Büyük leszarom mit csináltok V3-on, de ne állítsd be kérlek úgy, hogy más világokon kolbászból van a kerítés, mert bazira nem igaz!
A rabolt LÉ lista meg nem érdekes, mivel nem tartalmaz olyan elemeket, melyeket tartalmaznia kellene. PL pp-ből elnyomott más jellegű csaták eredménye, és a lészívás. Amennyiben a LÉ toplista tartalmazná a LÉ szívást már rég lehagyta volna V3 bármelyik világot...
Hozzászólások - Birka
Dátum: 2014.11.05. 13:55:27
Dátum: 2014.11.05. 13:44:57
Te Maci, direkt forgatsz ki mindent?
A V3-on azért tudsz LE-t szívni, mert van LE az embereknél. Ez is V3 speckó, más világokon jó ha 3-4 csatában szívsz valamicskét az ellenféltől 20-ból és nem teljes lélekszívást, mivel nem tárolhatják be a lé-t...
Magában a 24234/30 is 807,8-as LÉ/TP!!!
Az, meg hog yte se költöd el a lét, ezért bazi nagyot szakítanak rólad megint csak a te dolgod...
A V3-on azért tudsz LE-t szívni, mert van LE az embereknél. Ez is V3 speckó, más világokon jó ha 3-4 csatában szívsz valamicskét az ellenféltől 20-ból és nem teljes lélekszívást, mivel nem tárolhatják be a lé-t...
Magában a 24234/30 is 807,8-as LÉ/TP!!!
Az, meg hog yte se költöd el a lét, ezért bazi nagyot szakítanak rólad megint csak a te dolgod...
Dátum: 2014.11.05. 13:41:03
Idézet: Maci - 2014.11.05. 11:33:12
Maci, te tényleg nem érted amit írtam? NEM a KH-ból szerzed a LÉ-t, hanem a KH-s/HH-s/SZB-s csaták során felhízlalt csata arány miatt! Ezt írtam, és nem mást...
Birka a második csata játékos ellen volt...Kiemelem neked hátha nehézkes az olvasás... J Á T É K O S
a KH sem ad sokkal több LE-t mint a szövetségi bajnokság, ezt elárulom.
a KH sem ad sokkal több LE-t mint a szövetségi bajnokság, ezt elárulom.
Maci, te tényleg nem érted amit írtam? NEM a KH-ból szerzed a LÉ-t, hanem a KH-s/HH-s/SZB-s csaták során felhízlalt csata arány miatt! Ezt írtam, és nem mást...
Dátum: 2014.11.05. 13:38:17
Büyük a te csatáid LE/TP-ben:
Átlagban 665!!!
És ebben sehol nincs a lélekszívás, mivel azt nem hozta a lista...
Komolyan úgy érzitek, hogy mennyire ki van babrálva veletek, amikor a vadászat meg hoz 150 környékét????
339
371
411
484
5008
511
593
888
1123
1175
1130
129
144
145
153
149
252
272
274
371
411
484
5008
511
593
888
1123
1175
1130
129
144
145
153
149
252
272
274
Átlagban 665!!!
És ebben sehol nincs a lélekszívás, mivel azt nem hozta a lista...
Komolyan úgy érzitek, hogy mennyire ki van babrálva veletek, amikor a vadászat meg hoz 150 környékét????
Dátum: 2014.11.05. 13:33:49
Idézet: Maci - 2014.11.05. 11:42:55
Basszus ez is 518-as LE/TP! Mi a fenét sírtok??? A többi világon már öröm feleseket iszogatunk, ha bejön 1-2 ilyen, nemhogy leállnánk róla, mert ez annyira szar...
A csatában összesen 61939 sebzést okoztál, és 22743 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 5973 (+29808) lélekenergia és 69 TP!
Te nyerted a csatát, jutalmad 5973 (+29808) lélekenergia és 69 TP!
Basszus ez is 518-as LE/TP! Mi a fenét sírtok??? A többi világon már öröm feleseket iszogatunk, ha bejön 1-2 ilyen, nemhogy leállnánk róla, mert ez annyira szar...
Dátum: 2014.11.05. 13:30:51
Maci, Miklós is írta, hogy a sebzés bónusz maximalizálása igencsak szükségesnek tűnik, és egyet ért vele. Mi a fenét akarsz még ezen felül?
Támadd a szövi bajnokis ellenfeleket, ha bajod van a játékosokkal!
Támadd a szövi bajnokis ellenfeleket, ha bajod van a játékosokkal!
Dátum: 2014.11.05. 13:27:43
Büyük, ne fárasszál pleez. Nap mint nap csatázok, és EH felett nagyon ritkán hozok.
Így néz ki egy standard csata sor:
Fasorban sincs a Maci által bemásolt 3300-as LE/TP-hez képest...
A toplista kimutatásban szereplő rabolt lé meg sazrt se mutat gyakorlatilag!
Így néz ki egy standard csata sor:
Törlés Tegnap, 22:42 Wart Wilfork Te nyerted a csatát.
A jutalmad 6294 lélekenergia és 45 TP.
Törlés Tegnap, 22:42 Wart Rex80 Te nyerted a csatát.
A jutalmad 6194 lélekenergia és 41 TP.
Törlés Tegnap, 22:42 Wart Yola Te nyerted a csatát.
A jutalmad 6294 lélekenergia és 45 TP.
Törlés Tegnap, 22:42 Wart Rex80 Te nyerted a csatát.
Törlés Tegnap, 22:42 Wart Yola Te nyerted a csatát.
Fasorban sincs a Maci által bemásolt 3300-as LE/TP-hez képest...
A toplista kimutatásban szereplő rabolt lé meg sazrt se mutat gyakorlatilag!
Dátum: 2014.11.05. 10:33:16
A KH/HH/SZB elleni fix nyert csaták miatt van ilyne extrém csata arányotok.
A KH-nak "resetelődik" minden klónozáskor a csata aránya, és igen hamar le is romlik, ha csak őket ütöd.
Voltam V3-as, tudom miről van szó, csak akkor még ennyire nem exploitoltak vele, mint most Maci-ék...
A KH-nak "resetelődik" minden klónozáskor a csata aránya, és igen hamar le is romlik, ha csak őket ütöd.
Voltam V3-as, tudom miről van szó, csak akkor még ennyire nem exploitoltak vele, mint most Maci-ék...
Dátum: 2014.11.05. 07:29:19
Maci, ez a V3-on kialakult speciális helyzet. Oka, hogy senki nem kap ki, és szarrá tápoltátok magatokat a kristály hordán. Nem a Harag italát kellene nerfelni, hanem a V3 képlet csataarány számításából kellene kivenni a PvE (pl kristály horda) ellen szerzett győzelmeket/vereségeket.
Ne mondd nekem, hogy az a "normális" állapot, ha 1 PP-ért 3330 LÉ/TP-t szerzel! Csúnyán mondva bugolnátok tovább a KH-s csata aránnyal, de ebben akadályoz a harag ital... (Érdekes módon a Csuhi féle kreatív oda-vissza ütögetést azonnal szabályoztatásra került, erről meg sunyin lapítottok.)
A harag italának sebzés bónusz maximalizálása indokolt, de a további siralmak nevetségesek!
Mindjárt indítok egy topikot, hogy Maci bejelentése alapján azonnal korrigálandó a V3 képletet
Ne mondd nekem, hogy az a "normális" állapot, ha 1 PP-ért 3330 LÉ/TP-t szerzel! Csúnyán mondva bugolnátok tovább a KH-s csata aránnyal, de ebben akadályoz a harag ital... (Érdekes módon a Csuhi féle kreatív oda-vissza ütögetést azonnal szabályoztatásra került, erről meg sunyin lapítottok.)
A harag italának sebzés bónusz maximalizálása indokolt, de a további siralmak nevetségesek!
Mindjárt indítok egy topikot, hogy Maci bejelentése alapján azonnal korrigálandó a V3 képletet
Dátum: 2014.11.04. 19:51:32
Évente 1-2 új ember lesz a top 15ben MAXIMUM...
Az a baj, hogy egy olyan környezetben akartok módosítást elérni, ahol a top lassítás még nem "ért" be. V5-ön a top 15-ben kb 3 ember fix, az összes többi folyamatosan rotálódik, sőt az inspirációs karakterek folyamatosan jönnek lentről.
Semmilyen a szinttel kapcsolatos módosítás nem indokolt/nem jó megoldás, amíg a TOP lassítás tényleges hatása nem alakul ki egy szerveren.
A maximalizált sebzés bónusz viszont tényleg indokolt, az 10 pontos!
Dátum: 2014.11.03. 13:39:21
Nekem most ugrott 43-ról 44-re a csp...
Dátum: 2014.11.03. 13:05:45
Ez a tervezet időtartalom, de amíg Miklósék nem mondják, hogy OKÉ addig futni fog a teszt.
Lássuk be van bőven mit korrigálni még mindig...
Lássuk be van bőven mit korrigálni még mindig...
Dátum: 2014.11.02. 10:40:49
Ez baromság...
Most megveszem az 5k-s csomagot, és találkozón is 5 max 10k. Ezzel nyári találkozóig ellennék, de mivel húsvéti akció is van...
Most megveszem az 5k-s csomagot, és találkozón is 5 max 10k. Ezzel nyári találkozóig ellennék, de mivel húsvéti akció is van...
Dátum: 2014.11.01. 16:04:58
A top lassítás azért kell aképletbe, hogy az inspirációs karakterek ne előzzék le lazán szintbe azokat, akik évek óta tolják. Az inspiráció 75% össz erőforrást adna elvileg, csak a top lassítás "belepiszkított"...
A szövi bajnoki korlátlan célpontot biztosít olyan környezetekben, ahol nincs célpontod. Egy új szerver eleve életképtelen, ha csak 10-20 induló lesz rajta, mivel minden a portyával kapcsolatos tevékenység azonnal kihal, azaz az elején indulóknak elvileg lesz elég célpontja, mert különben szerveren sincs értelme játszani hoszabb távon...
A szövi bajnoki korlátlan célpontot biztosít olyan környezetekben, ahol nincs célpontod. Egy új szerver eleve életképtelen, ha csak 10-20 induló lesz rajta, mivel minden a portyával kapcsolatos tevékenység azonnal kihal, azaz az elején indulóknak elvileg lesz elég célpontja, mert különben szerveren sincs értelme játszani hoszabb távon...
Dátum: 2014.11.01. 09:27:36
10 őskőből kilövendő küldetés...
ilyet találtam vadászat közben:
Viszont folyamatosan "kiakad" nekem a game, ha 4-5 mp-nél hamarabb klikkelek egymás után, így a v6 jelenleg élvezhetetlen
ilyet találtam vadászat közben:
apró bolygófaló cica
Viszont folyamatosan "kiakad" nekem a game, ha 4-5 mp-nél hamarabb klikkelek egymás után, így a v6 jelenleg élvezhetetlen
Dátum: 2014.11.01. 08:53:44
Lépjen állatod 1 szintet feladatot nem vette be a rendszer. (Igaz pihenés közben más által indított csatában lépte meg...)
Dátum: 2014.10.31. 18:32:15
1 templomkristályért be fog kerülni a fehér kristályital. (Ezt mai döntés, szóval jövőhéten...)
Valamint az inspiráció kapcsán ellenőrzés volt, és jól működik a progi. A V5-ön "megszokott"
képlet szerint. Viszont mivel Miklós kedvezni akar a kezdő karaktereknek, és a feladatok végkincsében (7. szintig asszem) benne van a +50 csp, így amíg az inspirációs szorzó bónusza nem kisebb mint a napok alatt termelt csp TP tartalma, addig nem lenne érdemes elindulni a V6-on. (Konkértan valahol 6. 7. napon indult karakter több TP-t termel csp-böl összességében, mint aki első naptól tolja...)
Ezért 99%, hogy az inspiráció működési elvében lesz változás, amire jelenleg az általam javasolt elvnél jobbat nem tudtunk felmutatni. Azaz:
Az inspirációs szorzó/ TOP lassítás szorzó-val (minimum 1) csökkentendő a:
-CSP regenerálódási idő
-PP regenerálódási idő
-TKP regenerálódási idő
-Vadászat ideje (10 mp alá nem mehet)
Negatívuma, hogy a fajlagos gyógyítási kapacitás kevés lehet a napi több portyához (szövi bajnoki miatt célponthiány ugye nem lehet), valamint az időkorlát alapú tevékenységek (pl templom) miatt magasabb szintre érve fajlagosan kevesebb lesz bizonyos erőforrásokból. (relikviakupon - kevesebb templom, kennel TP, afp - kevesebb templom és szövi küldik miatt, valamint megaesszencia és dukát) Cserébe olcsóbb a játék azonos szintig, mivel kevesebb a prémium, napi ajánlat és némely ősköves cucc szettek átugorhatóak lazán...)
Amennyiben bárkinek bármilyen jobb ötlete/hozzáadott értéke a mostanihoz van, azt hétfő/keddig virítsa!
(Az bitos, hogy V6 indulásáig a jelenlegi LÉ/TP szorzós vadászat hatást módosítani kell.)
Azt ne felejtsétek el, hogy az Inspiráció kikapcsolhatósága már be van ígérve...
Valamint az inspiráció kapcsán ellenőrzés volt, és jól működik a progi. A V5-ön "megszokott"
A karakter aktuális inspiráció szorzója: 1,75+késés/720-(0,375+késés/1440)*napok/késés*(késés/540+1)
képlet szerint. Viszont mivel Miklós kedvezni akar a kezdő karaktereknek, és a feladatok végkincsében (7. szintig asszem) benne van a +50 csp, így amíg az inspirációs szorzó bónusza nem kisebb mint a napok alatt termelt csp TP tartalma, addig nem lenne érdemes elindulni a V6-on. (Konkértan valahol 6. 7. napon indult karakter több TP-t termel csp-böl összességében, mint aki első naptól tolja...)
Ezért 99%, hogy az inspiráció működési elvében lesz változás, amire jelenleg az általam javasolt elvnél jobbat nem tudtunk felmutatni. Azaz:
Az inspirációs szorzó/ TOP lassítás szorzó-val (minimum 1) csökkentendő a:
-CSP regenerálódási idő
-PP regenerálódási idő
-TKP regenerálódási idő
-Vadászat ideje (10 mp alá nem mehet)
Negatívuma, hogy a fajlagos gyógyítási kapacitás kevés lehet a napi több portyához (szövi bajnoki miatt célponthiány ugye nem lehet), valamint az időkorlát alapú tevékenységek (pl templom) miatt magasabb szintre érve fajlagosan kevesebb lesz bizonyos erőforrásokból. (relikviakupon - kevesebb templom, kennel TP, afp - kevesebb templom és szövi küldik miatt, valamint megaesszencia és dukát) Cserébe olcsóbb a játék azonos szintig, mivel kevesebb a prémium, napi ajánlat és némely ősköves cucc szettek átugorhatóak lazán...)
Amennyiben bárkinek bármilyen jobb ötlete/hozzáadott értéke a mostanihoz van, azt hétfő/keddig virítsa!
(Az bitos, hogy V6 indulásáig a jelenlegi LÉ/TP szorzós vadászat hatást módosítani kell.)
Azt ne felejtsétek el, hogy az Inspiráció kikapcsolhatósága már be van ígérve...
Dátum: 2014.10.31. 11:25:43
Agyad védelme érdekében vedd meg a VIP tagságot, és onnantól nincs kvíz egyáltalán...
Dátum: 2014.10.31. 09:56:21
Valszeg a V5 indulási dátuma van benne a kódban, és ahhoz képest számolja az inspirációs késést
Jeleztem Istvánnak, majd ránéz...
Jeleztem Istvánnak, majd ránéz...
Dátum: 2014.10.30. 16:27:57
Már megvannak:
- kvizküldit irj küldetés alterntiva: vedd át a feladatoknál a fő jutalmat
- szubplazma 5. szinttől működjön
5/6. szintű ellenfeleknél is megjelent a sárga kardocska
-Feladat változások:„idomíts” feladat min. szintje 5 helyett 20 helyette új feladat: „Állatod lépjen szintet %d alkalommal”,5,8,999 %d=min(1+floor(szint/20),8)
8. szintre lépve már szintlépőst kaptam...
-„templomkristályos” feladatban a (3+szint/3) helyett (szint/4)
Ez is megvan, de 1+szint/7 a képlet Remélem csak egész részt néz osztás után...
Amik tesztelendőek/kódolandóak még:
- 4. szinten váltson át 15pp-s beállitásra automatikusan, pp vesztés nélkül
- idomitás max annyi perc, ahányadik szintű vagy
- ha egy portyában a szerzett TP kevesebb lenne mint LÉ/(200+karakterszint), akkor a TP-t megnöveli a V6-os szerver LÉ/(200+karakterszint)-re.
- inspiráció kikapcsolható beállítások alatt.
- inspiráció kiterjesztése (?)
- szubplazma alapban kapható legyen
Jelenleg a legbosszantóbb:
- kvizküldit irj küldetés alterntiva: vedd át a feladatoknál a fő jutalmat
Tegyél fel egy kvízkérdést, amit a többi játékos jó kérdésként elfogad, vagy vedd át a feladatoknál a fő jutalmat!
- szubplazma 5. szinttől működjön
5/6. szintű ellenfeleknél is megjelent a sárga kardocska
-Feladat változások:„idomíts” feladat min. szintje 5 helyett 20 helyette új feladat: „Állatod lépjen szintet %d alkalommal”,5,8,999 %d=min(1+floor(szint/20),8)
8. szintre lépve már szintlépőst kaptam...
-„templomkristályos” feladatban a (3+szint/3) helyett (szint/4)
Ez is megvan, de 1+szint/7 a képlet Remélem csak egész részt néz osztás után...
Amik tesztelendőek/kódolandóak még:
- 4. szinten váltson át 15pp-s beállitásra automatikusan, pp vesztés nélkül
- idomitás max annyi perc, ahányadik szintű vagy
- ha egy portyában a szerzett TP kevesebb lenne mint LÉ/(200+karakterszint), akkor a TP-t megnöveli a V6-os szerver LÉ/(200+karakterszint)-re.
- inspiráció kikapcsolható beállítások alatt.
- inspiráció kiterjesztése (?)
- szubplazma alapban kapható legyen
Jelenleg a legbosszantóbb:
Forbidden
You don't have permission to access /index.php on this server.
You don't have permission to access /index.php on this server.