Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lord Zero

Oldal: 12345678
Dátum: 2011.02.06. 13:22:11
Te miről beszélsz tesó?

Honnan kellett volna tudnom, h. nincs értelme portyázni többet egy harci játékban, amit évek óta megszoktam?....., bocs ha nem esik le 1-2 csata után, h. a lélekszívás megy, de nem kapok LE-t a csatáért csak TP-t, mert át lett állítva.

Ezt köszöntem meg, s remélem így már érted
Dátum: 2011.02.06. 12:23:25
A szakértelmeimnél a kontiniumot, kreatívot, és a valóságformázást tegyétek át a krit ütés, varira, mert nem azért fejlesztettem őket, h. ti egy döntessél lehúzzátok mindet.

Ennyit megtehettek, h. kicsit jobban érezzem magam, s ne legyen lehúzás szaga ennek az egésznek
Dátum: 2011.02.06. 12:11:04
Most kaptam az infót erről az új "fejlesztésről", hát mit mondjak.......... tehettek egy szívességet mindannyian!!! December óta sok ezer TP-t szedtem be, mert elfelejtettek informálni róla, köszönöm szépen

Tartoztok nem kevéssel Lehet egyszerűbb lett volna törölni a portya opciót, s átkeresztelni a Végzeturat Vinnyogúrnak, v. Vadászúrnak
Én kicsi farmom felkeltette az érdeklődésemet ezek után, ott ugyanis több az izgalom, mint itt lesz ha ez így folytatódik Kérdezném, h. csődbe akarjátok vinni a céget? Jó úton haladtok! Szerintetek kik veszik a kavicsokat? A looser vadászok, akiket védtek, foggal, körömmel?

Láthatatlan vadászatnál már kivertétek a biztit nálam egyszer, de ez a mostani téma vérlázító!
Dátum: 2010.11.12. 17:02:25
Köszi,

1 szint az entitás, s remélem sikerült annyira felnyomnom magam, h. elverjem az első 15-öt, s úgy meg is van a csillag.
A triász már más.........., köszönöm a meghívást. A játékban beszéljünk róla.
Dátum: 2010.11.12. 16:48:44
Sok a mínusz az tuti Eddig is kaptam, nem is nyertem, csak ha új szintre lépek. Ekkorát nem lehet ilyen kis szinten leküzdeni. Ez annyira nem zavar, pedig ezt is miattunk hozták.

A portya már rég óta nem nagy szám. Van kb. 2-4 ember, akit lehet ütni, a többit értelmetlen. A TK még az ami jó, semmi több. Vadászni csak max-os szakikkal fogok az tuti, de jobb lett volna ha megy a láthatatlan téma ,
Dátum: 2010.11.12. 16:37:59
Mi?????

Én nem verem magam, minek is tenném. Nem teszek mást, mint legjobb tudásom szerint fejlesztem a karaktereimet. Amiért most írtam, az az h. megint elvettek egy lehetőséget, amit ki szerettem volna használni, ennyi. Gondoltam 30-ra felhúzom a TÖ-t ultrával, kiütöm a zafír csillagot, s felnyomom a vadászós szakikat 32-34-es szintre, s onnantól mehet a 150LE/TP-s vadászat LÁTHATATLANUL! Ennek megint lőttek, mert 8000 csatát nem szeretnék mások kárára elveszíteni, úgy h. most gondolkodhatok más fejlődési alternatíváról.

Az írásodhoz annyit, h. én nem sértegettelek még, s ha kérhetem te se tedd. Pofája a lónak van....... Tanulj tiszteletet!
Dátum: 2010.11.12. 15:48:52
V3-n tényleg nagy szám póknak lenni, nem mondom Ezt egy kicsit elnézted

A láthatatlan sajtolást pedig CSAK az optimalizátorok nyomatják, akik amúgy is baromi erősek. V1-V2-n látom értelmét ennek esetleg, mert ott nagyobb a Pókok előnye, de V3-n szinte semmi.

Az írásodból kiderül, h. TE vagy féltékeny, aminek örülök. További jó fejlődést...........
Dátum: 2010.11.12. 14:24:01
Miért is?
Dátum: 2010.11.12. 13:05:55
Eddig is sok baj volt a láthatatlan vadászokkal, főleg V3-n Nagyon nagy táp, s legalább 50%-al tudnak többet csinálni 1 szinten belül, mint a normális vadászok. Mivel a mínuszos győzelem a lényeg, még rabolni sem lehet tőlük................, s így nincs semmi veszteni valójuk.

Vegyétek el MINDENKITŐL, v. legyen mindenkinek lehetősége, sztem. ez így a frankó
Érdekesen adod elő magad. Corvus sötét mágus, mióta elindult a játék, az h. te vitted egy ideig, az egy dolog, viszont amit csinálni készültél az nem fair. A sajátjaiddal lépkedjél ki-be, ne máséval

Remélem az eredeti Corvus viszi innentől a saját kariját, neked meg sok sikert a többihez
Dátum: 2010.01.19. 17:49:20
Szerintem meg inkább legyen így, mint ahogy akarjátok. Nekem tetszik ez a rendszer, így kezdtem el mind 3 világomat, s nem szeretném, ha drasztikusan meg lenne változtatva a dolog. Legyen az új téma V5-ön, minek kell változtatni a többin?
Dátum: 2010.01.13. 08:45:17
Ennyi Tetszik a hassonlat
Dátum: 2010.01.12. 18:39:11
Köszi Moderátor h. próbálod megértetni velük, de sztem. felesleges, mert nem fogják fel a dolgokat. Baalberit pm-ben nyomatja, de ott sem értik.

Ez egy ilyen szövi......, jönnek-mennek a rakáták, aztán előbb utóbb majd abba marad, ha már nem lesz tagjuk, aki nyomogathatná a gombot
Dátum: 2010.01.11. 20:32:13
Akkor maradjatok, s szenvedjetek az Arany Ászok miatt, nekem tök mindegy. Amit kicsit fúrcsának találok, h. mindíg kiemeled, h. MI KEZDTÜK a PC-t. Ez hazugság! Mi és a rácstagok, soha sem használunk PC-t támadásra, csak válaszcsapásra , v. ha a rácstagokra vki rálő, ami megtörténik, mivel nem bírjátok elviselni a vereséget a háborúkban, s ezért úgy érzitek, h. PC-vel megoldható a dolog. NEM nem oldható meg, s ne sírjatok, ha válaszként az összes rácstagtól viszonzást kaptok.

Nem kell rányomni a PC-re, s nincs pánik Ha meg rányomtok.........
Itt a gömb mester, szia Szabi
Dátum: 2010.01.10. 16:19:20
A PC-t meg kapni fogjátok, ha a Citadella egyezmény tagjaira lövöldöztök. Az Iyanden tag, s őket csapdossa az Arany Ászok, meg mindenkit(minket is), szóval én a helyetekben kilépnék az egyezzményből, s élném tovább a "békés életet"
Dátum: 2010.01.10. 16:14:15
A mágusok mi vagyunk, de nem értem mi is a bajod velünk....,

Támadunk, mert mi egy háborús klán vagyunk, s szeretnénk utolérni a Martalócokat. Ezen kívül ez egy harci játék, nem? Nem szivatunk titeket v. ilyesmi, ha eljön az idő: Támadunk
500-700, sok? Akkor én kussolok

Sajnálom szegényt, de mi így fejlődünk. Ha meg valakinél több ezer LE van, azt hívják RULETTNEK. Bármikor, bárki elviheti, s minél feljebb jössz szintben, annál többen leszünk, akik levehetnek. 10-20. szint között annyi pók van, mint égen a csillag. Ennyi TP-t nem tudsz kiosztani
Én nem hiszem Automatikus vezérlő??? Minek? Az nem tudja, h. te mikor vadászol, azt csak a jó kis PÓK szimat tudja, s utánna már csak egy kis matek, h. mikor kerülsz szint fölé és BUMM, már megy is az áldás Ehhez nem kell progi
Dátum: 2009.12.12. 21:04:02
Az Atya az atya, totál beteg, s remélem nem siet annyira, h. beérje az én karimat, mert még a végén engem is megesz, v. fröccsent, szét túróz és letaszít a jó kis pókos útról..., szóval sietek nagyon....
Oldal: 12345678