Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2009.01.29. 10:22:41
Bridget, Peater, Rene, próbáljátok most.
Dátum: 2009.01.29. 10:15:27
Idézet: Ricardo - 2009.01.29. 10:12:36
Néhány karakternél, akik az előző világokon is játszottak, valamiért aktiválatlannak érzi a gép a karaktert (pedig ilyenkor elvileg nem szükséges az aktiválás). A te karakteredet aktiváltam, aki továbbra is regisztrált, nem kapott aktiváló levelet és nem tud belépni, az küldjön nekem PM-et.
A játék szerint nem regisztráltam, pedig de.
A karakternév is foglalt már, ezért biztosan létezik a karakterem.

Néhány karakternél, akik az előző világokon is játszottak, valamiért aktiválatlannak érzi a gép a karaktert (pedig ilyenkor elvileg nem szükséges az aktiválás). A te karakteredet aktiváltam, aki továbbra is regisztrált, nem kapott aktiváló levelet és nem tud belépni, az küldjön nekem PM-et.
Dátum: 2009.01.29. 10:04:15
Ha szükség lenne rá... 

Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.01.23. 14:37:56
A 3. világ előreláthatólag január 29.-én, 10 órakor fog indulni.
Elindult az előregisztráció, ha valakinek problémája van vele, PM-ben nekem, vagy a bug{kukk}vegzetur{ponty}hu-ra jelezze.
Elindult az előregisztráció, ha valakinek problémája van vele, PM-ben nekem, vagy a bug{kukk}vegzetur{ponty}hu-ra jelezze.
Dátum: 2009.01.23. 14:37:18
A 3. világ előreláthatólag január 29.-én, 10 órakor fog indulni.
Dátum: 2009.01.22. 10:41:31
Idézet: Wolfy - 2009.01.22. 07:39:11
Alakítottam a portyalistán, remélhetőleg eltűnt ez a hiba, akinek előfordul, írjon nekem PM-et, saját és a célpont karakter nevét, a szövetségek nevét, és hogy háborúban állnak-e.
nem csak a haborus ellenfelekkel csinalja ezt, hanem mindenkivel.
es korabban ilyen nem volt, valami tenyleg el lett rontva...
Idézet: cirip - 2009.01.21. 21:18:47 es korabban ilyen nem volt, valami tenyleg el lett rontva...
Nem csak háborús ellenféllel, sima portyázásnál, mindenféle szűrés nélkül is előfordul.
Alakítottam a portyalistán, remélhetőleg eltűnt ez a hiba, akinek előfordul, írjon nekem PM-et, saját és a célpont karakter nevét, a szövetségek nevét, és hogy háborúban állnak-e.
Dátum: 2009.01.20. 14:54:20
Bekerült a játékba 12 új küldetés az eddigiek után.
Dátum: 2009.01.19. 11:32:06
Idézet: Bab85 - 2009.01.18. 18:19:15
Volt a hétvégén egy hiba, ami az újonnan indult karaktereket érintette, ez okozta hogy ők sokszor tudtak válaszolni a kvízkérdésre, nem adott új teljesíthető küldetést, nem rendesen működött portyázásnál a fáradás kíírása. (Lehet hogy volt még egyéb tünet is, nekem ezeket jelezték).
Úgy néz ki sikerült kijavítani a hibát, most már ha teljesíted a küldetést, újat kell hogy adjon.
Idézet: Nazo - 2009.01.19. 11:12:25
A tegnapi volt a hiba.
Ha valaki továbbra is hasonlót tapasztal, kérem PM-ben jelezze nekem, kösz.
Szia Baraty!
A problémám a következő; hiába jelölök ki egy küldetést és hiába teljesítem azt, a küldetés menüben ezt nem szerepelteti és - éppen ezért - nem is kaphatok új küldetéseket.
Pl. a "válaszolj 30 kvízkérdésre helyesen"-t már 3-szor teljesítettem, megkaptam érte az 50 LE-át, de újra feladja teljesíthető küldetésként. Viszont amíg az első 3 küldetés van a menüben, nem kaphatok újakat, ez hátrányosan érint, mivel mostanra (a teljesített küldetése számát tekintve) kb. már 300 LE-át is kaphatnék az adott küldetés teljesítéséért.
Várom válaszodat.
Köszönettel:
Bab85
A problémám a következő; hiába jelölök ki egy küldetést és hiába teljesítem azt, a küldetés menüben ezt nem szerepelteti és - éppen ezért - nem is kaphatok új küldetéseket.
Pl. a "válaszolj 30 kvízkérdésre helyesen"-t már 3-szor teljesítettem, megkaptam érte az 50 LE-át, de újra feladja teljesíthető küldetésként. Viszont amíg az első 3 küldetés van a menüben, nem kaphatok újakat, ez hátrányosan érint, mivel mostanra (a teljesített küldetése számát tekintve) kb. már 300 LE-át is kaphatnék az adott küldetés teljesítéséért.
Várom válaszodat.
Köszönettel:
Bab85
Volt a hétvégén egy hiba, ami az újonnan indult karaktereket érintette, ez okozta hogy ők sokszor tudtak válaszolni a kvízkérdésre, nem adott új teljesíthető küldetést, nem rendesen működött portyázásnál a fáradás kíírása. (Lehet hogy volt még egyéb tünet is, nekem ezeket jelezték).
Úgy néz ki sikerült kijavítani a hibát, most már ha teljesíted a küldetést, újat kell hogy adjon.
Idézet: Nazo - 2009.01.19. 11:12:25
Akkor a mai, vagy az eddigi volt hiba?
A tegnapi volt a hiba.
Ha valaki továbbra is hasonlót tapasztal, kérem PM-ben jelezze nekem, kösz.
Dátum: 2009.01.16. 10:20:06
Idézet: INf3rNo2 - 2009.01.16. 09:58:55
Erre nincs mit reagálnom, ez játéktechnikai dolog, hogy miért van, arról Miklóst kérdezzétek meg.
Valószínűleg játékegyensúlyi okai vannak, egyébként meg: csak! 
Ugyan nem hiba, de nem találtam megfelelőbb topicot ennél.
Szal a problémám a TP kapással kapcsolatos.
Levadászol egy szerencsétlen apró hártyás lemúrt, és érte kapod a legtöbb TP-t. Pedig a vadászat egyáltalán nem veszélyeztet, nem sebződsz, nem vonódik VP, LE-t sem veszthetsz. A portyázásnál az átlag kapott TP sokkal kevesebb, pedig ott ÉP-t, VP-t és LE-t is veszthetsz, ki is végezhetnek stb. De az aztán végképp nem fér a fejembe, hogy ha a 24.000 ÉP-vel rendelkező, és statokban nyilván előtted járó epikus lényt legyőzöd egy csatában, miért nem kapsz egy darab TP-t sem.
Szerepjátékos szempontból ez nagyon nem jó így, sőt, pont fordítva kellene lenniük az arányoknak...
Szal a problémám a TP kapással kapcsolatos.
Levadászol egy szerencsétlen apró hártyás lemúrt, és érte kapod a legtöbb TP-t. Pedig a vadászat egyáltalán nem veszélyeztet, nem sebződsz, nem vonódik VP, LE-t sem veszthetsz. A portyázásnál az átlag kapott TP sokkal kevesebb, pedig ott ÉP-t, VP-t és LE-t is veszthetsz, ki is végezhetnek stb. De az aztán végképp nem fér a fejembe, hogy ha a 24.000 ÉP-vel rendelkező, és statokban nyilván előtted járó epikus lényt legyőzöd egy csatában, miért nem kapsz egy darab TP-t sem.
Szerepjátékos szempontból ez nagyon nem jó így, sőt, pont fordítva kellene lenniük az arányoknak...
Erre nincs mit reagálnom, ez játéktechnikai dolog, hogy miért van, arról Miklóst kérdezzétek meg.

Dátum: 2009.01.16. 09:21:53
Idézet: INf3rNo2 - 2009.01.15. 22:43:39
Mikre gondolsz konkrétan?
Sry, nem olvasom végig mindig a hozzászólásokat, vannak külön embereim, akik kigyűjtik nekem a hibákat. 
Aha, akkor jó.
És a többire miért nem reagálsz?
És a többire miért nem reagálsz?
Mikre gondolsz konkrétan?

Dátum: 2009.01.15. 16:41:47
Epikusért nem kaptál eddig sem tp-t, csak az eddigi csatáknál a kiírásban hiba volt, ezt tegnap javítottam.
Dátum: 2009.01.13. 13:18:45
Sajnálatos módon volt egy hiba a békecsarnokkal, néhány esetben nem vette figyelembe a hatását, ezt most javítottam.
Az Illuminati és a Végzeturak Mesterei között fennálló háborút töröltem, mert nem lehetett volna még elkezdeni.
Az Illuminati és a Végzeturak Mesterei között fennálló háborút töröltem, mert nem lehetett volna még elkezdeni.
Dátum: 2009.01.09. 12:18:45
Kb 14-kor lesz eredmény.
Dátum: 2009.01.07. 13:19:56
A topicot zároltam a túl sok hozzzászólás miatt, a továbbiakban itt folytathatjátok: http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,96.0
Dátum: 2009.01.07. 13:18:34
Kötetlen csevely folytatás.
Dátum: 2008.12.18. 10:42:25
Idézet: winnie - 2008.12.17. 22:40:03
Bug volt, javítottam. Viszont azok a csaták amiknél nem írta kik, azok már úgy maradnak.
én rontok el valamit, vagy a csaták megtekintésekor tényleg eltűnt a támadó fél karakterlapjáról, a neve alól szövetségének neve?
Bug volt, javítottam. Viszont azok a csaták amiknél nem írta kik, azok már úgy maradnak.
Dátum: 2008.12.18. 10:39:49
Az 1 haborut inditos bug javítva.
Dátum: 2008.12.09. 11:26:14
Az átláthatóság kedvéért ezt a topicot lezártam, mostantól a Kvíz 2. topicba írjatok.
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,85.0
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,85.0
Dátum: 2008.12.09. 11:24:50
Az előző kvíz topicba már túl sok hozzászólás érkezett, azt lezártam, mostantól ebbe írjatok.
Dátum: 2008.12.05. 14:10:10
A portyázáslistát jövőhéten nekiállok és rendbeszedem.