Na jó...eltekintek a vérontástól,és bűnbocsánatot hirdetek azoknak, akik visszatérnek....(sünt se kell nyalniuk, csak egyszer ).
Másrészt pedig szeretettel,és világhírrel várunk mindenkit a Próbacseresznye szövetségbe, ami még mindig a világ legjobb smaragd szövetsége.
Felvételi nincs, kút az van, nem kicsi, de valamit valamiért ugyebár...
Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2016.01.04. 16:12:58
Dátum: 2016.01.03. 22:22:09
Asszem kezdek feltámadni...bár nem biztos.
Mindenesetre minden renegát Cseresznyének üzenem, hogy : nyaljatok sünt
Mindenesetre minden renegát Cseresznyének üzenem, hogy : nyaljatok sünt
Dátum: 2015.07.31. 16:08:52
A játék, hála a fejlesztés címén elkövetett hibák egymásra halmozásának, teljes mértékben egysíkúvá vált, eltűnt belőle az a sokszínűség, ami a hasonló, ámbár végtelenül lineáris, és unalmas társaitól megkülönböztette.
A színesítésnek, alternatívának szánt csatlósok rendszere éppen az ellenkező hatást érte el, nem hagyott semmilyen más lehetőságet az érvényesülésre, mint a mégtöbbfétis mégtöbbcsatlós utat. Mindezt még megfejelte a játékvezetés a csatlósokra épülő további fejlesztésekkel...
A v6-sem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, nem lett "új", csak újraindult az 5. világ. Semmi sem maradt abból, amiért sok-sok évvel ezelőtt elkezdtem, és néhány éve újrakezdtem.Nincs miért tovább foglalkoznom vele.
Köszönöm a volt, és jelenlegi szövetségeim tagjainak hogy szórakoztatóvá, "játékká" változtatták az itt töltött időm nagyon nagy részét, és köszönöm a fórumos vitapartnereimnek, hogy kedvemre vitatkozhattam, érvelhettem, néha legalább olyan szórakoztató volt, mint maga a játék.
Kivánok mindenkinek további jó játékot, rengeteg felhőtlen percet, és újabb csatlós hegyeket....
A színesítésnek, alternatívának szánt csatlósok rendszere éppen az ellenkező hatást érte el, nem hagyott semmilyen más lehetőságet az érvényesülésre, mint a mégtöbbfétis mégtöbbcsatlós utat. Mindezt még megfejelte a játékvezetés a csatlósokra épülő további fejlesztésekkel...
A v6-sem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, nem lett "új", csak újraindult az 5. világ. Semmi sem maradt abból, amiért sok-sok évvel ezelőtt elkezdtem, és néhány éve újrakezdtem.Nincs miért tovább foglalkoznom vele.
Köszönöm a volt, és jelenlegi szövetségeim tagjainak hogy szórakoztatóvá, "játékká" változtatták az itt töltött időm nagyon nagy részét, és köszönöm a fórumos vitapartnereimnek, hogy kedvemre vitatkozhattam, érvelhettem, néha legalább olyan szórakoztató volt, mint maga a játék.
Kivánok mindenkinek további jó játékot, rengeteg felhőtlen percet, és újabb csatlós hegyeket....
Dátum: 2015.07.29. 00:21:58
Én meg a zabáltatatóst buktam, mert nem volt még meg a képesség...van aki eleve szintje miatt...sírjak én is? Minden miniben volt valami ilyen jellegű szívás.
Dátum: 2015.07.27. 13:07:45
Nem. A zenekar a kémgépről kapta a nevét, nézz utána.
Dátum: 2015.07.20. 13:53:17
Kicsit túl van ez a kérdés akademizálva.
Ki tud durva nagyokat robbantani? Akinek sok, nagy csatlósa van. Kinek van sok nagy csatlósa? Aki hamar, sok forintot tolt bele. Kik a "csúcsragadozók"? Akik sok forintot toltak bele( tisztelet a legendák szerint létező, 1 százaléknyi kivételnek, akik az überjátéktudásukkal érték el).
Ki robbanthatna cafatokra egy tápkirályt tehát? Egy másik tápkirály, és nem egy "gyenge" kari.
Más kérdés, hogy a csatlósok megjelenésével megszűnt minden más út a csúcsra, a mitókkal még ez az egy út is szűkebb lett, a robbanás pedig egyetlen lábnyomnyi ősvénnyé változtatta...
Ki tud durva nagyokat robbantani? Akinek sok, nagy csatlósa van. Kinek van sok nagy csatlósa? Aki hamar, sok forintot tolt bele. Kik a "csúcsragadozók"? Akik sok forintot toltak bele( tisztelet a legendák szerint létező, 1 százaléknyi kivételnek, akik az überjátéktudásukkal érték el).
Ki robbanthatna cafatokra egy tápkirályt tehát? Egy másik tápkirály, és nem egy "gyenge" kari.
Más kérdés, hogy a csatlósok megjelenésével megszűnt minden más út a csúcsra, a mitókkal még ez az egy út is szűkebb lett, a robbanás pedig egyetlen lábnyomnyi ősvénnyé változtatta...
Dátum: 2015.06.18. 15:09:29
Köszönöm.
Dátum: 2015.06.18. 15:00:06
Hol van ez a Lélekenergia tároló? Nem találom az épületek között..(v6)
Dátum: 2015.05.20. 21:10:56
Bizonyos hatások viszont (lélekszívás, szkarabeusz, büntető tárgyak) nem működnek, és a normál háborúkba ezek a csaták nem számítanak bele.
Ha beneveztél, és akit támadsz, szintén, akkor kufáros csata lesz, akkor is, ha háborúban támadtad, és nem a kufáros felületről.
Dátum: 2015.05.11. 13:46:26
Az Egyéb kategóriát bontsuk fel.Marad az Egyéb,jön az Eventcuccok, és a Löttyök. Így már elég átlátható lenne.
Dátum: 2015.05.11. 10:36:34
Szeretnék gratulálni annak a versenyzőnek, aki a következő sémájú kalandot írta :
kétszer egymás után LÉ cirka 2x800, utána 800 vp, majd egyetlen csata, amiért visszajön kb. 400 Lé, és ennyi. Köszi, igazán megérte.
kétszer egymás után LÉ cirka 2x800, utána 800 vp, majd egyetlen csata, amiért visszajön kb. 400 Lé, és ennyi. Köszi, igazán megérte.
Dátum: 2015.05.10. 09:30:06
Nem kell...csak nyomd meg ezt a gombot v6-on :
Itt olvashatsz az állatoknak adható felszerelésekről bővebben.
Itt olvashatsz az állatoknak adható felszerelésekről bővebben.
Dátum: 2015.05.06. 21:22:44
A tavaszi ládikó megszűnt, vagy csak különösen szerencsés vagyok a 43 portyából egy se, aránnyal??
Nagyot javult...59-ből 1.
Nagyot javult...59-ből 1.
Dátum: 2015.05.05. 20:05:42
Ez az Arany ládikó, az előző event Arany szelencéjéhez képest egy inkábbnemondommi...
Dátum: 2015.05.04. 22:01:54
Normális tempójú fejlődésre gondoltam. Elér 65. szintre, utaztat, és csak a szürkékre lesz gondja jó darabig, aki meg nem tapsolta el legutóbb a kamionnyi kavicsot, az majd akkor kezdheti egyesével, kettesével kuporgatni mindet .
Szóval mindenképp előny, nem is kicsi. Persze pókháló szövéssel sokáig tart eljutni odáig, de mindegy, mert 5 év múlva is előnyben lesz, az akkori 65. szintűekhez képest. Szóval csak rajta múlik mennyire hosszú az a hosszútáv.
A közös pontunk, hogy nagyon rosszul esett mindkettőnknek az utólagos tájékoztatás...
Szóval mindenképp előny, nem is kicsi. Persze pókháló szövéssel sokáig tart eljutni odáig, de mindegy, mert 5 év múlva is előnyben lesz, az akkori 65. szintűekhez képest. Szóval csak rajta múlik mennyire hosszú az a hosszútáv.
A közös pontunk, hogy nagyon rosszul esett mindkettőnknek az utólagos tájékoztatás...
Dátum: 2015.05.04. 19:05:58
Nem az én érvelésem.Én legalább annyira örülök neki, mint te, csak továbbadtam a lényegét annak a válasznak, amit én kaptam ugyanerre a sirámomra.
Amúgy az a 800 bigyó rohadt nagy előny lesz, ha felnősz, szóval nem kidobott pénz, csak hosszútávú befektetés.
Amúgy az a 800 bigyó rohadt nagy előny lesz, ha felnősz, szóval nem kidobott pénz, csak hosszútávú befektetés.
Dátum: 2015.05.04. 14:19:31
Írja is szépen, ha fölé viszed az egeret, hogy 1 db. van benne. Nem random a mennyiség, csak a szín. Nem azért csomag, mert sok van benne, hanem azért, mert az az egy szépen, gondosan be van csomagolva.
Dátum: 2015.05.04. 14:16:22
Kicsi vagy, ércsed má'meg!! Tessék szépen kaparni, nagykanállal enni a tépét, meg a vitaminokat, hogy szép nagyra nőjél, és akkor majd játszhatsz
te is, a sok szép szines mytogolyóval.
Egyszerűen nem megegendhető az alacsony szintű karakter.Semmi pókoskodás, lustálkodás, haladni köll!!
te is, a sok szép szines mytogolyóval.
Egyszerűen nem megegendhető az alacsony szintű karakter.Semmi pókoskodás, lustálkodás, haladni köll!!
Dátum: 2015.05.04. 12:20:31
" A következő tárgyak(at) találtad: sárga mytokronit "
Dátum: 2015.05.04. 11:58:01
Azért ezek az 1 darabos csomagok....hát na.