elmész 20 vadászatra, elegendő lesz 10 kérdésre válaszolnod, az 20 válasznak fog számítani. Tehát ha mind a 10-re jól válaszolsz, az olyan, mintha 20 helyes választ adtál volna, ha csak 9-re, az olyan, mintha 18-ra helyesen, kettőre pedig helytelenül válaszolnál.
Ezen kívül ezt kiválasztva egyszerre 50 vadászatot is elindíthatsz.
Harmadik lehetőségként elkölthetsz 200 CSP-t arra, hogy minden egyes megválaszolt kvízkérdésed kettőnek számítson. Tehát ha elmész 20 vadászatra, elegendő lesz 10 kérdésre válaszolnod, az 20 válasznak fog számítani. Tehát ha mind a 10-re jól válaszolsz, az olyan, mintha 20 helyes választ adtál volna, ha csak 9-re, az olyan, mintha 18-ra helyesen, kettőre pedig helytelenül válaszolnál.
Ezen kívül ezt kiválasztva egyszerre 50 vadászatot is elindíthatsz.
Aláhúztam.
Dátum: 2012.07.24. 16:50:39
Nem úgy működik, hogy az első kilépésnél -1, a másodiknál -2, stb... és utána még ha már egyszer el is telt két hónap, de az azt követő váltás után két hónapon belül vált szövetséget, akkor -3-ról folytatódik?