Dátum: 2009.05.04. 18:28:47
Idézet: Solikka11 - 2009.05.04. 13:56:50 Sziasztok!
Ha átutalással rendelek őskövet és mondjuk reggel amint lehet már átutalom a pénzt akkor várható még aznap vagy csak később? Különböző bank mint a végzetúrnak (Tehát nem OTP).
Azt csak a következő munkanap kapják meg és valószínűleg délután írják jóvá.
Dátum: 2009.05.04. 16:45:24
Idézet: Kapik - 2009.05.04. 16:19:48 Melyik a legmagasabb értékű szín a pókerban?
Pikk
Treff
Kör
Káró
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Mi a véleményetek barátaim,ez igy rendben van?
Rendben van. Egyrészt messze nem minden változatában van kiemelt szín, másrészt ezt csak egy olyan tudhatja, aki rendszeresen pókerezik. A VU pokertornán 250 játékos volt, a játékban játszanak kb. 7-10 ezren, akik közül mondjuk másik 250 pókerezik.
Szerinted?
Dátum: 2009.05.04. 15:49:02
Írtatok neki?
Illetve nem kell elfogadni és akkor csak naponta vagy két naponta egyszer tud jelentkezni, mert az idő leteltével automatikusan törlődik a felvételi kérelme.
Dátum: 2009.05.04. 15:17:22
Igen, javítsd ezeket és el lesz fogadva. Gondolom, az értékelő is járt erre és teljesen jogos CaveMaN felvetése is.
Dátum: 2009.05.04. 13:44:50
WRITE ONLY gombot bekapcsolva hagytad.
Dátum: 2009.05.04. 13:05:49
Ki volt Márai Sándor?
író, költő, újságíró, az MTA tagja
Magyar építész, a 19. század egyik legnagyobb magyar mestere
Színész, rendező, színházigazgató
Folklorista, művészettörténész, nagyváradi püspök
Így is lehet valakire rákérdezni. Már majnem rossznak akartam értékelni, mikor látom, hogy nincse
- focista
- színész
és hasonló válaszlehetőség.
Dátum: 2009.05.04. 08:46:22
Nekem 8 másodperc volt
Dátum: 2009.05.04. 08:13:40
Melyik ország híres a tulipánjáról?
Franciaország
Belgium
Luxemburg
Hollandia
Nos, a tulipánjairól híres országnak nincsenek saját tulipánjai, lévén az kis hazánkból származik. Kéretik a kérdésben ezt megemlíteni, legalább zárójelben, hogy tanuljanak is belőle. Holland sajátosságnak meg hagyjuk meg a fapapucsot.
Dátum: 2009.05.04. 07:02:20
Idézet: Lucif_R - 2009.05.04. 06:51:36 Hova sietett Picúr minden alkalommal a Pom-Pom című mesében?
Haza.
Orovshoz.
Pirihez.
Iskolába.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem is kérdés inkább csak szomorú... annyire nem bonyi a válasz... annyira meg nem lehet speciális érdeklődésű réteg az aki volt gyerek és nézett mesét... mellesleg youtube pompom mese és kb 1 perc alatt meg lehet találni ha nagyon nem mesézett valaki...
szal csak szomorú...
A kérdésed nem rossz, én helyesírással küldtem volna vissza, szerintem tedd fel újra, hátha átmegy. (csak javítsd: Orovshoz -> Orvoshoz.)
Dátum: 2009.05.04. 07:01:19
Mi az, hogy amfoter?
az anyagok tulajdonságainak javítása
az anyagok korróziója
a fater becézve
kettős viselkedésű anyag
Amennyiben más értékelő is úgy gondolja és visszakapod helyesírással, a 3. választ vedd már ki...
Dátum: 2009.05.04. 06:55:36
Ez a játék kezdete óta meglévő hiba, nem találják az okát és mivel mindenkit egyaránt érint nem vesztesz többet, mint más.
Dátum: 2009.05.04. 06:16:11
Ide egy baromi hosszú hozzászólást akartam írni a fejlesztésekkel kapcsolatban, de ezzel kicsesztem volna valószínűleg pár emberrel, amit nem akarok, úgyhogy töröltem.
Dátum: 2009.05.04. 05:57:52
Idézet: Jucus - 2009.05.03. 23:08:14 Végre:) Már vártam e topic létrejöttét
Ha kell tudok én is segíteni.
Egy kérdést akartam feltenni én is, de az általános iskolások miatt nem merem, mégpedig:
Melyik regény hőse Pierre Bezuhov?
Gogol: Köpönyeg
Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
Tolsztoj: Háború és Béke
Victor Hugo: Nyomorultak
Simán felteheted, mert a művel világirodalmi művek, ellentétben a fantasy ponyvákkal, amikről sokan itt példálózni szoktak. Hozzáteszem imádom a fantasyt és a Háború és Békét maximum virág vagy levélpréselésre használnám, ettől még a mű világirodalmi. Ja és a fantasyt is imádom, csak tisztában vagyok a korlátaival (ettől persze van 1-2, max 3 könyv, amiről (és nem amiből) lehet kérdezni).
Dátum: 2009.05.03. 19:25:07
Nem volt mellette olyan kiegészítés, hogy "az értékelők szerint a kérdésed már szerepelt" vagy valami hasonló? Elvileg kellene mellette lennie.
Dátum: 2009.05.03. 18:40:57
Ezt a két intézet oldalán kell keresned, szerintem itt erre nem fogsz választ kapni. Az biztos, hogy Moneybookersről nem tusz őskövet ásárolni jelenleg, csak paypalról.
Dátum: 2009.05.03. 15:51:48
Gondolom te meg elolvastad az értékelésről szóló topic első hozzászólását, kiemelten az évszámokkal kapcsolatban, mielőtt idejössz tépni a szádat. Emellett rohadtul nem művel, hogy ismerem a megnyitásának a dátumát. Tudom, hogy ott van, tudom, hogy mi van benne és igyekszem évente, kétévente felkeresni, illetve máshogy adományozni nekik, ha tehetem.
Dátum: 2009.05.03. 14:23:31
Kedves ismerkedős szavak
Javaslom, írjátok ide a világ számát is.
Dátum: 2009.05.02. 22:24:48
Valóban a Drakinos kérdések is rosszak. Ha bármilyen ilyen vagy más okból véleményed szerint rossz kérdéssel találkozol, írd be kérlek a kvíz 3 topicba, minél pontosabban idézve a kérdést és a válaszokat is, hogy javíthassa/törölhesse a kvízadmin, Hatsepsut. A játékosok ott segítik a baromira nem könnyű munkáját.
Értem én a gondodat, hogy nincs odaírva és stb, de miért nekem írod? Én is csak egy játékos vagyok, mint itt mindenki, kivéve, aki adminisztrátor.
A hadüzenetek száma menet közben változott, mert az elején még nem volt 3-as világ és nem volt béke csarnoka. A legjobb, ha nem teszel fel Végzeturas kérdést, mert amit fel lehetett, azt már feltették.
Másrészt pedig aki nincs szövetségben, az nem tudja, hogy a Hadüzenet gomb mellet mi van, márpedig egyetlen kezdő sincs szövetségben.
Dátum: 2009.05.02. 21:26:11
Kivégzett? Mert akkor minimum 24-es a kivégzése.
Dátum: 2009.05.02. 20:46:33
Egyrészt egy első szintű szövetség nélküli játékos nem tudhatja és Végzeturas kérdést csak olyat lehet elfogadni, amelyet ő is tudna.
Másrészt: Melyik világon? V3-on csak 3-at
Harmadrészt Béke csarnokával vagy nélküle? Ez ugyanis módosítja, tehát a kérdésed több sebből vérzik.